när fantasin sviker blir det en sån här rubrik, vet ni om!

Vi ska ut i kojan o vråla! Vilket jävla pippi rull!

Ooo i kojan bör man jögen tåla! vilket jävla pippi rull!
fin är du brorsan!

LÖRDAG: jag, erika och my stack hem till cim för att grilla, där befann holken, kamph, matte & svinemil sig. ner på gården för att starta cims nya KASSA grill, det tog en evighet att få fyr på skiten o när vi hade fått lite fyr la vi på svinkorvarna men de hände ingenting med dom förutom att dom svettades doktigt, riktigt svinigt såg det ut. så upp och fram med stekjärnet, lika bra var de! efter vi hade snaskat i oss svinkorvar så blev det en massa jög och dans o sånt, ja ni vet de vanliga! ner på tycho o snaska vidare som vanligt, sen skulle jag och bööönis på efterfest med pannbandet men först så skulle vi hem o hämta öl och när vi kommer hem till bönis så sätter han såklart på indianmusik och lägger sig i chartyställningen på golvet med skorna och jackan på, haha. sen deckade han!!! sen kom fredde hem till bönis så han och jag körde efterfest med svintoastar (ligongrova,smör & ketchup) haha, fy fan! men gott var det faktiskt, på fyllan iaf.

och oj vad det bestäms mycket om denna sommaren, förstår inte hur vi ska hinna med allt, vi är alldeles för glada för att planera hela högen och såklart alldles för glada för jögen!

28:e då ska hela ligan servera på studentbalen i helsingborg, haha. kommer bli mega fint de! bönis ska charta runder med en tallrik fram & flarran bakom ryggen!!
6/6 då ska alla till ven med tychos vänner, eller ja det är ju vi som är tychos vänner!
midsommar i kojan, lenin, camping tylösand, åååh fint!

/ miss slit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0