gla för den dyyra ;)


har sagt det innan och säger det igen, förlåt för mitt oerhört dåliga bloggande!!!

har verkligen fullt upp i livet just nu och det känns skönt, händer saker hela tiden och det bästa är att jag bor mitt i stan, solen skiner varje dag o jag älskar det!

är just nu hemma hos mamma och solar innan jobb ikväll, skönt att bara ligga o sola o prata ut om allting som har hänt, kan behövas. imorgon är begravningen, kommer nog bli svårt o jobbigt men samtidigt så känns det skönt att hon ska få en plats som man kan besöka när man vill, en plats som man kan gå till när man behöver prata med henne..

<3

nej nu får jag gå ut till mammis igen, köss.

En ängel flög förbi


har varit väldigt dåligt bloggande från min sida den sista tiden, det har hänt alldeles för mycket..

min älskade mormor gick bort i måndagsmorse och allt känns mest hemskt just nu, har egentligen en massa att se framemot men de e inte så lätt när man mår såhär, märker nästan inte ens av att det är världens finaste väder utanför huset..
ska iallfall flytta imorgon till stan, ska dela lägenhet med erika o emelie, en 5:a vid tycho, nu måndag och tisdag så har mina oerhört snälla o underbara kompisar hjälpt mig att måla, själv har jag inte gjort någonting i princip, har varit helt lost. tack som fan matte, emil, kamph, max, my, erika  & emelie för det och tack alla andra vänner som visar att ni bryr er, även om jag inte har visat det så betyderdet jätte mycket!!!

nej nu får jag ta tag i packningen, har inte börjat ens så har ett helt hem att packa tills imorgonbitti, hur nu detta skall gå.

Vila i frid älskade o föralltid saknade mormor! <3

Köss på dig

time after time

ligger å lyssnar på den nu, en av världens mysigaste låtar om ni frågar mig.
dåligt bloggande av mig, så vad har skett i veckan?? ja det kan man ju fråga sig.. minne som en guldfisk..
men det har väl mest varit jobb, jobb o åter jobb. igårkväll var det rhodosmyskväll hos maxi iaf, och idag har jag varit hos frisören, på center syd med my och erika och på hundträning långt ut i skogen med gucci och jag fick med mig både erika och kamph fast att det regnade, mycket nöjd med dom två och det var min hundtränare också "de är riktiga vänner som följer med dig på träning i detta skitväder" tack som fan ;) sen blev det kebab, godis o filmkväll hemma hos erika å emelie, vi får passa på och öva på att vara tsm nu innan vi flyttar ihop vilket ser ut att bli nu redan den 1 juli, åh så nice.

måste också tala om att jag är mycket nöjd med mig själv, har varit helt rökfri i 3 veckor på lördag :D trodde ni aldrig va?

nej nu får jag sova lite, har verkligen en lång dag framför mig, först jobb 8-20, ska hålla i en student, sonen i familjen där jag jobbar tar studenten, sen direkt efter det ska jag köra hem till emma o festa som bara den! :)

köss & nattinatti

Bildspel





















SILKEN DAG!
bästa på länge och ser fram emot många fler dagar som den här denna sommar mina vänner!

underbara ven


jag älskar väl dom gula cyklarna, de gula tröjorna och det gula rapsfältet!

innan vi går igenom gårdagen så får vi väl gå igenom fredagen, eller iaf de lilla som jag minns!
fredag, dagen började med att jag kolla på en lägenhet som inte var något att ha, sen hämtade jag upp lina från stormgatan och "emil i löparen", vi körde och fixade beer som skulle drickas på ven, därefter körde vi hem till kojan för att prova klänningar till salsakvällen, mycket nöjd. hem till lina och fixade till oss sen kom emil o adde och vi drog ner till don pedro för en öl och pizza, sen hem till emelie o erika för förfest, holmis skulle ta det lugnt för att vara någorlunda pigg till ven (sett mig ta det lugnt?) , ner en snabb runda på inferno som inte var så bra som jag hade hoppats på.. istället hamnar jag i baren med emil (det värsta man kan göra) då han verkligen e glad för att fylla brudar, och jag tappa de helt!! inget minne alls, sjukt! dressing i hela huet o nattstirrande, verkligen inte helt hundra!

lördag, vaknar upp fortfarande full o i klänning o strumpbyxor , beställer taxi till stormgatan får med mig lina, kamph, emil o max och drar hem till bönis, packar högenväskan med öl o shorts (allt som behövs)  och drar ner till båtarna och möter upp resten utav svingänget. efter en fartfylld båttur springer vi eller ja mest jag upp för bäckviksbacken för att vara säker på att jag får en tandemcykel, jag skulle egentligen sitta fram men det gick verkligen inte bönis med på och det kanske var tur? cyklade ner till campingen för kubbspel o öldrickande, hönorna vann över svintupparna, mycket nöjd ;) sen snurrade vi runder med en pinne, skulle hitta skorna o trillade. efter det blev det lunch på campingen, fint med spätta. var också mycket nöjd med att där var reserverat för en gräsare! efter lite mys o matsmältning var det dax att stiga på dom gula järnhingstarna igen, upp för backen o vidare mot kyrkbacken och ja jävlar vad skoj vi hade där, tror vi var höjdpunkten på mångas ventripp denna lördagsdag. vi spelade kubb även här och hade en jädrans massa publik som klappa när det gick bra o hjälpte till att vara domare, hönorna vann även den andra gången och tredje gången gjorde vi oss annars fanns det risk för att vi hade fått cykla till båten själv och det var vi verkligen inte sugna på. sen när det var dags för att cykla upp för backen så hade jag o bönis bestämt oss för att vi jävlar i det skulle klara hela backen, men sett bönis eller? lika fräsch som en urtvättad gammal indian. pigg som en 70åring? ja ni vet själv. så det blev inget med de. cykelfärden mot bäckviken var iaf något av det roligaste som jag har varit med om på länge, kissade nog på mig 511 gånger.
Bönis: Holmis jag har koll på läget!
ett, två, tre också ligger vi i rapsfältet och det var inte för att vi tog en gräsare! hahahaha, som jag garvade och det gjorde alla som cyklade förbi oss också, enligt en man så hade vi druckit för lite öl???  jovisst, vi har nog aldrig druckit för lite tror jag. jag är iaf mycket nöjd med att vi överlevde ventrippen, var dock nära att jag tappa de i backen, föll rakt ner på arslet. efter en sjungande hemfärd med den lille båten stack vi hem till bönis, han gick i däck men vi lyckades väcka han igen, som tur var. matchen kollade vi knappt på, sverige förlorade men lika glada för det var vi! dans och pippirull! när klockan slog halv 12 drog vi ner istan, var inte riktigt på g då kände man så blev bara en snabb runda, orkade inte ens göra svintoastar så det fick bli pölsemannen och sen falken för att kolla lejonkungen, mycket nöjd!

verkligen en helt underbart fin ventripp med mina favvisar!

nu sitter jag hemma hos pappa i ekeby och väntar på att min sötaste lilla lillasyster ska komma hem från sin mormor! sen blir det mys!

köss mina trogna läsare



gla för rapsfält




& verkligen mega gla för hven!

salsa kväll?


dagen har bestått av lite solning med emelie i chartykojan, sen in till stan för att shoppa lite sverigegrejor på team sportia till på lördag, sen gick vi till falken å hälsade på tvättbjörnen, styrde lite och jag hämtade en sverigetröja, vi kommer bli snyggast på ven på lördag!!! ååh fint det ska bli! efter vi varit hos TB så gick vi ner till rhodos o käkade sen till hemmakväll å hyrde changeling eller kjell-inge som jag brukar kalla den, jag har aldrig sett den filmen och enligt emelie och my så är den djävuldskt bra, så vi får hoppas på det.

imorgon är det salsakväll på inferno och jag verkligen ÄLSKAR salsamusik (känns som man är i karibien när man lyssnar på de) skulle egentligen tagit de helt lugnt imorgon så jag var pigg o utvilad till ventrippen, men en o annan drink kan väl inte skada, eller? tydligen så är max också en jävel på salsa, det ligger i släkten helt enkelt, så inte helt omöjligt att ni får se syskonen svin shaka loss på infernos innergård imorgonkväll! 

nu verkar det som om emelie är färdig med torsdagsstädningen, nu blir det kjell-inge! 

kram,puss,köss 


slänger in en bild på min kära vän när han tvättar


ljuvliga underbara väder

kan man något annat än att må bra när solen skiner på detta viset? NEJNEJ!

måndag, jag började dagen med att ligga oh sola redan vid 10 tiden,sen kom lollo, hennes mamma och hennes syster dotter vid 13. hade ju inte träffat lollo på en hel månad då hon o leo har varit i thailand o glassat, så det var mycket trevligt, doppade bena i poolen, kände inte riktigt för att doppa hela kroppen. 16.30 blev det jobb till 22. efter det körde jag in till stan o satt på akropolis uteservering ett tag med lina, erika o jennie. ramlösa för min del o cider för dom andra alkoholiserade tokarna. sen blev det mys!

imorses mötte jag upp lina på köpet vid 10 tiden oh handlade bullar o rallarkorv sen körde vi hem till chartyskogen för frukost, solning o bad. sett lina doppa tån? silken badkruka! själv simmade jag idag, haha., skulle vara lite rolig och låtsas att jag skulle hoppa i så tappade jag balansen o trillade i på det djupaste, men det var faktiskt riktigt skönt så nu har jag invigt poolen på med hela kroppen. jobb ikväll också, börjar 16.30.

imorgon ska jag, emelie o erika på visning av en lägenhet på rådhustorget och på fredag ska vi kolla på en på timmermansgatan, fint ska det bli!

nej nu får vi titta närmare på solen igen,
kösshej!

RSS 2.0