Bonde söker fru

Har precis kollat på bonde söker fru avsnittet från ikväll på TV4 play, så mycket kärlek så man är helt bölig!

Så nu tänkte faktiskt jag för en gång skull gå ut i soffan och pussa på min ål, nu vet nu det.. hörs imorgon.

Köss å sånt


Äntligen!

Ny drar jag och min ål-mås-bajsman till helsingborg för att kolla på breaking dawn, jag är såhär glad :) :) :)

Köss till er och tack till min Mammis för all hjälp idag!


tvättelitvätt

idag känner jag mig en aning piggare, men bara för att jag skrev det så fick jag lite förvärkar ååh. men strunt i det, kl 11, alltså alldeles strax startar min tvättid.. ska bli "mysigt" att tvätta bebbens kläder så dom blir ännu mjukare, efter 12 någongång kommer min mor, hon ska hjälpa mig med julskinkan, första gången jag ger mig på det så kan behöva lite hjälp från mamman då.

annars? ikväll vill jag göra något roligt.. får se hur det går med det.

köss så länge

Myspys

Jag, geisha och guccan myser i min soffa till despan.. Ingen vill vara med ålen i hans, konstigt? ;)


Ingen bra dag

Min trötthet har hållit i sig sen igår, känner mig så trött på allt, är väl mina hormoner som spökar, dock är det ingen tröst.

Det jag har gjort idag är att handlat, städat undan LITE, duschat och varit ute med hundarna på tok försent, tur dom är bra på att hålla sig när dom har en slö matte! Nu ska jag strax slänga ihop en fläskpannkaka och sen blir det nog bara soffan om jag inte helt plötsligt från ingenstans skulle få lite energi.. man kan ju alltid hoppas.

Imorgon ska jag iallafall ligga i med att tvätta bebbens kläder och griljera julskinka.

köööss!


Då var det måndag

Och vi är nu i vecka 35, fast vissa kallar det 36, fattar inte grejen med det. Men skit så sammen! Jag slängde mig själv ur sängen för typ 20 minuter sedan hann jag med att tömma magen och hämta ålen på jobb, sitter just nu utanför pastamannen i bilen och ålen handlar pasta till oss, så gott och billigt!

Annars idag ska jag försöka att typ inte göra något speciellt och jobbigt.. Får se hur det går med det, är så fruktansvärt trött idag :(

Köss

Min utsikt...


Underbar tupp

Mys i soffan efter en makalöst god middag!


Jultävling

här följer allas gissningar (i datumordning) på när vår lilla bebbe ska komma och i potten ligger ett hemligt pris ;) 
 
BERÄKNAD: 1 januari

Louise:
25 december 3967g 51 cm
Mamma: 29 december 3600g 51 cm
Challe: 30 december 3550g
Carro: 31 december 3100g 48 cm
Lina: 31 december 3520g 53 cm
Alexandra: 2 januari 3440g 51 cm
Carolina: 2 januari 3100g 50 cm
My: 2 januari 3500g 52 cm
Jennie: 2 januari 3965g 51 cm
Felicia: 3 januari 3678g 47 cm
Erika: 3 januari 3700g 48 cm
Dorthe: 3 januari 4050g 51 cm
Simon: 4 januari 3844g 52 cm
Sofia: 5 januari 4000g 51 cm
Simpen: 6 januari 3850g 51 cm
Danne: 6 januari 3778g 57 cm
Rola: 6 januari 3600g 52 cm
Hanna: 6 januari 3700g 51 cm
Björn: 8 januari 3600g 55 cm
Amelie: 8 januari 3761g 53 cm
Pia: 10 januari 3640g 54 cm


Såhär tror jag och ålen:

Ålen: 23 december 3763g 49 cm
Sofia: 28 december 3790g 51 cm


Nu får vi vänta med spänning ;)
KÖSS på er!

1:e advent

Och det är mega juligt utanför fönstret, eller? Värsta stormen för fan!

Om ett par timmar ska vi åka till pappa och Annika för att äta middag, typ tupp, ska bli intressant. Sen när det är mörkt och mysigt ska vi gå på ekebys lilla julmarknad, finns risk för att dom andra lär blåsa bort, men tror nog fan att jag klarar mig.. Något positivt med denna kropp ;)

Nu ska jag göra mannagrynsgröt till frukost och morgon mysa i min myslägenhet :)

Åh, puss och köss på er!

Ps, håll utkik snart publiceras min jultävling ds ;)

Sett min mage uppifrån? Sjuuukt!


Min lördag

Jag, ålen och lollon drog till Lund, vi införskaffade,

Jag - bilbarnstol
Lollo - bäddmadrass
Ålen - hämta svetshjälm på tetra

Vi tre - åt Max (ovanligt?)

Väl hemma igen städade ålen undan efter sin tydligen sjuka förfest? Sedan bjöd vi hem Danne och amsan på spontan middag, kyckling, ris och curry väldigt avancerat. Meningen var att jag skulle spöa dom i monopol men fick istället spöa dom i super mario på Wii ;)

Kössi!


Jag hånglade med Robin, eller??

Nu är jag hemkommen från idol, har varit en mycket bra kväll, bäst var ju lätt Robin och sämst var faktiskt Amanda, men det sket sig!

Nu ligger jag och min mörbultade gravida kropp i soffan brevid ett bord fullt med fylle, ålen och farsan har visst haft förfest här och jag tänker då inte städa! :p

Vi hörs imorgon om ni vill det, nu ska jag glo på en film på 4:an, kösse!


Här kommer bilden


Idol

På malmö arena, helt okey!!!! :)


Mysigt

Jul i vårt hus!


Ett och två

Hej och hå!

Morfar har precis varit här och hämtat hundarna, SKÖNT!

Kan börja med att berätta för er hur min gårdag såg ut för det tror jag att ni alla vill, visst? ;)
Började dagen med frukost och massa smack här hemma med My efter det hämtade vi upp Lollo och körde till Ikea, handlade bla en massa röda ljus så nu är här ännu mer juligt och mysigt i vårt hem :) plus att vi hämtade vår nya fina ryamatta igår, ååh. Efter Ikea följde Lollo med mig hem och vi hade väl det allmänt trevligt!

Idag, ska snart hoppa in i duschen för att sen hämta min lillasyster i Ekeby och köra henne till farmor. Annika (min plastmorsa) ska ha tjejkväll och slänger därför ut både min syster och min pappa, ålen ska ta hand om pappa genom bowling och en utekväll på stan tillsammans med Simpen, åh stackars far! :( själv så ska jag till Malmö arena och se idol tillsammans med mamma, bror + fjälla, fast jag och mamma har bättre platser, muhaha!

Vi hörs senare, köss;)


Julpyntar :)

Hej allesamman och god jul!
Ja jag har en massa julkänslor i kroppen nu, fattas bara minusgrader och snö fast det kan iofs vänta ett tag med tanke på att jag inte kan knäppa min vinterjacka :(

Igår, då bakade jag och lina lussebullar som blev svingoda och snackade en massa skit, senare joinade även Erika och därefter körde hon och jag till lödde och åt på max, åååh! :)

Idag, började dagen på MVC efter det körde jag och morfar rundor istan och letade reservdelar till min fina Volvo. Sedan styrde bilen mot center syd för en shopping dag med Carolina (min kusin) kom hem med en cool tomte, två pjamas till bebben, födelsedags present till mamma, 4 kassar från Willys och en bakad potatis i magen, gott!

Än så länge ikväll har jag och ålen hunnit med att julpynta och här är sååå jävla mysigt kan ni tro! NU, har en lasagnette i ugnen och en grekisk sallad som strax skall avnjutas :)

Köss

Sett min tomte?


MVC

Sitter just nu i väntrummet och väntar på min barnmorska på tok för tidigt, knappt sovit något inatt :( berättar om min gårdag sen.

Köss på er!


Knäppare hund får man leta efter

Vi har idag satt bebbens vagga brevid vår säng och vad gör fete g då? Jo tar ett mega hopp från vår säng rätt ner i vaggan, vi garvade så vi visste inte vart vi skulle ta vägen! Nu sitter han och gnäller för att han inte kommer därifrån, hahaha.


Godkväll

Nu tror jag alla undrar vad Nina Sofia Holmbergs intressanta dag har bestått utav, eller varför läser ni annars detta? ;)

Jag började min dag kl 8.50 med att flytta biljävlen så jag inte fick böter och då passade jag även på att handla rostebröd på jg's, när jag kom hem åt jag tre mackor med skinka och gurka. Sedan satte jag igång med min jultävling, skickade ut ett sms till mina nära och kära där det stod att dom som ville fick gissa på vilken dag vår påg ska födas samt vikt och längd som får vara utslagsfråga ifall flera gissar på rätt dag. När jag har fått allas bidrag så ska jag skriva ut det här på bloggen (önskemål av lilla erikan) är det någon annan som vill vara med så hör av er till redaktionen, hemligt pris utlovas ;)

Min dag fortsatte sedan med att min kära mamma kom med köpta lussebullar till mig, sen låg vi i vars en soffa med vara ett duntäcke och mös tills ålen kom hem från jobb.. Mysigt värre. Och ikväll har jag inte gjort många knop mer än lagat middag (falukorv i ugnen med dijonsenap och ströbröd samt lök, tomat och smör) så jävla fint och underskattat!!!! Och ja just jag duscha också, vuxenpoäng! Hm.

Nu har jag tråkat ut er med ett alldeles för detaljerat inlägg, haha där fick ni. Ska kolla film med måsskiten, bajsmannen, åla-Ingmar, ja kalla han vad ni vill :)

Åh kössen!


<3

Åh min lilla bebbe bebis, vill ha dig här nuuu! "bara" 5 veckor och 6 dagar kvar, inte för att jag räknar eller så :)

Du får mer än gärna komma precis närsom


Julskyltning

Vår kväll spenderades i Råå med morfar på julskyltning.. Vi vann två rökta ålar på lotteri, tror ni måsen är glad nu så tror ni alldeles rätt :) hursomhelst så var det sketans mysigt att gå rundor där, ååh vad jag älskar allt som har med julen att göra!

Nu tänkte jag sova, eller iaf ligga på arslet och kolla tv.. Sova lär jag ju knappast kunna med tanke på att måsen kom hem 2 inatt och väckte mig efter en runda på stan med sitt bihang Simpen. Detta resulterade i att jag sov till typ 12.15 idag, åh hej!

Köss ändå


Just nu

Jag ligger med mitt mysiga duntäcke i ena soffan och i den andra sitter måsen och Simpen å dricker öl! 6 veckor till sen ska jag också ha en, prioritering nr 1 i bb-väskan ;)

Ålen har som ni kanske märkte fått ett nytt smeknamn.. Min farfar som bor i Spanien ringde mig innan idag och frågade då: hur är det med han måsen? Hahaha!!!

Annars idag har vi hunnit med ett besök hos pappa och Annika i Ekeby och middag hos Micke.

Nu ska jag hjälpa dum och dummare att få ihop vagnen, kössen!

Btw, ålen satt precis och sa till Simpen att han tycker Tomas Ledin är en PILF. Och när ledin precis ställde sig på bordet sa Simpen att tanterna hemma i soffan stoppar upp glas i f*ttan så sugna dom blir på han! (tror jag går och lägger mig nu)


<3


"god"morgon

Har haft en natt fylld med förvärkar, ååh så jobbigt, typ första gången jag har det på natten och vaknar av det hela tiden, något säger mig att det inte är den sista..

Igår började jag min fredag med att luncha på basilika med carro och ellan, därefter blev det cg, systemet och ÖB. Sen körde vi hem till mig och drack kaffe med ålis, efter en stund joinade även böna oss men det ångrade han nog efter att vi satte på fråga Olle dokumentären från i torsdags där man fick se en yngre kille sätta på en granny , fyfan!

När folket drog lagade jag mat och sedan mös vi till idol och därefter armageddon.

Nu ska jag sätta på kaffe och bajsa, kössis!


Bingolotto

Ålen är och handlar gotte och nu börjar bingolottos 20 års jubileum, vars en dubbellott, miljonärer om 2 timmar?

Åh köss!


Rubrik

Landade precis på min stora röv i min sköna soffa, välbehövligt. Vid 12 drog jag till Lund även denna dag fast med ålen, han skulle på möte och när det var färdigt körde vi och åt lunch/middag på max, åh vad jag och bebben älskar det då ;) efter det åkte vi hem till den gamle för att kolla om han hade återhämtat sig sedan gumpdoktor-besöket, det hade han typ.
Vi styrde sen vidare mot Maria (min mammas kusins fru) för att köpa lite begagnade saker, bla en skit fin sängmobil som jag blev riktigt glad för (sån som spelar och snurrar) amningskudde, dyna till barnstol och en del klädesplagg. Sedan avslutade vi dagen på MVC för föräldrargrupp nr 4 (sista gången) nästa gång vi ska ses är den 27:e januari med alla bebisarna :) ååh galet!

Nu ska jag duka fram lite kvällsmat och glo tv.

Puss & köss på eder alla


Tjabba

Har varit dåligt med uppdateringen, så tänkte berätta för er vad som har hänt de senaste dagarna.

Lördag, firade farsdag hemma hos pappa med tre rätters, vin, öl, så mycket bättre och kortspelande som vanligt.. :) min cheesecake blev asagod så den lär jag göra en och annan gång. Vi var hemma vid 3.30, blir alltid sent för man har så jävla skoj!

Söndag, låg på arslet mer eller mindre hela dagen. Var på jg's och jag gjorde samt åt tacos.

Måndag, körde ut till torrlösa och Challe redan kl 9 på morgonen, bullfrukost med massvis av kaffe som alltid. Sen körde vi in till stan för ännu mer kaffe på eh med Filippa och Emelie. Därefter körde jag, Challe och g hem till sussi och hälsade på, gucci blev glad, minst sagt! när Carro slutade jobba vid 18 mötte vi upp henne istan för att käka på Rhodos, sen körde vi hem till henne och Björn och mös!

Tisdag, morfar skulle till en gumpdoktor, så jag och mamma lämnade honom där och gick i affärer samt fikade på mormors bageri. På kvällen var det mys med ålen, kär och galen samt despan. Innan vi gick och la oss släckte vi ner hela lägenheten och hade kurragömma, normala? Hursomhelst var det skit kul!

Vad som händer idag återstår att se, har inte bestämt mig än. Började iaf dagen med mannagrynsgröt som jag alltid åt när jag var liten och inte har ätit sedan dess, åh nostalgi gott, typ!

Kramp i fingret?
Köss


Kliar

Åååh det kliar på ett ställe, vill helst inte berätta vilket men fy fan vad irriterande!!

Har iaf börjat min dag med att skala ett kg räkor och duscha. Ska hem till pappa, Annika och lillasystern idag för att fira farsdag, mycket trevligare att göra det en lördag, så man kan dricka vin och så, eller?? Jag ska stå för förrätt och efterrätt, därav räkorna samt cheesecaken jag gjorde igår.. Ska prova göra en räksoppa som jag såg får några veckor sedan i halv åtta, hör av mig angående resultatet :)

Nu ska jag fixa till mig och G, sen ner på stan för lite ärenden, bl.a. Systemet kan inte minnas när jag var där sist.

Kössy!


F!

Ingen ring än så länge, utan istället är det en pisskväll! Men skit i det, nu ska jag göra en frusen cheesecake med daim tills imorgon och sen idolmys med G, julmust och clementiner :)

kössen


11/11/11

Godmorgon!

Idag ska jag förlova mig :) någon frivillig där ute? Annars får det bli med fete G! Han kan köra bil och allt ;)

Och är det någon som vill följa med mig till center syd? Jag bjuder på ett glas vatten på graffiti :p

kössen!


Vilket äventyr

Eller inte! Haha. Jag och Erika körde ner istan en runda inom apoteket för att köpa öronrensning till hennes svinkatter, vidare till godisparadiset för att posta ett paket och sedan vars en chai på eh! Vi är väl alldeles för påhittiga vi :)

Efter det åkte vi istället hem till mig för att göra lasagne, från scratch så att säga.. Svinigt god blev den!

Vi bestämde oss för att åka till new york julen 2014, ååh vad jag längtar!! Hihi!

Sedan joinade även Hanna och en stund därefter gravida Sabina som var oerhört sexig i sin rosa onepiece utan bh samt rosa foppatofflor.. hmm.

Nu ligger jag på soffan och ska sova här inatt så ålen slipper böla över att jag har tvn på halva natten.

Hörs imorgon, kössar <3


Ultraljud

Har precis kommit hem, varit full fart sedan 7 imorses. Började dagen med ett ultraljud på MVC. Fick se vår lilla påg (man kunde tydligt se pungen samt att testiklarna redan hade "trillat ner") så det är verkligen 100 att det är en grabb! Det var helt underbart att få hälsa på honom och man såg att han hade ögonen öppna så han hälsade på oss också:) vi fick en bild på halva hans ansikte som jag tänkte lägga ut, så får ni se om ni kan tyda det.

Efter ultraljudet körde vi till mamma och drack kaffe, sen gick vi en sväng i borstahusen och sedan körde vi till ålens mamma och drack kaffe!

Nu sitter jag på dass och bajsmannen har precis varit här inne så ni kan ju tänka er hur trevligt detta är :(

Väntar på att Erika ska bli klar med tvätten, sen ska vi ut på äventyr.. Mer om det sen.

Köss så länge


Man är väl bäst

Har försökt lägga upp 3 bilder på kläderna jag handlade idag, men det vill visst inte fungera så nu ger jag upp!

Kan istället ta och berätta för er att jag vann i monopol, men det tror jag inte ni är så chockade över.. Vinner i typ allt! ;) btw, Felicia kom också och åt samt spelade, imorgon drar hon till Oslo och sen vidare till sin nya hemstad stockholm och hänger på Stureplan och allt det dära.

Nu blir det sängen och patrioten på 6:an, imorgonbitti är det dags för ultraljud.. Checka läget och kolla om det fortfarande är en lite påg i magen :)

Köss och godnatt
G hälsar!


full fräs

Ja det har det varit sedan imorse, eller ja jag gick upp 10 men sedan dess :p
Började dagen med en liten runda i kvarteret med g & g (gucci och geisha)
Efter det kom mamma och hämtade mig och vi körden ner istan, frukost/lunch på maddes med vars en baguette, kaffe, varm choklad med grädde (får passa på när kroppen tåler fler kalorier) ;) Sen blev det en tur på stan, lindex, kapphal och hm, köpte lite babykläder. Gina osv behöver man inte ens gå in i numera, såvidare dom inte börjar sälja tält, sopsäck osv, då får ni höra av er till mig.. typ det enda som kan tänkas passa! Dagen tsm med den gamle avslutades på CG, mamma hatar numera att handla mat med mig då hon med dålig rygg får bära och ha sig, haha.

NU, sitter i soffan, lyssnar på musik och väntar på danne och amsan som ska komma hit för att käka och spela monopol, ska bli sketans kul och mysigt :)

lägger kanske ut lite bilder på kläderna sen, så håll utkik!

kössies

MÖG

Jag blir så trött och ledsen på allt, har inte gjort något fel och ändå så får det mig att känna som om jag har det. Det enda som jag vill och borde känna just nu är glädje och förväntan.. har så mycket framför mig, är trött på att vara sårad, ledsen och utfryst! Är också jävligt trött på mig själv som låter detta dra ner mig och påverka mig.

Åh, vill bara vara glad och bekymmersfri!!


jippi

föräldrargruppen gick bra, men fy fan vad trött jag var, alldeles för tidigt för oss gravida som sover dåligt!

ååh igår fick jag ett meddelande av min underbara alexandra, hon, katie och den lille POJKEN i magen kommer till sverige i januari, lagom tills min lilla bebbe kommer, såå glad jag blev! längtar om möjligt ännu mer nu! <3

Vad händer idag?
Fika och umgås med felicia och antagligen lollo också, men först powernap med gucälskling.



KÖSS PÅ DIG!!!


Just nu

Föräldrargrupp nr 3 står på schemat, börjar om 5 min. Idag, smärtlindring och komplikationer. Åh jag e bajsig :(


Kycklinggryta med gul curry à la fisan!

Inte för att vara ego men fy fan vad god den blev idag, basilika släng dig i väggen! ;)



Heeey!

Min dag än så länge har spenderats med finaste Rola, varit hemma hos hennes föräldrar sen 10 imorses. Det bjöds på god frukost, massor av kaffe och underbart sällskap, rolas mamma kom hem på sin lunch och sa hej, sen hej då.

Efter jag lämnade rola på stationen körde jag vidare till korpen (nu blev ni chockade va) ;)

Men tyvärr var det inte för att träna utan för att säga upp mitt medlemskap, har inte tagit mig tid till att träna nu så lär nog knappast göra det när bebben kommer.. Får bli långa promenader med vagnen sen istället!! Åh längtar!

Köss & sådant


Bajsmannen

Här är en bild på ålen, han sitter just nu och bajsar och kollar facebook, blev lite suddigt då jag överraskade honom som vanligt :)


Åååh idol

Vaknade utav detta smset från mammis "godmorgon stumpan! vill du se idol på Malmö arena med mig den 25e?"
Eeeh ja det vill jag, var där förra året med tjejerna då satt vi på billiga skitplatser. Mamma har fått bra platser där nere utav Greger, rätt så nöjd, ja!
Hoppas nu bara att det är rätt idoler som är kvar!! :)

Nu ska jag hasa mig ur sängen, hörs sen.

Kössis <3


Myyys

Jag och Felicia ligger och myser i min soffa och ålen sover som vanligt!
Var en runda på tycho innan 3 öl och två shots räckte visst för honom. men så är det väl när man inte har några kulor;)

Jag har fått hand och armmassage av felicia, hon lär sig sånt i skolan så jävla skönt så nu tänkte jag flirta till mig lite mer, hihi :)

Vi kollar för övrigt på spökhuset med Eddie murphy på 5:an och Felicia är rädd, eh mes! Köss


Avundsjuk!

I vanlig ordning så sover ålen som en stock och jag är jävligt avundsjuk, själv så ligger man och vrider å vänder på sig hela jävla natten och måste kissa titt som tätt, nej unge nu kan du snart vara färdig!!! Fast lär nog inte få mycket sömn då heller, men då får iaf ålen också vara vaken, muhaha! ;)

Det blev inget torrlösa ikväll, så jag fick se mitt idol och kan ju säga att jag och mina hormoner fällde några tårar när
Moa sjöng sin egna låt! Har inte gillat henne innan, men ikväll ÄGDE hon lätt!

Nej nu blev jag fantamej nödig igen!

Snabbköss!


En dag på landet

Är precis hemkommen ifrån torrlösa och världens bästa challe, har spenderat hela min dag där med bullfrukost, en och annan kopp kaffe, mys och massa snack som vanligt. Var välbehövligt! Jag och ålen kanske ska dit ikväll, äta middag och spela spel.. får se vad vi bestämmer oss för, dom har inga kanaler och jag vill ju helst inte missa mitt älskade idol, typ det enda jag har att se framemot now days! Vi hörs sen, som ni märker ligger jag i för fullt här numera =) Köss och sånt

Spökafton à la LA

Ligger just nu i sängen och bloggar ännu en gång från min mobil. Brevid mig ligger min älskling som redan har somnat, spökafton tog hårt på honom. Har haft en riktigt mysig kväll på stan tillsammans med min ål, Lollo och hennes mor. shoppade lite till bebben, åt på tycho och fikade på nya ost och vinhuset (vet inte vad det heter)

Sen att man fick sig en "käftsmäll" är en annan femma och något som jag verkligen ska försöka strunta helt och hållet i, men inte så lätt och mina jävla hormoner gör tyvärr inte saken lättare!

Ska ta en bild på ålen nu när han sover, älskar väl att jävlas ;)

Köss till er som förtjänar det!


Bloggning från ajfån

Satsar på att blogga på heltid, därför måste jag ju bara testa det här med art blogga från mobilen.. Verkar fungera bra än så länge. Sitter just nu i soffan, vegjord och så grann som jag kan bli nuförtiden, väntar på att ålen ska föna färdigt sitt hår, han har blivit rätt så gay den senaste tiden.. Ska gå in och ta en bild på han köss


here we go

.. again

Hej min vänner och alla som jag känner!
Nu försöker jag ta tag i det här för femtioelfte gången.. Det borde fungera lite bättre denna gången då jag har slutat jobba och är så stor å tung så jag knappt pallar gå ner å upp för våra tre branta trappor.. Alltså har jag jävligt gott om tid till detta, ska bara hitta min bloggnista igen.

Vi kan ju börja med att berätta att igår blev vi med skötbord, ett svart sådant ifrån brio, mycket nöjd, det lär ålen få använda mycket ;)

Vad står i min kalender idag då?
*
dammsugning 
* föräldrargrupp nr 2 kl 16.00
* spökafton på stan med lollo och ålen (tur man inte behöver klä ut sig, ser redan ut som en svullen gris)


jag verkligen älskar spökafton, gå runt på staden när det är mörkt å mysigt och shoppa samt fika, hade suttit fint med en öl på det men det får vi ta nästa år!

slänger in en bild på vårt fina skötbord,
kössen på er!








RSS 2.0