mår helt hundra en söndag

ja det händer ju inte allt för ofta, men så underbart det är att slippa den hemska ångesten!

fredag, felicia hade födelsedagstjejmiddag och jag fick lära känna både cissi och matilda som är felicias vänner sen au pair tiden, mycket trevligt, god middag och efterrätt som fellos pappa stod för ;) blev en runda ner på tycho också, sen pölsemannen och däck hos bönis.

lördag, gick upp tidigt för att vandra genom halva stan till bilen, hem snabbt och byta om till ridkläder och vidare till jobb för att rida, och sen tog vi det bara lugnt, fick sluta kl 17 men fullt betalt till 21, love my job! sen blev det myspys hela kvällen ;)

söndag, jag har jobbat hela dagen idag, började 9.30 med att rida, sen bara varit hemma, solat på studsmattan, grillat och sånt trevligt, som sagt i love my job! slutade 19.30, körde och hämta my och lina och nu sitter vi hemma hos emelie med emil, max, matte & ds. kollar på familjen är värre, eller ja alla snaskar och svinar som vanligt så blir inte mycket filmkollande.

snart ven!!!
kössen

mongo


ja för det är jag verkligen! håller på att sluta röka, klarat mig utan skiten i 1 vecka imorgon. pga detta så kan jag inte dricka kaffe, alla rökare och kaffedrickare vet att det hör ihop, iaf så resulterar detta i att jag är trött hela tiden, kan inte gå på toa, sugen på ngt konstant och allmänt förbannad/ledsen emellanåt. så umgås med mig på egen risk! kan inte stå för vad jag gör i detta skedet.

igår var det studentbalen i hbg, vi var där redan kl 10 och dukade till 1140 personer, höll på md dukningen in i det sista, sen kom balfolket vid 18 och sen blidde det serveringen för hela slanten, stressigt, tungt men skit skoj. efter serveringen så stod jag i baren, kung på båda sidorna om baren är man! vet ni om!

ska jobba nu lördag, söndag så blir inget jög för min del i helgen, tur! ikväll ska felicia ha tjejmiddag, ska bli mega trevligt får se om jag orkar med en snabb svängom på tycho, annars blir det hem och nanna kudden.

nej nu får jag ta tag!

glory glory we'll keep our red flag flying high


tisdag: var ledig och fick sova ut lite vilket var välbehövligt efter helghållandet och jobbeturen i måndags. när jag vaknat o gjort ve mig körde jag in till stan för att umgås med felicia, vi körde runder istan och snackade om allt mellan himmel o jord som på den gamla goda tiden. när jag lämnat av felicia så körde jag hem till emelie o erika, vi gjorde tacos sen anslöt sig my också och lite senare kom emil, ds o max, vi kollade bröllopsduellen och sökte in till ensam mamma söker ;) eller ja inte vi, vet en person som kommer att bli väldigt glatt överraskad, hoppas bara mamman e gla för att tvätta.

onsdag: kände för att åka fint så snodde mammas bil och körde in till stan för att hämta upp max och ds för att bege oss till ikea, där blev det lide shopping och köttabullar, hant med en runda inom väla också köpte en riktigt läcker indianväska. sen blev det jobb mellan 15.30 o 21.15, hant lagom hem till cim för att se andra halvlek med han, max å ds, och ska jag vara ärlig så önskar jag att jag hade jobbat längre.

nej nu ska jag sova, har en lång jobb-bal-dag framför mig!

köss & godnatt mina snaskvänner!

emelies dator tappade de


ja för det gjorde den verkligen i söndags, emil fick sitta och hålla in en knapp till mig hela tiden annars blev vissa bokstäver siffror, rena natten. därför blev mitt söndags inlägg icke fulländat, "solly" mina trogna blogg läsare, och ja dessutom blev det kanske inte världens bästa inlägg med tanke på att jag knappt kommer ihåg ngt efter fyra dagars helghållande, helt seriöst så var det nog sista gången jag körde ett fyra dagars superace, då är det faktiskt bättre med fyra dagars indianrace.  

lördag:  vaknade upp hemma hos bönis med massvis av disk efter toastefterfesterna och gourmet frukosten (typ 20 glas, 10 tallrikar och bestick) snäll och dum som man är så ställde man sig och diskade disken, tänkte att det var lia bra så att den verkligen blev ren för en gångs skull ;) hoppas verkligen att du var nöjd med det din gamle indian! senar drog jag ner istan och mötte up några av hönerna på systemet för ifallifall shopping. och ja varorna blev ju såklart använda, åkte hem till maxan som fick stå för förfesten denna dag också, blev faktiskt ritkigt på G, så på g så att det blev olivers för mig, lina, kamph & larsson och vi hade typ hela dansgolvet för oss själva och det spelades underbar musik och silken fin form! RIKTIGT ROLIG OLIVEEEUUUUS KVÄLL GOTT FOLK! tyckte nog tompa också? ;p haha, svajn.

söndag: godmorgon och sånt, sen hämtade jag bilen och körde hem till emelie ner på rhodos för att ta med oss en underbart god tonfiskpizza hem och kränga. sen sen kom emil och DS (adde), precis när vi skulle sätta in en film så max och päron dom hade varit i hbg och jobbat hos larry å nu ville dom bli hämtade, jag och emil tog bilen, hämtade upp kamph och började köra till hbg, snaskade om alla svinigheter som skedde under dessa dagar. sen kördevi hem till emelie igen, max och matte anslöt sig också och vi kollade sunes sommar, världens bästa sommarfilm de!

måndag: efter denna helg så var jag verkligen inte sugen på att jobba, började vid 8 och var iväg i k-stad hela dagen, kom hem vid 9 på kvällen, HELT SLUT, lär väl bli människa lagom till torsdag? då e de juuuu BALEN!

KÖSS! (mig i arslet)

SOLLY SOLLY MY

vart ska jag börja?
silken vecka/helg det har varit. vi tappar verkligen de helt när det är röda dagar.

onsdag: efter många om och men så bestämde vi oss för att maxan skulle stå för förfesten, när jag dök in vid 7 tiden så var där redan en viss person som hade tappat de helt, den människan alltså, största tapparen någonsin! sen rullade folket in som vanligt, hade lite gårdsfight och någon spottade nästan grannen i huet? pippirullande och sen ringde vi vår trogna taxiemil som hade fått tag i den stora bilen så han körde hela gänget ner till svennebanan festen på inferno och där var det verkligen fullt med folk, för fullt. så vi stack till mitt älskade oliveeeuuus istället där det inte alls var lika mycket folk och det gillar vi, dansade och tjoade som alltid! efter olivers så blidde det lite efterfest hemma hos lina med max, emil & kamph, sen sovdes det trångt!

torsdag: jag o lina körde och hämtade my, erika & emelie inom city gross för att köpa räkost och pågens underbara subways, vidare till mys pappas kolonistuga i larvi för solning, picknick & lite skitsnack om svinen innan dom anlände, krille, max, cim, emil & päron kom och hade såklart med sig öl, vad hade man förväntat sig? så då blev vi såklart också sugna så jag och erika körde och köpte ett flak slotts guld, lia bra de! efter solning och sånt trevligt så började vi traska mot löparen och kamphs uteplats, mycket nöjd med att jag fick sitta innanför staketet! grilla och drack öl, sen blev det bastning för mig, erika, emelie, max, cim, emil & kamph, mycket trevlig bastning! efter det körde snälla päron (ja han var verkligen snäll denna torsdagskväll) oss hem till emelie o erika där vi skulle fortsätta festedagen, men jag smet visst hem till böna & olle fredriksson, tydligen hade jag verkligen tappat de helt, fast enligt mig själv så var jag hur nykter som helst!

fredag: vaknade upp med bönis & olle, jag ville vara snäll för att jag var så tappad dagen innan, så jag gick ner på kalles och köpte gourmetfrukost för 180 spänn, olle framförallt var väldigt nöjd med mig! vi kollade festivalfilmen, sjukt längsedan man såg den så det var skoj. efter det körde jag och hämtade emelie och vi körde ut till kojan, gjorde ve mig själv o kojan och körde in och hämtade bönis sen började vi tre förfesta, sen kom erika också, i spelade lika par leka bäst och jag å bönis var bättre än erika o emelie? haha. sen kom jennie och därefter dom två sista pusselbitarna lina & max, då körde vi igång med fyllefyrans underbara dans upp eller ner, helsingborgsvisan & vilket jävla pippirull! sen blidde det taxi in till stan och tycho, DS spydde doktigt i baren, SVIN! hahaha. efter spyan blev jag och bönis sugna på toast så vi klippte en svarttaxi ut till statoil köpte orginal bröd, hamburgare dressing o kexchoklad hem till falken och gjorde toast, sen blev det äventyrsfilm och däck i soffan, helt vingabrötna kl 7 på morgonen! tittade närmare på sängen, JA! 

lördagen tar vi lite senare

tisdags styrning


bönis ringde och sa att det var dags för styrning så jag tog guccan och bilen å körde in till stan för att hämta upp max, inom citygross och handlade pyttipanna, ägg och mjölk (gla för det billiga) sen hem till bönis, max lagade maten, jag klagade och bönis sprang upp å ner för trapporna och tvättade (vi alla vet hur gla han är för det) efter vi hade ätit upp pyttipannan som faktiskt blev rätt god trots allt så slog vi våra tre kloka huen ihopa och snaskade fram ett enormt ljuvligt mail på facebook om ventrippen till alla behöriga, mycket nöjd med mejlet och denna kväll med mina pågar!

ååh nu var det sex and the city på tv,
sofia holmberg gillar detta!KAN VERKLIGEN HELG!

just one more


slitmåndagen
började med jubb från 8.00 till 18.00, förstår inte varför jag alltid åker på måndagsmorgnarna det är då man är som mest sliten, tror inte dom riktigt har förstått vad det är jag har för mig på helgerna, nog bäst dom inte förstår de heller kanske. efter det blev det en mysig filmkväll till 3 på natten så är helt slut idag, därför blev det lite ändrade planer, jag och jennie skulle egentligen ut å gått en rejäl runda istan idag men istället för det så hamnade vi på bk för att äta frukost/lunch och kolla på my och erika in action, känns som om halva stan jobbar på bk numera. och förresten sett my i keps? nej och jag hoppas ni slipper, verkligen ingen grann syn.

ska snart traska in till mormor och sälja cigg, haha.. annars finns det risk för att jag blir utskämd på facebook efter midsommar, och så kul ska min kära bönis inte få! ;)

imorgon är det lillördag, förfest med svinen, svennebananfest på inferno och självklart massa guldgrävande på oliveeeuuus!  

fint med rödadagar mitt i veckan, borde uppfinnas fler sådana, svindagen, snaskdagen å tappa-de-helt-dagen, hade väl varit något för den svenska kalendern?gla för toga utan lakan och min tippisch såklart


kan leefredag, jobb från 07.00 till 23.00 hant lagom till tycho och därefter tages, sen blev det en fin match.
lördag, togatoga, dock inget lakan för min del jag hade varit på leopardförfest.
söndag, pannkakor med den billiga och söndags pizzamys hos lina med my,max,matte,kamph,ds & emil.

då ingen utav oss förutom svinet är glada för repeater så hänvisar jag till lina "tippisch" nilssons blogg för mer ingående uppdateringar om helgens snaskande

köss!

gangbang?


idag har jag varit på köpet och snaskat med max och viktigast av allt hämtat ut min nya dator, mycket nöjd med denna o skönt att kunna sitta inne i kojan o kolla på alla snaskigheter på facean, för finns den något bättre än det egentligen?

efter uthämtningen körde jag hem till my och vi städade min bil, vilket har behövts göras nu i ca 1 år, men jag har dragit ut "lite" på det, ren och fin blev den kan ni tro också invenstera jag t.om. i en vanlijgran så nu kan jag äntligen ha folk i bilen igen ;) sen körde vi in till shell och lät tvättautomaten göra jobbet utanpå, så nu glänser min fina bil, very nöjd.

ikväll så var det pizza/salladskväll hemma hos min kära böniiis med hela svingänget t.om. DS kom förbi utan assistent o allt. vi kollade american pie, guccans val. och hade det allmänt trevlig som vanligt. snaskade om den kommande helgen och onsdag, för då ska vi till oliveeeuuus vilket jag blev riktigt lycklig över!!!

nu ligger jag,mysi å guc o myser i min soffa, tur jag har min fjälla å min söte vovve!

imorgon blir det hjärntvättning, vet ni om! haha.

puss på de billia


KÖSS MIG!

detta var fan droppen!
jag har verkligen försökt att vara trevlig mot dig fast att du är som du är, tappad!
har gjort allt för att inte störa mig men nu är jag mycket mer än störd, nu är jag förbannad!

sjunger som min kära vän kung loui,
jag vill ju va som du, jag vill se ut som du, gå som du, nuuuuu
sett djungelboken en o annan gång eller?

väck inte björnen som sover?hahaha, verkligen inget dåligt aphue!


wii o sånt trevligt


min jobbdag har bestått utav wii spelande o sånt trevligt, ååh drömjobb.

efter jobb stack jag hem om och hämtade guccan, sen käkade jag och my tonfisksallad från rhodos hemma hos emelie och sen drog vi hem till maxan där han o cim befann sig, kollade färjan 2, "roliga klipp" och såklart ballar av stål, mycket trevlig måndagskväll!

snart helg mina snaksvänner,vet ni om!
ett o annat lakan kommer ryka denna helg vill jag lova ;)

köss å godnatt

när fantasin sviker blir det en sån här rubrik, vet ni om!

Vi ska ut i kojan o vråla! Vilket jävla pippi rull!

Ooo i kojan bör man jögen tåla! vilket jävla pippi rull!
fin är du brorsan!

LÖRDAG: jag, erika och my stack hem till cim för att grilla, där befann holken, kamph, matte & svinemil sig. ner på gården för att starta cims nya KASSA grill, det tog en evighet att få fyr på skiten o när vi hade fått lite fyr la vi på svinkorvarna men de hände ingenting med dom förutom att dom svettades doktigt, riktigt svinigt såg det ut. så upp och fram med stekjärnet, lika bra var de! efter vi hade snaskat i oss svinkorvar så blev det en massa jög och dans o sånt, ja ni vet de vanliga! ner på tycho o snaska vidare som vanligt, sen skulle jag och bööönis på efterfest med pannbandet men först så skulle vi hem o hämta öl och när vi kommer hem till bönis så sätter han såklart på indianmusik och lägger sig i chartyställningen på golvet med skorna och jackan på, haha. sen deckade han!!! sen kom fredde hem till bönis så han och jag körde efterfest med svintoastar (ligongrova,smör & ketchup) haha, fy fan! men gott var det faktiskt, på fyllan iaf.

och oj vad det bestäms mycket om denna sommaren, förstår inte hur vi ska hinna med allt, vi är alldeles för glada för att planera hela högen och såklart alldles för glada för jögen!

28:e då ska hela ligan servera på studentbalen i helsingborg, haha. kommer bli mega fint de! bönis ska charta runder med en tallrik fram & flarran bakom ryggen!!
6/6 då ska alla till ven med tychos vänner, eller ja det är ju vi som är tychos vänner!
midsommar i kojan, lenin, camping tylösand, åååh fint!

/ miss slit


OJOJOJ

... jag har för en gångs skull tid att blogga en lördag, gaaalet!

FREDAG: på dagen var jag och my på center syd vi skulle egentligen bara shoppa nya hårfärger & alkohol men blev ju en runda inom gina också och tro det eller ej men jag hittade INGENTING! det var min plånbok gla för kan jag ju säga. efter det körde vi hem till my och färga dooktigt! sen hem för en vegjordning och vidare in till stan för att träffa felicia o bege oss till hennes välkomen-hem-fest hemma hos lotta, där bjöds det på tacos och gamla vänner, väldigt trevligt att träffa alla igen. vi 22 tiden tror jag det var så smet jag vidare hem till emelie o erika där hela underbara ligan befann sig o silket charty det var på alla, mycket nöjd när jag klev in genom dörren! efter en massa upp eller ner o pippirullande drog vi oss ner mot tycho och sen öppnade himlen sig DOKTIGT, jag o emelie sprang som bara den till oliveeeuuus men ingen följde efter, haha. så vi sprang hem till emelie istället där erika o emil befann sig, sen snaskades de i soffan, jag fönade håret och sen beställde jag och erika svarttaxi som skulle ta oss till cim som max sa hade efterfest, när vi är utanför ringer vi som tokar till både cim och max men dom hade tydligen tappat dehelt o somnat. så vidare till oliveeeuuus för att köpa nattamat och hem till erika för däääck!

LÖRDAGMORGON/DAG: vaknade upp i soffan hemma hos emelie o erika med dom två och emil, max ringer och har dåligt samvete för att han somnade kvällen innan, detta resulterade i att han och cim kom hem till erika & emelie och bjöd oss på nybakta bullar, smör, ost, oboy, juice & mjölk, mycket nöjda med dom. lina & my anslöt sig också, det blev en mycket trevlig frukost och en bra start på lördagsdagen! sen körde cim mig och mysan till pilgatan för att hämta min bil, vidare till systemet för att fylla på alkoholförrådet, vet ni om!

ikväll så blir det grillning på cims gård, ni vet han som är gla för att snaska med alla, vilket jävla pippirull! ;)

köss mina vänner

streetrace


både jag och my har slöat heela dagen (nästan) förutom en tripp till stallet och en tur till häljarp för att hämta brodern.

detta resulterade i att jag & my ville hitta på ngt framåt småtimmarna, så nu är jag precis hemkommer från en biltur i staden. vi hannt besöka donkan, statoil och industriområdet för att kolla om där var några streetracenördar o självklart var där det, my blev lite skraj där ett tag för att det såg ut som att dårarna skulle köra på oss, men vi klarade oss som tur var!!!

ååååh ångest över morgondagen!!! eller rättare sagt nudagen

gla för bloggen

ojojoj vad jag är bloggesugen idag känner jag!

gjorde ett test på facean som måste publiceras på chartybloggen såklaaart,

Vem i tjejgänget är du?
Du har en given plats i allas kompisgäng. Öppen, underbar och en kalastjej. Du gillar det mesta. Framförallt hänger du gärna på på olika pubar och hinkar bira med nära o kära. Du är lika älskad av killarna och vet knappt vad singelliv är. Din klädstil är precis som din personlighet mångsidigt med allt från baggy jeans till klänningar.

senare ska jag och min moder bege oss ut till stallet för att fira mr bean som idag fyller 20 år, som tiden går!! han var 10 bast och rena unghästen när jag köpte han, märks att man börjar bli gammal. GRATTIS BÖNIS! ;)

har enormt många läsare på min blogg men det är väldigt dåååligt med kommentarer, alla tappat dee???

snax!

I'm not Leaving Now


You might find someone that is just as good as me, but I promise...you will never find someone better
så bara ge upp! ;)

inget fel på självfortroendet denna dan före doppar dan!
imorgon är det fredag mina kära vänner, då blir det såklart jög.
felicia är då hemkommen från 1,5 år in the states å det måste ju firas.
lär även imorgon få träffa en del från min klass VMH3, vissa har man inte sett på 2 år.
efter det blir det en runda inom tycho för att därefter bege mig till oliiiiivers med förhoppningsvis en massa att slå följe med!

måste också få tillägga att stockholm boogie är en sjuk och mycket tappad film, men som man garvar!!!
blev en lyckad kväll hemma hos maxan igår där det styrdes upp en och annan sommarplan!

nej nu vill jag lyssna på upp eller ner, dock inte allt för lätt!!

kööss
NYA PARTYTRICKET????

"upp eller ner" ge mig den låten, tack!

snart bär det av till stallet där det skall borstas, sadlas & mockas sen ska jag ut i chartyskogen & stocka.efter det ska jag och guccan ta vars en dusch för att sen bege oss hem till maxan för tacos och sommarplanering med hön & tuppgänget!
va är det lilllördag idag??? måste firas.

kyss mina snaskisar

MÅSTE SOVA!

ligger och försöker bli trött men det är inte så jädrans lätt när man sov till kl 14.00 denna slitmåndag som nu iofs har gått över till tisdag. tänker igenom helgen och vad det var som hände egentligen, allt gick alldeles för snabbt, men för jävla rolig har vi, det minns jag allt. fyllefyran, upp å ner, hit å dit, fram å tillbaka, så enormt ljuvliga är vi!

då var det snart onsdag, då blir det tacos, sthlmboggie? och sommarplanering hemma hos maxan med fyllefyran, tur man har något att se framemot mitt i veckan!

ska upp strax känns det som så nu var det slutbloggat!

nattinatt mitt folk!
/ tröttpåattsova

slitmåndag

Ta en dag i taget, och njut av livet. Man vet aldrig vad som händer i morgon.
det är ett ordspråk som jag verkligen behöver lära mig att leva efter, frågan är bara hur det ska gå till.


vad ska måndagar vara bra för egentligen? någon som har ett bra svar på det kontakta redaktionen.
jag har verkligen sovit bort hela dagen och börjar jobba kl 17.00, åhhe ångest!

GE MIG HELG!!!

svinsnaskbilderna

jag är inte den som är känd för att vara den, så självklart publiceras några av svinbilderna på chartybloggen, vet ni om, titta och njut! ;)syskonsnask!städa och snaska!på tok för gla för korv!


vissa blev såklart cencurerade, tack för en underbar helg mina snaskvänner!

vilket jävla pippirull!

alltås vilken helg säger jag bara!!! när gänget är samlat så kan INGET bli misslyckat..

torsdag: då var det valle som vi så länge hade längtat efter, jag,lina,my väntade på att tupparna skulle dyka upp och det gjorde dom såklaaart! vi grillade och jillade och hade det förjävla roligt like always! orkar inte gå in värsta detaljerat som jag annars brukar, att skriva av guestbooken tog all min söndagsenergi, ni skriver allihopa som kratter men jag gillar er ändå, vet ni om! senare framåt kvällen drog folket till staden utom FYLLEFYRAN vi hade ett jävla pippirull istället, gucci och skorna försvann men återfanns dagen efter och dagen efter de, mycket nöjd!

fredag: jag, lina, max & böna vaknade upp i kojan då var det dags att stoja, böna öppnade upp första ölen och sen blev det städning (tack för de) och sen dusch för att kl 12.00 befinna oss på tychos uteservering, åhe vad de e fiiiint! där satt vi och glassa i solen sen tog jag & lina chartycyklen (cc) och köpte biiiiir sen hem till matte på harmonigatan och grilla doooktigt! där blev det ett jävla pippirull ska ni veta! dansa och tjoa, haha. även nakensprång i "glasburen" hanns med! taxi ner mot tycho och sen den nya innestället ( tro mig jag ska få olivers till att klååå tages doktigt) grävde guld och hade oss heeela natten!!! hem till adde på efterfest och deeeecka!

lördag: tupparna skulle dra till ystad och det gillade vi inte alls. jag, lina, fontänen och klara pippirullade hemma hos lina och messade våra pågar, ner på tycho för att sedan dra till oliveeeers, i love it! dansade satan då ringer bönis och säger att han och matte är på väg till stan, haha, mycket nöjd med dom! sen tappa jag nog det fullständigt???

jag ä en fin kille med båda hjulen på jorden, HAHAHA, kissar på mig!

nej nu ska jag dricka kaffe och vänta på att slitböna ska vakna och lägga in bilderna från denna enormt underbara HELG!
på onsdga blir det tacos & sthlm

/ hOLMiS

GUEST BOOK 30/4 2009

hej mina pågar och töser!
jag tänkte börja slitsöndagens bloggande med att publicera den omtalande guestbooken ifrån valborg

GUEST BOOK 30/4 2009

Böna: Indianerna kom doooktigt. Som du gillar vårt Charty. Sommaren 09 kommer slå ALLT! Gla för det billllia

Cim: Dagen börja med jobb men sen mot eftermiddagen styrde vi mot kojan och jög :) Mycket nöjd med denne tillställningen. Vet inte vart det slutar men tror det kommer bli enormt, gla för deee veeeeeee (sen kan jag inte läsa mer du skriver som en kråka cimsan)

Imel GFD Hahaha Fia en å annan vet du haha Ledin blir inte dåååliiig bara SVINET MAX e på hugget. haha Kojan e de som gäller a la carte me moooooos + HöNaN BeRGh!!!!!

Max: Älskar dig syrran, vet du om!!! Imorgon ska vi rida! Blir sjukt! Sett bönis eller? :) Din morfar äger doktigt! Vi äger på med andra ord. Snax? / Max

Päron:  var här

Det kommer bli ett jävla jille här i sommar gumman, vet du om.Vi epå tok för glada för det allihopa. Hön & tuppgänget är vad som gäller denna kommande underbara sommaren. Ledin, ngn som hört denne underbara man? fy fan!!! Och hästarna i hagen, inte dålliga!! Doooooktigt nöjd med alla! / TIPISCH

Med detta gänget vet man aldrig hur kvällen slutar. Men det är skitsammaför kul har vi :) Imorgon blir det hästridning för hela slanten. Hahaha. Då får vi nog oss ett gott skratt. Back to drick, sång & dans SKÅL / My

Gla för det billiga det vet tippischen om gla för det billiga :) Men sugen på det festa men glaa för det mesta <3 PUSSEN MVH BILLIGA <3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppfanns även en låt när det bara var fyllefyran ( jag, lina, max & böna) kvar, here we goooo!

TILL VÅR SYSTER <3

Här satt vi sista gänget i kojan
Sen ska vi hem till morfar och stoja!
Hästen ska borstas, sadlas & mockas
Sen ska de ut i saxtorp & stockas
Efter de ska vi allt dansa & rocka
Imorgon ska vi jöga & grilla
Se till att alla har rätkammad frilla
Sen ska vi från festen trilla!!!

VILKET JÄVLA PIPPIRUUUUUUUULL!

RSS 2.0