Trött.com

Precis kommit utifrån duschen och sitter i soffan, kommer snart byta den mot sängen. Det tar hårt efter en festhelg att jobba till 16 sen rätt till träning efter det. Men skönt är det när man är så nöjd i kroppen och känner att man har gjort något bra för sig själv. Nu jäklar, detta är mitt typ femte gymkort och ställe och denna gången ska det fan hålla längre än ett par månader! Jag och My får peppa varandra! 
Imorgon är det jobb till 16 igen så håller jag lite påskledigt tillsammans med min sambo, ska bli såååå mysigt och förhoppningsvis får vi lite gjort här i huset också, som typ sätta upp gardiner haha, helt glömt bort det. 
Köss till er alla och nattinatt kl 20! 





Häljarp

Hej igen! 
Kanske ska ta och berätta för alla mina hundratals läsare att jag numera bor i häljarp. I ett hus som jag älskar, där är en del som ska fixas med tiden för att det ska vara så som jag vill ha det men huvudsaken är att jag som sagt älskar det! Och William också tydligen, för han säger typ varje dag "jag vill vara hemma heeeeela dagen" haha. Och ålen har fått sitt älskade utomhus spa så han älskar också huset ;) 

Just nu jobbar jag i regnrusket 👎 ända till kl 16. Sen blir det träning med My,  fjärde gången på en vecka. Nu jäklar ska vi bli fita :) 

Nej nu kommer snart min dubbelbemannare, köss på er! 


Älskar mitt vardagsrum som nu sakta men säkert börjar likna något 👏

Snart ett år sedan

Hej allesammans! 
Nu var det nästan på 1 år sedan jag bloggade så kände att det var på tiden, haha. Tror nog inte det är många som tittar in här längre, så det är mest för mig egen skull. 
Igår firade vi min bästaste väns födelsedag här hemma. Vi överraskade henne med en födelsedagsmiddag här hemma som hon inte hade en aning om, sen badade vi i jacuzzin, drack vin och hade det så trevligt som bara vi kan. ❤️ kvällen avslutades med dans på olearys. 

Idag ringde Stefan Pålsson och sa till ålen att han hade mat (räkmackor, landgång, lax, spätta osv) över och att vi skulle komma och hämta.. Jo det var ju inte lite mat vi fick, så Fredric och My med barn kom över och vi åt. Sen resten ska vi äta här på fredag då vi tänkte fira påsk tillsammans, måla och rulla ägg och sen bada när barnen förhoppningsvis somnar :) 

Så nu har jag bloggat lite, hoppas jag kan hålla detta uppe 👍 
Köss




RSS 2.0