mudi skänkes bort

har precis kommit hem från en runda på stan med min mamma, har shopppat och fikat samt en runda på city gross, ikväll blir det tacos. men skit i det, när jag kommer hem så har mitt odjur till hund bitit i sönder halva hemmet, eller iaf en jacka, mina mamma leggins, mjukisbyxor, en bh och tre toa rullar som låg i småbitar i hela hemmet, så finns det någon som vill ha en mudi, jag kan till och med betala er så säg bara till! FULLT ALLVARLIG!
köss

svinfest

godmorgon,
ligger just nu i sängen och känner mig jävligt bakfull och förkykd!
gårdagen började med att jag körde till pappa & annika i ekeby för att bjuda dom på bullfrukost och sedan få världens finaste naglar gjorde utav annika, är det någon som är intresserad utav att göra naglar så säg till, kostar från 250-350 kr. SKIT SNYGGA!
sen var det grisafest på gråen med kasedans, det var trevligt, vi var det enda bordet som hade en sovande robert lind under oss, sjukt! men ännu sjukare var nog att simpen, vidde och graba paddla över stora hamnen med sin medtagna lilla gummibåt, fulla och i mörkret. dom klarade sig som "tur" var.
om cirka en timme blir det brunch hos micke och chel, så ska snooza vidare
ååh, inatt är det jobb :(
köss o sånt

better late then never?

det är idag exakt 1 år 1 månad och 6 dagar sedan jag blogga,
vad har hänt i mitt liv sedan dess?

1. Jag har skaffat en hund till, ett riktigt odjur
2. Jag har flyttat till väster där typ alla bor
3. Jag har blivit befruktad
Det sistnämnda är väl det mest intressanta, vår lilla påg är beräknad till den 1:e januari 2012 och förhoppningsvis tittar han inte ut innan dess, för vem fan vill fylla år i december? så barnmorskan har sagt till mig att typ inte göra något under jul och nyår, tror inte det blir några problem för mig? julskinka i sängen, oh yes.
i eftermiddag bär det av mot malmöfestivalen för att se rix fm med bla chris medina som är ålens favorit artist, detta skäms han över så säg inte det till någon så är ni snälla ;)
nu ska jag hasa mig in i duschen!
och här får ni er efterlängtande KÖSS ;)

RSS 2.0