My week so far

Än så länge har den typ sett ut såhär;

Måndag, sista dagen på ett tag som det lovades sol så därför blev det pastasallad och solning på citadellet med mamma och my. Efter det lite shopping (en till bikini) och en islatte på 261. På kvällen slog jag och My ihop våra färsar som vi hade lagt fram och gjorde feta o soltorkade tomat biffar hemma hos henne med våra fyra killar sen spöade vi dom i fyramanna whist ;)

Tisdag, gick inte utanför dörren. SKÖNT!

Onsdag, mamma var här på dagen och jag körde till LAhem och sa upp vår lägenhet så nu är vi i desperat behov utav en trea om vi inte vill bo i Ekeby ett tag.. På kvällen kollade vi på Sabinas förlossnings film och sen blev det en pw på typ 1 timme och 10 min, svittigt! Men hör och häpna gott folk, jag väger 1 kg mindre än när jag blev gravid, så hade jag bara varit smal då så hade det varit kalajs, suck!

Nu ska jag mysa med min bebis, köss på er!

Bilder från dopet


Alexanders dop + morsdag

Nej det är ingen dålig dag man vaknar upp till! Idag är det Alexanders dop (Williams bästis) kl 12 i Sofia Albertina. Och idag firar jag min första morsdag, ingen dålig liten kille jag fick äran att bli mamma till heller. Han är verkligen världens sötaste, godaste och gladaste lilla påg! Så när hans pappa vaknar förväntar jag mig att han har en present som dom har varit och köpt, tell you later ;)

Nej nu får jag gå upp, Erika kommer kl 11 för att mysa lite med w innan vi drar till kyrkan.

Ps, min mamma är underbar och grattis till dig, ds. <3

Köss!


Skit blogg!

Har försökt att få upp ett inlägg sen i måndags men det har inte fungerat, jävla skit blogg, så gav jag upp, kastade appen och laddade hem den igen, där har ni historien bakom mitt lilla uppehåll.

Det jag hade skrivit var typ;
Att förra fredagen så hade jag och mina 6 tjejer tjejer hemma hos My första gången vi var samlade för att inta alkohol allesammans sen dom tre finaste pojkarna i världen kom <3 och det blev en mycket trevlig kväll som avslutades med dans på tages.

Sen resten utav förra helgen spenderades med min fina familj i Ekeby.

Veckan har bestått utav sol, sol underbara sol!!! Långfikor på 261, lite shopping m.m.

Nu, ligger jag och William och myser, han har precis klämt i sig sin frukost och vi ska strax gå upp och göra ve oss. Sen bär det av till Ekeby för massa mys i solen. Men ikväll ska vi vara hemma för då kommer My, Fredric, Alexander och dansans plus Hugo.. Vi ska käka och förhoppningsvis kolla på när loreen vinner Eurovision ;)

Puss o köss till er!


En dag på stan

Började även denna dag med att möta upp My på gatan strax innan 10. Sen gick vi till en antikaffär för att hitta ett gammalt bord som My kan måla om, vi mest hon är helt inne på shabby chic.. Sen testade vi bikinier på cubus, lunchade på maddes i typ två timmar och sen en tur istan igen. Och på vägen hem tog vi en rätt så lång omväg så vi fick motionerat bort salladen bl.a. på kärleksstigen <3

Nu inväntar vi här hemma Jocke och Jensen för en kväll med trevligheter :)

Detta skulle publiceras typ 17.30 köss


Namnsdag

Vill bara berätta för er att jag hade namnsdag igår, ingen sa grattis (förutom lina,björn, jenne,my) men dom sa jag till så det gälls inte. Ingen present fick jag heller.. Schysst mamma! Tror jag ska "glömma" bort morsdag!

De va allt, "god" morgon förresten, det regnar.


En dag på ikea

Dagen började med att jag mötte upp My nere på gatan, den befann vi oss på Ikea 10.00 och där mötte vi upp Annika. Började med att gå varvet sen blev det billig frukost hela 9 kr som ankan bjöd på, generöst utav henne;) vi spenderade ca 4 timmar där och ändå shoppade vi inte så mycket.. Sen blev det middag på väla, grekiskt of course :) med mig hem fick jag nya rosa grejor till köket, matstol till William och självfallet lite olika ljus. Efter det åkte jag och My hem till lina där Jennie också joinade, vi drack kaffe och snackade en massa skit som vanligt. Väl hemma fixade jag med köket, duschade tillsammans med w och nu sover alla mina tre pojkar och jag spelar frågefeud med mamma.

Imorgon ska vi möta My tidigt för en pw och sen ska vi visst på bord och stol jakt :)

Här kommer lite bilder.. Sov gott! Köss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202749264.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202750678.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202750681.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202750685.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_202750710.jpg" class="image">


Gogogagga

Hej hej,
William här. Ville bara berätta för er att jag precis fick en gåstol av min morfar, en ferrari. Den är jätte fin. Den kan spela massa musik och man kan göra om den till en gunga. Hihi. Också smakar tutan jääätte gott! Puss o dregel


What about yesterday?

Igår på som kom Erika och förgyllde vår dag, massa lek, mys och kaffe. Ålen var duktig och jobbade, cash is king! Sen blev det en kycklinggryta till middag och efter det kom dansans plus hugo och vi spelade bingo och efter det lite kort.

What about today?
Vi blev hämtade utav mamma vid 9, det var återigen dags för gamla morfar att besöka den dära doktorn i Lund, allt stod bra till och det var hyfsat rent!! ;p medans han var där åt vi frukost på mormors bageri, gott! Vi hann hem en snabb sväng innan det var dags för BVC, ålen trodde han skulle väga 10113 mamma trodde 8300 och jag 8500.. Han väger 8480, bäst är man;) och ålen var ute och cyklade som vanligt, men det visste jag redan. Nu är vi hemma igen, lite kaffe och sen drar mamma.

Puss på er mina vänner, köss


Kärlek

Älskar er min lilla underbara familj <3


Och nu var det lördag

Hej-hej-hej

Gårdagen var najs, innan jag körde till Ekeby styrde vi Volvon mot Helsingborg och en lunch och shopping dejt med mamma. Vi åt på grekisk resturang,ååh vad jag längtar tills vi är i Grekland och kan äta äkta fetaost heeela dagarna:) sen blev det som sagt lite shopping, en nästrimmer till ålen (äntligen) och en skit fin vit bikini från hm till mig (synd att den inte är snygg på denna kropp bara) :(

Väl i Ekeby blev det mys, middag, nya naglar och hockey.. Det sista kunde vi ju ha skippat.. Skit match rent ut sagt!

Idag än så länge har vi varit hos dansans och kusin Hugo och hälsat på.. Senare ikväll kommer Felicia som e nere i Skåne över helgen och kanske Jocke och Jensen. Och snart blir det tacos, sällan?? Åh fint!

Ha en trevlig kväll allesammans, köss!

Ett foto på William och mina naglar imorse, älskar att mäta brunhet med honom.. ;) och ålen som är en riktig blekfis! Puss


Redan fredag

Åh tiden springer iväg..

Gårdagen spenderades först med mamma, hon passade w medans jag var på ett viktigt möte. Sen släppte hon av mig hos My. W fick vara provkanin i Alexanders hoppgunga då han själv är lite för liten än, men den höll och han tyckte det var skoj:) senare på kvällen bjöd vi My och Bern på mat och vi spelade kort medans våra pluttar nannade i sängen tillsammans. Blir dom två inte bästisar så vet jag inte.. ;)

Idag är det som sagt fredag, ålen ska på reunion med sin klass på hotell Öresund och jag och w drar nog till Ekeby för lite mys, god mat och kanske nya naglar.. Har ju bara gått 2 veckor men e sugen på en ny färg :)

Nu börjar nog bajsmannen vakna till liv, tjo!


Kommentera på

Det går numera att kommentera min blogg igen, just so you know mother ;)


Tacos och födelsedag

Igår var det lollos 24 års dag och Williams 4 månaders dag. Detta firade vi med tacosmys här hemma. Kvällen till ära var W en liten gnällspik, tänder på g månntro? Hursomhelst hade vi en mysig kväll och gick å la oss tidigt, de e nice.

Så idag är jag utvilad och har inget att göra. Kanske ska ut och gå med My annars blir det nog en promenad ändå.. Sjukt fint väder ju, hmm.

Nu är det nog dags för w att sova igen, kössen


Goddag!

Min tisdag so far, började med att My och Alexander kom hit och kollade på William när han så duktigt smaskade i sig sin morotspure. Sen gick vi ut för att gå en hyfsat lång runda, snälla som vi är gick vi till pastamannen och köpte mat till ålen som vi sedan levererade till han på jobbet, han har det alldeles för bra! Sen traskade vi vidare till stan där vi bestämde oss för att luncha på basilika, var ju tvungna att fylla på kalorierna nu när vi hade gjort av med så många ;)

Nu ligger W i sitt gym och gnäller så får nog ta honom, köss!


Älska Instagram

Ja jag vet att jag är sen men jag älskar ändå det..


smakportioner m.m

helgen som har gått har varit trevlig,

torsdags, spenderade hela dagen inne på gråen med min lilla familj, my, bern, alexander och lollo. grillade och solade och kvällen avslutades på tycho där lina anslöt sig. fina fina väder, kom tillbaka och förgyll tillvaron..

fredag, jocke och jensen kom hem till oss och spelade kort.

lördag, dagen spenderades nere på 261 med my, jennie, ålen och ett par coronas. på kvällen var det dags för lollos 24-års fest, hade mycket trevligt och aftonen avslutadés på tages.

söndag, följde med min familj till Åke och Lisa i höör där det blev 4-rätters middag, japp ni läste rätt passade mitt bakfulla hue perfekt!

idag, mamma har varit här hela dagen och william har ätit pure för första gången, morot blev det och han verkade tycka att det var väldigt gott.. åh va stor mammas bebis börjar bli.. buuhuu.. går lite väl fort nu.

Nu ska vi leka vidare i babygymmet, puss och köss.

ett år sedan

i tisdags den 1:e maj var det exakt ett år sedan jag kom ut från kampharnas toalett och grät, hade precis fått reda på att jag var gravid och visste direkt att en abort inte var ett alternativ! Med blandade känslor åkte jag hem och berättade det för ålen som blev överlycklig. Och nu idag sitter jag här med min snart 4 månaders bebis påg i knäet och kan knappt förstå hur lyckligt lottad jag är. Han är den finaste som finns och den bästa oplanerade lilla sak jag någonsin gjort och kommer att göra. Du förgyller mitt liv och mamma älskar dig mest i hela världen William!

Hej-hej-hå

Har typ inte bloggat på 5 dagar så vad sägs om en snabbis? De kör vi på!

Fredag, hela dagen 10-16 spenderades på väla med mamma, My och våra pågar.. En och annan krona fattigare men fick med mig en skit snygg klänning från MQ hem som jag hade på mig på dopet :) på kvällen blev det middag på tycho med Jeppsson och Emma, mycket trevlig kväll.

Lördag, var ute i häljarp och dukade till dopkalaset. Mamma, Lollo och Sofia hjälpte till, vad hade man gjort utan alla nära och kära? Don't know.

Söndag, firade min älskade lilla son med vår familj och underbara vänner, dagen var helt perfekt! I kyrkan spelades låten du är allt - Sonja Aldén när vi gick in och jag och ålen läste en dikt för william som skötte sig helt exemplariskt under hela dopakten. När prästen pratade till honom så log han så fint. :)min kille det! Och han fick massvis av fina presenter, allt från fonder till brioleksaker. Kvällen avslutades här hemma tillsammans med Kim och jarlsdal med bingo och kortspel.

Måndag, solen strålade och vi bjöd ut oss själva till ekeby hos pappa och Annika, grillade och solade. Sen på kvällen hade vi lite folk här hemma, spelade kort och drack vin :)

Tisdag, åkte in till gråen, My och Bern joinade också. Massa sol och grillning, mums!

Idag, mamma kom tidigt imorse sen blev det solning på gården med My och lagom till lunch kom Bern med kycklingsallad som han hade gjort till oss, vi har det bra vi. Dagen avslutades på tycho med middag och kortspel.

Så nu var jag ifatt tack och godnatt!

Bilder kommer sen någon dag, haje!


RSS 2.0