solen skiner

halloj halloj allesammans, just nu sitter jag ute i saxtorp på altanen i det fina vädret med en välförkänt cigg, har precis varit ute i skogen med gucci och power walkat/joggat, fin form! ny vecka och alltså nya tag, igår var jag, lina och gucci ute och powerwalkade istan i 1 och en halv timme, skönt e det. så nu ska vi försöka låta bli festandet för ett tag så det blir fin form, viktväktar rätter, sopor, vatten och omeletter står på min meny!

får väl blogga lite om helgen som har gått också,
fredag, OC maraton i chartykojan hela kvällen/natten riktigt gött var det, vaknade pigg och utvilad på lördagmorgonen.
lördag, OC maraton på dagen, sen på kvällen var det tycho med släkten som gällde, jag och mamma blev nog lite fulla haha, men hade en riktigt trevlig kväll/natt.
söndag, jag och mysi stack till entre det nya köpcentrumet i malmö, riktigt stort och fräckt där kommer man till att shoppa en och en annan gång kan jag ju säga direkt. sen blev det ikea i malmö efter det, shoppade en massa välbehövliga saker till chartykojan, ska lägga in lite bilder på den snart. sen hämtade jag lollo istaden och vi käkade mc donalds och sen hem till mig för att kolla massa OC och äta äpplekaka med vaniljsås, fick passa på att kränga i söndags :)

nej nu blir det snart dusch och sen hundkurs, gla för de.



OC!



åhhe har blivit värsta besatt av OC, finns det något bättre än seth, ryan, marissa & summer? nej inte just nu i mitt liv iaf, har legat hemma och kollat på det sen i onsdags tror jag, sorgligt? nej skulle jag inte vilja påstå, bättre än att supa sig full, om inget annat så för ens hjärnceller.

ska snart hem till en killkompis och låna fler säsonger, färdig med tvåan nu, sen blir det trean å fyran och efter det tar vi ettan, tur man är arbetslös!

varför vill man aldrig ha det man kan få?

både jag och my fick jobbet på bakken i klumpenborg, danmark. jag borde vara överlycklig men efter att ha gått igenom schemat för de två första veckorna så upptäckte jag att det inte kommer funka, dom kvällarna jag slutar 24 så kommer jag till hbg men inte längre, jobbar mest 5 timmars pass och det tar 4-5 timmar med pendlingen varje dag, känns lönt? nej det tycker inte jag iaf. så jag tänker tacka nej till jobbet, my ska dock tacka ja men hon har ju aldrig varit känd för att vara en realist "allt löser sig" är hennes motto här i livet. det är bara jag och mrs B som är realister (inte rasister) ;)

nog om det, tro det eller ej gott folk men det är fredag och fia ska ta det lugnt, ska väl inte säga för mycket, har ju hänt en och en annan gång att jag ska ta det lugnt men så har det inte blitt, men jag har iaf höga förhoppningar om att jag ska lyckas denna kväll.
imorgon blir det middag på tycho med den närmaste släkten, min morbro fyller 45 år, det var jag som valde ställe såklart, sviker aldrig tycho, vet ni om!

greken har ännu en gång lämnat oss



Jag & Alexandra i spanien för 4 år sedan

nu har alexandra åkt "hem" igen till grekland,
det "firade" vi med avskedsmiddag på akropolis i måndags och tro det eller ej men jag var den enda som var nykter, hur ovanligt är inte det? det var en riktigt trevlig avskedsmiddag och ett bra slut på alexandras tre veckor här, nu vet vi inte när vi får se henne nästa gång, kanske blir att man hälsar på henne i sommar, det hade varit fintfint.

i tisdags var jag och my på jobbintervju på bakken i danmark och idag ska vi få reda på om vi får det eller inte, känns lite i magen nu kan jag säga, kollar mina mejl hela tiden.. det är en jävla pendling dock, först tåg till hbg sen båt till helsingör och väl framme där ska man sitta på ett tåg i 40 min för att sedan ta en promenad i 10 minuter och då är man framme, men som tur är lär man ju tjäna rätt bra med pengar. uppdaterar senare hur det blir..

måste ju också säga att silket fint väder det är idag!!! så himla nice, har suttit ute och druckit kaffe hela förmiddagen har t.om fått lite färg :) som jag längtar tills sommaren, lär ju blir ett och ett annat party i min chartykoja och poolparty som bara den, fint ska det bli!

Nej nu får vi ut och njuta i solen lite tycker jag, sen blir det träning ikväll med lollo, fin form, vet ni om!

/ fisan

All kärlek till min snäcka!

Gla för min tösabit!

Satt och kollade bilder på bdb och kom på hur mycket jag saknar min syster, får nog hälsa på henne i veckan!

en fin vecka

Ja för det har de varit.
Veckan har faktiskt bestått av en heldel jobb vilket jag är jätte glad över. Har gått brevid hos Lelle måndag och onsdag, ska  jobba hos han en del i sommar om jag inte hittar något mer fast jobb tills dess. Då jobbar man dygn, mega skönt.
Torsdag och Fredag har jag jobbat på eksandhs i lund, gud vad jag älskar att jobba där alltså!!! Jobbar med typ bara killar kan ju ha en del med det att göra, killar är så mycket roligare och lättare tycker jag iaf, jävla skillnad emot att jobba med en massa kärringar i vården. Ska jobba på eksandhs nu mån,tis och kanske onsdag också, fint e de. Ska kanske på jobbintervju på bakken i danmark på tisdag, hade varit fint de också.

Just nu liggerjag i soffan hemma hos mamma, har gjort de sen 10 imorse, eller när det nu var jag kom hem. Förfestade med alexandra igår, hon bjöd hela kvällen ute också så himla snällt utav henne, tackar  vi för. Blev charty först på akropolis sen tycho sen bjöd max på pölsemannen korv och sen taxi hem till cim, behövde inte betala något alls igår klarade mig hela vägen, tur de. Blev ett jävla eftercharty hemma hos cimsan, stack där ifrån imorse först lagom sliten nu, blir en lugn och fin lördag med cola i min chartykoja!

Kunde inte hålla mig längre

Sofia & Alexandra  Catwoman & Cavewoman

Tycker det är dags för mig att följa med den här enorma trenden med att blogga, känns som att var och varannan människa bloggar numera och jag är inte den som är känd för att vara den så här och nu börjar Sofia Holmbergs blogg. Ska frivilligt erkänna att jag inte har en aning om hur man ändrar layouten på bloggen eller hur man i princip gör någonting med bloggen, det enda jag kan hittills är att trycka på knappen - nytt inlägg, och skriva. Men som med allt annat i denna matrialistiska värld så lär jag väl lära mig det här med blogg också. Jag får helt enkelt fråga felicia senare, hon är den största bloggaren jag vet efter blondinbella då såklart. Felicia har tjatat på mig i evigheter känns det som om att jag ska börja blogga så nu när jag har gjort det får hon bannemej hjälpa mig.

Nog om det. Tänkte skriva ett par rader om gårdagen nu,
Dagen bestod mest bara av lite shopping på bauhaus av alla ställen, har ju blivit rätt mycket utav de på sistonde, för er som inte vet så ska jag få ett eget litet minihus som jag har fått inreda och "kojan" som jag hellre kallar det då hus känns helt fel att säga börjarbli färdig eller ja kojan är i princip färdig så som det ser ut nu så är det inflyttning på lördag, överlycklig.

Skulle ju berätta om gårdagen så here we go again, alexandara min kära vän är hemma i sverige på semester ifrån sitt numera hemland grekland och det är vi överlyckliga för, så jag drog hem till lina (lina jobbade dock) för att umgås med min balle, vi var rastlösa och bestämde oss helt plötsligt för att vi skulle dra till crom i hbg det var ju trots allt lilllördag, så det blev en snabb fixning utav hår och smink sen bar det av till hbg, christian följde också med. Det blev en och en annan öl och ett glas vin som slank ner, kännde mig tyvärr inte riktigt på g igår så blev inte så lyckat som det hade kunnat bli, men hade ändå mega trevligt såklart.

Jag kom hem kl. 6.20 imorse, så lär ju vara helt väck hela dagen idag och jag ska egentligen till kojan och måla en bräda, varför nu det ska vara lönt? Annars blir det nog bara en lugn dag idag, kan behövas så jag är utvilad inför helgen so består av Mys 20års fest imorgon, flyttning och afterski istan på lördag och söndag lär det ju bli att man gör ve en väldans massa i kojan, men som tur är så lär väl mina underbara vänner hjälpa till även om dom är MEGA bakis, ellerhur fjällor? ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0