En ledig dag

Ja dom börjar bli få, men igår var jag helt ledig. Så dagen spenderades med att umgås med den finaste i världen. Först kom Gittan hit med bullar till frukost och presenter till William, kläder och leksaker till sandlådan.

Vid 13 var det dags att gå till öppna förskolan, som alla våra barn älskar det stället. Härjar runder som aldrig förr. Efter det gick jag och Sabina en runda istan och tog givetvis en fika på 261 :)

På kvällen fick vi sällskap av världens bästa Lollo.

Idag ska jag jobba, 16-20 kopparängens servicehus. Åh vad jag önskade att jag hade bil, så långt att cykla!!! Speciellt på kvällen, drygt, räligt och kallt! :(

Köss så länge


En jobbg natt

Har vi haft minst sagt, William håller på att få en massa tänder längst in i munnen. Så han har haft feber sedan i måndags, då sov han ju hos mamma.. Så inatt har han vaknat hur många gånger som helst men som tur är så är jag ledig idag. Stackars liten, tänk att tänder kan ställa till det såhär :(

Igår kom Emma och Levi hur efter jag hade slutat jobba. Vi hade det trevligt och mysigt. William var väldigt gnällig såklart, men det gick. Jag bjöd på korv stroganoff som vi alla gillade och åt utom w som just nu inte vill ha någon varm mat.

Hade tänkt gå till öppna förskolan idag men får se senare hur han mår. Min mammas faster kommer hit på förmiddagen med bullar och försenade födelsedags presenter till William, det ser jag framemot :)

Hörs köss


Babysim

Vi hann med simningen i lördags. Ålen slutade jobba 13 jag började 14 simningen var mellan 13-13.30. Rätt så stressigt men det gick. Jag tittade dock bara på annars hade jag absolut inte hunnit till jobb. Det var bara vi av fyra som var där så William fick en privatlektion 👍


Kalas

Idag har det varit kalas för fina Milo som fyller 1 år. Det var ett stort kalas med mycket folk och barn. Dom bjöd på god mat och tårta och vi hade det mycket trevligt. William gick hur mycket som helst, nu går han nog mer än han kryper.. Woho! Min stora pojke. ❤

Efter kalaset var det bara rätt hem till tvättstugan så där har jag typ spenderat min kväll. W somnade som en stock kl 19, då hade han inte sovit sedan 10.30 nog första gången det hände.

Imorgon står det jobb på schemat. Ska vara på larvi 7.30 till 15. Mamma kommer imorgonbitti och hämtar w, jag jobbar på tisdag också så han sover i hbg, enklast så. Åh låt oss få dagisplats snart så vi slipper detta klabbet och jag slipper vara utan min älskling mer än nödvändigt.

Så, Godnatt! Köss

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512a8176ddf2b34038273482.jpg" class="image">


Då var det kördag

Och vi har varit uppe med tuppen som vanligt, William vaknade innan 6 men försökte få honom till att somna om, lyckades sådär :/ hade suttit fint med en sovmorgon, kan inte minnas sist jag hade det..

Även idag står det jobb på schemat 14-21. W har simning 13-13.30 får se hur det blir med den idag, rätt så tight med tiden. Vi tycker att det är så skoj och bra så skit tråkigt att behöva missa den..

Nu går William runder här hemma jätte mycket och långt, visst han kryper fortfarande mest men han går mer och mer för varje dag. :) så himla söt han, liknar en halvfull pingvin!

Trevlig lördag, köss!

Gårdagens hemmagjorda pizza


Jobb-blogg

Känns som om min coola blogg har gått och blivit en jobb-blogg.. Igår cyklade jag rätt hem efter mitt kvällspass och bäddade ner mig i soffan, somnade hyfsat snabbt. Men var ändå trött när drt var dags att gå upp imorse. Idag jobbar jag i innerstaden till kl 15, sen ska jag få träffa ålen och min älskade son som jag då inte har sett på ett dygn :(

Ikväll står det hemma mys på schemat. Jag ska göra hemmalagad pizza och vitchoklad pannacotta med bär. Åt bara två bullar igår så alltså får jag lyxa till det idag, haha. perfekt! Längtar så tills eftermiddagen/kvällen. 👍

Trevlig fredag, köss!

(jag just nu, snyggve)


Jobbar kväll

Gör jag idag på västra fäladen.. Cyklat fram och tillbaka till Strandvägen, rätt så kallt kan jag säga!! Usch! Men förutom det så är det rätt så skönt att jobba.

William sover hos sin pappa och go som han är skickade han ett fint sms till mig innan han skulle lägga sig :)


God natt

Ligger raklång på soffan med mitt sköna duntäcke som sällskap.. Lär säkert somna här fast hade egentligen behövt förflytta mig in till sängen. Någon frivillig med lift? Kollar på snuten i varuhuset och spelar quiz med mamma. Det blev några trevliga timmar hemma hos Sabina idag, skönt för pojkarna att få leka av sig. Resten utav dagen har vi bara varit hemma själva.. Ätit middag, lekt och myst. Åh det är ofattbart att man kan känna en sådan kärlek och glädje till en annan människa, min fina lilla son! Om ni inte har barn så skaffa! Bästa som finns :)

Nu ska jag hålla natt, köss

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532b99606ee7d4999bc27.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532be9606ee7d43765205.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532c0ddf2b33c8a864def.jpg" class="image">


God natt

Ligger raklång på soffan med mitt sköna duntäcke som sällskap.. Lär säkert somna här fast hade egentligen behövt förflytta mig in till sängen. Någon frivillig med lift? Kollar på snuten i varuhuset och spelar quiz med mamma. Det blev några trevliga timmar hemma hos Sabina idag, skönt för pojkarna att få leka av sig. Resten utav dagen har vi bara varit hemma själva.. Ätit middag, lekt och myst. Åh det är ofattbart att man kan känna en sådan kärlek och glädje till en annan människa, min fina lilla son! Om ni inte har barn så skaffa! Bästa som finns :)

Nu ska jag hålla natt, köss

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532b99606ee7d4999bc27.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532be9606ee7d43765205.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_512532c0ddf2b33c8a864def.jpg" class="image">


Hipp hipp hurra

Idag fyller William bästa kompis Alexander 1 år! Detta ska vi fira med frukost hemma hos Sabina och Milo idag, ska bli himla trevligt :)

Stort grattis på din första födelsedag Alexander! Vi älskar dig din lilla plutt ❤

Stor köss

(måste också berätta att i måndags så pussades William och Alexander på 261, lite gay men sååå gulligt ;)

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_51248719e087c30877b662de.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_5124872ae087c3080e95881a.jpg" class="image">


Tjejkväll

Ikväll har jag bjudit Felicia på middag, hamburgare med goda tillbehör, satt som en smäck! :) nu är Lollo också här och vi tre myser i soffan (W har precis lagt sig så nu e det lugnt o skönt) Känns som om det var alldeles för längesedan vi tre hade en myskväll så det är verkligen på tiden! Därför ska jag sluta skriva nu och umgås med mina fina tjejer..

Köss till er


Work

Godmorgon.
Ligger i fortfarande kvar i sängen och önskar att jag hade kunnat göra det i någon timme till men nej det får man aldrig nuförtiden.. Passa på och sov sov sov innan ni får barn ;)
Idag står det jobb på schemat 7.15-15.30. Mamma kommer om ca en halvtimme och tar hand om w idag.

Ha en bra dag, köss


Mååååndag

Då var det måndag igen, veckorna går så fort, gäller att ta vara på tiden. Nu när man har barn så ser man verkligen hur snabbt tiden går, skrämmande snabbt.. Så njut av varje dag, det ska jag iaf försöka att göra ännu mer! :)

Nu ska vi strax gå ner istan och möta upp My och Alexander. Blir väl lite fönstershopping och fika. Sen hem här så dom också får leka av sig.

Köss på er


Hej hej hej

Två inlägg på en dag? Inte dåligt det.

Jag och min lilla plutt kom hem för en stund sedan. Efter jobb tog jag med mig Williams farmor och gamla mormor ut till asmundtorp, där blev det fika (frukost för min del) är så kass på att äta när jag jobbar, men vad gör det känns som jag hinner ta igen det.. Tyvärr. Sen körde jag dom hem igen. Nu är vi som sagt hemma, William ligger inne på sitt rum och har gjort ett tag för han måste vila NU! Men jag hör honom snacka hela tiden, ååh unge! Jag har plockat undan och dammat och ska snart börja göra kvällens middag, lasagne! Fint som fan, nog min favoriträtt med fetaostsallad till såklart ;) effektiv dag detta!

Är så skönt att jobba igen, trodde inte jag skulle tycka det. Men det är faktiskt riktigt skönt att få göra något annat emellanåt :)

Puss och köss till er

Bjuder på en "snygg" bild på mig och Sabina på 90tals festen


Söndag

Idag står det jobb på schemat, är på västra fäladens hemvård. Jobbar till 13 idag så det är skönt. Händer inte så värst mycket intressant, är väl därför jag inte har bloggat. Jobbar en del nu så jag kan få lite pengar ;) woho.. Mamma dagarna tar slut nu i slutet på denna månaden. Så hoppas innerligt på att jag snart får en BRA dagisplats till William så jag kan jobba mycket. Jag och My har nämligen bokat resa till Alexandra och Grekland den 2:e juni så alla pengar är välkomna. Vi och våra pågar kommer ha det så bra där och jag längtar redan... "bara" 3,5 månad kvar, woho! :)

Hörs köss


Min lille påg går

Ja nu sedan i lördags så går William mer och mer. Han har tuffat till sig rejält och man ser på honom hur kul han tycker det är. Så nu dröjer det nog inte länge innan han går på heltid så att säga, haha. Åh tiden går såå fort! Mammas bebis han är så fin, är nu ett barn!!!

Min söndag,
Mamma ringde och väckte mig vid 8 (jag somnade vid 04.30 kanske) då hade morfar fått åka ambulans till Lund. Hans hals hade svullnat igen och han fick typ ingen luft. Mamma kom och hämtade mig strax innan 9 så jag fick ta gucci och morfars bil. Körde till ålen och William i asmundtorp och spenderade min dag där. Morfar mår bra nu efter x antal sprutor. Usch räligt när sådant händer men tur att han var så snabb med att ringa ambulans annars vet man inte vad som hade hänt..

Idag är vi bara hemma och övar på att gå. Blir en runda till cg vid 16 för att handla lite mat.

Köss


Tillbaka till 90talet

Japp det kan man säga att vi var i lördags. Jennies examenfest i 90tals tema blev hur bra som helst. Kvällen bestod av tacos, godis från förr, lekar, musik, dans, drick, skratt och fina vänner. Vi flesta åkte hem först vid 04 och då hade det nog blivit ett glas eller två för mycket för mig. Haha

Tack Jennie och Eric för allt.

Har försökt lägga upp detta inlägget med bilder hela förmiddagen men det går som vanligt inte, skit app! Så får väl helt enkelt prova lägga ut dom senare.


En tidig lördags morgon

Eh japp! Idag steg vi upp strax efter 05! Visst är man van vid att gå upp tidigt varje dag numera men kl 05 är ju till att överdriva en aning kan jag tycka.

Nu är vi iallafall hemma. Mamma ska komma om typ en timme och morgonmysa med oss. Känns som om vi endast träffas på morgonen/förmiddagen. Sen kl 13 blir det som vanligt på lördagarna nu babysim. W's bästis Alexander går ju också på det så det tycker vi är himla trevligt. :)

Ikväll är det dags för fina jennies examensfest som hon verkligen förtjänar efter 3,5 år (tror jag) slit i skolbänken. Hon är nu världens bästa FÖRSKOLElärare :) och som jag nämnt tidigare är det 90tals tema. Vi kommer inte vara snygga men kommer bli så skoj. Framförallt att dansa till musiken, haha. Så kvällen ser jag verkligen framemot. Lär väl komma upp lite bilder imorgon så håll utkik ;)

Nu ska jag leka med min pigga påg:)

Köss till er

(William älskar inte kameran som sin mamma)


Mamma <3 William


Tvättelitvätt

Har jag börjat min morgon med. William är såå duktig, sätter han på en stol i tvättstugan och där sitter han fint och tittar på när mamma tvättar. Nog inte många 1 åringar som hade gjort det, men min gör (måste få skryta lite ibland) :)
Ska låna morfars bil idag till imorgon. Så vår kväll ska spenderas ute i asmundtorp med fredagsmys. Pizza står på menyn, skönt att slippa laga lyxmiddag ibland.. tänkte dock göra efterrätt, sjukt sugen på gino (frukt med vitchoklad på i ugn) också självklart vaniljglass till det. Men får se. Blir kanske ett dop i utomhus jacuzzin också, inte helt fel! ;)

Nu ska jag tvätta vidare, trevlig fredag om vi inte hörs, köss!

Bild på William imorse, not a big fan of the blixt! ;)


Godkväll

Helt otroligt, klockan är snart 21 och jag är fortfarande vaken. Men när jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag lägga mig tillrätta och kolla på filmen the a-team. Så lär väl somna direkt då, haha.

Dagen idag började med att mamma kom hit tidigt imorse med bullar (ja jag vet, alltid) haha. Sen snäll som hon är körde hon runder mig på mina två ärenden som var på vars en sida om stan. Därefter lämnade hon av mig och w hos farmor. Där försökte jag få lite inspiration till 90tals festen som jag ska på på lördag, farmor hade gått igenom sin garderob och källare :) sen promenerade vi hem och w vilade och jag slappade på soffan innan det var dags för middag, bad, dusch, lek, mys och kvällsrutiner. Nu börjar filmen.

Köss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_51140984e087c34235ad0bbd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_51140984e087c34235ad0bbd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_51140984e087c34235ad0bbd.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_51140984e087c34235ad0bbd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409be9606ee6a19307540.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409be9606ee6a19307540.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409c9ddf2b36bf64b93be.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409c9ddf2b36bf64b93be.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409f0ddf2b36bf64b93c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2013/pic_511409f0ddf2b36bf64b93c2.jpg" class="image">


En unge i minuten

Har precis kollat på det och bölat. Undrar om jag någonsin kommer våga föda ett barn igen. Vill inte skrämma upp er som aldrig har gjort det men fy. Smärtan kan man utstå det är inte det (även om det gör ondare än vad man någonsin kunnat föreställa sig) utan mest hur min förlossning gick till. Allt drama och hur snabbt det gick. Det är inte bra när det går för snabbt kan jag säga, man hinner inte själv förstå vad det är som händer och än idag har jag inte bearbetat den känns det som. Sen fick jag ju lite komplikationer efteråt och ni som vet hur hypokondrisk jag är kan ju tänka är hur hårt det tog på mig haha. Men ja förhoppningsvis kommer jag väl över det med tiden men än så länge så är ett syskon till William låååångt borta pga diverse anledningar. Stor eloge till dom som är med i programmet familjen annorlunda haha!


<3

Idag skulle min fina mormor fyllt 71 år. Jag, William, mamma och morfar firade henne på kyrkogården med tulpaner och semla som hon älskade.

Grattis mormor!!! ❤


Onsdag

Det blev en trevlig dag igår på öppna förskolan och fika därefter på maddes. Fint. Sen åkte vi buss ut till asmundtorp och överraskade Williams pappa med mat 👍

Dagen idag har även den spenderats på öppna förskolan. Men istället för den obligatoriska fikan istan efteråt så köpte vi med baguetter från finnes som vi åt där. Det var trevligt och lär nog hända fler ggr. Perfekt!

Nu ikväll har jag och William mys och lek kväll innan det är dags för honom att nanna. Efter det ska jag hålla kväll i min ensamhet, ska bli skönt och lär nog somna tidigt som vanligt.

Note to my self: William klättrade upp för soffan helt själv ikväll. Duktiga påg! :)

Köss


Onsdag

Det blev en trevlig dag igår på öppna förskolan och fika därefter på maddes. Fint. Sen åkte vi buss ut till asmundtorp och överraskade Williams pappa med mat 👍

Dagen idag har även den spenderats på öppna förskolan. Men istället för den obligatoriska fikan istan efteråt så köpte vi med baguetter från finnes som vi åt där. Det var trevligt och lär nog hända fler ggr. Perfekt!

Nu ikväll har jag och William mys och lek kväll innan det är dags för honom att nanna. Efter det ska jag hålla kväll i min ensamhet, ska bli skönt och lär nog somna tidigt som vanligt.

Note to my self: William klättrade upp för soffan helt själv ikväll. Duktiga påg! :)

Köss


Godmorgon

Ligger i sängen, har hört wiliam några ggr men tror han har somnat om. Borde egentligen inte vara några problem att gå upp idag med tanke på att jag somnade ca 20.30 igår!!! Livet är hårt som småbarnsmamma, hade kunnat somna så tidigt varje kväll. Men tyvärr så hjälper inte det, känner mig fortfarande trött. Hade nog behövt sova i en vecka, det kanske hade gjort susen? :)

Har glömt att berätta för er att William gick sina två första steg i fredags. Och nu står han själv jätte ofta men sen slänger han sig till en och tycker att han själv är jätte rolig. Så tror han har missuppfattat allt litegrann. Men detta är stor skillnad på hur han i normala fall brukar vara. Mammas lilla mes har börjat tuffa till sig! :) Och där blir några steg då och då så nu dröjer det nog inte så länge tills min älskling går.

Annars idag, ska till öppna förskolan, Emma och Levi ska med oss dit så det ska bli skoj att träffa dom. Efteråt blir det en fika med dom och My och Alexander.

Köss på er


My weekend

Dags för ett helginlägg kanske.
Den har till mesta del spenderats ute i asmundtorp.

Fredagen, lagade en god middag och när w hade somnat badade vi utomhus jacuzzi med ett glas vin, inte helt fel kan jag säga.

Lördagen, Jocke och Jensen kom ut för att äta middag. Till förrätt åt vi ugnsgratinerad hummer och till huvudrätt fetaost fyllda färsbiffar, ugnsrostade rotsaker med chèvre och beasås. Så gott! Till efterrätt hade dom med sig hemmalagad äppelpaj. Sen kollade vi på melodifestivalen och spelade Uno. Mycket trevlig afton.

Söndag, åkte till Ikea för att hjälpa ålen med inredning (kan behövas;) sen hem till honom och gjorde fint. På kvällen blev det Tacos till bingon. Kommer rulla fram i veckan efter denna helg kan jag säga! Pjuh!

Idag, har ätit bullfrukost med mamma, sällan? Sen var ute på lite ärenden. Alexander och My har varit här hemma och lekt med oss. Nu precis har jag pratat med dom som är hand om förskoleplaceringarna.. Åh! Blir inte klok på vad jag ska göra alltså. Vill fan inte ha honom där ute, kommer bli så jobbigt och omständigt. Så är så ledsen och irriterad över detta. Men ja, livet ska väl inte vara så lätt alltid. Men ibland kan man väl få ha lite tur? Någon som vet en dagmamma?!?!

Nu ska jag passa på att vila medan william gör det. Han vaknade som vanligt 511 ggr inatt. God natt köss


Hej hej bloggen

Igår stod det jobb på schemat igen, cash is king! Och som vanligt passade mamma min lilla plutt hemma hos oss. Sen blev det städning där hemma. Fick också reda på att William har fått dagisplats, börjar inskolningen om två veckor drygt. Skönt att få en plats MEN förskolan lek och lär ligger vid curla. Jo tjena att cykla fram och tillbaka där varje dag, puh. Lär ju iaf gå ner mer i vikt. Men fan alltså. Så drygt. Men förskolan ska iaf vara bra, det är en privat som fokuserar på att vara ute mycket och att lära dom saker. Därav namnet lek och lär haha.

Annars idag, sitter just nu i Helsingborg, ska på ett möte. Morfar och William väntar i bilen utanför. Sen ska vi äta frukost hos mamma när vi ändå är här. Ikväll ska vi kolla in ålens hus som han hyr från och med idag i asmundtorp, så där spenderas vår kväll.

Trevlig helg! Köss


RSS 2.0