Jag ääälskar semster

jag är nog en sådan människa som hade kunnat ha semester alltid och må bra, åtminstone när vädret är såhär ljuvligt som det har varit under hela min semester än så länge. Nu har jag haft 2,5 vecka cirka och har 2 kvar, men fy fan vad tiden går snabbt, för snabbt. men strunt i det, jag njuter till max.

för veckan var hur bra som helst,
ena dagen spenderades på havet i segelbåten tsm med my, ålen och matej, solade, badade och spelade kort. onsdagen kommer jag ihåg mycket väl, jag och ålen började dagen med att spela chigago på balkongen, först spelade vi om vem som skulle storstäda hela hemmet, ålen förlorade sen spelade vi tre ggr till och han förlorade, detta resulterade i att han fick som sagt storstäda hela hemmet, gå ut med gucci och ställa sig mitt i gatan, hoppa på ett ben och skrika kuckeliikuuu, laga mat den kvällen och ge mig massage, jag ÄLSKAR chigago ;) 

i torsdags började karnevalen och jag har haft tre ljuvliga dagar... i lördags var det ju dags för den stora kubbturneringen med 48 lag, och jag och min bitterfitta kom fantamej 2:a, fick stå på pallen, fick skumpa samt 600 spänn, men inget slår äran, så JÄVLAA bäst e vi ;)

idag e jag ute hos mamma, my har precis kört hem vi har solat och snackat skit.

och vet ni va?
på lördag drar jag, ålen, mamma & larry till parga i grekland, sååå jääävla fint.

ska försöka uppdatera innan dess,
köss folket!

jag har ett liv

som är väldigt händelserikt därför skiter jag just nu i bloggen,
men nu har jag lite tid över därför tänkte jag blogga en snabbis.

detta är lite av vad som har hänt redan denna ljuvliga sommar:

midsommar, som firades ute i häljarp med mina kära vänner och sambo
midsommardagen, som firades på gråen tillsammans med ålen, lina, böna mfl, där var tunering med stövelkastning, tipsrunda, brännboll m.m. sen avslutades den i borstahusen på tivolit med massa karuseller och sjukaste radiobilarna någonsin.
segelbåten, ett x antal timmar har redan hunnit spenderas på ålens nya segelbåt (som han verkar älska mer än mig) vi har badat och hatt oss ute på havet i det underbara vädert =)
tycho, en och annan kväll på tycho i solnedgången
balkongen, massa mys på vår underbara balkong med fin fina vänner, spelats en o annan plump och chigago
ven, min underbara ö har vi redan hunnit med ett besök på, vi var 12 pers som cyklade runder, drack öl, solade och badade :)
agility, har börjat på agility kurs med gucci (ni vet när man hoppar hinder, springer genom tunnlar o sånt)  
lina och filippas födelsedag, vi tjejer ordnade en överraskning för dom vilket innebar en tågresa till hbg, mys i stadsparken, 5-kamp på laserdome (som jag förövrigt komma tvåa i) middag på haket och utgång i hbg för vissa.
det har nog hänt en del annat också,men detta var iaf en del.. jag har haft en veckas semester och har tre kvar, UNDERBART! vädret är verkligen på min sida kan jag säga. snart är det karneval och fy fan vad fint att bo mitt istan.

idag så är jag och ålen ute hos mamma, ska hjälpa henne och måla men än så länge har vi bara badat en massa i poolen, varmt som in i tusan idag. ikväll blir det mys på balkongen tsm med lina och böna, ska spelas plump som jag antagligen kommer vinna i som vanligt ;) verkligen en jävel på det.

köööss och hej

RSS 2.0