Friday

Godkväll gott folk!

Har precis placerat min kropp i sängen. Min dag har typ sett ut såhär, började med att mamma och morfar var här hemma. Vi satte upp krokar i hallen så jag äntligen kan hänga mina jackor, nu fattas det bara lampa, tavlor och korgar sen är den klar.. Och i sovrummet fick jag upp lite tavlor.

Sen mötte jag och w upp My och a för lite kollande istan och kaffe på 261 där även Hanna, lina och Björn joinade.

Kvällen har spenderats hemma hos my med våra pågar och jennie. Vi åt en god middag och när ungarna hade somnat spöade jag dom båda i diverse kortspel, sällan? Nej! ;)

Imorgon är det dags för mig att vara williamfri igen. :( så då blir det middag och ett å annat glas vin här hemma med hans gudmor (Lollo) ser jag framemot. Nej nu får jag nog passa på att sova, man vet ju aldrig när på natten William får för sig att vakna.. Suck.

Godnatt och köss :)

Jennie har sångstund


So happy

Japp!

Har nu i en timme medan William har sovit provat gamla byxor och dom flesta börjar nu passa, hur glad och taggad blir man inte då??? :D

Ville bara dela med mig av detta lyckorus, hörs sen :)


Var tog regnet vägen?

Regnfri morgon, ska vi fira det med en pw med vagnen? Ja det gör vi.

Godmorgon förresten :)

Såhär söt är jag


Höstigt

Kan man väl lugnt säga att det är??
Men älskar hösten och har alltid gjort, den friska luften, mysiga hemmakvällar, promenader när det är sådär lagom kyligt, alla "höstprogram", jeans, skinnjacka och stövlar. Och sist men inte minst min födelsedag, lovely!

Idag har vi varit en tur på stan med My och Alexander, sällan? Lunchat på 261 och shoppat. Köpte ett par byxor som är för små, men ska passa snart! Och lite till William.

Nu snart kommer det en som ska kolla på ws gamla vagn som är ute på blocket, hoppas hoppas den blir såld. Sen ikväll blir det mys med Felicia, allt för längesedan trots att vi typ är grannar numera.

Köss till er =)

Vi right now


Paus

Just nu är det rast, dom bjuder på kaffe och wienerbröd.. Är faktiskt inte ens sugen! :) och btw, är lyft och förflyttningsteknik jag är på så ni har koll ;)

Bjuder på två söta bilder på William från idag :)


Flitig förmiddag

En hel natts sömn gjorde tydligen susen! Har varit pigg som en lärka, hunnit med att storstäda hemmet och en timmes pw med vagnen. Alldeles strax kommer Annika med bullar, ska bli jävligt gott med frukost nu kan jag säga.

Sen i eftermiddag ska jag på kurs, liftteknik.. Vet inte hur många sådana jag har gått sen jag tog studenten för drygt 5 år sedan, men man får betalt, tur det! :)

Köss så länge..


Ensam hemma 1

Har nu kommit hem efter min första jobbkväll på nästan ett år. Har placerat min kropp i sängen och ska försöka sova. Det är tomt utan min lilla plutt kan ni tro. Men ska inte sticka under stolen med att det ska bli riktigt skönt att få sova en HEL natt! Trodde aldrig att jag någonsin skulle uppskatta sömn så som jag gör nu! William komma till mig innan kl 7 imorgonbitti, men det spelar ingen roll.. För jag ska sova, god natt! :)

Ps, det gick bra att jobba, trots cykling i regn och rusk! Ds

Köss =)


Lite positivare..

Hej igen, ett litet positivare inlägg är på sin plats nu kanske?

Helgen som har gått hat varit lugn och skön. Shopping, lek, promenader och myskvällar. Igår var vi i Ystad med Sabina och Milo för att fota William. Fotona blev sådär då allt annat i rummet var mer intressant än att sitta stilla och kolla in i en kamera. Men någon bra bild ska där förhoppningsvis ha blivit iaf.

Som jag har nämnt innan så är jag mitt uppe i min bantning, och än så länge går det bra. Minus 6 kg på 3 veckor är inte fy skam. Nu har vi bara ca 12 kvar.. Minst. Men det ska gå, så är det bara!

Nu gnäller min lilla påg, blir en pw nu..

Köss på er!


Jag blir galen!

Sen vi flyttade hit har William sovit en skiten hel natt utan att vakna. Men den gångna veckan har varit katastrof. Han vaknar hur många gånger som helst till sist så tar jag in honom i min säng och han får oftast ha välling för han vägrar att somna om. Och inatt tror jag han var vaken mellan 02.30 och 05.30, sen vaknade han 8. Går snart in i väggen (bokstavligt talat) så väck jag är. Ikväll står det jobb på schemat, jo tjena! William ska vara hos sin pappa, jag hoppas innerligt att han kan sova där så jag får en natts sammanhängande sömn, det hade varit fint!!!

Skulle bara klaga lite, kommer annat sen.

:s


Öppna förskolan

Igår var jag och My på öppna förskolan på BVC för första gången, vi har sagt tusen ggr att vi ska gå men det har aldrig blivit av.. Men nu så. Det var trevligt och lär säkert hända fler gånger.

Efter det passade lina William så jag kunde köra till Lund och lämna min bil,så nu är jag billös, ska nog går bra. Sen cabbade jag hem med Micke, riktigt skönt i höst solen :)

När jag hämtade William så fick det bli en powerwalk hem.. Back on track! ;)

Idag har min lilla påg blivit förkyld, misstänker att hans bästis Alexander har smittat honom ;) så idag har vi haft mormor här som passade William så jag kunde gå ut och motionera. Nu får jag hålla mig hemma resten utav dagen, skönt faktiskt!

Köss på er!


Helgen som gick..

Hej, nu vet jag att ni alla är sååå intresserade utav att höra hur min helg har varit, visst? ;)

Let's go!

Fredag, kvällen spenderades hemma hos Jennie med mina tjejer (och min lilla kille) till sist var det bara jag, My, Erika och Jennie kvar och man kan väl säga art vi alla fyra höll dagisnivå.. Vi spelade kort och var allmänt tramsiga och övertrötta! Jag och William traskade hem 01.30 på natten och somnade gott.

Lördag, William fick spendera sin lördagskväll och natt hos mormor så hans mamma fick vara barnledig :) Challe och Carro (aka seg och segare) spenderade sin kväll hos mig, med vin och drinkar! Sen blev det tycho & Tages på det, fint!!!

Söndag, fick tillbaka min älskade påg! Och efter två veckors lyckad bantning så var det dags att synda i form utav lyxbakismiddag tillsammans med Lollo och Felicia bestående utav ryggbiff, potatisgratäng, chilibea och fetaostsallad!!! Inte dåligt det.

Kössis!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_50584636ddf2b37c980000df.jpg" class="image">


Full fart!

Idag har Hanna och Alex agerat barnvakt till min lilla plutt, jävla tur att man har sina kära vänner som ställer upp:) först var jag på möte som gick såå bra!!! Sen körde jag vidare till Ekeby för att få gjort ve mina naglar av världens snällaste styvmamma!

Nu är jag och William hemma om, varit ute med det lilla odjuret. Och jag har ätit tomatsoppa och William dricker sin välling just nu. Snart drar vi till Jennie med resten utav tjejerna för en kväll med kortspel och skitsnack..

Imorgon är jag williamfri :( då blir det nog ett och annat glas vin!

Köss

Min sötnos imorses:


Let the sun shine :)

Godmorgon bloggen! (med 08a-bimbo-dialekt)
Vaknade vid sju tiden till detta strålande vädret utan för fönstret.. William fick äta sin morgonvälling och sen tog vi på oss för en långpromenad längs havet, bra för kropp och själ (mest kropp)! Gick inom lorrys och köpte goda, nyttiga och nybakade bullar. Mamma kommer snart för att passa William medan jag ska till gynekologen, usch och dubbel usch!

Talk 2 u l8er ;)
Köss!

William just nu i "ålnings position"


Gått och blivit med cykel..

Idag kom kära carro med nyttiga bullar till frukost, goott! Sen helt plötsligt bestämde jag mig för att jag ska göra mig av med min bil, använder knappt den längre, kostar bara och jobbigt att hitta parkering och behöva flytta den hela jävla tiden! Så hittade en fin cykel på blocket här i Landskrona, så nu blir det promenader och cyklelturer istället., haft körkort och bil i snart 6 år så en STOR förändring i mitt liv ska ni veta! Nu ska jag bara införskaffa en barnsits till bajsmannen ;)

Här har ni skönheten:


Dagen i ord

Började dagen med en skön promenad, därefter var jag på ett litet möte. Efter det mötte jag och William upp My och Alexander istan för fika på 261 och lite shopping.. För hela 10 kr för min del, köpte ett W som nu står fint på w's rum. Efter lite lek här hemma lämnade dom oss och vi gick ut på en långpromenad, typ det enda vi gör? Japp! Nu har w somnat och jag håller kväll rak lång på soffan , fint!,

Godnatt köss!


Vår mamma/mormor

Hon är den bästa som finns och förtjänar att hissas här i bloggen. Vet inte vad vi skulle ha gjort utan henne, till att börja med så hade vi typ bott på gatan. Så tack för att du hjälper oss i vått och torrt. Vi älskar dig <3


Morgonpromenad <3

Med mina fina pågar! :)


Godmorgon

Ja ni var ju många som hittade hit igår, kan nog tänka mig varför.. Jag tycker också det är roligt att snoka i andras beskymmer. Den lilla incidenten på Facebook tänker jag inte säga mer om än att dom som betyder något för mig vet sanningen och är det någon annan som är intresserad utav den så får ni helt enkelt höra av er. Tro mig det har kliat i mina fingrar hela veckan, men jag tänker inte skriva ut saker på nätet, även om det jag isåfall hade tänkt skriva var sanningen tillskillnad från det som skrevs om mig. Så nog om det!

:)

Annars, William har varit apita (ni får själva komma fram till va det e för förkortning) gör ni det så kommentera ;) han har iaf varit det inatt. Han sover på sitt eget rum numera och har vaknat titt som tätt inatt, fick till och med ge han välling för han vägrade att somna om. Så idag är jag trött! Men det har man vant sig vid nu så ska nog bli en bra dag ändå, solen skiner ju och 22 grader har lovats! :)

Håller för tillfället på att banta, 1 vecka än så länge och den har gått jävligt bra så nu hoppas vi på fler sådana. Men det ska inte vara några problem så som det känns.

Nej, nu får vi ta tag i dagen..
Köss på er!


På tiden?

Som vanligt har det varit problem med appen, verkar som den äntligen fungerar igen men ska väl inte hoppas på för mycket..

Det har ju hänt en del sedan sist jag bloggade. Numera bor jag och William i en fin trea vid posten, här trivs vi som fisken i vattnet! Bott här i em vecka drygt men känner mig redan mer hemma än vad jag har gjort på de typ tusen andra ställena jag bott på sen jag flyttade hemifrån för 4,5 år sedan, haha.

Just nu håller jag kväll med yesman på tvn. Tänk om man skulle leva så, säga ja till allt dvs. Kanske skulle varit en ide att prova det en dag?

Hoppas ALLA mina läsare hittar tillbaka;)

Köss!!!


RSS 2.0