Tre till


3 bilder

För att det ska fungera bra så har jag kommit på att det bara går att lägga upp 3 bilder åt gången, så nu vet ni varför jag gör det ;)


Hey Ho

Just nu är William på dagis. Första gången jag lämnar honom på lilla dag och natt. Han brydde sig inte ett dugg när jag skulle gå, kändes ju sådär haha. Nej men när jag har lämnat honom på solstugan så gråter han alltid. Här som sagt sket han fullständigt i mig, så uppenbarligen trivs han redan som fisken i vattnet. Där är så mysigt och familjärt, blir ju som ett andra hem för barnen som går där med tanke på att det är ett dygnet runt dagis. Kul också att dom stora och små är tillsammans.
Fick höra att folk t.om stått i kö där i över 4 år!! Åh silken tur vi har haft 👍😄
Ska hämta hem honom igen kl 12 och då ska han vila middag sen ska vi köra ut till My och company i häljarp för att umgås med dom.

Have a nice day alla!
Köss


Kalas nr 2

Har vi haft idag för mina och Williams underbara vänner, vad skulle vi gjort utan er? Så tacksam för att ha vi har er alla i vårat liv, vill bara att ni ska veta det <3

Kalaset var mycket trevligt och lyckat. Jag körde på barnkalas temat fullt ut med dekorationer, korv med bröd (lite lyxigare variant dock), tårta, fiskedamm och lita dans. Killarna (William, Alexander och Milo) var så söta när dom efter maten stängde in sig på W's rum och lekte, och varje gång vi gick in där för att kolla till dom lät vi dörren stå öppen, då var dom snabba och stängde direkt.. inte skulle vi komma där och störa inte. Våra killar börjar verkligen bli stora, så roligt att dom kommer växa upp tillsammans och följa varandra! Och snart är lilla Melker stor nog för att få vara med grabbarna i deras lek ❤ lilla Elise lär dock inte få det lätt när hon blir större mot 4 killar, haha.

Tack igen för idag!!
Sov gott med er
Köss och kram


Min william

Åh vad jag älskar honom!
Läste precis artikeln i kvällsposten om pojken som omkom i tågolyckan i billeberga, det skulle jag INTE ha gjort. Tårarna rann ner för mina kinder och stackars den familjen, fy fan!

Så länge jag har William och han mår bra så är jag lycklig, skiter i allt annat.
Typiskt nog har han precis åkt iväg med sin pappa för jag ska jobba 12.30-21.00. Annars hade jag kramat och pussat extra mycket på honom just nu.

Imorgon står det kalas för william på schemat igen, denna gång för mina vänner och hans. Så ett riktigt barnkalas ska vi ha :)

Nu är det dags att göra sig redo för jobb.

Ha en bra dag och ge era barn all kärlek ni kan alltid!!!
Köss


Bilder

https://cdn2.cdnme.se/1040369/7-3/pic_52cdb466ddf2b3598285b878.jpg" class="image">


2 år på riktigt

Nu kl 20.49 blev William 2 år! Just nu sitter jag på en stol brevid hans säng och väntar på att han ska somna, fick några tårar precis när jag tänkte tillbaka vad det var som hände för 2 år sedan. Jag födde världens bästa son och fick upp honom på mitt bröst, silken sjukt underbar känsla, man har iaf gjort något bra här i livet ❤

Kalaset blev väldigt lyckat. Alla uppskattade maten. Det blev massvis med busande med William och Katie. Det hela avslutades med dans och teater, haha. Och som vanligt hade jag själv huvudrollen, synd och säga att man inte har sitt barnasinne kvar. :)

Alexandra och Katie sover över här ikväll, så när w har lyckats somna ska jag gå ut och hålla kväll med min fina vän. Åh kommer sakna henne sååå mycket, alltid lika jobbig när hon åker tillbaka :( men förhoppningsvis så blir det en resa dit även denna sommar!

Imorgon är det dags för jobb och dagis.

Tack mina fina familj och alla för denna fantastiska dag!

Köss!

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_52cdaf6e88e59d8939cc3583.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_52cdaf709606ee120c1e66f4.jpg" class="image">


William 2 år

Kan inte fatta att idag för två års sedan ganska så exakt på tiden så fick jag min första värk där hemma i sängen och efter 11-12 timmar hemma och i bilen med djävulsk smärta kom vi in på förlossningen och en halvtimme efter det var världens bästa påg ute.. Tiden går så fort!! grattis min underbara stora lilla älskling ☺😍❤🎈💝👑🎁🎈

Idag började vi dagen med att jag sjöng för William (stackars honom) och gav honom frukost på sängen i form av chokladpudding också fick han såklart två paketer.

Vid 9,30 ska vi befinna oss på lilla dag och natt som William börjar på nästa vecka. Som tur är så är det ju samma gård som han går på nu, så dom hjälper mig med inskolningen och det lär inte bli så stor förändring för honom. Jag behöver verkligen hjälp även på kvällar, helger och nätter och är väldigt glad för att ha fått plats där efter inte ens 3 månader i kö, vet vissa som har fått stå i över ett år. Så det är jag glad för :)

Ikväll ska vi ha kalas här hemma för släkten plus Alexandra och Katie (sista gången jag träffar dom innan dom åker tillbaka till Grekland) :(
Så innan ikväll ska det lagas mat, städa och fixas, pjuh! Får göra det mesta när William nannar.

Ha en bra dag för det ska vi ❤


Lilla Elise

Får ju inte glömma att skriva om att lilla Elise har kommit till världen, och hon är helt bedårande söt! Äntligen har vi en liten flicka bland alla pojkar :)


Jul och nyår

Ja det har verkligen varit fullt upp de senaste veckorna. Alexandra har kommit hem vilket har inneburit lite mer fest än vanligt. Helt slut nu, haha.

Julen, julafton spenderades hos mamma med familjen.. Willam hade gått och sagt i någon vecka innan: tomten knackar, jag e äääädd!! Men det var han inte, när tomten kom så blev hand glad och krama honom glatt. Sen hjälpte han honom att dela ut klapparna till alla. Var så kul att se W bli glad för sina julklappar och uppskatta julen.. Bättre lär det väl bli nästa år :)

Juldagen, spenderades hemma hos Jennie med tjejerna. Sen nere istan där vi hade det riktigt skoj, dansade som bara den.

Nyårsafton, spenderades hemma hos Hanna och Alex. Vi var uppdelade i lag för hur vi skulle laga rätterna. Allt blev mycket gott och hela kvällen var lyckad. Lite lugnare än vanligt då en hälftedel utav barnen var med. Sen avslutades den på Tages för mig, Alexandra och Jennie :)

I helgen,
Fredags, vi alla tjejer och våra barn lagade mat och mös här hemma.
Lördags, var det dags för sista festkvällen för oss med Alexandra innan hon åker hem.. Så vi var här hemma och sen avslutades kvällen på gröna lyktan, där vi alla dansade mer eller mindre konstant i två timmar. Så jävla skoj!

Så julen och nyår har varit sjukt skoj, men nu blir det rehab ett tag!

Idag ska vi luncha på stan med lilla Katie och Alexandra och ikväll är det jobb på schemat.

Köss o sånt!


RSS 2.0