Godmorgom

Idag känner jag att jag har gott om tid till att blogga.

Dagarna går i ett.
Gårdagen började med jobb till 13, sen cyklade jag och hämtade William på dagis, hem snabbt för att byta om och packa strandväskan, handlade med pastasallad och sen spenderades resten utav eftermiddagen på halvmånen med bad, sol och lek. Störigt med den jävla sanden bara som man får överallt! Sen blev det middag på speakers uteservering, varmrökt lax, mums!

Idag är jag ledig och är hemma hos mamma i helsingborg, blir inget solande idag inte. Sen till helgen ska det bli dåligt väder :( är så sugen på att åka utomlands!!!! Någon som känner för att bjuda så är det heeelt OK ;)

Hörs kanske senare, köss!


1,5 år

Imorgon blir min lilla kille 18 månader och 2 veckor. Jag har sagt det innan men säger det igen, som tiden springer iväg. Jag försöker verkligen ta vara på varje dag med honom, vi har iaf gott om egentid :p

Tänk att får 1,5 år sedan så var han en lite bebis som inte kunde göra något i princip, då behövde han ens hjälp till precis allting. Nu går han, springer, äter, leker, kör bil, dansar, pratar (hans morfar säger att han har mundiarre) haha, undra vart han har fått det ifrån? Sin mormor tror jag ;)
Ord som han säger ganska ofta och bra:
Titta, mamma, pappa, där, ankor, bil, boll, Hampus, tå, där, oj, bebbi, så, bappe, aj, nej, hej, hej då, vovve, min

Ja det är dom jag kommer på, bra att skriva upp så man har koll senare i livet.

Åh hur kan man älska en annan människa så mycket så att det gör ont i en? Nej nu ska jag sluta vara så sentimental.

Solen skiner och vi får väl försöka komma på något roligt att göra idag.

Ha en bra dag, köss från oss


Karneval!

Då var fredagen här som man har sett framemot ett tag. Idag börjar den 9 dagars långa karnevalen. Det är tur att man har barn och jobbar en del. Hade det varit för 3 år sedan så hade man nog festat mer eller mindre varje dag, och det hade ens lever nog inte varit så glad för :p

Men min karnevalsplan ser än så länge ut ungefär såhär;
Ikväll ska jag nog kolla på invigningen sen imorgon jobbar jag 7-14. Och sen ska vi fira att lina fyller 24 hemma hos henne med tjejerna därefter blir det karnevalande. På tisdag ska min bror och hans band spela kl 19 så det ska såklart hela familjen kolla på med vars en öl i handen och William med sina hörlurar. Sen nästa lördag igen är det ju dags för kubben som bitterfittorna SKA ta hem detta året :)

Där har ni mitt schema än så länge men när jag är ledig lär jag säkert hänga där med William lite då och då. Han måste ju få åka karusell och äta karamell :)

Nu ska jag fortsätta jobba, slutat 14 idag. Och sen blir det Ekeby för att umgås och lämna William.

Köss på er!


Hej hej hej

Kan börja med att berätta för er vad jag gjorde i helgen.

Fredags, jobbade till 16 sen var det dags för grillfest hos Alex i häljarp med några från högstadiet. Alex hade gjort det så fint och bra till oss. Vi hade en mycket trevlig kväll med kubb, drinkar och spel som avslutades istan.

Lördag, på dagen hängde jag istan med Lollo, Viktor och sävström först på 261 sen lunch på speakers. Och på kvällen hade jag och William myskväll här hemma.

Har jobbat måndag och tisdag och ska jobba ikväll också, är glad för mitt jobb. Men imorgon är jag ledig och det ska faktiskt bli skönt.

Än så länge idag har jag och w hunnit med att tvätta tvätt och oss själva. Nu har vi precis kommit hem från en tur på stan med danne och Hugo. Där blev det lek i teaterparken och frukost som vi köpte med oss.. Mycket trevligt.
Ikväll kommer mamma hit och passar william medan hans mamma tjänar in pengar.

Snart karneval!

Köss


RSS 2.0