Jul i mitt hus (lägenhet)

Som jag skrev i mitt förra inlägg så var jag sugen på att julpynta, så det gjorde jag. Och det är så mysigt med diverse jullampor och tomtar. Nu fattas bara julgran och julblommor, men det känns lite väl tidigt.

Dagen idag har bjudit på fika istan med lina och Sabina. Snart kommer Lollo och Felicia hit och håller kväll med mat från Rhodos. Kebabsallad för min del, är inne i en bra bantnings period så det e najs!

Köss på er


Igen

Förlåt ännu en gång..
Mitt liv har varit lite upp och ner den senaste tiden minst sagt. Sen hjälper det ju knappast att William snart har varit sjuk i 3 veckor, vilket betyder att han har sovit hos mig i min säng lika länge. Så min sömn är helt fucked up, rent ut sagt. I helgen hade han 39,5 i temp. fast att jag droga honom med Alvedon var fjärde timme. Så vår helg spenderades hemma, gick typ inte utanför dörren. Så nu hoppas jag innerligt att min plutt blir frisk snart, både för hans och hans mammas skull!

Tråkigt inlägg, men bättre än ingenting kanske? ;)

Om en timme kommer mamma med frukost, ska bli gott. Sen får vi se vad dagen bjuder på, är sjukt sugen på att julpynta :)

Köss till er


Priset

Till världens sämsta bloggerska går till... mig :(

Skit i det.
Kan berätta lite snabbt om min lördag.
Hanna hade fyllt 25 och detta skulle givetvis firas genom fest på 261. Där bjöds det på champagne, buffé som hette duga, efterrätt, öl, vin och drinkar. Vi var indelade i färger/lag jag var rosa och vi vann såklart alla lekar utom en ;) en mycket rolig kväll som avslutades med Alexandra på Tages. Sen sov hon hos mig och vi åt potatismos och kollade despan, fint!

Min vecka än så länge.
Har umgåtts en del med Alexandra och lilla mickey. Får passa på nu när dom är hemma. Igår blev det matlagning och mys här hemma. I måndags var vi alla på BVC, sen lunch på 261 och efter det var det babykaos här hemma!

Köss så länge


Äntligen

Så är Alexandra hemma och besöker oss igen och med sig har hon sin fina lilla son mickey som jag nu har fått träffa för första gången:)
Så min dag har spenderats på väla med henne, lina och Sabina och barnen såklart.

Min kväll spenderas för mig själv, kollar på x-factor men känner att ögonen börjar gå i kors så lär nog inte hålla mig uppe tills utröstningen.. Sängen och despan lockar lite mer :p William har fått hosta vilket resulterade i att han vakna typ 10 ggr inatt och kan väl förbereda mig för samma denna natt, så väldigt mycket springande och lite sömn.

Så Godnatt, hörs imorgon.

Köss!!


Min helg

Då var det dags för ett "min helg" inlägg

Fredag, kvällen spenderade vi hemma hos Jennie med henne, My och a. Vi åt Tacos, sen skulle vi egentligen kolla film men efter pågarna hade somnat så satt vi och kollade gamla bilder till cirka 00.00 :)

Lördag, på dagen hände inte allt för mycket förutom att jag var ute på två promenader med vagnen. Sen på kvällen var det myskväll med lite vin i min mysiga lägenhet :)

Söndag, idag då ja, än så länge har jag varit på Rhodos och ätit kebabsallad med My och alexander. Det satt jävligt fint med tanke på att jag bara åt två knäckemackor igår, glömde helt bort att äta! Senare kommer Felicia och förgyller min kväll :)

Så det va det.

(detta skulle publiceras i söndags, men som vanligt klabbade appen) ååh!)

Köss


En dag med våra bästisar

Som rubriken lyder har vår torsdag spenderats med våra bästisar, My och Alexander. Eller w och a bryr sig inte s mycket om varandra om jag ska vara ärlig, men vi ska få dom till att bli bästisar vare sig dom vill eller ej ;)

Dagen har spenderats här hemma med lek och bus och istan med shopping och lunch på espresso house för omväxlingskull.

Min kväll har spenderats hemma, var inte sugen på spökafton där jag kan tänka mig att resten utav Landskronas befolkning befinner sig. W har somnat och jag ligger raklång på soffan och myser med min filt :)

Köss på eder alla!


Godmorgon alldeles för tidigt

Åh som jag inte gillar Williams morgonrutiner, oftast vaknar han strax innan kl 6. Men det kan lika gärna vara vid 5. Absolut senast 7, vilket blir mer och mer sällsynt. Jag som aldrig har varit en morgon människa har faktiskt börjat bli det nu, hur sjukt är inte det? Det positiva med detta är att man får iaf ut mycket utav dagen. Och på kvällen får jag tid för att slappa för då sommar han runt 19. Ville bara dela med mig utav detta, sjukt intressant va? ;)

Bjuder på två bilder från imorses på den morgonpigge, kössies


RSS 2.0