<3

livet som mamma är underbart, trodde inte att man kunde älska någon så mycket helt plösligt, går inte att förklara men tror de flesta som har barn håller med mig.

idag har vi invigt barnvagnen en liten tur, danne och amelie flyttade till stormis idag så vi gick dit och hälsade på en snabbis. dessa dagarna som vi nu har varit hemma har här verkligen varit fullt hus varje dag och kväll och visst är det mysigt och trevligt men ikväll är vi ensamma och det är riktigt skönt. så nu ska jag njuta utav tillvaron! :)

KÖSS

Min älskling!










total lycka!

Vår älskade påg kom till världen söndagen den 8 januari kl 20.49, världens bästa tidpunkt och dag, kan endast beskrivas som total lycka! Han vägde då 4092 g och är 56 cm LÅNG :)

Lite kort om förlossningen;
Fick som sagt första värken runt 7.30 på söndag morgon. Därefter var jag hemma och hade värkar in i det sista tydligen, kl 20.00 kom jag till bb 10 miuter senare undersökte dom mig och jag var öppen 6 cm därefter tog det 39 minuter sen var han ute, hade tydligen gjort ett jävla bra jobb hemma och har fått höra av en o annan barnmorska att jag är gjord för att föda barn :) MEN, fy i helvetet silken smärta både innan, under och efter! MEN, så himla mycket värt det!!!

Nu, ska fortsätta mysa i min säng med min underbara son och sambo <3


köööss på honom


1 vecka över tiden

silken god middag det blev igår vi (läs jennie och alexandra) gjorde en riktigt jävla god fisksoppa med bla lax, torsk, räkor och saffran till efterrätt gjorde vi (läs ännu en gång jennie och alexandra) äpplepaj med vaniljvisp, tackade min och mys gravid magar för :) sen spelade vi ett x antal rundor kort och jag var hemma lagom till kl 1.

har jag något mer att berätta?
ja jag kan ju berätta för er att slemproppen gick 7.30 imorse samtidigt som jag fick den fösta värken och att jag under tiden jag har skrivit detta lilla inlägg har haft två värkar.. kommer med ca 7 minuters mellanrum! Gör ont som f a n men mellan värkarna är det iaf än så länge skönare än vad jag trodde det skulle vara :) Kan inte riktigt förstå att jag snart kan ha mitt lilla barn i min famn, sjukt men antagligen sant!

Just nu är ålen och G på roros för att handla ny tandborste, lypsyl, dricka och sådant..

ååh köss på er

three to go

Nu ä det endast 3 styckna kvar som har chans att vinna, det enda positiva med att ingen vinner är att vi slipper ge dom ett pris, fast det gör jag iofs gärna för att få min plutt nuuu! mycket sjukt om bönisen skulle vinna då ni som känner honom vet vilken dålig förlorare han är!!! :p

BERÄKNAD: 1 januari

Louise: 25 december 3967g 51 cm
Mamma: 29 december 3600g 51 cm
Challe: 30 december 3550g

Carro: 31 december 3100g 48 cm
Lina: 31 december 3520g 53 cm
Alexandra: 2 januari 3440g 51 cm
Carolina: 2 januari 3100g 50 cm
My: 2 januari 3500g 52 cm
Jennie: 2 januari 3965g 51 cm
Felicia: 3 januari 3678g 47 cm
Erika: 3 januari 3700g 48 cm
Dorthe: 3 januari 4050g 51 cm
Simon: 4 januari 3844g 52 cm
Sofia: 5 januari 4000g 51 cm
Simpen: 6 januari 3850g 51 cm
Danne: 6 januari 3778g 57 cm
Rola: 6 januari 3600g 52 cm
Hanna: 6 januari 3700g 51 cm
Björn: 8 januari 3600g 55 cm
Amelie: 8 januari 3761g 53 cm
Pia: 10 januari 3640g 54 cm


Såhär tror jag och ålen:

Ålen: 23 december 3763g 49 cm
Sofia: 28 december 3790g 51 cm

7:e januari

det blev ännu mer fullt hus igårkväll i form utav joakim med kniven, jensen med glasögon och lollo med såsen :) jag vann i monopol och sedan vann tro det eller ej brända simpen i TP!!!!

om en stund kommer felician hit för att säga hej då, hon åker tillbaka till stockholm imorgonbitti och hinner troligtvis inte träffa lille bebben :(

ikväll blir det matlagning och mys med alexandra och my hemma hos jennie :)

köss pååe er

fullt hus

har här varit sedan vi vaknade typ, började med att simpen kom, sen kom felicia och johanna, sen kom micke och sedan ålens mormor därefter gick johanna sedan ålens mormor och sist micke. kvar är felicia och simpen fast dom tog iofs precis min bil för att köra till tycho och hämta hem mat till oss, gott! så förhoppningsvis kommer dom tillbaka med vår bil, mat och kort och då ska det ätas och spela monopol :)

och fortfarande ingen bebis på G som ni kanske förstår.. :(

Köss och Kram

just nu

gudfadern provligger babygymmet







guccan också :)


Ålarens

sjukt men sant!

har ikväll hjälpt ålen att skaffa blogg, han lär väl mest skriv en massa skit men han bönade och bad om att jag skulle ge han lite publicitet, so here we go

http://alarens.blogg.se/ check it out så gör ni honom väääldigt glad :)

NYÅR

nu äntligen har jag lagt in bilder från nyår,
så tänkte bjuda på dom :)























också avslutar vi med lite KÖSSAR i soffan;) gott nytt


kvällens middag

Hemmagjord Lasagne med grekisk sallad, åååh goott!




Still no baby

tyvärr.

Mín dag idag har sett ut såhär:
Började dagen med att besöka lina och bönas nya lägenhet tillsammans med my, den var jättefin och vi drack kaffe och snckade skit. Sen var det dags för besök hos bm och my följde med mig, fick inte veta så mycket mer än att 85 procent föder en vecka innan eller efter beräknat datum så om jag är av majoritet så ska han komma senast på söndag, vi kan ju hoppas? :) skulle jag behöva bli igångsatt så lär det ske antingen den 16:e eller 17:e sa hon.. så på sin höjd kan det vara 12 låååånga dagar kvar.. Men vi hoppas på i helgen tack! Efter det åkte vi hem till carro där hon filippa och matilda befann sig, fick höra att vi var tjocka å sånt som vanligt :( Men det var trevligt förutom det. :p

KöSs

sorry

ber så hemskt mycket om ursäkt för förra inlägget som min ål till sambo skrev, han ljög visst en del och det får man INTE göra på denna blogg

1. Jag spöade både han och felicia i kortspelet TVÅ ggr t.om
2. Jag duschade INTE
3. Om bebben är rädd för min röst så borde han ju faktiskt vilja komma ut så han kan komma ifrån den då och då, kan man tycka.

men skit i det.

Idag har jag umgåtts med lollo, vi var en runda på stan, lunchade på fellinis och åt typ världens godaste lax. Sen fyndade jag lite bebiskläder från newbie inne på kapphal, älskar det märket.. nu vet ni det när ni ska handla presenter till min påg gott folk ;) Sen åkte vi hem till lollo en stund. Jag och ålen har även storhandlat på cg idag, lär väl säkert hinna äta upp allt innan ungen kommer, men förhoppningsvis inte. När vi kom hem gjorde vi hemmalagad hawai pizza och felicia kom till oss med en pizza från rhodos och sen som sagt spöade JAG dom i kort!

Nu ska jag mysa vidare min g och å i sängen.. köss på er och natti natt



ååh kolla min lill-G


Ålablogg.se/nu

STORSLAM!!!!

Har nyss total krossat Fia o hennes thai-vän i kortspel. Kunde inte varit enklare.
Lånar Fias blogg ett tag då hon nu står i duschen X i taket.

Bebben har ej tittat ut än, tråkigt men sant. Är nog rädd för mammas röst. Eller bröst ? :)

tills nästa gång Kössss :)))))

<3


Myter

Jag tror inte ett dugg på att man kan göra/äta vissa saker för att sätta igång förlossning. Men det skadar ju inte att prova, idag gick jag upp samtidigt som ålen dvs 6.30 och började tvätta, har därefter sprungit upp och ner för min dryga trappor och burit på en jävla massa tvätt, men ingen bebis för det inte :p Ikväll eller imorgon tänkte jag äta basilika och typ ta det hetaste dom har för det är ju ännu en myt. Sex är ännu en, men det hoppar vi över!!

Ska få träffa min felicia idag som har varit två veckor i thailand och som annars bor i sthlm, hon är hemma en snabbis innan skolan börjar igen för att se mig klämma ut ungen.. känner lite press!

håller er uppdaterade, köss!

tävlingen

kan uppdatera er om hur det ser ut i tävlingen, en del gissningar är stryckta nu.. och vem vet ingen kanske vinner då det just nu känns som om jag kommer gå över tiden 2 veckor och bli igångsatt, typiskt min otur.

BERÄKNAD: 1 januari

Louise:
25 december 3967g 51 cm
Mamma: 29 december 3600g 51 cm
Challe: 30 december 3550g

Carro: 31 december 3100g 48 cm
Lina: 31 december 3520g 53 cm
Alexandra: 2 januari 3440g 51 cm
Carolina: 2 januari 3100g 50 cm
My: 2 januari 3500g 52 cm
Jennie: 2 januari 3965g 51 cm
Felicia: 3 januari 3678g 47 cm
Erika: 3 januari 3700g 48 cm
Dorthe: 3 januari 4050g 51 cm
Simon: 4 januari 3844g 52 cm
Sofia: 5 januari 4000g 51 cm
Simpen: 6 januari 3850g 51 cm
Danne: 6 januari 3778g 57 cm
Rola: 6 januari 3600g 52 cm
Hanna: 6 januari 3700g 51 cm
Björn: 8 januari 3600g 55 cm
Amelie: 8 januari 3761g 53 cm
Pia: 10 januari 3640g 54 cm


Såhär tror jag och ålen:

Ålen: 23 december 3763g 49 cm
Sofia: 28 december 3790g 51 cm

extremt gravid

kan man väl kallas nu när man har gått över tiden?
känner mig iaf extremt gravid och börjar bli lite smått rädd för att ungen inte ska kunna komma ut då den kommer vara för stor.. säkert 6 kg! buuhuu.

min dag igår såg ut som såhär, sov hur länge som helst, slöade till tv/film, lagade god middag för att vara nyårsdagen (baconlindad kycklingfile, hasselbackspotatis) lollo kom med den traditionella bakispizzan och åt den när jag och ålen åt vår middag. sen kollade vi på mer film.

idag ska jag umgås med alexandra och my, men först mysa lite med min guc.

köss på er

1:e januari 2012

Gott nytt år på er gott folk!

Min nyårsafton var hur bra som helst, Alexandra och jag lagade mat, dukade och fixade hela dagen vid 18.00 kom Carolin och Jocke. Till förrätt hade vi kallrökt laxröra på toast, huvudträtt ankbröst, sötpotatispure, ungsrostade morötter och rödvinsås, efterrätt after eight chokladkaka med grädde. Vi spelade spel, först barngeni som otroligt nog jensen vann, vad hände där då? sen höjde vi nivån en aning och spelade TP, då vann såklart jag, alexandra och ålen (som var med i vårt lag och hjälpte oss att slå tärningen ;) Vid 12 var det dags att smälla upp våra pengar i form av en dyr bomb som varade i en halv minut.. onödigt kan jag tycka när hela himmlen är fylld med raketer, men fin var den väl :p

Sedan gick vi upp till vår lägenhet igen första gången detta året, det blev plumpspelande och ostbricka. Vid 3 hade folket gått och jag mådde illa som F A N och hade en jobbig natt vilket resulterade i att jag låg i sängen till typ 14 idag och känner mig allmänt bakis.

Får ju inte glömma vilken dag det är idag, det är min beräknade förlossningsdag, hur galet är inte det då? kan fortfarande inte förstå det och allt känns overkligt, men nu kan man ju iaf säga att det verkligen kan hände precis närsom! Fast helst inte idag då jag är svintrött. Men längtar efter min bebbepåg det gör jag! :)

Lägger ut lite bilder från igår om en stund.

Köss på er!

RSS 2.0