livet på en pinne

hahaha såg precis att min mamma hade kommenterat mitt förra inlägg som var tillägnat henne, hon kan verkligen inte det här med att kommentera bloggar, när man ska kommentera står där NAMN: och då skriver hon FIA ??? morsan har tappat de, men jag är gla för henne ändå fast föräldrar hör nog inte riktigt hemma i bloggvärlden..


idag var jag uppe med tuppen kändes det som, rättare sagt kl 9, men går man och lägger sig vid 3 tiden så känns 9 som tuppatid. jag och erika stack till teckomatorp för att hon skulle göra hårförlänging, jag hann med en o annan tupplur där på wanjas soffa, väldigt skönt. så var lagom utvilad när det var dags för sightseeing på hemvägen, vi körde igenom kävlinge, jag visade erika vilka affärer vi brukar handla i när jag jobbar, sen kom vi till furulund då visade jag henne det fina huset som hon som jag jobbar hos och hennes familj bor i erika fick även se den stora, snygga och väldigt grymma bilen som jag kör runder i och sen fick hon även se stallet och hästen som jag rider på. så det blev en riktigt sightseeing i furulund som endast tog 5 minuter, furulund är ju inte känt för att vara stort direkt. efter det så körde vi till landskrona hem för att skriva på kontraktet och dividera om fonden och hur vi ska göra med måleriet, alltid klabb med något.


nu har vi precis varit duktiga och städat lägenheten, här var precis en familj o kollade på den.. skönt när man har visning så man tar tag i städningen, kan behövas.

ikväll blir det mys med älskade idol plus sambo, fast först nu ska vi ner på espresso house och dricka en o annan chai, tjoffköss


min mammis

måste bara säga att jag älskar min mamma, vad skulle jag gjort utan henne? ja det vetifan de alltså. hon finns alltid där för en och ställer upp i vått å torrt, världens bästa mamma har jag, enligt min mening. är hemma hos henne nu lämnar av guc innan det e dags för jobb och äter frukost (lite väl sent,jag vet)

köss på dig min mor <3



MEGA gammal bild på mig o min mamma


kungsgatan here we come

är mycket glad över att berätta att jag och erika har fått lägenheten på kungsgatan (flyttar in 1:e dec), fick reda på det i fredags när landskronahem ringde och väckte mig, yrvaken som jag var när jag pratade med dom så hade jag nästan glömt bort det, kom först på det sen på kvällen, lagom yr? för er som inte vet (vilket har varit en del) alla kan ju inte vara lika bra på huvudstäder och geografi i allmänhet som mig ;) så ligger kungsgatan mellan hotell öresund och sofia albertina, ja så kan man väl förklara det? så om du läser detta emmie så är det snart dags för att dra med mig på powerwalkar! kontraktet skrivs på på onsdag, woho!

nu ska jag köra ifrån mamma,jag & guc ska bege oss hem till felicia för att kolla på idol & anna "tappat de helt" anka

köss ;)

då var helgen avklarad

vi kör en snabbis,

fredag, var iväg hela dagen med challe på nova och shoppade, bla, tre tunikor o två par stövlar, välbehövligt. hade en hyfsad stor och väldigt rolig/trevlig förfest hemma hos mig, sen blev det tycho och därefter tages, skoj kväll och den fick mig också att inse ett o annat, bla att du är patetisk o desperat men det visste jag typ innan också, tack för det :) sov typ 6 pers hemma hos mig? haha, fatta inte riktigt de och nej jag hade inte två trekanter ifall DU tror det ;)
lördag, vaknade upp körde challe hem och hämtade lina, sen stack vi till häljarp, kollade på max, matte, sjögren o company när dom spelade innebandy match (3-3 slutade det) efter det ble det en pizza på häljarps pizzeria, var ett tag sen man käkade där kan jag ju säga, men det var gott. efter det skildes jag å lina åt och jag drog hem till carros pappa i häljarp där carro satt barnvakt, blev lite mys o snack.. stannade lite för länge så när jag väl kom hem fick det bli en stress-vegjordning, vid 20tiden mötte jag, lina och my upp mys pappa på tycho där vi delade på två flaskor vin, sen gick vi vidare till akropolis och drack en massa drinkar, mys pappa bjöd på allt, helt underbart snällt, man kan inte tro att han o my är släkt direkt ;) sen blev det tycho igen och därefter tages. även om du kanske inte tror mig så var det underbart att få prata med dig!
söndag, hämtade upp challe sen mötte vi my & lina på don pedro, käkade pizza och snackade ut om helgen, alltid lika kul på söndagar. efter det körde jag o challe och handlade kladdkaka (för lata för att baka) och mös HELA dagen, carro kom hem och anslöt sig vid åttatiden, vid 24tiden var vi trötta på att vara hemma så vi drog till IPs parkering o challe fick prova på att köra bil för första gången, haha livrädda, men skoj var det. sen körde vi hem och sov trångt tillsammans alla tre.

nu är jag hemma hos mamma o hälsar på, stackars min gucci säger jag bara.. :(

köss på han!





aaw guccibebis


underbara löningsfredag

är det imorgon eller rättare sagt om 30 minuter, så fint, har längtat efter det nu i två veckor då mina pengar helt plötsligt tog slut, skulle behöva ha en ekonomisk rådgivare.. eller skulle kanske ta tag i mig själv o bli det jag alltid har velat bli, civilekonom, då kanske jag hade klarat mig en aning bättre? eller så kanske det hade varit väldigt bra för mig att inte bo mittemellan tycho och espresso house, eh på vardagrna o tycho på helgerna, rena natten de för mitt konto.

men strunt i det nu är det snart helg, blir den första halvstora förfesten här hemma imorgon, sen får vi se vart det bär av, tycho e givet men efter det står det mellan tages, olivers och hbg.. tror faktiskt det lutar en aning mot det sistnämda men det återstår att se. imorgon på dagen ska iaf jag och challe till nova eller entre fortfarande inte bestämt vilket, men shopping blir det, de kan jag lova.

nu ska jag mysa vidare med my & erika.

kössne alla

mysdag till tusen

har jag bestämt mig för att denna dag ska vara, är ledig från jobb idag som alla onsdagar iofs  och jag ska inte göra ett skit. ska möjligtvis städa rummet för det behövs verkligen men annars så ska jag bara mysa. verken emelie eller erika är hemma och jag har lägenheten helt för mig själv, underbart kan det vara ibland när man är van vid att ha människor runt om kring sig hela tiden. ´

ikväll blir det också mys kan ni tro, nu ska jag fortsätta kolla på youtube klipp på den finaste komikern ever; björn gustafsson såklart, älskar han. han borde förresten vara med i ladys night, gjort succe där.. den 24:e oktober ska vi faktiskt dit, jag och några av mina tjejkompisar på malmö arena, bara att se den e en upplevelse i sig tycker jag, så det ser jag framemot very much.

nej nu ska jag återgå till mitt mys,

köss på den



min man

sova ut

ja det fick jag verkligen göra idag, sov ända till kl 12 och riktigt skönt var det kan ni tro, gick ut med guccan och tog en dusch sen blev det fika på espresso med challe & carro och sen gick vi till subway och jag fick beställa en nyttig sub, inte alls lika gott som dom onyttiga ska jag tala om men det funkade. sen gick vi runder och kolla affärer och var sjukt shoppingsugna, men ingen av våra plånböcker tillät någon shopping, därför bestämde vi att det blir shopping hela dagen på löningsfredag på nova eller entre, ser jag verkligen framemot. och på kvällen ska vi såklart festa och det ser jag också framemot, väldigt mycket.

är ledig imorgon, skönt o nu blir det sex n the city, kööss

nya sättet att kommunicera?

har bloggandet blivit det nya sättet för folk att kommunicera? ja det skulle man kunna tro när det gäller vissa, jag tycker att om man har något otalat med någon så kan man ju tala om för den personen vafan det är som är fel istället för att sitta på sin blogg eller facebook och skriva skit, ja skriva skit kallas det numera för folk har tydligen tappat det helt och slutat snacka, eller så är väl denna personen helt enkelt bara jävligt konflikt rädd och mesig. och jag brukar vara en person som kan säga vad jag tycker o tänker men det funkar inte när det gäller denna människan, så då får jag väl helt enkelt köra på samma spår och skriva om det i bloggen så hela sverige kan läsa det, är det så du vill ha det så visst. föstår mig bara inte på dig!

nog om det, nu ska jag göra något skoj & mysigt istället för att ödsla tid på detta


;D

blev pizza idag med, kass är jag..
tonfiskpizza med ananas hos challeballe på don pedro med lollosen :)

måndag imorgon o bantning, jävla helgskit. förstör mina veckodagar då jag e mega duktig om jag får säga det själv. ooh, har glömt berätta att det typ är 99 procent säkert att jag och erika får lägenheten på kunsgatan, ahh mega nice. emmie bor i samma trapp så har redan sagt till henne att hon ska få med mig på powerwalk varje morgon, behöver pushas ibland.

jag stör mig också så du vet, du är inte ensam lilla vännen. men skrattar bara åt det, de är rätt komiskt om man tänker efter, now u know how it feels.

åååh alldeles för gla för öl
 


en jävel på att dansa

blev ett jävla drag igår också, det gillar vi
började med att jag och felicia satt hemma hos mig drack vin och razz och snackade en massa skit som vanligt. sen drog vi ner till tycho, mike hade reserverat ett bord till oss ;) där var faktidskt rätt mycket folk ute och roligt folk, alla grabbarna var och paddla så skönt att ha staden för sig själv för en gång skull ;) sen helt plötsligt skulle jag med fredrik, kim, david och jimmy till hbg, eh jaha, så satte mig i taxin och hoppade av utanför harrys, in kom jag och dansade en väldans massa, riktigt trevligt var där.

nu är jag hemma hos lollo, mysdag till tusen idag, loves it

köss på DIG

älskar att hålla helg

ja för det gör jag verkligen,
igår var det mat, vin och kortspelande hemma hos mamma, mycket trevligt, sen tog jag taxi hem till challe och carro och förfestade med dom, drog ner till stan inom tages och fick stämpel och sen blidde det såklart tycho o efter det blev det en snabb runda till tages igen och därefter olivers med adde, men där var lite små tråkigt så stack hem till bönisen ist, alltid bäst i falken och gratis är det också, typ. blev lite indianmusik o så och han höll sig vaken för en gångs skull, helt jävla otroligt!

idag vaknade jag upp som tur var, gick till bilen och körde hem till challe, vi har hunnit med en hel del idag faktiskt trots att det är en bakislördag, vi har varit på systemet o handlat vin till ikväll, vatt på hm och köpt strumpbyxor till kvällen outfit, hunnit med en fika på espresso house med emmie o josse, handlat godis på hemmakväll o pizza hos carro på don pedro. nu är jag fortfarande hemma hos challe, hon har nog somnat nu och jag sitter här, sociala? inte särskilt.
ikväll blir det utgång, jag älskar väl vår stad.

i am happy, köss'n


















something about the way you look tonight

älskar den låten! får mig till att tänka på första gången jag var i mexico, 2005, låg och lyssna på den varje gång det var siesta.

snart ska jag bege mig ner på stan för att luncha med min kära mor, ska även besöka min favorit affär, SYSTEMET! för att gardera mig inför helgen o dess härligheter. skriver mer sen..

Kööss

en riktig powerwalk

har precis kommit hem till mamma i saxtorps skogen, har gått hit ända från stan, tog mig endast 1h och 40min, känner mig ganska duktig nu kan jag säga. har precis ätit en välförtjänt frukost, som bestod av knäckebröd, philadelphia, pastrami och tomat, mega gott. ska hoppa in i duschen nu snart, sen får mamma fantamej köra mig hem, sett mig gå tillbaka? nej vi behöver ju inte utmanna ödet.. dessutom börjar jag jobba kl 16 så hinner knappt och plus att jag får en massa motion där när jag springer som en galning brevid hästen.
ååhe ser verkligen framemot helgen, vill ha HELG NU!

köss mitt folk


;)

åååhe vad jag är glad för mitt hår, känner mig som en helt ny människa. gör dock jävligt ont att sova med det,men ska man vara fin för man väl helt enkelt lida pin.

ikväll blir det bowling med familjen, mickes (min morbro) fjälla ifrån portugal e på sverigebesök, så blir en massa engelskpratande, tur man e grym på det, eller?? sen blir det middag på tycho, skit också, varför har dom inte sallad på menyn? jag får väl helt enkelt ta en tychobiff utan biff och pommes. lite tråkigt, men som sagt ska man vara fin får man lida pin.

är helt ledig idag, mega nice, efter 43 timmars jobb på endast 4 dagar, jobb imorgonkväll sen ledig fredag, lörd o sönd. hålla helg? oh yes. har hunnit med en fika och en svängom på stan idag med lina, erika, jennie & hanna, alltid lika trevligt med mina tjejer.

nej nu ska jag vila upp mig lite inför kvällen, måste ju vinna, sen blir det promenad med pissgucci, han har pissat ner hela emelies soffa, hon kommer nog bli glad när hon kommer hem..

köss på dig

hårförlänging

finally, välspenderade 2000 kr kan jag ju säga.

nu blir det yatzy med my och erika som jag älskar!
kössne


att mista en vän

är verkligen inget man vill, men ibland blir det så, denna vännen har varit myckt mer för mig en bara en vän och jag hoppas innerligt att vi kan vara bra vänner någon gång igen i framtiden, men det är dock inte upp till mig.

idag gick jag upp ganska tidigt, hoppade in i duschen sen vaknade erika och då blev det en jädra powerwalk ut om borstahusen på ca 1,5 timme, riktigt skönt sätt att vakna upp på, sen blidde det nyttig frukost för min del och meningen var att vi skulle köra ett litet träningspass i vardagsrum efteråt men det hann vi inte med, men igår gjorde vi blev 50 situps för min del och 20 för erikas, haha! och en massa andra övningar, nu ska vi bli slanka o starka, vet ni om ;)

är hemma hos min mamma nu och hälsar på min guc, sen blir det jobb vid 16. och imorgon blir det hårförläning, woho! eller förhoppningsvis kommer det bli woho, det återstår att se.

ååhe nu blev jag glad kan ni tro ;)

köss o pöss

ångestfri en söndag

ja det är väldigt sällsynt i min tillvaro ska jag tala om men så e fallet denna söndag mina vänner, fredagen spenderades mestadels hemma hos min mamma, var en sväng på center syd med henne och mina brödrar, sen på kvällen var det bara mys, lördagen jobbade jag och på kvällen efter jag hade slutat var jag och felicia ute på en långpromenad i ca 1,5 timme, riktigt skönt. idag har det också varit jobb, slutade vid 20.30 och nu är jag bara hemma med erika, väntar på vår andra inneboende mysan som snart ska komma o förgylla tillvaron, om hon nu kan det. iaf så känns det mega bra att inte vara bakis för fem öre, men det bli iaf fest nästa lördag och ska jag vara helt ärlig så ser jag faktiskt framemot det VÄLDIGT mycket ;)

imorgon är det dags för jobb igen, kväll, innan det ska det hinnas med ett besök på 24seven, hoppas kortet fortfarande funkar för nu är det dags igen.

ååhe va perfekt allt hade varit

kösse'n


höstmys


igår var det verkligen en myskväll efter jobb, jag älskar väl att mysa ;)

är hemma hos mammisen nu, färgar håret och på måndag ska jag göra hårförlängning, ÄNTLIGEN! ska bli så skönt att ha långt, tjockt hår :) nu ska bara luggen växa ut också, sen e det nice. hade faktiskt tänkt gå och träna idag, nu måste jag verkligen ta tag i mig själv, ikväll blir det ännu en myskväll, jobb heeela helgen sen, lite drygt men jag får iaf en paus ifrån tycho, tages o olivers, kan verkligen behövas det också.

nu ska jag tvätta huet, KÖSS

måste bara citera min älskade tompisch;

"gummman puss på dej vi hörs älskar dej ciaooooo"

han är väl för go den?
slänger in en bild på token också,



KUNG I HALMSTAD!

dilemma

varför ska det vara så svårt att hitta en lägenhet som man känner att man har råd med och som man vill ha, idag har jag och erika kollat på lägenheten på kungsgatan, helt ok hyra och helt ok lägenhet,det vi gillar bäst med denär definitivt läget. sen kollade vi på en vid fröjdenborg som är totalrenoverad och riktigt riktigt fin men alldeles för dyr hyra, men silken lägenhet alltså! så nu har vi ett svårt val framför oss.

har hunnit med en massa idag känns det som, kollat lägenheter, lunchat med mamma o min kusin på seglaren, ätit IS glass på campingen med dom också, min kusin har skaffat hund, världens sötaste valp (efter guccan då) hängde bokstavligen i röven på gucci, haha. och nu är jag hemma hos mamma kollar fotbollen och äter tacos, sen blir det IDOL! älskar att det har börjat igen, höstkänslor på det också!

kÖsS



haha, jag o erika för ca 7-8 år sedan, vart tar tiden vägen??



älskade höstluft

erika börjar bli väldigt trött på mig och mitt tjatande om höstluften, men jag kan inte hjälpa det verkligen älskar den friska, underbara luften som hösten för med sig. den ger mig så sjukt många härliga minnen, speciellt riktiga fina minnen från förra året, när jag bodde i lägenheten brevid ica i häljarp, de va tider de.. kan ärligt säga att det var en av dom bästa tiderna i mitt liv så inte så konstigt att jag börjar bli helt känslosam nu när samma luft är på väg in i vårt avlånga land igen. känner verkligen att jag är helt upp o nervänd numera, måste ta tag i mig själv på ett eller annat sätt, vet egentligen vad jag behöver göra, ska bara få tummarna loss och göra det också, de e där skojävlen klämmer

imorgon är jag ledig, ska på en lägenhetsvisning på kungsgatan, hoppas innerligt på att den är bra!


du är mina tankar


då var denna veckan snart över,
har varit en bra och trevlig vecka får jag säga.
i onsdags blev det en riktig mysdag, var med challe o carro, först var vi duktiga och åt sallad på rhodos till lunch, sen vidare till espresso house för kaffe och sen sket det sig, vi hamnade på hemmakväll köpte glass å godis och hyrde film, sen blev det sängläge, OTH maratoon i min säng, sen avslutade vi kvällen på tychos uteservering med yatzy my, josse, emmie och filippa, väldigt trevligt.
i torsdags lunchade jag och shoppade lite med mamma på dagen, sen började jag jobba kl 16 och jobbade ända till 18 på fredagen, slit. och i fredagskväll blev det också bara en mysdag.
Men igår var det fantamej fest, 60 årsfest för min kära sambo Erica & Emil & Ds, dom flesta som skulle på middagen samlades hemma hos lina redan vid 16.30 för lite fördrickande och snackande, sen anlände vi i löparen vid 18, åt smörgåstårta och lekte ;) mycket trevlig kväll som avslutades på tages med carro :)

nu är jag i ekeby på kalas min lillasyster fyller hela 5 år idag! shit vad tiden går alltså, har varit här hela dagen, men nu tjatar min bror, han vill hem så gotta go, ska hem och mysa med my & erika.

köss på er

3 timmars jobb


nu är jag hemkommen, började jobba kl 18 och fick sluta redan 21 fast att jag egentligen slutar 24, så är det typ alltid, äääälskar mitt jobb! sitter i soffan nu med erika som kränger, gott luktar det kan ni tro men duktig som jag är så faller jag inte för frestelsen :)

imorgon är jag ledig, mega skönt, ska försöka hinna med att STORstäda rummet, träna och fika med dom bästaste tvillingarna, borde väl funka?

nu ska jag flabba lite skit, sen blir det OTH like always, löööve it

köössen

sommar i september?

ja det verkar inte bättre, jag hade faktiskt längtat lite efter den friska höstlufen men det blidde inget med det än

just nu ligger jag inne i soffan, har hunnit med både öb och max på hemköp idag för lite viktväktarrätters shopping, nu ska väl sommarkilona väck. är sjukt sugen på att gå ner på espresso o ta en kaffedrink med inte en enda av mina vänner är avalible, lina å felicia är egentligen med dom är trött efter att ha jobbat natt, rena natten.. så jag får väl helt enkelt ligga kvar här, kanske kolla one tree hill, lika bra de?

har ni hört? första svenska dödsfallet i svininfluensan, nu börjar den närma sig mer o mer tycker jag, o ni som känner mig kan väl tänka er hur rädd jag är inför detta? redan inhandlat handsprit, nog dags att börja använda den nu!

jag o erika letar lägenheter för fullt, är skit intresserad utav en 3:a på kungsgatan, har alltid älskat kungsgatan. så hoppas innerligt på att vi får gå på visning på den :) vill bara flytta nu!

nej nu får vi sätta på lita OTH så jag hinner se ett o annat avsnitt innan jag börjar jobba kl 18.00

KÖSS EVERYBODY


RSS 2.0