Måste ses

Twilight , Benjamin Buttom & Seven Pounds
är tre filmer som alla måste se, verkligen! åååh så bra dom är

och att Robert Pattinson är extremt snygg gör bara twilight ännu bättre

jag älskar väl halmstad, ledin & tompisch

i förra veckan campa hela svingänget (ni vet dom som alltid är med varandra) på karlstorps camping i tylösand, halmstad. fint som fan var det, vädret var inte riktigt på vår sida men det gjorde inget för skoj hade vi ändå. på onsdag såg vi tomas ledin på tylösands hotell, helt underbart var det och grym som fan är den mannen, JUUUUST NUU ropade tompisch efter hela tiden fast att den redan hade spelats, men alla vet vi vilken raketforskare han INTE är. efter ledin kände lina för att bada i ankdammisch i mitt linne, haha tappad e hon..
torsdag, på dagen var det en massa boll och kubbspel, sen framåt kvällen blev det fest med stockholmsgrannarna, vi körde våra ökända pippirull sånger och tompisch kan verkligen inte det,"ja det har jag gjort" haha man kan inte annat än garva i hans närhet, sen drog jag, emelie, max, emil, matte o tompisch till discot på tylösands hotellet där var det fiesta med peter sipen som dj, niiice.

sen hela helgen har jag och max jobbat på röstånga marknad, stått i baren i öltälet, har varit skoj som fan faktiskt.

igår var det lite förpartaj hemma hos kamphan, sen drog vi alla ner till campingen, sen speakers och sen mitt älskade oliveeeus som jag har saknat en himmlans massa, sen tappade holmis det som vanligt.

på lördag åker jag o min älskade mamma till lefkas, grekland åååh så underbart det ska bli!!!

puss & köss

DE GÖÖÖR VI
åååååh pippirull

leva livet

hej o håå
ligger i min säng och ska alldles strax lyfta på arslet och bege mig in i duschen för att sen ha lite fördrickande här hemma med mina tjejer o sen traskar vi ner till akropolis där spink spelar ikväll. blir ju inget alkohols karnevalhållande för min del nu tors, fredag utan istället ska jag vara ansvarig för kassakroken, så kom dit o drick öl vet jag! sen på lördag ska det hållas karneval från 10 på morgonen till sent, sent, sent, sett mig o lina bada i vallgraven efter vi vunnit kubben? rena natten.
måste ju också säga att det kommer vara helt lovely att bo mitt istan nu under karnevalen :)

nu iveckan så har jag och mammis bokat en chartyresa till lefkas, en ö i grekland för er icke bildade människor ;) åker den 1:e augist, så nice det ska bli!!!

vi hörs,
kössen!


RSS 2.0