ostbricka

igårkväll blev det spontanmys med min lollo. jag mötte upp henne på city gross precis innan dom stängde och vi handlade ostar, kex, frukt och bebbens första blöjor. körde hem till henne och åt upp allt utom blöjorna, pratade och mös som bara vi kan. var först hemma efter kl 1. vilket gör att jag fortfarande ligger och drar mig i sängen nu, men alexandra kommer till mig om ca 20 minuter, tror jag så sk nog gå upp nu va.

hörs lite senare, köss till er

dagen innan nyårsafton

min älskade iphone är isönder :( och lever nu med mammas gamla samsung som är halvkass i skärmen, inte skoj alls ska ni veta. jag bloggar alltid (typ nästan) från min mobil så om jag är lite dålig på att uppdatera nu så vet ni varför.

nu är det kväll och jag har precis ätit frukost/lunch/middag på samma gång, det blev ryggbiff, ungsrostade potatis, fetaost sallad och cafe de paris sås. rätt så okej. innan dess var jag och alexandra på city gross och handlade grejorna till vår tre-rätters nyårsmiddag, vi och alla andra i landskrona typ. 

kan berätta för er att idag är det bara 2 dagar kvar, känns som om jag kommer gå över tiden men hursomhelst så är det endast två dagar kvar tills det är beräknat förlossningsdatum. väldigt skum känsla, tror inte riktigt jag förstår det, nog därför man är så lugn.

nu ska jag snygga till lite här hemma, imorgon firar vi ju nyår, NYKTER.. lär typ aldrig hända igen. ;)

kössi



tjejmys

hej på er!

ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men så är det ibland vetni.

igår fick jag träffa alexandra som är hemma från grekland. Jag och My lagade middag till hela höngänget och vi hade en trevlig kväll med många skratt som vanligt. :)

har inte så mycket mer att skriva, vi hörs sen.

köss


Juldagen!

Juldagen var lika lyckad som dagen innan. Började vår dag ute i ålabodarna tillsammans med Anki, ålens pappa, Danne, amsan, Filip och lina redan kl 11 med en god ostbricka. Efter två timmar körde vi vidare mot Ekeby och firade jul där heela dagen, kvällen och typ halva natten. :) ålen fick presentkort på spa utav mig och förhoppningsvis får jag lov att följa med!

Idag är jag RIKTIGT jävla sleten, ont i kroppen och trött som tusan! Så idag blir det en redig mysdag.

Ååh imorgon anländer världens bästa Alexandra med sin mage! Och snart anländer något underbart från min mage, livet är rätt bra :)

Köss och god fortsättning ;)


God jul!

Har inte haft tid till att blogga idag riktigt. Firat två jular först hos mamma lagom till Kalle anka och sen vid 20.30 drog vi vidare till ålens mormor.

Nu har jag precis landat i sängen efter en mycket lyckad julafton! Imorgon blir det ålabodarna för att fira jul en jätte snabbis redan kl 11 och sen vidare till pappa och Ekeby för mer julfirande hela dagen å kvällen :)

Nu vet ni det, god jul på er mina vänner!

Puss och köss

G spanar efter tomten:)


Myskväll

Micke min Morbro var precis här och lämnade en digitalfotoram som han hade fått i julklapp av jobb och inte ville ha, det tackar vi för:)

Nu är det mys här hemma som gäller med min ål, tacos och Bingolotto. Och sen lär ju jag få njuta av lite massage också då jag verkligen inte har några känningar på att bebben skulle komma ikväll/natt.. Ska bli sååå skönt ;)

Hörs imorgon, köss på er!


23:e december = lille julafton

Godmorgon!
Ja jag har precis vaknat. Lollo hade skickat ett sms och frågat om jag hade sovit som en prinsessa i min nya säng, och ja det kan man ju säga. Har ju varit uppe ett x antal ggr och kissat men det är nog inte sängens fel ;)

Idag är det den 23:e december och den dagen som ålen hela tiden har trott att vår bebbe ska komma, det gör han fortfarande.. Kl 22.37 har han t.om gissat på. Han lär nog bli besviken, och kommer den inte så ska jag få massage ikväll, ska bli jävligt skönt!!! :)

Idag händer det inte mycket, jag är hundfri och förutom att jag ska göra en jansson till imorgon så ska jag bara vara hemma och slöööa. Ååh jippi!

Köss till er sålänge


Duktig tös!

Har precis städat och gjort kycklingpastasallad till ett helt kompani, någon som är sugen kom till fröjdenborgsgatan 16a :)
nu väntar jag på ålen som är ute på stan och handlar julklappar till mig.. Hoppas jag iaf. Sen ska vi käka, hungrig som f a n! Sen kl 18.30 blir det kvällsfika på maddes med mina töser :)

Köss

Nu får en bild på salladen istället för sängen, den kommer sen


Äntligen

Vår säng e här!
Och jag har världens bästa älskling som har burit upp alla delar för våra enormt dryga trappor, helt själv! Just nu sätter han ihop den och jag ligger i soffan, tröttare än tröttast med förvärkar och myser med G :)

Bild kommer sen, köss till er


Done, done, done

Nu är precis allt färdig handlat och inslaget! Skönt är det, nu bara längtar jag såå efter julafton och juldagen.. Låt dessa tre dagar gå snabbt! Sista året antagligen som jag får vara barn, fast har en känsla av att jag alltid kommer vara det ändå :p

Om en stund ska vi hem till farmor som fyller gammal, hela 69 år! Hon ska ha kalas och jag ska få träffa min kusin Martin och hans fjälla som också ska ha barn fast i mars. Ska bli trevligt.

NU: göra som ålen och vila ögonen!

Köss


...

Goddag på er!

Sitter just nu i min soffan,även min säng numera men imorgon är det slut med det. Fick ett sms utav dhl nu imorses och vår hilton-säng levereras till oss mellan 10-12 imorgon, åh yes!

Ska göra mig lite halvsnygg nu hade jag tänkt, sen ut en runda med mina odjur och därefter ner en tur på staden med mysi.. Handla lite klappar till mr ål och grejer som jag ska ha med till bb (sjuukt) ska försöka få en fika med Carro på hennes lunch också, upptagen kvinna den dära.

Talas vid sen, kössisar!


Sömnlös på fröjdenborg

Skulle aldrig ha druckit de två kopparna kaffe hos my ikväll.. Nu ligger jag här och kan inte sova, kan heller inte sätta på tvn för då lär konstnären brevid mig vakna och börja böla. Låt det bli morgon, fast då konstigt nog är det alltid lätt och skönt att sova!

Wish me sleep, köss!


Spelkväll

Har spenderar min kväll hemma hos My tillsammans med henne, Erika och Sabina. Vi spelade Chicago, fyra parti tog typ 4 timmar, jag vann självfallet hälften utav dom ;)

När jag kom hem så hade min älskling spenderat sin kväll med att rita teckningar till mig, han är väl för go (läs mesig) men älskar han det gör jag <3

Godnatt och kössar!


Ännu en nu vecka

Tycker faktiskt att tiden springer iväg nu, men inte mig emot. Var dag är en dag närmare min lilla plutt! :)

Har precis duschat och ska strax göra ve mig för en lunch på stan tillsammans med hon jag egentligen jobbar för och hennes lille son som jag inte har träffat på två månader nu. Ska bli trevligt! Dessutom ska jag köpa hennes i princip oanvända bärsele ifrån babybjörnen, kan vara bra att ha i mina jävla trappor!!

På återseende, kösseliköss!


Min söndag

Den har varit som en söndag skall vara!
Jag kollade på samt skrattade när ålen släppade ner vår gamla säng för trappan, Danne (som skulle hjälpa till) och amsan kom lagom tills han hade fått ner den. Nu blir det soffsovning tills vår Hilton kommer ;) sen mös vi lite här hemma med dom och efter det körde vi får att spana in deras nya lägenhet som dom får nästa månad.

Efter lite shopping på cg åkte vi hem igen. Då kom Mammis på besök och en stund därefter Micke. Nu har vi precis spelat Bingolotto och ätit tacos och som vanligt vann vi inte ett skit fast vi var jävligt nära ett par gånger, trött blir jag!

NU: filmmys!

Kössen till eder alla


4:e advent

Hej bloggen! (låter sååå sjukt töntigt)

Detta händer inom det närmaste

NU: Vår säng ska skrotas
Ett par dagar kvar tills vi får vår lyxiga
6 dagar kvar till julafton hos mamma
7 dagar kvar till julafton hos pappa
9 dagar kvar tills Alexandra kommer
13 dagar kvar till nyår
14 dagar kvar till BF samt min och ålens typ 2 årsdag

Och idag firar jag ett 10 års jubileum ;)

Det ni!

Köss:)


En dag i ekeby

Befinner mig i Ekeby hemma hos pappa, Annika och lillasyster och här har jag varit sedan tidigt imorse, då jag snäll som man är kom med bullar. Efter det fixade min kära styvmor mina naglar så nu är dom granna å fina igen :) annars har vi (läs dom) pyntar granen så här är mysigt till nästa helg.

Annars idag händer det nog inte så mycket men lär iaf stanna här ett par timmar till.

Hörs när vi hörs (no shit)

Köss

Granen!


Min fredag

Simpen (bebbens blivande gudfader) kom hem till oss vid 16 tiden idag med 5 julklappar till sin blivande gudson, han är väl för underbar? Paketen innehöll en massa fina och mysiga kläder från östersund som han hade "beställt" utav sin syster. Tack sååå mycket bästa simpisch! :)

Senare joinade Frida oss och en stund därefter krille.. Det blev med andra ord spelande och mycket skratt! Sen vid 23.30 drog dom ner på stan och vi traderövar gick och la oss för att kolla på film.. Måsen sover och jag kan som vanligt inte somna, men de e lugnt jag ska inte upp förrän kl 07:00!! Rena natta!

Godnatt köss




ny säng

klickade precis hem en ny fin säng, en hilton lyx kontinentalsäng. låter helt okej eller? leveranstid 4-6 dagar sen ska jag sova lyxigt, åååh! :)

snart ska jag dra ner istan för en kvällsfika (typ middag för min del) med my, sabina och amsan.. 4 gravida, vad lär vi snacka om tro? :p

här kommer två bilder på skönheten!





fin va? =)

kösseeen

Rakad och grann

För en halvtimme sen var det säkert ett halvår sedan jag rakade mina ben, men nu är det gjort.. Vill ju inte ligga och skämmas när ungen ska ut, haha!

Klappar mig själv på axeln då jag äntligen har anmält vilka dagar jag vill ta ut på föräldrarpenningen.. Nu fattas jag typ bara amningsbhar sen är jag redo för att ta emot den lille. 2 veckor kvar på söndag och även om man överlag går över tiden så gör inte alla det.. Alltså kan han komma typ närsom.. Åh galet värre!

KÖSS!


Rätt så orättvist

Ja det kan livet vara ibland! Det som jag inte gillar för tillfället är att jag har en massa förvärkar som går och kommer hela tiden känns det som.. Och vissa kan gå en hel graviditet utan att känna någonting förrän det är dags, såklart hade jag inte den turen. Dumma bebbe, livmoder, moderkaka eller vafan det nu är som orsakar det!

Idag har jag iaf fått umgås med två av dom bästa, Lollo och rola, vi träffades hos rolas föräldrar för frukost vid 10 och jag var hemma igen vid 13.30 och förutom lite undanplockning och promenader i regnet med hundarna så har jag bara vilat,så jävla skönt!

Ålen är faktiskt jätte duktig och jobbar över även idag, tanken är att han ska kunna vara ledig lite mer än de 2 veckorna papporna får när vår bebis kommer. Tackar jag inte nej till :)

Ska snart laga middag och sen bege mig bort till my för lite kortspelande och skitsnack, köss till er!


Kvällens middag

Har precis lagat samt ätit middag (ensam då ålen fortf jobbar) idag blev det het korvstroganoff, pjuh vad het den var men mycket god!

Provade något nytt som mamma tipsade mig om:
Falukorv, lök, krossade tomater med chili, grädde, tacosås hot, salt, peppar, chilipeppar

Rätt så bra fart i den som ni kanske förstår :)


Rastlös

Som ni kanske märker är jag lite rastlös samtidigt som jag ligger i soffan och är otroligt trött, hm? Därför får ni stå ut med en massa inlägg..

Kan berätta för er som inte visste det att jag har världens bästa Alexandra! Hon kommer "hem" den 27:e december och förgyller min tillvaro och häromdagen frågade hon mig om jag hade några nyårsplaner vilket jag inte har då bebben är planerad att komma samtidigt som raketerna drar igång ;) då erbjöd hon sig att komma hem till mig och laga trerätters! Har jag det bra eller? Sen kan vår bebis komma lagom efter det så blir det en perfekt start på året :)

Tack och hej!


Bb-väskan

Har så smått börjat packa väskan som ska med till bb. Ja jag är inte tidig direkt, men nu har jag iaf börjat.

Kolla så snuttiga kläder :)


Hej på er

Nu är jag nyss hemkommen från Malmö där jag och mamma har spenderat vår dag. Vi var på babyproffsen där jag införskaffade en skötväska från brio, fick en fin shiny åkpåse i svart utav mamma. Hämtade även ut ett gratis paket ifrån pampers som bla innehöll en stor och bra blöjhink, mycket nöjd med den! Gratis är bäst! Sen blev det shopping på maxi och efter det hittade vi en Sibylla och lunchade där :)

Nu har jag efter mycket om och men fått ihop min blöjhink.

Hörs later! Köss


Åååh

Smörgåstårtan var sååå god och fin :)


Kalas

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis på 44-årsdagen Mammis! :)

Om ca en timme ska jag köra för att hämta upp ålen på jobb och den gamle gubben (morfar) hemma hos sig sen blir det kalas hemma hos mamma som har gjort smörgåstårta med räkor, lax och allt det dära, ikväll skiter vi i den där jävla vågen!!!

KÖSS!

Bild på mamma från parapeten förra veckan (den enda jag har på iphonen)


Bm besök

Som rubriken lyder så har jag varit hos min barnmorska idag. Hade rätt så dåligt blodvärde (100) rätt lågt som vissa av er förstår, inte konstigt att jag e trött, blek, har huvudvärk och om möjligt har blivit ännu mer andfådd så nu får jag se till att verkligen ta min järntabletter! Och vägde mig också, första gången sen v12, och fy fan det behöver vi ju knappast prata mer om :(

Men allt var iaf bra med bebben, han har nu fixerat sig (huvudet sitter fast i mitt bäcken) och där har vi förklaringen till att jag hade svårt för att röra mig i helgen, haha.

Efter bm så hämtade jag upp ålen på hans lunch för lite mat i bilen utanför pastamannen, åh gott! :)

20 dagar kvar <3 jag längtar så

Köss på er!


3:e advent

Ja det har vi idag redan och det är också 3 veckor kvar tills mitt och ålens liv förväntas att få sig en otroligt stor och underbar förändring <3

Nu är ålen ute på jakt efter bingolotter,som han älskar det då. Annars idag har vi hunnit med att mysa till 2 skit bra filmer. Och snart ska väl jag börja med söndags middagen som blir: rostbiff, potatis och morötter i ugn, sallad och bearnaisesås, åh gott!

Så här söta var mina pågar när dom tog en powernap innan ;)


Med röven i min soffa

Har precis landat på soffan i min älskade nattasark (som ålen alltid försöker sno av mig) har fått i mig två mackor samt ett stort glas oboy! Hade inte råd med någon middag idag förre glöggfesten. Och silken glöggfest det blev, underbart folk som var på sjukt bra humör också lite lekar osv på det. Tack till lina och bönis för en riktigt trevlig afton! :)

Nu tänkte jag kolla om där e någon bra film på tv.. Behöver jag ens säga vad ålen redan gör? Nej tänkte inte det heller men jag gör det ändå, SOVER!

Godnatt och köss till er

Glada i varandra :)


Glöggafton!

Hej och så!

Min dag idag började med en ganska tidig runda på stan tillsammans med ålen, först handla vi de sista julklapparna (nu e jag färdig, aldrig någonsin hänt så tidigt) sen mötte vi upp Robban för frukost på maddes och efter det skulle ju dom givetvis ha vars 2 öl på tycho också, men det unnade jag dom, för under tiden satt jag och Sofie och pratade bebis-snack :)

Nu har jag precis blivit färdig med att slå in alla julklappar, satt på golvet och ett tips till alla gravida: gör inte det i slutet.. Det är väl självefan vad det ska lite till för att ens kropp ska göra ont och kännas som en 90-årings!

Snart ska jag göra ve mig och slänga på mig finkläderna, eller? För kl 18 ska vi befinna oss hos lina och bönisen som håller glöggafton ikväll, med lekar, kakor och antagligen fylle ;)

Hörs när vi hörs kössar!


Jag lever

Hej på er gott folk!

Saknat mig? Tänkte väl det ;)
Som rubriken lyder så lever jag, i tisdagskväll blev jag med någon sorts magsjuka och har legat här hemma sedan dess kommit från båda hållen/hålen samtidigt.. Inte ätit ett skit och sådant. Men nu verkar det vara över.

Så idag ska jag få se ljuset igen, ska möta my nere på gatan om 5, för en dag med lite julklapps shopping på stan :)

Hörs sen, köss så länge!


Rubrik

Godkväll!

Silken lunch det blev,
Förrätt: vitlöksgratinerade havskräftor
Huvudrätt: oxfilé à la parapeten och jag åt wallenburgare
Efterrätt: vit och brun chokladmousse

Kaffe, läsk, vin för ca 200 kr, helt jävla okej! Och min bror var mega fin med vit skjorta, fluga och allt det dära :)

Efter blev det en runda på väla, kom hem med en del julklappar.

Nu sitter jag i soffan och har precis duschat, trodde det skulle hjälpa mot mina just nu enorma förvärkar.. Men bara för stunden, som jag skulle vilja ha ett badkar just nu, hade nog levt i det.

Pallar inte lägga in några bilder nu heller.. Hörs sen, hej o köss

Ni kan få en på efterrätten dock :)


Parapeten

Godmorgon världen!

Om cirkus en halv timme kommer min morfar och hämtar hundarna och min mamma kommer för att hämta mig.. Vi ska till parapeten i helsingborg där min bror Hampus som går på rönnersks (stavning?) "jobbar" ett par dagar i veckan.. Typ 3 rätters till lunch (frukost för min del) tackar inte min mage nej till! Dessutom till jävligt bra pris. Där har varit fullbokat nu i någon månad och fram till jul men blev visst någon avvikning idag så mamma skicka sms typ 7 imorse, så detta ser vi framemot.

Blir det som jag vill så åker vi en runda till väla efteråt, håll tummarna ;)

Nu måste jag snygga till detta huet så gott det går åtminstone!

Puss å kössar


En jävel på plump

Oja!

Min kväll har sett ut som såhär;
Jag och Challe satt först och snackade skit i mina soffor sedan körde vi ner istan för en fika på maddes där även my joinade. Sen körde Challe oss till Jennie där hon och Hanna befann sig ( enda anledningen till att vi stack dit var för att dom hade gjort negerbullar) mindre goda blev dom när vi fick reda på att hanna hade kommit på att hon ville göra dom när hon satt och sket :( skämt och sido, vi åt dom, drack te och spelade plump som jag förövrigt vann och My kom sist (chockade?) nej tänkte inte det heller ;)

Blev visst inga bilder till er ikväll, tradig jävla blogg jag har va?

Nu ska jag mysa.

Köss och god natti natt!


Julmiddagen

Ja julmiddagen i lördags den blev en succé!

Sjukt god mat (om jag får säga det själv), julmusik, tvbrasa, glögg, pepparkakor, tomtar, trevligt sällskap och en jävla massa skratt både med och åt di gamle! ;) tänkte lägga ut lite bilder men pallar inte sätta mig vid datorn, så kanske gör jag det ikväll eller imorgon.

Min dag än så länge har spenderats hemma, laddat ner samt sett halva mysteriet på greveholm (bäst på julen) min pappa var här på lunchen för att hämta sin cykel och då bjöd jag honom på lita julaskinka :)

Snart kommer sega men söta Challe hit, vad vi ska göra återstår att se :)

See yaa later, puss,kram,köss

Ps, äntligen har jag öppnat min julkalender ds.


3:e december

Har precis kommit ur duschen typ, slöade alldeles förlänge i sängen idag men skönt var det.

Nu ska jag ta tag i mig själv och mitt hem, koka ägg, skala, dekorera dom, duka, dammsuga och sådant trevligt. Ålen kom hem från jobb precis, givetvis hade han varit en runda inom tycho efteråt med Simpen och i vanlig ordning sover han nu.. Därför ska jag sätta igång nu så han håller sig borta..

Gästerna kommer vid 17.30 och då ska det bli mys och god mat :)

Köss på er sålänge!


2:e december

Och jag har fortfarande inte öppnat min choklad kalender, vafan är det för fel på mig?

Strunt i det.. Min kropp är ganska mör efter denna dagen kan jag tala om för er. Började min dag med frukost (typ kl 12) hemma hos My, efter ett par timmars slöande i soffan drog vi till ÖB och Coop sen skiljdes vi åt.

När jag kom hem var det dags att göra hemma lagade köttbullar, Janssons frestelse och en daim-cheesecake tills imorgon då vi ska ha julmiddag plus jag storstädade toan och massa annat.

Stort tack till ålen som låg och sov på soffan under tiden (skönt att han höll sig ur vägen) ;)

Och vill ni veta vad jag har ätit idag? Mackor till frukost samt middag.. igen. Men imorgon då jävlar ska denna enorma kropp kränga julmat à la carte!!!

Har precis kollat på idol och min älskade hångelkompis äger och ska vinna!

Hörs imorgon, köss.

Min Janssons frestelse som jag blev rätt så nööjd med :)


1:e december

Och jag har glömt att öppna min choklad-julkalender som jag införskaffade för några veckor sedan, dubbelt upp till frukost imorgon, ändå helt okej va;)

Annars, jag och mikael(ål) var och shoppade julmat på city gross innan, för typ 800 spänn!!! Ska bjuda på julmat och mys här hemma på lördag.. Därav julskinkan som gjordes igår, har provsmakat den och mums vad god den är.

Förresten är det bra att min föda de senaste två dygnen har bestått utav typ 6 mackor igår och 6 st idag? Och typ inget annat än en lussekatt, popkorn och lite godis? Vet inte vad som händer men är helt enkelt inte så hungrig längre, grymt chokad, haha.

Nej godnatt på er, ska glo sex n the city!

Kössies


Gnäll

Min natt har varit hemsk, halsbränna som inte var från denna värld (kan man säga så?) hursomhelst så var det inte okej! Låg fan och skrek i sängen emellanåt, tur inte ålen vaknade ute i soffan för då hade han väl trott att jag låg och födde i sängen.. Aja, nog om det nu mår jag så bra som en höggravid kan må igen :)

Sitter just nu hemma med mamma, hon kom med goda smörebröd till mig som vi precis har krängt och nu ska vi smaska i oss kaffe och mina och linas goda lussekatter :)

Hörs sen, kööss


RSS 2.0