Skit

Jäävla blogg.se app! Den fungerar inte och har inte gjort på länge, så nu bloggar jag från deras hemsida.. Kan inte lägga upp bilder, så störigt!!! Strunt i det.

Sitter just nu i soffan och inväntar en besiktningsman som ska kolla lägenheten. Tror jag har glömt berätta för er att vi har fått en ny lägenhet, en trea. Ska bli skönt att få ett rum till William, åh vad det ska inredas i hela lägenheten. Har gjort en låång inköpslista på Ikea kan ni tro. Hittat en fin tapet till sovrummet m.m. Tänkte visa er men kan som sagt inte lägga upp några bilder! Lägenhet som vi ska flytta till är helt ok, inte nyrenoverad som vi har idag, men där är nytt golv i alla rum.. Sen resten ska vi se till att fixa så att lägenheten blir personlig och snygg! Åh längtar. Vi får den i slutet av augusti och ska lämna denna den förste augusti, alltså är vi hemlösa i nästan en månad.. Men som tur är har vi stugan på gråen och min familj i Ekeby att bo hos, ska bli intressant det.

Efter besiktningen blir det en tur istan med lina min bitterfitta ska fixà tröjor årets kubbtävling, som vi förövrigt ska vinna ;) 
 
Köss

Min midsommarhelg

Bättre sent än aldrig?

Min midsommar spenderades i Ekeby hos pappa och company. Farfar var på besök från Spanien och fick träffa William för första gången. Det var en underbar dag trots regn med lekar, grillad korv till lunch, midsommar mat, jordgubbar, öl, vin, kortspel och jacuzzi bad mitt i natten.

Dagen efter samlades vi alla i tältet för left over lunch då bestämde en del av oss för att vi skulle till borstahusens tivoli men det började regna så vi drog till Liseberg istället, Jocke och Jensen hängde också på och vi blev tre bilar upp dock ej fyllda. Vi hade sketans roligt, jag o ålen vann 3 kg chips.. Bra för min bantning! vi var hemma lagom till kl 02.00. 
 
Just nu, mamma har precis dratt. jag och w ligger och myser i sängen det får man lov att göra i detta skitvädret och när man har mensvärk och är hög på panodil. 
 
Hörs köss!

3 bilder från helgen


Bvc

Igår var det dags för BVC och Williams andra vaccination. Min 5 månaders bebis väger nu 9,6 kg och är 72 cm lång, shit! Ingen liten påg man har, kolla trippelhakorna längre ner.. Efter BVC gick jag och mamma å fikade på maddes.


Helgen

Helgen som gick,
Fredagskvällen spenderades hemma hos lina och Björn med många. Björn och Alex fixade grillbuffe à la carte och vi kollade på när Sverige åkte ur em.. Skoj!

Lördagen, det var dags för söta lilla Milo att döpas och efter det bjöds det på riktigt god mat och dricka. Sen åkte jag och min plutt hem och mös till en film!

Söndag, jag och William spenderade hela vår dag i Helsingborg hos mamma och bröderna. :)

Så nu har vi koll igen, köss!


....

Godmorgon:)
Verkar som att solen strålar bakom persiennerna, hade ju inte varit helt fel om det stämmer!!! Dock verkar det också som att William har smittat mig lite grann, har fått hosta får hoppas på att det inte blir värre. Nu vet ni det.

Gårdagen; körde hem w till Lollo som skulle passa honom när jag uträttade lite ärenden så som, gynekologen, city gross, upphämtning utav ål på jobb samt lämning utanför porten (han har det för bra) kontrakts skrivning och sånt trevligt. Sen körde jag tillbaka till Lollo, dorthe (Lollos mamma) joinade oss också och Lollo bjöd på middag färsk ugnsbakad lax, sallad och hemmagjord romsås.. Dom åt nypotatis till men inte jag som alltid ska försöka vara så nyttig!! Men på midsommar, då jävlar är nypotatisen mina!! :) sen kollade vi på film (the ugly truth) ååh butler MIN butler, hade bytat ut dig mot ålen vilken dag som helst ;) till hans sexiga hue avnjöts det fruktsallad :)

Nu inväntar vi min mamma som snart kommer och spenderar dagen med oss. Kössisar!

 


Mitt allt

Du betyder allt min lilla fina älskling!


EM

Haft en hemmadag idag med världens finaste som har blivit mycket bättre, imorgon är han nog helt frisk (hoppas hoppas)

Just nu: Lollo är här vi kollar Danmark - Portugal, går ju bättre för våra grannar kan man ju säga. Till matchen har vi avnjutit en god köttfärssoppa som vi slängde ihop innan.

Nu gick det inte så bra för Danmark längre.. Behövs lite svartskallar för att spela bra fotboll ;)

Godnatt och köss!


Resten utav helgen

Lördag, efter frukostbuffe och sovmorgon begav vi oss back to LA. I väntan på att mamma skulle komma med w gick vi en runda istan. Och sen fick jag tillbaka min son! Det var dags för kusin Hugos dop som ägde rum i borstahusen och efter det bjöds det på pastasallad och efterrätt. På kvällen kom Felicia hem till oss, hon och jag kollade film och hade det mysigt som vanligt.

Söndag, ålens mamma, mormor, Danne och amsan kom på födelsedagsmiddag och bingo. Ingen dålig present han fick av dansans plus hugo: Xbox 360 plus kinect!!!

Veckan so far, mest varit hemma då min lille påg är mega förkyld. Igårkväll hade han hög feber också :( men tror och hoppas att han är på bättringsvägen, än så länge idag har han typ bara sovit. Mammas älskade barn, det gör så ont i mig :(

Hörs! Köss!


Världens bästa flickvän?

Ja det var jag i fredags om jag får säga det själv
Ålens 30årsdag
Hämtade upp ålen hos tandläkaren vid 12, han trodde vi skulle hem men icke. Bilen styrde mot holkens hemtrakter Ystad för att spendera ett dygn på spa vid havet. Väl där åt vi i spacafet i väntan på rummet, 145 spänn för en räkmacka, lagom pris? Sen fick vi rummet som var SÅ fint och mysigt med havsutsikt :) sen var det dags för massage och en massa mys i poolerna både ute och inne. Sen gick vi upp till rummet för att göra vid oss, dricka skumpa, spela kasta gris och ålen fick nya kläder kvällen till ära. Sen var det tre rätters som stod på menyn, sjukt gott och till det avnjöts en och annan dyr öl. Efter maten blev det musikquiz och på vägen hem hittade vi ett pingisbord, så jag spöade ålen innan det ( nej jag lät faktiskt honom vinna, trots allt hans födelsedag;) innan vi gick och la oss fick han en iPad också, rätt så najs. Nästa dag vaknade vi till strålande sol, havet och en enorm frukostbuffe! Summering; helt jävla underbart, rekommenderas starkt! Tips, smuggla med er egen dricka ;)

Köss!


Gammal gubbe!

Blir ålen idag, grattis på 30 årsdagen älskling! Det ska firas som bara den idag. <3 hur berättar jag later.

Medans jag förbereder så somnade lill plutt i gymmet, så go. Snart kommer mormor och hämtar honom och jag ska inte få se honom på ett helt dygn :( har aldrig hänt och lär dröja tills det händer igen, saknar honom redan!! / bölig mamma

Köss


Förlåt mina trogna!

Sorry sorry sorry, skärpning inte bara för er skull utan mest för min egen.. Utan min blogg kommer jag inte ihåg vad som händer i mitt liv, dåligt minne och värre har det blivit sen ni vet han den finaste i världen kom, mammahjärna. Så skärpning som sagt!

Veckan?
2 turer på väla, sista despanmyset med mina tjajor hemma hos Jennie med tacos :( jag hade redan sett avsnittet, kan inte fatta att man aldrig någonsin ska få se ett nytt despan avsnitt, sad but true.
Gårdagen?
Spenderades hemma hos Challe torrlösa med henne och Carro.. Frukost à la carte och massa mys å snack.
Idag?
Mamma kommer alldeles strax och förgyller min och Williams dag samt min utväxt som ska bort bort bort!!! :)
Helgen?
Ålen fyller 30, Hugo ska döpas och vi ska ha middag här hemma.

Så skulle jag nu inte blogga så ligger jag lite före.

Köss!


RSS 2.0