imorgon smäller det



hittade den här bilden på emmies blogg, dom har visst redan satt upp våra namn i trappen på kungsgatan! och som emmie skriver, det kommer bli en väldans massa tjejkvällar & massvis med sköna powerwalks å kafferep, emmie får komma upp & hämta mig och guc (eller rättare sagt dra och tvinga ut oss) men det ska nog gå.

åh vad jag längtar nu, vill bara somna och vakna och flytta snabbt som tusan.

bloggar imorgon när vi har kommit på plats on the kingstreet, kössss


1:e advent

känns inte riktigt som jul,
men jag älskar julen

har varit väldigt dåligt bloggande den senaste tiden, men jag har helt enkelt inte så mycket inspiration nuförtiden,men det kommer väl tillbaka, förhoppningsvis.

kan iaf tala om för er hur jag har spenderat helgen,
var tänkt att den skulle bli hel vit, den blev halv vit.
i fredags var jag hemma hos kampharna, mös, lagade tacos och kollade film.
lördagen spenderade jag med challe, vi bestämde oss för att dricka (lite) vin, sen stack vi på förfest hos åhfeldt,där fortsatte vi med champange (så långt klarade jag av att dricka vitt) men på tycho blandade jag daiquiris i köket med adam "hade jag varit hetro så hade jag hånglat upp dig" INTE dåligt de. 
när det var dags för efterfest hade jag tappat det HELT, fy fasiken va fuller jag blev,
en av dom fullaste fyllerna hittills i mitt liv, blev efterfest någonstans vid spiggens med bla. fridolf, bönis & pannbannet, fråga mig inte vad som hände sen, vaknade iaf upp imorses med alla kläder på, det är ett gott tecken!

idag har jag städat toaletten och ska packa och städa det sista sen när jag kommer hem, rena natten, längtar som fasiken tills tisdagkväll när vi har flyttat in på kungsgatan! inga dåliga grannar vi kommer ha heller, kitelsarna och emmie & jonathan! kalas bra

Nu blir det köttfärslimpa här hemma hos mammisen, perfekt söndagsmiddag!

Kössen



gla för det billiga?

inte dåligt, innan denna veckan så hade jag endast varit på ullared en gång och det var för 3 år sedan, nu har jag varit där tre ggr. var som sagt där med jobb i måndags, då handlade jag bara lite. idag var jag och mina mamma där (första gången för henne, hm?) handlade desto mer, bland annat en massa julsaker, lampor, julgranskulor, gardiner, dukar, så nu lär den nya lägenheten bli julmysig, åh vad jag längtar, både efter lägenheten och julen, älskar den.

rena natten när jag körde hem från jobb igårkväll, fick punka på motorvägen, nu vet man hur det känns också.

nu ska jag böla lite, första gången jag var på ullared var med dig. jag påminns ständigt om dig och vår vänskap i min vardag, när jag tittar på foto, när jag ser saker, när jag tänker tillbaka på mitt liv, ja som sagt ständigt. och det är då jag förstår och inser hur jävla nära vi en gång var, samtidigt som det nu känns främmande, overkligt och så långt bort så känns det ändå naturligt, nära och normalt. men som sagt vad är normalt? som det var då eller som det är nu? jag vet innerst inne vad jag känner, men efter allt som har hänt så är det svårt att visa och vilja visa. i suppose time will tell.

nu ska jag och erika hålla natt i min säng, tydligen så ligger jag och håller om henne i sömnen, tur hon får kärlek av någon ;)

köss (sometimes i still feel happy when i see your face)

dator klabb

ja det har vi verkligen,
sladden till min dator har varit i sönder sen typ augusti, men för ett par månader sen köpte erika ny dator med samma sorts sladd som jag har till min, så den har jag använt mig av nu den senaste tiden, men, nu har den också gått i sönder, jävla hp! är hemma hos mamma nu så får passa på att facebooknörda mig samt läsa alla intressanta och ointressanta bloggar.

jobbdagen idag har utspelat sig på ullared, inte helt fel att gå på ullared och spendera pengar samtidigt som man tjänar pengar, går mer eller mindre jämt ut då.

nu ska jag ta ett bloss med morsan, kössen

verkligen ingen slitsöndag

woho, i feel good on a sunday!
var ute en liten sväng med felicia igår, eloge till mig (första vita helgen avklarad)


Sofia säger:
sen e han tydligen mega kass i sängen också
inget å hänga i julgranen de

Felicia säger:
hahahaha
nej, det är inte det

Sofia säger:
nej precis

Felicia säger:
hehe
men vem är egentligen ngt att hänga i julgranene. hahah

Sofia säger:
haha typ, björn gustavsson

Felicia säger:
hahahah
fint och hänga han i julgranen

Sofia säger:
hade varit helt jävla underbart

drömde om snygge björn gustavsson innan, jag var en känd hoppryttare och han var den han var. jag hade precis vunnit en tävling i globen och satt på min stora fina svarta häst med strimma (mycket viktigt) då släcks ljusen och helt plötsligt tänds en strålkastare längre bort och där sitter björn på KNÄ. efter värsta kärleksförklaringen till mig så frågar han om jag vill gifta mig med honom, jag hoppar av hästen och kastar mig in i hans famn och säger självfallet JA!

så min gran detta året kommer pyntas med björn, hoppas erika går med på det annars får hon skaffa en egen gran.

har precis kommit in till mamma igen efter en jobbig men ändå skön joggingtur i saxtorpskogen, snart ska jag mamma och simon till råå på julskyltning.

köss på min blivande man


run for your life

igår efter bian var vi (jag, erika, felicia) som sagt ute NYKRTA, de ni!
var inte alls mycket folk ute, helg innan löning så kanske inte så himlans konstigt. när tycho hade stängt stod vi kvar och snacka med bla fredde och sebbe. jag sa till sebbe att han fick ta hand om fredde för han skulle verkligen inte sova hemma hos oss.
men, när jag och erika så smått börjar gå mot porten (vi smyger för att fredde inte ska märka något) så hör vi någon som skriker: töser var ska ni?? jag börjar springa och skriker till erika SPRING! erika går och dagdrömmer men kollar bak och ser att fredde nästan har sprungit ifatt henne, då jävlar får hon fart på bena, vi hinner springa in och stänga porten innan svintoasten hinner ifatt, men det var fan på rövhåret. HAHAHA du e go, tur inte peggy var ute, hade varit synd om tösabiten ;)

lördag,
vaknade typ 12.30??
började dagen med en långsittar fika med felicia, emmie o challe på espresso house.
sen kom mamma och hämtade mig, körde till stallet och släppte in hästarna. ikväll har vi lagat tacos och kollat/kollar på det bästa från idol 2004 till 2009, riktigt skoj, silka skåp där har varit med genom tiderna. senare blir det grönsaker med dippa, nyttighets tid igen, rena natten. larry är i tyskland så jag ska sova över här, mysigt.

nu blir det cigg och en kopp kaffe, tack!

ssök


bästa filmerna

ni som följer min blogg vet att jag verkligen älskar och avgudar twilight och nu är jag precis hemkommen från bian där jag har sett new moon, och bättre filmer får man verkligen leta efter, ni som inte har sett dom måste verkligen se dom!!! tvåan är MINST lika bra som ettan, är nästan deprimerad nu för att den är slut, vill bara ha mer och mer. även om jag får skit ont i arslet av att sitta i en biostol så hade jag kunnat sitta där i en hel vecka bara för att få se mer.



lookilooki

åååh, efter bion tittare vi vidare på tycho!

och imorgonbitti tittar vi närmare på min gymnasium skola i hbg,
som jag för övrigt inte har besökt sen studenten för ca 2,5år sedan
sen på kvällen ska jag titta närmare på min gamle mor
och nu ska jag titta närmare på en cigarett

köss


some people are just to much

måste börja dagens inlägg med att säga att du har STORA problem, nu när allting har lugnat ner sig och det är frid o fröjd så är du tvungen till att komma med ett sånt onödigt inlägg? det verkar som att du verkligen letar efter bråk och tjafs. sorry om jag måste göra dig besviken, jag har bestämt mig för att bete míg som 21 och INTE 19.

nog om det..

gårdagen spenderade jag med min fina norska, felicia. hämtade henne på stationen sen var vi hemma hos henne ett tag och efter det följde hon med mig till saxtorp där det var kalas för larry, trevlig och mysig kväll.

idag har jag jobbat med chapa, ridit och allt det dära.
ikväll blir det bio med erika, vi ska se new moon (twilight 2) och som vi har längtat, har nog sett twilight femhundraelva ggr och bara väntat tills tvåan skulle komma, finally och närmare till bian kan man nog inte ha?

K ö S s

HELT BLÅST?

var jag innan

rena natten på denna stormen, tjuter och brakar i hela lägenheten. kan inte gå ut med gucci heller, han kommer blåsa bort, blir ingen mat eller dricka till han ikväll. erika är rädd och frågade precis om hon fick sova inne hos mig inatt, jag får ta hand om den lilla mesen.

vad har då hänt denna onsdag?
jag och erika har packat nästan hela lägenheten idag känns det som, flyttar först om två veckor, väldigt skönt att för en gång skull vara ute i tid. har hunnit med en svängom på stan med mamma idag också, lurade till mig ett linne, leopard trosor och två ringar samt tre stämplar i mitt gina bonuskort, jag kan jag!

nu är det halvåtta hemma hos mig och sen självfallet bonde söker fru

ska ringa till tv4 och fråga om dom kan starta ett "fia söker snygg, charmig, intelligent och humoristisk man med båda hjulen på jorden" program, det hade varit något för världen de.

K Ö S S

chapa?

Postat av: "hon som du är assistent till"
hej fiapia!
jag vill ikke heta greta som i hans & greta! du kan kalla mig chapa i din blogg, annars är det slut med extra pass ;)


okej jag får väl kalla henne CHAPA då istället för greta.. silket jävla namn, i danmark e tydligen chapa en av knatte, fnatte och tjatte.. och det vill hon bli kallad, rena natten på dig ;) men du ska få som du vill så jag kan fortsätta få mina extra pass som är lika med extra pengar, för tro inte att det är för att jag tycker om mitt jobb som jag vill ha extra pass ;)

ooooh
vart håller du hus? jag vill ge dig en köss

lady in red, is dancing with me

TJOLAHOPPSAN

jag har nu under ett par dagar kommit fram till en sak som jag nog iofs har vetat hela tiden, jag har bara inte vågat/velat erkänna det för mig själv, men nu för en gång skull i mitt liv så är jag ärlig mot mig själv och mina känslor. this is it, och nu är det dags att visa världen! (eller snart iaf)

har nyss kommit ut ur duschen och jobb står på schemat om sisådär en timme, på med ryttar outfiten, rena natten. gårkvällen samt natten spenaderades hemma hos mina älsklingstvillingar med dom och ellan. jag, challe o ellan sov trångt men hyfsat mysigt i challes säng, 140 säng, alltså hade vi ca vars 47 cm att ligga på.. tur jag är ledig ons och tors så jag kan vila ut lite grann ;) skulle egentligen varit ledig from ikväll ända tills på måndag men duktig och arbetsvillig som jag är så fick jag hon som jag är assistent till att att ge mig ett extra pass på fredag, gla för dig! och väldigt trött på att behöva skriva "hon som jag e assistent till" varenda gång hon ska nämnas, men då jag har tystnadsplikt så får hon väl helt enkelt ha ett påhittat namn i bloggen.. vad sägs om "greta"? ja det får det bli.

nu ska jag gå och klä mig som en hästtjej, kÖSS


helt plötsligt händer det

gårdagen blev allt annat än vad jag hade tänkt mig..
först så var det meningen att jag skulle på bio men då jag fortfarande kände mig deppig så avbokade jag det, sen var det meningen att jag bara skulle ta det lugnt och vara med mig själv, sen fick jag flipp och ville till trelleborg men det struntade jag i sen, åkte ist hem till lina vi åt kinamat och kollade på körslaget och blev självfallet chartysugna, partypinglor som vi är.

FEST
vi drack vars två öl och spelade våghals, vi fick skicka iväg ett o annat pinsamt sms samt ringa till bla tycho och fråga om dom hade sett vår morsa igår, hon hade inte kommit hem ännu.. vi beskrev henne som översminkad, gla för yngre killar och att hon drack hot shots. men thomas på tycho hade inte sett ill någon sån som tur var dök hon upp på en moped under samtalet. och taxi i landskrona hade inte sett till vår morfar jonas som var tjafsig men artig, han hade vi glömt i taxin, men det var skitsamma han var ändå gammal. och det gick tydligen inte att beställa en pizza med jätte mycket svamp till lördag kl 20 om 4 veckor???

efter ett o annat skratt promenera vi hem till päron som stod för kvällens förfest, där befann sig max, böna, krille, slobban, bob, linn o anna. var en mycket trevlig förfest med nostalgi, pippirullsång, tigerjakt mfl. vid 00 tog vi taxi ner till stan blev tycho, olivers, tages och avslutning i falken, det vanliga dock inga 3,5or denna gång och det behövdes verkligen inte för det var redan bra form (för bra) på både mig o indianen. var uppe till 7.30, kan snacka ihjäl en död get vi.. sovit 5 timmar inatt/idag och kommer förhoppningsvis somna gott ikväll, hoppas iaf på de med tanke på att jag jobbar dag imorgon..

är just nu hemma hos mamma, har lagat köttfärsås till hela familjen, blev mega god om jag får säga det själv.

it's u, i can see it now      k ö s s

vad ska man göra när humöret inte är på topp?

vad gör jag hemma en fredagskväll/natt? det undrar jag också, har inte haft en bra dag, vaknade på fel sida och det har hållit i sig hela dagen, hade kunnat göra en massa skoj idag om jag hade velat men jag valde att vara för mig själv, det behövs ibland..

i brist på annat så har jag kollat runder på lite olika bloggar som jag brukar.. och pallar ju inte att kissies har härmat mitt inlägg http://www.kissies.se/?p=575 tydligen så är det inte bara jag som tycker det är kul att snacka skit om andras bloggar, dock så ger hon sig på lite mer kända personer än vad jag gjorde.

jag villl iaf tro att hon nog läser min blogg och inspereras utav den, eller inte. mer blåst människa får man verkligen leta efter, finns iofs några som man kan hitta här i landskrona som har samma hjärnkapacitet som henne, men ändå.

kössies

svinfluee

 nu är det dags, har undviktit att ta upp detta ämnet ett tag men nu känner jag att det är dags. dagens inlägg kommer handla om.. svininfluensan, woho! hm.

i tisdags mellan kl 16.00 och 20.00 hade jag tid för vaccinering några stenkast bort på citykliniken, tror ni jag var där? ni som känner mig borde veta svaret, självklart var jag INTE det. jag är svin rädd för influensan men mer rädd för vaccinet, eller egentligen tror jag inte att det är så jävla farligt med vaccinet men då jag lider av en stor dos inbillningssjuka så hade jag inbillat mig att jag hade börjat gå baklänges, haft fem ben och helt plötsligt endast kunnat prata kinesiska, så för att slippa allt det där så skippar jag sprutan.
Jag har dock varit smart om jag får säga det själv, jag säger till eller rättare sagt nästan tvingar alla i min omgivning till att ta den, för tar dom den så kan dom inte smitta mig, o jag slipper biverkningar, hue på mig!

Läste precis på region skånes hemsida, dom säger att det är större risk att få allvarligare biverkningar av influensan än utav vaccinet, ja men du kanske aldrig får influensan även om du inte tar vaccinet.. alltså på sätt och vis så kanske man utsätter sig för allvarliga biverkningar helt i onödan, vem vet. Mest bara så jag tänker, nu vet ni det.

uppdaterar om vad som händer i helgen sen, kaske lite roligare.

köss era svin

there you'll be

VARNING FÖR BÖLEINLÄGG

When I think back
On these times
And the dreams
We left behind
I'll be glad 'cause
I was blessed to get
To have you in my life
When I look back
On these days
I'll look and see your face
You were right there for me


In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be

Well you showed me
How it feels
To feel the sky
Within my reach
And I always
Will remember all
The strength you
Gave to me
Your love made me
Make it through
Oh, I owe so much to you
You were right there for me


'Cause I always saw in you
My light, my strength
And I want to thank you
Now for all the ways
You were right there for me

You were right there for me
For always


In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be
There you'll be


en person skickade denna låten till mig innan, när jag lyssnade på den så började jag gråta, den passar så perfekt in på hur det var och hur jag kände eller fortfarande känner på sätt o vis. den här personen har gjort så mycket för mig och jag har ingen aning om hur jag någonsin ska kunna återgälda de. vill iallafall ta tillfället i akt och tacka dig för allt som du har gjort för mig! även om det inte märks alltid så har du gjort mig till en bättre människa och fått mig att må bra igen! tack som fan


tre hönor är bättre än inga alls

det blev inget basilika, vi stod utanför resturangen och kollade på menyn och kom på att vi inte var sugna på sån mat alls, så istället blev det rhodos.. tonfiskpizza, vet ni om!
efter det drog vi hem till mig och erika, kollade fula bilde roch skapade även våra egna..

så här fula är vi:

inga dåliga finnar min mens har gett mig ;)



världens snyggaste sambo???? eller?? krockat rövhål??

 

vi står vid bankomaten, pratar om att jennie har vaccinerat sig..

jennie: nu är jag svinsäker

(jennie skrattar och kände nog sig så rolig och påhittig)

fia: det där har du inte kommit på själv

(jennie ser ledsen ut)

jennie: .. nej det har jag inte, läste det på facebook

hahaha, du är go och söt men att komma på roliga saker har aldrig varit din grej snuttis, det vet vi alla om ;)




tack för en finfin höniskväll, köss på er!


publicering of inbjudning

Hallojhalloj snyggvesar!

Nu har jag, erika o jennie varit på rhodos och hållt hönkväll, skönt att slippa er kan ni tro ;)

Erika har detta året kommit med sin andra brilijanta grej (varför hon helt plötsligt har blivit så smart tror jag att jag har svaret på, hon bor med mig ;) iallafall, vad sägs om lite bowling samt julbord på big bowl i malmö onsdagen den 9:e december? Vi har kollat upp vad det kostar, för buffe och 1 timmes bowling kostar det 469:- per person. Jag ska börja jobba kl 7 dagen efter, därför kör jag så det blir ca en tjuga per person för transporten. Alltså kommer det gå på ca 500 kr också drickan som man vill dricka.

Har ni råd till detta?
vi är ute i god tid så alla hinner titta över kontona och planera sin ekonomi tills dess.

Hanna & Lina tänk på att ni får äta precis hur mycket ni vill och lite till ;)

svara så fort ni kan, så vi kan boka.

medtages till big bowl; kläder för utvidning av magsäck, doggybags, cash för fylla
medtages inte till big bowl; bitterfittehumör, pojkvänner, fulla magsäckar
medtages från big bowl; bowlingskor, rosa klot, fulla doggybags, tre killar MINST, linas chartyögon

VÄL MÖTT!

Sofia H, Erika M, Jennie Anal

hanging on the edge

känner mig helt slö och allmänt trött & hängig, men detta är ingen böleblogg så nu struntar vi i det.

idag har jag varit på stan i två svängomer, först med mamma på maddes och sen gick jag upp i 20 minuter hant med toabesök och ett samtal med max (han var ju såklart tvungen att ha alla detaljer om helgen) sen stack jag ner till espresso house för att fika lite med challe, carro, emmie o ellan.

hönklubb ska det ju vara ikväll, men vi blir bara tre då my är i australien, lina jobbar och hanna ska se MJfilmen på bian. så jag, erika & jennie ska äta på basilika om ca en timme, ska bli mysigt. sen får vi se om vi hittar på något annat efter de, behöver iaf gå och lägga mig i tid då jag börjar kl 7 imorgon. Ser framemot jobbdagen väldigt mycket, jag och hon som jag är assistent till ska då göra landskrona, hon har aldrig varit här och jag ska visa henne min stad. förhoppningsvis så är den trevligare en torsdag än vad den är en fredag.

kösSsSsSsSs

jag och snuttejennie i fredags hemma hos häni!


words don't come easy

måste bara berätta en rolig sak som nästan fick mig till att kissa på mig i torsdags, kanske inte låter så roligt för er men hade ni varit med så hade ni nog nästan kissat på er också.

kamph och jag pratade om svenska och danska ord, då han pluggar i danmark och jag är assistent till en danska.

kamph: vet du vad jag har lärt danskarna?
jag: nej?
kamph: runka bulle

hahahahaha, som jag garvade och höll nog på i minst en kvart efter.. han hade då lärt dom ordet eller rättare sagt uttrycket runka bulle, men jag med min fantasi fick de till att han hade demostrerat hur det hela gick till. ja just då var det svin kul!


this is'not over, it has just began

jobb jobb jobb jobb, ja så kan man beskriva dom senaste dagarna men jag klagar verkligen inte, som jag har sagt tusen ggr innan så har jag haft turen och fått världens bästa jobb, så jag är helnöjd! men ibland kan det ju såklart vara skönt att vara ledig och det är jag imorgon, då skall det hinnas med lite telefonsamtal som jag har skjutit upp, fika med mamma istan och hönklubbskväll här hemma hos oss, ska bli skönt att få snacka av sig om allt trams med mina töser.

annars har det väl inte hänt nåtgot speciellt mer än att jag åkte till trelleborg efter jobb igår, alltid lika mysigt de :)

kösSi ´´

ps, du köss mig i arslet

ingen dålig kväll, eller?

gårdagen var kaos, och jag gillar koas nog alldeles för mycket för mitt eget bästa.. därför är det tur att jag har min personliga polis som nu har fått i uppdrag att göra en hederlig människa av mig, önska honom lycka till det lär han behöva. det börjar redan imorgon och det ser jag verkligen framemot.

just nu ligger jag i min säng med erika, vi är väldigt sociala, ligger med vars en dator och knappar. 

kom i säng vid 3.30  igår natt, skulle upp kl 7 för att vara på jobb kl 8, tur erika sov med mig för hon fick nog väcka mig minst tjugoelva ggr, men tillsist fick jag röven ur sängen, tack världens bästa! jobbdagen har spenderats i göteborg, varit på svenska mässan, gått i stan å shoppat och så avslutade vi det hela med middag på hard rock cafe, mindre kul var det att köra hem därifrån på kvällen, ögonen gick i kors kan jag säga. börjar kl 9 imorgon så nu säger jag nog god natt! 

köss ;)  

ps, trött på fågelbon
älskar challe för bla hennes tappra insatts igår
och vill tacka mina vänner för att ni alltid finns där för en

kärleken är verkligen blind

kolla precis på en bild och måste bara få säga, är din kille blind eller?? måste han fantamej vara. men visst utseende är knappast allt men din insida är minst lika hemsk, fattar inte vad han ser hos dig och det är jag verkligen inte ensam om i denna stad. tror till och med du själv känner likadant faktiskt.

nej nu e det slut tittat, ska titta närmare på duchen ist

tjofs

friday and i am not inlove

nej det är synd att säga..
ska visserligen blir roligt hemma hos hanna som ska fira sin 22års dag med god mat, dricka och trevligt sällskap, men tanken på att jag ska jobba 9-21 både lördag och söndag får mig att inte känna världens tipptopp form. har inte helt bestämt om det bli alkoholfritt ikväll eller ej, lutar dock åt ejhållet, men vi får se.

hämtade jocke med kniven innan hemma hos bönas mamma för att köra hem till honom och få tillbaka min kavaj samt vantar som han har lånat nu ett tag ;) det var verkligen på tiden! så kvällens outfit är nog räddad, slipper man tänka på det också..

går jag ut ikväll vilket jag tror jag gör även om jag inte är alkoholiserad så lär det nog bli en intressant kväll, minst sagt.

vi ses sen! kösS

GRATTIS SNYGGE HÄNSi!


things doesn't always turn out the way you planned

skulle egentligen på bio ikväll i malmö o se flickan som lekte med elden och ha det hur mysigt som helst, men det blir inget med det :( idag kommer kamph hem med böckerna till mig så jag kan få läsa dom också, böckerna är i princip alltid bättre än filmerna så dom måste vara djävulskt bra'a då!

nu ska jag göra ve mig, roligare än så blir det inte!

tjoff&köss!


theres is no other one who can take your place i feel happy when i see your face

satt precis och kollade igenom en "fotobok" som en viss person har gjort och gett till mig.. fick sjukt konstiga känslor i kroppen utav den, blev glad, ledsen, arg och allt på en och samma gång..

"Oavsätt om solen lyser, eller regnet faller, kommer jag alltid vara med dig, vart du än är"

"When you're the best of friends having so much fun together, you're not even aware you're such funny pairs, you're the best of friends"

"om stockholm brinner åker vi dit, där rör dom på fötterna, svänger på höfterna, från modekatterna till punkarna"

"kom ihåg hur kul vi hade 2006 och hur snygga vi va på högtalarna"

"om du ringer hem till mig mitt i natten, de e okej. för du vet jag finns här för dig. vindarna vänder men du & jag vi ska va vänner natt & da. och vi vet, vi vet var vi står."

"When you're the best of friends
Sharing all that you discover
When theese moments have passed
Will the friendship last?
Who can say there is a way?
Oh, i hope
I hope it never ends
Cause you're the best of friends"


Jag älskade verkligen dom vi var!
saker varar inte förevigt, så är livet bara, trodde dock aldrig det skulle gälla oss

nu har jag insett efter många om och men att det nog aldrig kommer komma tillbaka,
men det som en gång fanns det var äkta och är värt att minnas, iaf för min del.

god natt!


i need you like a heart needs a beat

jag känner att jag bara behöver skriva av mig, men då jag har klagat på folk som snackar i gåtor så ska jag köpa en dagbok och bespara er det, men behöver dig det gör jag, finns ingen som du! 

har varit iväg i kristianstad hela dagen med jobb, nu blir det tv och sömn. ensam i lägenheten är jag också, fast erika är ledig. bortamatch på henne kanske? hoppas jag, inte kul med bitterfittor ;)  

älskar alla mina vänner som endast är vänner med mig pga sympati, men vad gör det? jag har vänner som låtsas tycka om mig, bättre än inget :)  STORT tack till er

nu ska jag snarka!
KÖSSEN 

känner lyckorus i hela kroppen, varför? jo därför ;)


monday i'm inlove

dagen idag har det varit full rulle på,
den började med att jag hämtade upp min kära farmor för att köra henne till sjukhuset i lund medans hon var inne och snackade med doktorn så satt jag i bilen å spelade guitar hero och sudoku på mobilen, så dom 40 minuterna flög förbi. sen blev det lite småshopping och lunch på nova, inhandlade en lila mössa på indiska samt vectavir på apokteket, 104 spänn för att man har blivit smittad av herpes??? fan ta dig, vem du nu är. ;) efter det körde jag till stan, mötte upp carro, challe, josse och erika på espressohouse för lite eftermiddagsfika i höstregnet, efter det blev det en snabbis i stans affärer och sen begav jag och erika oss till CG för att inhandla saker till tacos, nu ligger vi i min säng mättna och belåtna, ja erika hon  har t.om. somnat så gott var det! vi får hålla till i mitt rum numera då emelie har flyttat och tagit med sig soffan och tvn som vi hade i stora rummet, så vi har haft tacomys i sängen, inte fel de förutom sen när man ska gå och lägga sig och upptäcker massa matrester i sängen, men sånt e livet.

nu ska jag väcka min kära sambo och sätta fart på henne!

kössen alla

slänger upp en bild på mig, min saknade fjälla o min underbara sambo


it's better when it's good

har varit väldigt dåligt med uppdateringar från min sida, ber om ursäkt för det alla nyfikna själar där ute..

sitter just nu hemma hos mina tvillingar med ellan, josse, sussi, albert (katten) och gucci. funderar på om det ska bli bio ikväll eller inte, vill verkligen se flickan som lekte med elden, känns som det är på tiden nu. måste bara berätta att jag har haft en jätte trevlig och mysig helg i trelleborg. skönt att få slippa den här staden ibland men samtidigt så har jag faktiskt saknat mina vänner och min hund väldans mycket. 

så nu ska jag gå och mysa med dom och vänta på att ensam mamma söker ska börja, mitt söndags nöje de! 

köss på dig ;)  


RSS 2.0