Tjabba

Nu har det visst varit ett litet uppehåll igen men det finns roligare saker i livet än att uppdatera här ;) nu har jag dock lite tid.

Fredags, jag, mamma, Simon och Hampus hängde på the tivoli för att se Jay Smith (mammas favorit artist) gestalta nirvarna. Det var bra och framförallt trevligt att få umgås ute med familjen, händer typ aldrig. Sen hängde vi lite på hampan efteråt :)

Lördags, jag och mamma hämtade William hos pappa och Annika i Ekeby där han hade spenderat sin natt. Sen var det mys hemma hos mamma hela kvällen som gällde för oss tre.

Söndags, jag och William åkte ut till asmundtorp för att umgås med hans pappa. Där blev det sedan fullt hus i form av Danne, Amsan, Hugo, tegge och w och h's farfar. Vi grillade och hade det trevligt :)

Så nu är jag någorlunda ifatt.

Köss på er.


Bölig

Kollade på början utav Sofias änglar. Det var ett par som hade förlorat sin son, han fick leukemi när han var 7 månader. Det var så sorgligt och jag bölade som en gris. I pausen gick jag in och satt på Williams pall brevid hans säng och kollade på honom när han sov och höll honom i handen. Det går inte ens att försöka sätta sig in i situationen hur hemskt det är att förlora sitt barn, att behöva se det lida och dö. Fy fan!!! Så nu har jag burit in William till min säng och han sover gott här brevid mig. Som vi två ska mysa hela natten och jag ska tänka på hur lyckligt lottad jag är som har en frisk, underbar och helt fantastisk son! (speciellt när han sover, haha)

Nu ska jag sätta på bridget Jones dagbok och skingra tankarna.

Köss från en väldigt känslig mamma


Godmorgon

Idag behövde jag inte väcka w utan han väckte mig kvart i 6 :( drygt en halvtimme innan klockan skulle ringa, lagom skoj. Så nu röjer han för fullt i mitt sovrum efter vällingen. Ska strax få upp min röv ur sängen och göra vid oss, den blir det förskola och jobb. Jobbar till 14 sen cyklar vi hem till lina och Björn för att få träffa lilla Melker för första gången. Ska bli mysigt :) My och Alexander ska också dit.

Ha en trevlig onsdag! Köss

W just nu


Äntligen

I vanlig ordning så har inte blogg appen fungerat, men nu så.

Kan berätta för er lite kort hur min helg såg ut, för det vill ni väl hemskt gärna veta? :)

Fredag, efter jobb så körde jag och mamma ut till asmundtorp för att lämna av saker som skulle säljas på deras barnloppis. Sen tog mamma med w hem för jag skulle jobba dag på lördagen. Så kvällen spenderade på tycho med ålen. Vi åt en riktigt fin middag, oxfilé och hjortfile. Sen gick vi till hemmakväll och hyrde en film och givetvis lite godis till det :)

Lördag, jobbade och sen kom My och hämtade mig för att spendera dagen ute hos henne med sol, våra underbars pågar och grillning :)

Söndag, spenderades ute i asmundtorp med solande även denna dag. Sen gick vi bort till loppisen för att hämta pengar och dom grejorna som inte hade blivit sålt. Hade tyvärr bara sålt saker för knappt 600 kr.. Var en dålig loppis i allmänhet med dålig storleks fördelning och så, så lär inte sälja där igen. På kvällen gjorde vi riktigt goda grillspett som vi då såklart grillade.

Mycket trevlig helg men så är det väl alltid när solen är framme.

Idag har jag varit hos frissan var bara ett år sen sist, haha. Så har klippt ca 7 cm och tycker nu själv att mitt hår är jätte kort :( men det behövdes verkligen. Samt färgat. Sen har jag hängt istan med My och mamma. Fikat och shoppat :)

Köss på er

William älskar att sola, eller? ;)

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_51769140e087c31dac571020.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1040369/7-3/pic_51769140e087c31dac571020.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_51769167ddf2b3728e7cdce0.jpg" class="image">


Done

Är färdig jobbad för idag, jobbade 7-11 lönt!! Blir så trött på dessa korta pass. Jag och William fick cykla med punka på cykeln till dagis imorse. Nu sitter jag på hans dagis och väntar på att han ska äta klart innan dom kommer ut i korridoren och levererar honom till mig. Sen ska vi lämna cykeln på lagning och få skjuts utav mamma ut till My och Alexander där vår dag skall spenderas tillsammans med natta. Hoppas på att solen tittar fram, men det ser mörkt ut :(

Imorgon blir det samma arbetspass 7-11!!!

Köss på er


Färdig kalasat

Nu har jag lagt mig i soffan efter en fartfylld dag. När jag kom till Ekeby fick jag i uppdrag att dekorera smörgåstårtan, den blev rätt så fin om jag får säga det själv :) pappa blev glatt överraskad när han kom hem och vi hade en trevlig kväll.

Nu ska jag kolla på kärlek över Atlanten som har premiär idag. Älskar väl sådana program! Sen imorgon blir det förhoppningsvis jobb men hursomhelst så lämnar jag w på dagis vid 7, åh så tidigt jag måste cykla hemifrån bara för att jag har en dagisplats på andra sidan stan!!!!

Godnatt puss köss


Hipp hipp hurra

Idag fyller min kära pappa 47 år (gammal gubbe) detta ska firas! När pappa kommer hem från jobb så befinner vi, barnen oss där hemma till hans förvåning. Annika har gjort smörgåstårta och efterrätt, fint! Hoppas inte han läser min blogg för då är allt förstört haha. Men det är nog ingen risk med det.

Så snart kommer morfar och hämtar mig och w för att köra oss till Ekeby. Hans bil ska på lagning ikväll så kan tyvärr inte låna den, men Annika kör oss hem. För imorgon står det jobb och dagis på schemat.

Ha det gött! Köss


En liten kille till

Igårkväll fick lina och Björn barn! Woho, 3 veckor för tidigt och det blev en pojke. Alltså vårt tjejgäng kan visst bara producera pojkar haha. Vi är 7 st och nu har fyra utav oss fått barn och alla är dom små söta fina pojkar. Rätt så roligt ändå, dom kommer verkligen kunna ha roligt med varandra när dom växer upp :) så nu längtar man tills man får träffa det nya tillskottet Melker :) <3

Och fina Jennie fyllde 25 år i fredags och Eric friade till henne. Självklart svarade hon JA! Så detta har varit en toppen helg för vårat gäng, haha!

Hörs sen, puss och köss på er!


Mitt hjärta gråter

Har lämnat w på dagis. Idag ska han vara där mellan 8 och 14. Detta var första gången som jag lämnade honom direkt i dörren. Åh kändes inte alla bra, han skrek som tusan. Men även idag stod jag och lyssnade utanför dörren och han blir snabbt lugn igen vilket känns väldigt skönt för denna mamma. Idag är jag hemma för måste vara beredd att hämta honom om han skulle vara otröstlig. Känns väldigt konstig att vara hemma utan honom men man får göra sånt som är lite svårt att göra när han är hemma. Idag håller jag på att sortera alla hans kläder som ska säljas på Asmundtorps loppis nästa helg. My kommer snart och hjälper mig att sätta pris på allt :)

Ha en bra torsdag, köss!


Ett litet tips

Som ni flesta vet så bantar jag lite då och då. ;) nu har jag hittar ersättaren till pasta, woho! Strimla vitkål och stek, salta peppra och stek färdigt i lite vatten. Så jävla gott! Bara 26 kcal per 100 gram tillskillnad från pasta som har ca 128 kcal per 100 gram.

Så nu har jag precis avnjutit dagens middag, köttfärsås med vitkålsspagetti, mums!! :)

Hörs köss


Effektiv minst sagt

Var på dagis vid 8, jag stannade med William där i en timme. Såklart blev han mega ledsen när jag gick. Stod utanför dörren och lyssnade och det lät som att han snabbt blev glad igen, skönt! Cyklade ner till citygross och handlade storpack välling, blöjor och mat. Min cykel såg ut som en packåsna haha. Väl hemma så städade jag undan, dammsugade, torkade golv och nu har jag precis ätit frukost bestående av två knäckemackor med keso. Kl 12 ska jag hämta min lille plutt igen och hoppas att han blir glad :)

Sen ska han hem och sova och jag tänkte laga mat. Börjat nämligen jobba kl 16 ikväll till 22, asmundtorp/häljarps hemvård. Älskar att vara där och framförallt att få köra bil istället för att frysa på en cykel :)

Ha en bra onsdag gott folk!
Köss

W med sin välling imorse, såg så mysigt ut tills blixten kom ;)


Dags

Kanske dags att blogga lite?
Har haft en jätte bra helg,
I fredags var 5 utav oss 7 tjejer i vårt lilla fräcka gäng hemma hos lina som var sambofri. (william var också med) Där spenderade vi hela dagen, kvällen, natten, morgonen, och förmiddagen dagen därpå. Vi åt Tacos, chokladpudding, massvis av godis och en brakfrukost. Inte dåligt! Sen lördagen och söndagen spenderades ute i asmundtorp med grillning, öl, kräftor, räkor, bingolotto, mys och sådant trevligt. Riktig livsnjutare helg! :)

Annars så håller vi ju på med inskolningen som går hyfsat bra iaf när jag är där. Har gått ut i ca tio minuter två dagar i rad nu och han blir mega ledsen. Men idag gick det att trösta honom bättre iaf. Han är just nu mega mammig, bra tajming William ;)

Nu ska jag hålla kväll med min tv. Köss på er!


Geggamoja

Är det någon som helt plötsligt känner för att köpa en mössa eller två till William så vill han hemskt gärna ha dessa ;)


Freeedag

Idag fick jag lite sovmorgon, w vaknade inte förrän 20 över 7, woho! Tycker hans mamma är mycket bättre än strax innan 6 som det var igår.

Första inskolningsdagen igår gick bra, va där bara en timme. William är ju van vid öppna förskolan så han trodde nog det var som det. Sprang runde och hade sig som vanligt. Hittade en sopborste och sen städade han hela stället :) efter det gick vi hem och William vilade middag. Felicia kom en sväng med en päronsplit till W's förtjusning! Sen mötte vi upp amelie och Hugo, köpte med oss fika och lekte i teaterparken. Sen var det jobb som stod på schemat för min del, asmundtorp/häljarps hemvård 16-22. :)

Idag är det dags för dagis igen, vi ska vara där vid 9. Och ikväll är det mys hemma hos lina med tjejerna och ugnarna. Hon har hemmet för sig själv så vi ska antagligen sova över :)

Underbara fredag!

Köss på er


Inskolning

Min lilla bebis är nu en stor pojke!!
Idag ska han börja på dagis/förskola. Åh va tiden går snabbt, på måndag blir han 15 månader.

Världens finaste underbaraste William! Hur kan man älska någon så otroligt mycket??!

Här var han en liten plutt


Min onsdag

Började med några ärenden med mamma 10 imorses. Vi handlade med oss bullar hem (sällan?) åt dock bara en, måste hålla igen! Befinner mig i Grekland om mindre än 2 månader och vill helst kunna ha en bikini på mig!!!
När w hade vilat gick vi ner till BVC för att William skulle få 1,5 års vaccinet redan nu då det kan vara rätt bra att ha när man ska utomlands. Efter det gick vi till eh och köpte med oss kaffe och sen spenderade vi hela vår eftermiddag på leket i teaterparken. Williams polare Milo och Alexander kom också tillsammans med sina fina mammor.

Resten utav denna onsdag har spenderas här hemma med det vanliga, dammsugning, tvätt, matlagning, diskning, lek, bus m.m.

Nu ligger jag på soffan och drömmer om att vinna pengar i miljonjakten.

Köss!

Sms med mamma precis, haha!


Godmorgon!

William vaknade vid 5 men det tänkte jag inte gå med på! Så han fick komma till mig, dricka välling och efter 6 somnade han om och sov till 8. Tur!

Igår åkte jag, mamma och w hem till min kära kusin i lödde. Hon ska ha barn så William ska få en liten nästkusin. Vi hade med bullar och åt en brakfrukost. Vid 14.15 var det dags för w att klippa sig igen, hans hår växer som ogräs alltså. Så nu är han fin i frillan igen 👍

Nu luktar här bajs, hörs sen. Köss!


Påskäggsjakt

Blir man aldrig för gammal för. Det var två barn och vi andra fyra som officiellt är vuxna nu men nog aldrig kommer att bli det när det gäller den biten. Så vi sprang runder som några tokar i trädgården och letade påskägg. :) mycket trevlig dag igår.

Idag jobbar jag till 14.30, fint med storhelgs betalat, så jag ska inte klaga även om jag såklart hellre hade spenderat min dag med något roligare.

Nu ska jag rasta vidare, köss!


RSS 2.0