goodbye my lover, goodbye my friend

nu har jag precis sagt hejdå till min fjälla även känd som my ljungberg, hon ska resa runder och se världen i 6 månader. kommer bli väldigt tomt utan den underbara knäppgöken kan jag säga, men jag hoppas och tror att hon kommer ha the time of her life och att det INTE slutar som hennes tripp till indien (kommer hem efter 3veckor) och heller inte att det slutar som för alexandra (blir kär och skiter i oss) ;) jag kommer sakna dig min fjälla! hennes sista ord till mig; love u bitch, nej men tack mysi!

slänger upp några bilder från hennes avskedsmiddag i lördags,

såhär sur och ledsen var jag för att hon skulle åka, men det fick jag tydligen inte vara

så därför fick jag dra till med ett litet leende

my fick lite välbehövliga saker att ha med på resan utav oss, en flaska vin, ett paket kondomer, intim servetter, tuggummi och självklart ett medel mot svamp ;)skev bild??

vi spelade våghals 2. jennie fick i uppdrag att ställa/sätta oss i en position där alla har det skönt, såhär blev resultatet.. inte helt hundra med mys röv i huet kan jag säga.

mina hönor!
nostalgi a la svingänget

letade efter en sak i min garderob och fann då pippirull häftet sen midsommar i kojan. då kom jag och tänka på "svingänget" (ni vet dom som alltid var med varandra) som vi så fint kallade oss, numera är vi bara svin för oss själva. tänkte att jag skulle publicera sången här på bloggen och också skriva att silken vår/sommar vi hade tillsammans, dööö fin! <3


nu är det dags för den sviniga sången
och ingen kommer undan den här gången


max på köpet är gla för jögen
men inte lika gla som böna på högen

holmis är svag för svintoastar i falken
efter sista mackan tar bönis fram järnbalken

emil nilsson är en jävel på att svina
han har vatt och besökt alla tösers vagina

adde slash ds är o hoppar runt i skogen
har ni sett hans hue är han rentav könsmogen

tysta tysta nu ska ni lyssna
vi känner alla matte han jobbar i det tysta

har slobban på banken en stor jävla fond
för han skrev i sitt visum sig som uniplond

elcim han är gla för holken
och när dom ses ger han henne dolken

jennie ja hennes efternam är ahlberg
hon sänker gärna en o annan carlsberg

hanna hon spottar inte i glaset
ingen nyhet om hon blir fullast på kalaset

kamph han e gla för landskronas snutar
hans rumpar den vickar och hans läppar dom putar

my är numera singel och ledig
cim varför tar du inte med henne till vendig

emma är vass med saxen på salongen
och på rhodos finns mannen som lägger pizzan i kartongen

malin ja hon vet vi inte mycket om
men vi tror hon e en jävel på att svina i stockholm

slobban på festen ja han e gla för va naken
fast ingen vill se visar han alltid draken

holmis holmis när är det dax
att bygga en koja till erika o max

emil o emelie är glada för att snaska
och sedan till oliveeuuus de traskar

erika är gla för att få den i dosan
och när hon ser max får hon snigelspår i trosan

vi har sagt det förut och vi säger det igen
att vi just nu är ett svinhärligt gäng!

VILKET JÄVLA PIPPIRULL!

denna sång skapades och sjöngs på midsommar framför alla (inkl min familj) av inga mindre än lina nilsson, max sörensson & björn persson, världens bästa rimmare ;)
you're not better then me

vilken lördag jag hade mina vänner

Min lördag del 1
på dagen var jag och shoppade på nova med challe, carro & ellan.. fixade kvällens outfit med mera. kvällen: my hade avskedsmiddag hemma hos lina, och vilken middag, förrätt bestod av en räkgrejsimojs, huvudrätten var oxfile med ungsbakade rotsaker och efterrätt var frukt med vit choklad på i ugnen med glass, MEGA GOTT! det lyckades du bra med. sen åkte aldrigleken fram samt mitt nya våghals 2, och det spelet kan verkligen dra igång en fest, för exempel: fyra av oss fick ligga i en ställning där vi alla hade det skönt, blev en hel del skratt! vid 00.30 kom vi ner istan, blev en snabb runda på tycho och sen..

Min lördag del 2
begav jag mig hem till bönis som hade utegångsförbud av ingen mindre än polisen!! HAHA, gla för att sova i buskar den. bönis hade bara två öl hemma och det skulle ju inte räcka hela natten märkte vi ganska snabbt så vi ringde nuhi som snällt kom och hämtade oss och körde oss till statoil där vi handlade ett 6pack 3,5or (givetvis) och en pusse chips. sen körde vi hem till falken igen och satt uppe och snackade skit ända till 7 på morgonen? verkligen alldeles för glada för skitsnack.. björn persson, check!!! ;)


åh köss


when all you can do is smile

vaknade för ca en timme sen, fortfarande full och fick börja tänka dom vanliga tankarna, "vad gjorde jag igår?" "ligger här någon brevid mig?" "hur hamnade jag i sängen?" "vem har jag skickat fyllesms till?" "hur mår jag?" "vad är det för dag och vad händer?"

och jag hade faktiskt svar på det mesta.. vi tar det från början

vad gjorde jag igår? 
jag jobbade till 18 efter det hämtade jag upp guc och därefter jennie & my. vi lagade tacos här hemma, drack vin och kollade givetvis på idol. vid 23 anlände cirre,macki, beji och raul?. lite efter tolv drog vi ner till tycho som va glesare befolkat än vanlig då en massa var i malmö för att shaka asset till guetta. så jag & jennie fick shaka extra mycket på tages, mina tvillingar var också där då dom inte ens gick in på guetta för dom pallade inte trycket i kön?? haha enda kön dom är vana vid är tages kön, det märks!

ligger här någon brevid mig?
när jag vaknade så vände jag mig sakta om, den enda som låg där var gucci och lika gla var jag för det men gladast var nog gucci, nananananana nananananana hej

hur hamnade jag i sängen?
den kan jag faktiskt svara på, typ. hade tydligen pratat i tele med kamph när jag kom hem, idag fick jag reda på att jag hade varit duktig och gått ut med gucci när jag kom hem vid 4 tiden, sen hade jag nog gått och lagt mig i sängen sene hade i lagt på för jag skulle tydligen gå och spy.. kommer dock inte ihåg om jag gjorde det, men lite spya smakar det i munnen, kanske skulle borsta tänderna?

vem har jag skickat fyllesms till?
då jag inte sparar mina skickade sms så är det lite svårt att finna ut något svar på denna frågan, men givetvis har jag ju gjort det. kommer ihåg att jag skickade till macki och har antagligen också skickat till polisen :)

hur mår jag?
jag mår faktiskt förvånansvärt bra, kan vara för att jag fortfarande är bränd?

vad är det för dag och vad händer?
det är lördag, jag väntar på ett samtal från challe, ska antagligen hämta upp henne och carro hos ellan, sen ska vi köpa bullar och äta mega frukost.. med en massa dricka, törstig som en.. ko? sen ikväll ska min fjälla (my) ha avskedsmiddag, det blir fint.

nej nu måste jag klä på mig o sånt köss


6 hönor är bättre än 7 tuppar

Såhär ser inbjudan ut för nästa hönklubbskväll:

Hallå mina tappat de helt bloggar vänner! ;)

Onsdagen den 28 oktober tänkte jag & min sambo stå för hönkvällen, då alla har fått påfyllning på kontot tills dess så tänkte vi slå på stort. Vi samlas på kasernplan (leta upp min (holmis) bil) kl 18.15 sen ska vi åka till en annan stad för lite aktivitet samt middag på hemlig plats. Ni lär behöva ca 200-250 kronor för detta, då inräknas lek, mat och en tia vars till bensin ;) tian ska ni ha tillhands som åkbiljett innan ni hoppar in i bilen (ingen snålskjuts här inte;)

Hoppas alla kan följa med, och mysi lär väl sitta på planet men ville inte du skulle känna dig utanför och vi ska tänka på dig hela tiden när du sitter och har det mega tråkigt på planet ;) !

Svara snarast så vi vet om denna kväll kan bli av.

Puss på er
jag är stans näst smartaste

Sofia säger:
eller för att jag är smartast i stan o det vet DU om
kamph... säger:
så länge jag e i svendborg så ja kanske


nu blev jag lite glad, har äntligen fått ett erkännande ifrån honom, väntat hela sommaren på det.

är hemma hos mamma, har ätit en välförtjänt middag här efter 11 timmars jobb som har bestått av att jag har cyklat som en dåre på en allt för liten cykel i både uppförsbackar och motvind efter hon som jag e personlig assistent till som körde sin permobil i kaninfarten, igår när en annan assistent jobbade hade hon tydligen kört i snigelfarten, men inte i dag! har också ridit en o annan runda på jobb idag, helt slut nu och ont i ryggen har jag!

nu ska jag göra till hemköp för att möt upp felicia där vi ska handla något gott, därefter ska vi köra hem till mig för att snacka skit och kolla på mammas pojkar, sjukt program men så underhållande!

kössen alla tappat de helt bloggare


hundtricket

bönis körde det klassiska hundtricket på mig ..

bönis: jag ska passa mina mammas hund onsdag och torsdag
fia: jasså vad skoj
bönis: jag tycker vi ska ha en dog-date

böna du vet att om du vill umgås med mig så är det bara till att fråga, lite jobbigt om du ska behöva ta hem och passa din mammas hund varje gång ;)

vi möttes upp vid sofia albertina kyrkan, gick ner mot strand och den nya inhängnaden, ramses (bönas mammas hund) sket diarre på vägen dit samt två gånger till efter det (tror nog böna hade matat honom med gamla svintoastar uppe i falken) när vi kom fram till inhängnaden så var hundarna så tråkiga så vi fick underhålla oss själva med hemmagjord kaffejög på termos som böna hade med sig (givetvis) där satt vi och kollade på den "fina" solnedgången och funderade på om vi skulle ta en gräsare där i gegghögen, men vi kom fram till att det var för ljust och för kallt och att där inte var några indianer i närheten, så vi struntade i det. blev istället en massa skratt och diskussioner som vi annars mest brukar dra upp i snaskhörnan på tycho, sen promenerade vi hem i höstmörkret, det var en trevlig och mysig dogdate.

och här kommer lite bilderen jävel på att kasta pinnar


väntar på kaffejögen
"jag kan bara vara med på foto när jag är bränd"
den underbara solnedgången, sett något finare? hmm..
man skulle kunna tro att all grogghävning om helgerna borde ge han lite armmuskler men det fick jag bevis på idag att det verkligen inte har gjort, åkte som en vante efter ramses, nästan pinsamt att vara ute med honom
gucci kissar på ramses?


mera folk åt humorn

kul att alla mina vänner tog förra inlägget med en nypa salt, som jag har sagt tusen ggr förut, jag har världens bästa vänner med världens bästa humor, det är därför jag älskar er!

skickar sms till lina:

Fia: Sett bloggen? ;)
Lina: Älskar dig!

sen att vissa är skit sura rör mig inte, de är inte mina vänner och tyckte redan illa om mig, så det kunde inte bli värre

nu är jag ledig onsdag & torsdag och imorgon ska jag på date med.. det får ni veta imorgon, infon kommer då samt bilder, nu är ni allt nyfikna på vem den hära pojken/mannen kan vara va? ;)

alexandra sover för sista natten denna gången i min säng, planet lyfter imorgon kl 8.30, ska bli oerhört skönt att sova ensam i sängen men samtidigt väldigt tomt, skönt att slippa ha någon som puttar till en, håller en för näsan osv jag ska få snarka ifred. men sakna henne det kommer jag!


sanningen om några av landskronas bloggare

jag känner mig så sjukt sur, trött, irriterad, illa. jag måste få bråka, tjafsa, slåss, snacka skit, skälla.

därför kommer detta inlägget bli ett "snacka skit inlägg" folk kommer ta illa upp, men se det som ett skämt.. och gör ni inte det så har ni ingen humor och då är det synd om er. igår när vi satt och åt så kom ämnet bloggar upp, vi diskuterade lite om vad vi tyckte om varandras bloggar.. här på min blogg så kan ni se vems bloggar jag läser, därför tänkte jag skriva om dom och säga lite kortfattat vad jag tycker om dom. sen att alla dom kommer hata mig efter är en annan sak, de är smällar man får ta.

jag tar dom i ordning, läs det med en nypa salt

Emelie Hansson
hon skriver inte så ofta längre och tur är väl det för när hon väl gjorde det så kändes det ibland som en kopiering av mina inlägg samt linas, dom senaste inläggen har mest handlat om meningslösa saker, hennes tankar i gåtor, köp en dagbok för fan!

Emma Dahlgren
hon befinner sig i norge och skriver mest om hur jävla mycket hon saknar landskrona "hennes stad", tycho, "alla" sina vänner m.m. det konstiga var att innan denna sommaren så har hon lyst med sin frånvaro så förstår inte vad det är hon saknar så himla mycket? och förstår egentligen inte hur man kan sakna denna inscest stad.

Emmie Westerlund
är faktiskt en utav dom bloggarna som jag gillar, hon är dock kass som hade chansen att gå på blogg adwards och gjorde det INTE en redig bloggare hade gått direkt, fått mingla med blondinbella, kenza och alla dom coolingarna. nästa år tar jag hennes plats

Erika Malmström
de är tur att hon inte har bloggat sen i maj för det var verkligen ingen rolig blogg, handla om rädsla hit och rädsla dit, världens räddaste människa? och hon ska jag bo med, rena natten.. tur jag älskar henne ändå. hon kalla sig ErikaChartyMalmström jag skulle snarare kalla henne ErikaMesenMalmström

Felicia Stångberg
mest en jävla massa schema i den bloggen, kl 06 simma, kl 10 äta frukost, kl 12 promenera, vem fan bryr sig liksom? visst kan vara bra att veta vad ens vän ska göra under dagen men så intresserad är jag knappast, och är det inte schema så är det gnäll

Fontänen
nu har hon tydligen skaffat katt och numera handlar varje inlägg om den hära katten, "ebba ligger och sover" ja men vad intressant, katten sover nu vet vi det. handlar det inte om det så handlar det om hennes pojkvän och att han köper mat, kör henne hit o dit osv, kul.

Hanna Dohlner
ett exempel; "confused. jag är förvirrad, jätte förvirrad. skrämmande. jag blir nästan lite rädd.. i'm confused" ja det säger väl allt nog snarare vi som blir lite rädda. eller så skriver hon ett helt jävla inlägg om att hon är jätte arg för att hon inte kan få upp hostmedicins korken, intressant hanna, intressant.

Jennie Ahlberg
gåtbloggen??? skriver som om hon vore 65 år, vuxet och alldeles för svårt för mig att förstå mig på. kom ner på min nivå va.

My Ljungberg
har tagit bort sin blogg, jag gör dig en tjänst en annan gång..


Älskade bff
också känd som lina nilsson, gillar hennes blogg, men på senare tid har hon börjat tappa det lite, även gåtor i denna blogg samt hon lovar och säger saker som hon aldrig håller. fan att jag inte kan dissa henne, det jag såg framemot mest, men det är väl tur de iofs annars hade jag haft en bitterfitta efter mig.

Så nu är det dags för er att dissa mig, så är det lika ;)

 


21 och klokare, eller?

gårdagen var hur bra som helst (innan rödvinet), fick en massa drinkar av mina tjejer som dom hade betalt för och beställt i förväg, så dom kom adam snällt in med titt som tätt, fick även ett par drinkar och shotar av honom, jag älskar väl tycho, när dom stängde begav vi oss till akropolis för att fortsätta kvällen.. vid 24 tiden var lina och hanna så hunriga (alla vet vi hur glada dom är för mat) och då det inte gick att få tag i något istan så åkte dom hem och käkade rostemackor, jennie stack också då och dom andra hade begett sig innan. så då var det bara jag och alexandra av tjejerna kvar (som på den gamla goda tiden) bönis hade ringt ner kniven och päris, så vi stack hem till kniven som stod för lite efterfest en måndagskväll, han hade starkt rödvin hemma så jag däckade i hans soffa, rena natten när jag vaknade imorse och illa mår jag nu kan ni tro och jobbet ska jag till om 4 timmar, tippar på att jag kommer må lika illa då.

och BÖNIS vår vänskap är verkligen över, du suger!
(den enda bortförklaringen som är acceptabel är att du satte på indianerna)

nej fyfan för att fylla år om det är såhär man ska må dagen efter.. godnatt låt mig få sova tills fredagen den 30:e oktober nu tack

är alldeles för trött för att ge er en köss

idag är ingen vanlig dag

för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra!
Grattis fia, tack så mycket! 21 år som tiden går, känns som om det var igår man fyllde 15.

19 oktober 1988 kl 10.45, världens bästa dag ellerhur mamma? ;)

Som sagt ikväll blir det födelsedagsmiddag på tycho med mina tjejer och även min bönis, måste ha en tupp till alla hönor, funkar inte annars och är det någon som kan så är det han. Ser framemot kvällen väldigt mycket.

Nu ska jag göra ve mig och sen bege mig ner på stan för att fika/shoppa med min älskade mamma, tror ni jag kan lura henne idag? Idag av alla dagar borde det verkligen funka.

Måste också säga att telefonen verkligen har gått varm denna förmiddag, visste inte att jag hade så många vänner, tack alla, ni är bäst. kamph var dock allra bäst 00.00 fick jag mitt första grattis :)

Vi hörs sen, köss på er


tjohej slå klackarna i taket

ja för det gjorde väl jag och mina 14 tjejer igår, ingen dålig tjejmiddag här hemma kan jag säga, fick ett mycket uppskattat "våghals 2" kortspel, typ som sanning och konsekvens, skit kul var det. till middag bjöds det på tacos och den lagade inte jag utan det gjorde min grekiska hemmafru alexandra, tack så mycket för det hun! förutom att handla allt och hämta bord, stolar, porslin (vilket challe o josse hjälpte mig med) så gjorde jag i princip ingenting, tror eller rättare sagt vet att jag har världens bästaste vänner, tack som fan! till efterrätt blev det tårta som lollo hade med sig från cafet i dk som hon jobbar på, grattis fisan stod där på den, så inte ens de behövde jag fixa. det blev en riktigt lyckad kväll med massvis av skratt, lite efter 24 stack vi ner till stan, tycho och sen tages, hade skit kul där också..

när jag kom hem inatt så hade emelie varit så snäll och städat undan en massa, tagit väck alla stolar och bord samt satt ut allt skit i köket (som sagt världens bästa vänner).. så nu precis har jag städat och diskat undan de, lite får jag ju göra.

måste bara klargöra en sak då folk verkar fatta noll, det dära med kim i förförra inlägget är en intern grej, jag är INTE sugen på han, men snygg de e han! ;)

imorgon fyller jag gammal, 21 år som tiden går alltså.. på dagen blir det lite shopping och så med min mor tror jag, sen på kvällen blir det middag på tycho för mina tjejer, jag o alexandra slår ihop min födelsedag med hennes avskedsmiddag, ser vi framemot. :)

bilder kommer sen people, kössen


i swear to tell the truth and other stories

som jag ljög för er i förra inlägget..

jag har INTE hämtat erika, jag har varken städat eller handlat och jag har heller inte gjort någon cheesecake, så imorgon får jag gå upp med tuppen om jag ska hinna med allt, fyfan för att vara såhär seg.

nu ligger jag i soffan och myser till idol med guc, challe ringde precis och frågade om jag vill följa med henne hem till emmie, där hon, josse & ellan befinner sig för att fortsätta kolla idol och sedan film.. så ska snart bege mig ut i den kalla kvällen för att promenera hem till emmie, ska bli kul att se hennes lägenhet med tanke på att det är i den trappan jag och erika flyttar till den 1:e dec.

längtar tills imorgon, eller ja tills imorgon kl 19 när allt förhoppningsvis är fixat och mina tjejer anländer med en massa presenter, strippor m.m.

nej nu ska jag gå och kissa, köss på erpuss på charlotte


kan tycho

ååh vad jag är seg idag ska ni veta, tycho fyllde år igår och det var vi ju tvungna att fira, blev en o annan grogg för mycket, inte nog med att man ska festa på sin egen och alla ens vänners födesedagar man ska fantamej festa när ens stammis pubar fyller år också, tur man e gla för de

har varit hos mamma nu i ca en halvtimme innan dess så har jag bara legat i soffan, my kom och flabbade en sväng och hade en hel del intressanta saker att berätta för en gång skull.. har nästan precis ätit frukost (lite väl sent, jag vet) fick bli en tonfisksub, gott som F A N. nu väntar jag på att erika ska ringa, sen ska jag köra och hämta henne på jobb, sen blir det shopping på city gross, ska inhandlas mat m.m till tjejmiddagen imorgon och även lite mat till senare ikväll kanske? kanske dags för mig oh erika att börja handla och laga lite mera mat, ja det tycker jag. ska försöka hinna med lite städning ikväll också, tar nog det mesta imorgon dock, åh va de e jobbigt att vara seg och bakis!!! får aldrig något vettigt gjort då.. ska också hinna med att göra en cheesecake idag samt middag.. och sen blir det självfallet IDOL, oh love it!

har ni sett den snygga bartendern på akropolis? kim lindsjö tror jag han heter, HELT HUNDRA ;)

hej på dig, köss

inte helt hundra

nej så kan man beskriva mig just nu (eller när jag tänker efter så nästan alltid, men lite mer nu) mitt i hönklbubbskvällen så började min mage spela yatzy, inte lite yatzy heller tror närmare bestämt att det var det dära MAXIyatzy.. icke skoj ska jag tala om.. när magen hade lugnat ner sig (hade inte varit på toa på ca 15min) så skulle jag, alexandra och erika skynda oss ner till bilen så vi kunde köra hem snabbt som attans då kommer de helt plötsligt från andra hållet också, rena natten.. så nu har jag fått sjukskriva mig från jobb, skulle egentligen ha börjat kl 0700 imorgon, men det blir inget med det kan jag säga direkt..

nu ska jag försöka att krya på mig, köss

landskrona city, rena natten

fyfan vad jag hatar denna internet uppkopplingen, hade precis skrivit ett hyfsat långt inlägg också försvinner allt.. då börjar vi väl om igen..

som jag skrev i förra inlägget så blev jag & alexandra intervjuade av landskrona city igår, frågan var om vi skulle vaccinera oss mot svininfluensan och dom kan ju verkligen förvränga det man säger, något i den här stilen svarade tydligen jag: Nej det ska jag inte, jag är en hypikondiker, är skitskraj för svininfluensan, men ännu räddare för vaccinet, jag lever med handspriten. (inte ens bilden på oss var bra) så nu kommer hela landskronas befolkning tro att jag är fullständigt störd, visst lite störd kanske, men inte så pass som dom får det att framstå.. så läs det med en nypa salt gott folk!

idag har jag redan hunnit med en svängom på stan med alexandra, vi stötte inte på någon från landskrona city, tur för dom annars skulle dom fått höra ett o annat. jag inhandlade iaf ett par vantar från h&m, verkligen dags för det nu, den kalla hösten har kommit men jag älskar den, halsduk, stövlar & benvärmare, de gillar vi. kl 13 ska jag bege mig ner på stan igen för att luncha med mamma, ska även gå igenom vad jag behöver tills på lördag då jag ska fira min födelsedag här hemma med mina tjejer! ikväll är det ännu en gång dags för hönklubben, i afton är det hanna som ska agera värd, myspys ska det bli!

tjohej & köss people


let the time pass by

har varit oerhört dåligt med bloggandet i helgen, därför gör vi en snabbis nu tycker jag :)

fredag, va med carro, vi bestämde att vi ville ut och kolla på sjögren o company som spelade på akropolis, men först skulle hon jobba på donpan, släppte av henne där och jag åt middag med andy, efter det körde jag hem till carro igen för att umgås lite med challe, sen lagom till idol stack jag & my hem till andy för att kolla på det cajsa joinade också oss ett tag, efter idol så blev et akropolis, var faktiskt mycket trevligt att vara ute nykter för en gångs skull, och jisses vad vissa folk gör bort sig på fyllan, tur att alla (nästan) är för fulla för att märka det. vid tolv tiden kände jag att jag hade fått nog och gick hem.

lördag, började jobba kl 10.00, kl 17 skulle assistentfesten börja, när alla hade anlänt blev det drinkar, snacks och möte om jul & nyår, mycket nöjd med resultatet, jag slapp NYÅR, woho! samt nyårsdag. sen bar det iväg till malmö och fagans en irländsk pub/resturang, skit god mat, trevligt sällskap och musik.. blev dans och jag visade hon jag är assistent till samt kollegorna hur man festar till det på riktigt ;) skit bra kväll, vid 1 körde vi hem och jag sov på jobb.

söndag, fick sova ända till kl 10.30 på jobb, skönt, och mådde faktiskt förvånansvärt bra. frukost o så, sen skulle dom iväg och jag gav mig ut till hästen och gick runder med henne sen fick jag sluta. på kvällen var jag ute och åt på china palace med familjen, morfar fyllde gammal, så de tvar en riktigt MYSsöndag ist för SLITsöndag som det annars brukar vara.

och då var det måndag idag, vaknade, åt frukost sen gick jag & alexandra på långpromenad med guccan och efter det mötte vi upp lina, my, jennie & lotta för lite kaffe på espresso house, nu är jag hemma hos mamma och lämnar av guc, sen blir det jobb.

blev även lite shopping idag och mitt i shoppingen blev jag och alexandra stoppade av en reporter från city som intervjuade oss om svininfluensan och frågade om vi skulle vaccinera oss, det skulle vi icke. hon tog även en bild på oss så håll utkik ;) 

åhh köss 

2 veckor & 4 dagar ;)

fredag 9/10


jag och alexandra låg och sov gott i sängen när det helt plötsligt förstördes utav ett samtal från polisen, så nu ska jag bege mig dit kl. 11.00, för att vittna, rena natten, men är en hyfsat bra människa så jag ställer upp med sanningen! han ska verkligen inte få komma undan med detta kan jag säga direkt. så så trevligt börjar min dag, tur att jag har väldigt nära till stationen iaf.

efter det tänkte jag & alexandra gå och handla frukost, sett vårt kylskåp? nu när vi har finbesök i 2 veckor så får det fyllas på. och efter frullen tänkte jag vara så duktig och GÅ ut till mamma, saxtorpskogen ni vet, inte dåligt,

ikväll blir det idol samt nog en liten titt på akropolis, sjögren och company ska ju hålla låda där med sitt band, så det blir nog skoj :)

nej nu får jag göra ve mig för polisen, köss!

lovely

ja det är det, det är verkligen lovely att ha alexandra här hemma hos mig kan jag säga och jag ska verkligen ta vara på all tid som jag har med henne. för nästa gång jag ser henne blir antagligen till sommaren när vi åker ner på bröllop till karapathos (förhoppningsvis!) hade varit så skoj! alexandras stora feta grekiska bröllop.

dagen idag började med kaffe & frukost på espresso house med erika, greken & emma. nu sitter jag här hemma i soffan med tjejerna, börjar inte jobba förräns kl 17.15 idag och innan dess hade tänkt besöka spiggens för att handla en tröja till guc, haha hade varit så sött. tror dock jag tar det imorgon när jag är ledig. ska iaf hinna med en promenad innan dess, plus att jag ska gå ut och gå med hästen på jobb, pallar inte rida idag.. så så ser dagens motion ut, kul och veta va? ;)

nej nu blir det en cigg med hönorna, köss'n

she is here

äntligen, nu har jag överraskat mina vänner kan ni tro!
överraskningen var;
ALEXANDRA!
och för er som inte vet är detta en av mina bästa kompisar sen långt tillbaka, hon bor numera i grekland tillsammans med en RIK grek, haha. och hon kommer på sverigebesök ca 2 ggr om året, resten utav våra vänner förväntade sig att hon först skulle komma till jul & nyår, men vi har gått bakom deras ryggar och planerat detta i smyg, så ni kan tänka er hur deras huen såg ut när jag & hon kom inklampandes till hönklubbs premiären. dom blev riktigt överraskade och glada, fast jennie slog mig dock två ggr på armen för att jag hade undanhållt detta. riktigt skoj var det! så nu ska alexandra bo hemma hos mig i 2 veckor och det ska bli underbart och det bästa är att hon är hemma på min födelsedag, precis som förra året :)

denna afton bestod av fia med knuff spelande, vin & en massa snack. älskar mina tjejer!
kvällen till ära så kommer här lite bilder på mig och mina sötnosar, enjoy!
jag & alexandra på maskerad förra åretjosse, jag & lina på togapartyt, jag körde dock på leopardstilen

my, jag & erika på min 20års fest

jag & jennie

jag & hanna när jag hade tappat de och försökte bli blond igen och det blev PISSGULT

KÖSS PÅ DOM


nu jävlar

snart smäller det! ;)

jag lyckades lura min mamma! woho, inget dåligt lureri heller. fick henne till att köpa ett par stövlar till mig för 500 kr, jag överraskade faktiskt t.om. mig själv, mycket nöjd med dessa perfekta vinterstövlar. är hemma hos mamma nu vi har varit ute i skogen och gått med alla tre odjuren, skönt med lite motion. nu ska jag snart in till stan och till hönkubben, ikväll blir det min överraskning, sällskapspel samt sällskapsresan, kommer bli hur trevligt som helst. skriver ikväll eller imorgon om the big suprise ;)

måste också skriva att jag fick ett trevligt samtal idag mitt i shoppingen, aldrig fel det ;)

puss, kram o köss

suprise


jag gillar mitt projekt väldigt mycket, kommer nog bli det bästa någonsin, ibland är livet rätt bra.

ska alldeles strax bege mig till jobbet, börjar lite tidigare idag, skönt med lite extra timmar.. och lönen nu i oktober kommer verkligen inte bli dålig, äntligen kanske fia kommer kunna spara en och annan krona, ska dock inte hoppas på för mycket, som sagt hade verkligen behövt en ekonomisk rådgivare, någon som vill ställa upp?

imorgon kommer bli en helt underbart bra dag, den kommer börja med shopping på nova med mamma aldrig fel det, speciellt inte när man har sin mor med, kan alltid lura henne till ett o annat plagg ;) (hoppas du inte läser detta iaf inte innan shoppingrundan) sen på kvällen är det ju premiär för hönklubben och bäst av allt är min överraskning, berättar för er sen vad det var!

ha en bra dag allesammans och köss på er

hört talas om hönklubben?

vaknade för ca 1 timme sen,har varit hur skönt som helst att få sova mera kan jag säga, jag är en klant jag vet.

på onsdag är det premiär för hönklubben och det är något som kommer att ske varje onsdag en lång tid framöver förhoppningsvis. Jag och mina vänner har bestämt att vi ska göra såhär för att aldrig kunna glida ifrån varann (även om det skulle vara jävligt skönt ibland;)) varje onsdag håller någon av oss i det (rullande schema) då har den personen bestämt vad det är vi ska göra, dom andra vet ingenting bara om dom ska ha speciella kläder på sig eller pengar med sig osv. Hönklubbskvällarna kan innehålla allt från hästridning till myskväll framför greys anatomy. Så dessa kvällar kommer nog bli väldigt intressanta minst sagt. Nu inför premiären på onsdag (som ska vara hemma hos lina) har jag en överraskning till alla (vissa kommer bli glada vissa kommer bli mindre glada) kan inte skriva här i bloggen vad det är då jag tror & hoppas att mina vänner läser min blogg?

Nej nu ska jag gå och göra ve mig, duschat har man ju redan gjort kl 6.30 imorse, HA
sen blir det en svängom på stan innan jobb kl 16

köss&nöff

jag har verkligen inte alla pållar hemma

här ligger jag en måndagsmorgon lite halvpigg och nyduschad och skulle alldeles strax gå och föna håret, sminka mig, packa väskan med ridkläder till jobb m.m. då råkar jag (som tur är) kolla på mitt schema på internet och ser att jag jobbar kväll (!!!!!) jag har alltså gått upp helt i onödan en måndags alltså en MÅNDAGS morgon och t.om. duschat, rena natten detta! det ska väl vara jag till något sånt här antar jag. det enda positiva är att jag kan somna om igen och det ska bli så skönt kan ni tro. kl 2 inatt låg jag här i sängen och hade mega ångest över att jag inte kunde somna, vafan då för liksom? jag hade bara kunnat ligga o titta på sex n the city i lugn och ro egentligen om jag bara hade varit så smart och kollat schemahelvetet.

nej nu ska jag sova, god natt & köss

vad vore livet utan vänner?min tös o jag i fredags

ja vad vore livet utan vänner egentligen? är inte känd för att vara den sentimentalaste människan direkt, men ibland passar jag på att berätta för mina nära och kära vad dom betyder för mig dock alldeles för sällan. därför tänkte ja ta tillfället i akt och berätta för alla er som känner att ni är nära o kära till mig att jag älskar er och är väldigt glad för att jag har haft sån tur och har er i mitt liv!

köss på alla er underbara, fina, älskade sötnosar

myskväll goes festkväll

ja så kan man förklara min fredag, snabbt o lätt, men vad är det för skoj med det?

fredagkväll blev såhär: efter jobb körde jag och hämtade felicia, vi köpte mat, dricka o godis till vår myskväll, den började bra med idol o så, men när idol var slut kl 21.30 då kom jag på att jag ville festa trots allt, eller egentligen har jag velat det hela tiden, de e bakis som jag är trött på att vara. iaf felicia lånade min bil, körde hem och hämtade dricka och kläder till oss, sen hinkades det in för att hinna bli lite varm innan det var dags för att bege oss ner på tycho, där var det fullt hus som vanligt, efter det blev det en liten liten titt på tages för att sen dra vidare hem till falken för lite efterfest med idianerna, saknade verkligen 3,5orna, men då det var brist på det samt blannevann så fick det bli ren vodka direkt ur flaskan, lite alkoholistvarning på det? smakade fortfarande vodka när jag vaknade, och jag tycker inte ens om vodka fast jag har blannevann, rena natten. iaf det var en trevlig efterfest med halva strumpor o sånt å svintoasten (fredde) levde verkligen upp till sitt smeknamn denna afton, haha stackars peggy.

sov hur länge som helst idag, kan var för att vi inte somnade förrän kl 7.30 tror jag det var? så gick upp vid 13.30 typ, begav mig hem för att städa upp mysförfesten och fräscha till mig, sen tog jag bilen (fortfarande bränd antagligen) och körde till city gross med my, handlade gourmetfrukost för 251 svenska rikstaller och begav oss hem till lina där hon och jennie befann sig, blev mega frukost och en massa tjejsnack (läs sexsnack) som vi alla är på tok för glada för. vid halv sex tiden (kändes som kl var typ två) sa jag hej då och körde till saxtorpskogen för att hämta upp guc, nu är jag hemma hos pappa i ekeby och här ska jag stanna ikväll annars hade det väl funnits risk för tappning idag oss och känner att jag icke vill utsätta mig för den risken. här har det varit tacomys och nu snart ska vi kolla på män som hatar kvinnor, på tiden att jag ser den kanske?

gla för vax ;) tackareee, dra åt helvete men jag älskar dig! inte helt hundra..

KÖSS PÅ MIG

ååhåhe

idag blir det jobb, börjar kl 16 och slutar inte förräns kl 18 på fredag. så jag kommer vara helt isolerad från omvärlden i hela 26 timmar, älskar mitt jobb så jag ska inte klaga.

idag får ni faktiskt en puss

RSS 2.0