Vikt och sånt

Som ni flesta vet så har jag kämpat för att gå ner i vikt sedan jag födde William. De första 25 kilona (som jag gick upp under graviditeten) gick hyfsat snabbt, tog typ ett halvår. Sen nu på ett år har jag går ner ytterligare 20 till. Jag är faktiskt rätt så stolt över mig själv men kan dock inte förstå att jag har vägt 45 kg mer? Wtf?! Vad hände där liksom. Aldrig mer ska jag äta mig till det, det kan jag lova!

Nu är jag 0,1 ifrån ett normalt BMI, och i kg betyder det endast 0,3 så om en dag eller två ska jag väl vara där haha. Underbart! :)


Godmorgon alldeles för tidigt

Vet inte vad det är med William men han har börjat vakna waaaay to early! idag var det strax efter 5.30. Så här ligger vi i min säng, han har redan fått välling, ny blöja och tittar på teletubbies, så han är iaf nöjd med tillvaron ;)

Igår var en bra dag :) !!
Blev pw hem till Sabina, frukost och lek. Sen pw hem igen. William sov och jag slappade, sen åkte vi och storhandlade och hem och lagade middag. Bjöd Hampus som nu har ff hemma då mamma har åkt på semester igår. Färsbiffar med soltorkade tomater och basilika stod på menyn :)
Sen på kvällen var jag på Sturup och hämtade hem pappa och company som hade varit i serbien, inget dåligt ställe.

Idag,
Ska upp från sängen om en stund för att sätta på kaffe. Sen blir det en pw. Ikväll jobbar jag, fast börjar inte förrän 15.45, helt okej.

Kössa


Byte utav dagis

Idag är vi lediga från jobb och dagis.
William hade sin sista dag igår på sitt första dagis, kändes lite sorgligt. Onsdag nästa vecka börjar han på jörgensgården, och det känns jätte bra. Min mamma har jobbat där i sina yngre dagar, Min älskade mormor har jobbat där, jag gick där i 0:an och hade henne som förskolelärare och mina brödrar gick där på dagis. Så har många fina minnen från det stället och nu är det dags för min fina lilla son att skaffa sig sina.

Idag ska vi ut på en powerwalk, gjorde vi i måndags och tisdags också. När hösten börjar komma (vilket den har gjort nu) så vill jag alltid ut och röra på mig. Idag ska vi få sällskap utav Sabina och Milo och sen hem till dom och äta frukost o leka. :)

Jobbar hela helgen sen. Och igår fick jag frågan utav chefen om jag ville stanna där ytterligare 3 månader, dom var sååå nöjda med mig, då blir man glad! Det ville jag mer än gärna då jag älskar det stället :) så nu slipper jag bemanningen i åtminstone 3,5 månader till, woho 👍

Lite kaffe nu så man vaknar och kan gå på toa.

Ha en trevlig torsdag, köss på er!


Dop

Idag är det dags för dop för fina lilla Melker. Ska bli mycket trevligt :)
William vilar just nu och jag håller på att göra vid mig, som vanligt så är det alltid ångest över vad man ska ha på sig. Åh varför ska det alltid vara så?! Men ja det får gå. Måste hinna ner istan också, my och Bern kommer och hämtar mig 12.30, känner att jag börjar få lite bråttom nu.. Sen ikväll är jag bjuden på 25 års fest i Malmö. Lutar åt att jag åker dit, kan vara skönt att lämna denna stad för en kväll :)

Köss på er


En ledig dag

Hade jag igår efter att ha jobbat hela helgen plus måndag, tisdag och onsdag. Så det var välbehövligt.

William ville dock gå upp redan kvart över 5 så då blev det morgonmys inne i min säng till teletubbies. Sen hann jag skura köket innan vi begav oss till häljarp för bullfrukost hemma hos My och Alexander, vi var där redan 8.30. pågarna var glada att se varandra, dom hoppade i soffan, sprang och jagade varandra, dansade och höll varandra i händerna. Sen åkte vi till center syd, när vi kom fram sov dom små och under hela tiden så vi fick shoppa i fred, rätt så skönt. Blev ett par skor till William och en fin tröja till mig. Efter ett par timmar där lämnade vi av dom och åkte hem till mamma en stund, sen hann jag med tvätt, dammsugning, middag och en runda nere istan och kolla på hästarna.

Summering, man hinner med vääääldigt mycket när man är ledig om man går upp vid 5-6 tiden ;)

Idag jobbar jag sen är jag ledig ända frn tills tisdag kväll, woho!

Hörs köss!


Att älska någon så mycket

Tänk att man kan älska en annan människa så mycket som man älskar sitt barn. När man blir mamma så kretsar hela ens världen kring den lilla underbara människan. Inget annat är längre lika viktigt. Det som är viktigt är att han har det bra och mår bra. Att han får vara lycklig och glad.
I mina ögon så är han den finaste som finns. Finns inget bättre än när han klappar, kramas och pussar en. Det är kärlek det!

Sitter på jobb och saknar honom så mycket så var tvungen att skriva lite. :)


Godmorgon

Idag har jag och william morgonmys. Kollar på teletubbies i sängen och kramas. Perfekt start på dagen som typ ska se ut såhär:
Kl 9 ska vi befinna oss på tandborsten, sen köper vi med bullar hem till mamma för att sen köra till jysk och köpa rullgardiner till mitt och W's sovrum (kan vara på tiden) och ikväll ska jag jobba..

Hade också velat hitta något fint och ha på mig till lilla Melkers dop på lördag, känns som jag inte har några kläder alls.. Plus att jag ska på 25års fest i malmö på kvällen. Annars får jag ta det senare i vekan.

Ha en bra tisdag gott folk, köss!

https://cdn2.cdnme.se/1040369/7-3/pic_52008afdddf2b34b5a98c078.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_52008b2e9606ee726ba9bd67.jpg" class="image">


Trött

Sitter på jobb och känner mig som en zombie. William har haft två nätter från helvetet. Har hela tiden trott att det är hans tänder, han vill inte äta, knappt dricka, dreglar floder, hade över 40 graders feber, bara skriker aj aj aj, skäller och tar sig i munnen. Vi har verkligen inte sovit mycket de senaste nätterna. Han vaknar typ varje timme och är totalt otröstlig. Dagarna går det hyfsat bra men nätterna är hemska. Är ledig imorgon så blir det en sådan natt till så blir det vårdcentralen, kan ju faktiskt vara halsen också. För såhär har jag då aldrig sett honom förut, sjukt om tänderna kan påverka han så pass mycket och inte ens Alvedon hjälper :( hursomhelst är det synd om honom (och mig) :p

Det är typ det som händer i mitt liv just nu, jobbar en massa och sover väldigt lite haha. I helgen blir det också jobb både lördag och söndag. Så om Willis är pigg imorgon får vi försöka hitta på något skoj.

Mamma har flyttat från Helsingborg nu i söndags och bor numera väääldigt nära mig, det är jag glad för! 👍

Ska försöka blogga lite oftare.

Köss på er


RSS 2.0