Godnatt

Nu säger jag och wilma godnatt från Ekeby, vi sover över här inatt då ålen är ute och festar så det är lugnast och skönast att spendera natten här. :)

Imorgon väntar en mys dag här och Annika ska göra ve mina naglar och förhoppningsvis kan jag flörta till mig pedikyr också ;)

Kössen

Här har ni lilla Wilma :)


Myser

Mina älsklingar myser i soffan <3


Just nu

Är i Ekeby för att passa min lillasyster Julia (7år) och min lillebror Hampus (18år) han står just nu i köket och lagar mat till oss (barnarbete) han går ju hotell och restutang och är faktiskt rätt så bra på det han gör. Ikväll blir det hans ökända kyckling med massvis av grädde, bacon och kryddor, mums! Jag har faktiskt varit duktig och gjort en fetaost sallad till. :)

Sen blir det filmys i soffan hela kvällen om William tillåter mamma:)

Köss och trevlig kväll på er


Friluftsdag

Kl 10 igår möttes jag, morsan, william, Sabina, milo, Erika, Jennie och hennes systerdotter livia upp på gatan för att gå till karslundsparken. Där matade vi getter och lekte. Ja jag, mamma i h Sabina satt mest på en bänk, drack kaffe och ljög för varandra. Vi var ju tvugna att passa våra småkillar som sov fint i vagnarna under hela tiden. Efter ett par timmar där gick vi hem till mig och åt frukost/lunch.

Kössar

Åh kolla så knubbig mammas bebis har blivit, glad för mat!


Påskpynt

Dagen idag har mestadels spenderats inomhus för omväxlings skull. Lollo har varit här och umgåtts med oss. När ålen slutade jobb körde jag och hämtade honom och det blev storhandling på city gross. När vi kom hem stod städning och påskpyntande på schemat. Nu har vi precis ätit middag, lax toppad med Philadelphia (vitlök och örter) till det gjorde jag en spenatstuvning (gi godkänd) som blev svin god! :)

Nu ska Lill plutt sova och vi ska kolla en ny serie, mys pys :)

Köss och trevlig kväll

Pimpat påskris


Lill lördag

Numera spenderas dom INTE på tycho som förr, utan med världens finaste bebis!

Vi började vår Lill lördag med en lång promenad i solen, gick till ålens jobb och hälsade på honom i 10 minuter och därefter hem igen för att få lite mat i magen. Sen kl 13 var det som vanligt dags för babymassage, det e så himlans mysigt.. William ligger bara och ler och munpruttar med sina bubblor hela tiden :) sen körde vi hem till Lina där typ hela tjejligan befann sig.

Köss till er


Love the sun!!!!!!

Vår tisdag började med ett besök utav mamma sen kom Jennie och hon å jag gick ner istan, William fick sina första par solglasögon då han slipper låna tant linas ;) sen satt vi i solen på 261 och lunchade. Vid 16 var det dags för mig att gå till frisören och ålen tog över vagn och barn på uteserveringen. Hade inte klippt mig på ett tag (1år och 4mån) men ändå tog dom typ bara 3 cm så det va nice. Sen ville jag ha mörkbrunt kår med lite lila skimmer, blev typ svart.. Så vi får se om jag ska göra om det eller om jag känner mig nöjd efter några dagar.. Hursomhelst känns håret väldigt starkt och friskt! Typ på tiden :p

Såhär coola var jag och William igår


Väldigt glömsk

Ligger i sängen och försöker komma på vad jag gjorde i måndags.. Det är därför sådana människor som jag behöver en blogg..

Nu tänker jag

Just det, jag, mamma och Sabina shoppade och fikade istan, W fick som vanligt kläder utav mormor, ett par jeans och en hoodtröja också fick han faktiskt ett par jeans utav sin underbara mamma också ;) efter det lunchade vi på maddes och sen var det time för mammagruppen.
På kvällen lagade jag och Jennie mat här hemma, ugnsbakad lax med hemmagjord räk och rom röra/sås, det va typ sååååååååå häääääär gott!!! :) sen joinade även My och A.

Köss!!

Kolla mammas tuffebebbe


soliga söndag

tidigt imorses (kl 10.30 men den var egentligen 9.30) traskade jag och ålen hem till dansans, vi fick med dom ut och gick ner till 261, satt i solen och åt frukost. därefter gick vi till cg för att handla bingolotter.
Nu har jag och ålen precis kollat film och snart kommer väl dansans, då blir det bingo like always och räkor till det, fint som F A N!
har en gnällig william som inte verkar veta om han ska pissa eller skita, så får nog ta över ålen nu, han kan inte som jag kan ;)
köss på er

indianrace som förr i tiden

ja vi kör en snabbis
torsdag, traskade hem till lina umgicks med henne, hanna, sabina och milo sen jonade ålen och alex och JAG lagade tacos till alla och kvällen avslutades med en runda plump.. eller en halv.
fredag, började dagen med att skura köket, sedan mötte jag upp lina, björn, sabina, my, bern och hanna på gatan för att gå ner till 261 och invadera uteserveringen med barnvagnarna, ålen och cim joinade också efter jobb. Och jag hade det jävligt nice med ett glas vin i solen. På kvällen blev det lite "fest" här hemma och vid 01.30 dissade jag, lina och hanna killarna och stack till tages för att dansa av oss lite.. har typ inte varit där på ett år så det var ju på tiden ;)
lördag, jag och william drog till ekeby och mös med min familj hela dagen och kvällen. Jag visade pappa och ankan rumble (ett spel på iphonen) och det satt dom med HELA kvällen, socialt. :p

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover

Godkväll gott folk!
I skrivande stund ligger jag i sängen med en sovande och nymatad william på bröstet, underbart! Dagen har gått i ett sen vi slog upp ögonen. Den började med en pw på strandvägen, sen hem en runda till dansans och hälsade på innan vi tog bilen till BVC för babymassage, mammasamtal och vägning. W har gått upp 1,4 kg på 3 veckor!!! Innan när jag ammade gick han knapp upp 600 gram på 3 veckor.. Så han har nog varit hungrig ett tag, oops. :s efter det körde vi hem till lina där hon, my och lille alexander befann sig, vi satt ute i solen, drack kaffe och snackade skit. Sen kom ålen och G. Jag lät bilen stå på klättermusen och vi tre traskade hem med pizza/sallad från donpan. Sen joinade även Bern oss och vi spelade en typ halv runda plump.. Ja det var typ min dag. Imorgon ska vi också gå till lina för att hämta bilen och förhoppningsvis sola i det fina vädret?

Ps. Note to my self, i måndags fick lina w att skratta mer än vad han någonsin har gjort, världens finaste underbaraste skratt <3 ds.

Gårdagen spenderas från 10 på morgonen till 20 på kvällen hos mamma i Helsingborg. Vi mös, spelade en massa rumble, gick istan, lunchade och hade det allmänt skit bra :)

Nej nu får jag nog lägga ner William och försöka somna jag också!

Köss och natti natt


Mammas kille

Ligger och leker på lekmattan och väntar på tant lina. Idag har han rock & roll all night body på sig, mammas lilla tuffing! <3


en ny vecka

tiden springer ju iväg, redan måndag igen.
igår blev ju min lilla plutt 10 veckor, samtidigt som det känns som att tiden har gått fort så känns det som att man har haft han i sitt liv alltid.
idag är det föräldrargrupp igen som de senaste måndagarna. sen ska vi umgås med lina (kanske fler?) och jag ska laga mega fettig köttfärsgratäng till middag, se om jag lyckas bättre idag än igår, haha.
har ringt och beställt klipp och färg tid idag (kryss i taket) inte klippt mig sedan november 2010, det ni! illa illa! men nästa tisdag smäller det, mitt hår kommer kännas helt kort..
vill typ se ut såhär:
tror ni dom kan fixa det? :p
hade ju varit rätt så nice
nu ska jag bädda sängen så ålen inte gnäller på mig, han tror ju att det är en dans på rosor att vara mammaledig/hemmafru, puh! det är ju förstås en dans att få vara med min bebis <3
kössisarna

Effektiv söndag

Började dagen med tvätt som ålen som vanligt tog hand om ;) jag dammsugande, plockade undan m.m. Sedan fick vi (läs ålen) måla bakgrunden på två tavlor som vi sen nu i veckan ska göra avtryck på med Williams händer och fötter, blir nog himlans tjusigt!

Sen gick vi ut med vagnen, hem till dansans för att dra med dom ut. Sen hem till oss och jag lagade mat till mig och ålen.. Ingen höjdare kan jag ju säga. Skulle göra blomkålsmos, brände typ det, men gick väl och äta och till det skulle vi ha kycklingfilé men den ålen fick luktade skit, så då vågade jag inte äta min :( rena natten. Fick äta mig mätt på grönsaker och dip istället.

Och som vanligt spelade vi bingo och vann inte ett shit! :(

Nu ska jag mysa kudden! Köss

Kusinerna myser samt bild på tavlorna steg 1


en såndära bra dag

godmiddag mina kära läsare!

idag är en riktigt bra dag, fråga mig inte varför men känner mig bara allmänt glad och lycklig! kan ha lite att göra med min fina son, sambo, familj och mina underbara vänner! all kärlek till er <3
gårkvällen spenderades hemma hos my med mina tjejer (lina,hanna & jennie) och självfallet var alexander och william med, ingen riktig tjejkväll utan dom numera :p vi åt god mat som LINA lagade till oss, hur sjukt är inte det då? men gott som attans var det.
av någon konstig anledning så går det inte att kommentera de inlägg jag skriver från mobilen, inte för att många brukar kommentera mina inlägg, typ bara min mamma. Så mamma, kommentera detta inlägg för nu skriver jag på datorn ;)
hörs senare, köss till er alla!
bilder från när jag och lollo var på basilika i veckan,
försöker dölja mitt fula hue med brillorna ;p

God kväll!

Min fredag har varit nice.

Började med att mamma kom och mös med oss i förmiddags, vi åt en god omelett och gick sedan ut en runda med vagnen och G.

När åken kom hem från jobb och träning gick vi ner istan för att fika i solen på 261 med mina tjejer plus Bern och Simpen :)

Nu har vi kvällsmys i sofforna med the voice på tvn efter middagen som ikväll var fetaostfylld fläskfilé, grekisk sallad, tzatziki, sparris och klyftpotatis (till ålen)

Hörs i helgen, köss å sånt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_194243763.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_194243764.jpg" class="image">


Min torsdag

Typ såhär

Varit ute på långpromenad i ca 1,5 timme med Lollo
Hämtat ålen på jobb (då vår cykel har blivit stulen, IDIOTER)
Lagat lchf köttfärsgratäng
Myst med världens finaste påg
Beställt massa bilder på nätet i olika storlekar på lilleman
Facebookat
Ritat otroligt fula saker i draw something
Läst bloggar
Kissat
Duschat
Borstat tänderna
Tvättat händerna

De va typ de tror jag


LCHF

Förr när jag har behövt banta så har jag oftast varit väldigt extrem med mina dieter, typ bara druckit pulver eller ätit färdiga viktväktar rätter så är ganska trött på det och känner att det inte riktigt passar in i mitt liv längre..

Men däremot gör lchf det mer, ålen jan också äta det jag äter och bara lägga till kolhydrater om han så önskar. Så igår började jag min nya diet och hoppas innerligt på att den fungerar, uppdatering kommer :)

Kössiiis!


Babymassage

Igår var jag och William på BVC för att gå första kursen av fyra i spädbarns massage, mamma/mormor var också med och kollade på samt agerade assistent :p efter det gick vi en tur på stan och fikade på 261 med lina och my.


Ååh våren!!

Idag har jag och william umgåtts med gudmor Lollo. Vi har vandrat runder i det fina vädret, lunchat på basilika, shoppat utan att shoppa, delat en öl på 261, en bra dag med andra ord!

Nu har jag precis landat i sängen, kom hem från center syd för en timme sedan. Där spenderade jag och ålen vår kväll och pengar. 70 % rea på Jack n Jones vilket resulterade i nya kläder till ålen för 6600 kr, men vi betalde endast 1930 kr, det e nice att shoppa på rea!!! :)

Nu e det dags för despan och William försöker somna i sin säng för ovanlighetens skull.

Köss och godnatt!


En dag i solen

Carro har precis varit här men har nu gått hem en snabbis för att göra vid sig. Min bebis sover så jag ska också snygga till mig, vid 14 möter vi upp My och Sabina plus bebisarna på gatan för att traska ner istan och hinna med en kaffe i solen innan vi dissar Carro för föräldrargrupp.

Där har ni min måndag, kössis!


Min helg!

Som vanligt så blir det inte så mycket bloggande under helgerna, men nu har jag lite tid över medans lill plutt roar sig i gymmet :)

Fredag, efterkontroll hos MVC därefter frukost hos farmor. Sen traskade vi ner istan och mötte upp ålen och Simpen. William fick såklart en present utav sin blivande gudfader, badleksaker. Sen kom Alex och vi hade en mysig hemmakväll med öl (jag drack en halv 33 cl hof) första gången sen den 31:a april 2011, det ni :p

Lördag, My, Bern, Danne och Amelie plus bebbarna var här. Jag och ålen gjorde goda plankor till oss och till efterrätt blev det daim cheesecake med varma hallon. Vi kollade på melodifestivalen och det var rätt låt som vann kan jag ju säga! :) och får ju inte glömma att jag drack mitt första (och andra) glas vin, satt fint kan jag meddela ;)

Söndag, min mamma och kusin kom hit och vi gick en runda med vagnen. Nu har vi precis ätit middag och dansan + Hugo är här och det är bingo time! Wish us luck :)

Kööösasss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508346.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508360.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508370.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_193508388.jpg" class="image">


Tofeloo

Halloj hallon!

Min och pluttens gårdag spenderades i Helsingborg med mamma/mormor. Vi gick runder istan, shoppade och tog en sen lunch på ebbas. Mysdag! När jag sen kom hem förgyllde jag ålens kväll med att laga typ världens godaste fläsk karré gryta.. om jag får säga det själv ;)

Just nu här vi dansan + lille Hugo här hemma på besök. Danne å ålen har precis klippt G med trimmern och det blev rätt så ojämnt, stackars lille guccan.

Nu ska dom dra och jag ska göra W redo för bingen.

Puss å köss till er

Förre och efter bild på guc... :(


En bra hemmadag

Nu gick lina precis och här varit fullt hus hela eftermiddagen.. Mycket mys och trevligt like always. Och det blev en förjävla god tonfisksallad till lunch/middag.. Då vi typ inte åt förrän kl 16.

Nu håller jag kväll i soffan med mina tre killar, såhär somnade den ena när han satt och tittade på tvn

Kössis


Goddag!


Halvligger i soffan med en sovande bebis på mitt bröst, mys på väldigt hög nivå! Passar på att ringa lite nödvändiga samtal och såklart blogga. Om ett par timmar kommer tant lina och my + bebbe, då ska vi laga nyttig lunch till våra slitna men ack så fylliga kroppar.. Eller åtminstone min.

Gårdagen spenderades nere istan med My, shopping och lunch. Sen var det dags för vår föräldrargrupp och vi är inte alls många vilket jag tycker är riktigt nice, mer tid till mig! Nej skämt o sido, men det blir liksom mer snack och så.. =)

Nu ska jag mysa vidare med den finaste i universum! <3

Kössad


En tur på stan

Vi är nyss hemkomna från stan. Jag och My gick ner och mötte upp våra män, min hade jobbat och hennes hade tränat. Efter en snabb shopping satte vi oss på tycho eftersom alla platserna i solen var upptagna och spelade yatzi.

Nu ammar jag sen blir det till att göra ve sig så gott det går åtminstone för kl 18 ska vi befinna oss på Olympia i Helsingborg. Vi ska bowla och äta tre rätters med pappa, brorsor och company. Firar fingret som fyllde 18 förra veckan :p

Ha en trevlig afton gott folk, kössad!


Första skrattet

Igår skrattade William för första gången och mitt hjärta hoppade till! Trodde inte det skulle komma redan, men det gjorde det och det var det underbaraste skrattet man kan tänka sig <3


Våren e typ här

Jag och My började dagen igår med en barnvagns promenad i det fina vädret, underbart! Sen gick vi upp till Sabina en runda där var det fullt hus. Efter lite mys där så gick vi ner istan, shoppade lite efter det spenderades eftermiddagen på 261 i solen tillsammans med Lollo och ålen. När det började bli lite kyligt traskade vi vidare hem till dansan för att träffa kusin Hugo för första gången <3 och kvällen spenderades hemma med tacos och tidigt i säng, SKÖNT!

Kössis!!!

Här sitter William och är duktig när mamma lagar mat


New love

Funnit en ny kärlek, vintage kamera


Woho nr 3

Daniel och Amelies lilla Hugo har idag kommit till världen!!! Grattis till er :) ålen har blivit farbror, William har fått sin kusin och jag har typ blivit lite halv faster kan man väl säga :p vi längtar tills vi får träffa er <3

Här har vi honom, liknar Danne när han var nyfödd ;)


Jävla rubriker !!!

Mamma kom med bullar och den gamle (morfar) imorses. Sen mös vi till det lite här hemma.

Nu är jag precis hemkommen från en promenad med mamma och Lollo, fy fan silken dålig kondis man har.. Tog verkligen hårt på kroppen att vara gravid. Men skönt är det att slask och skit är borta och våren är på väg så man kan röra på fittet :p

När ålisen kommer hem från jobb blir det en tur till gamla hederliga centan! :)

Köss på er!!


Fina påg!

Såhär fin var William i sin nya geggamoja mössa igår när vi skulle ner istan med mormor och handla på city gross :)


RSS 2.0