Williams dopdag

Idag har vi döpt min fina, underbara och helt fantastiska son! Att man kan älska någon så obeskrivligt mycket trodde jag knappt var möjligt. Dagen har varit helt perfekt, berättar mer om den och helgen imorgon för nu är jag typ helt slut.

Sov gott mina vänner, köss till er <3


Förberedelser del två

Gårdagen började med ett besök hos min plastmamma i Ekeby för att få nya fina naglar inför dopet, denna gången blev det mörkblåa och hela nageln. Typ hälften jag har träffat gillar färgen och den andra hälften gillar inte den.. Dålig smak dom har japp! Men skit i det i love it! Efter det körde jag och w och hämtade Lollo för att köpa alla grejor till tårtorna som hon ska baka till dopet. iförgår gjorde hon en provtårta den såg ut att komma direkt från ett konditori och alla som har smakade den tyckte den var svin god :)

Sen på kvällen var My och Bern här som vanligt och ja vi spelade kort;) Hanna och Alex kom också en snabbis.

Idag blir det en tur på väla med My och mamma, men innan dess ska vi hämta både kemtvätt och nyckeln till församlingshemmet i häljarp där "efterfesten" skall äga rum.

Hörs köss

(My ringde precis ska ses kl 9 på gatan, får lägga på ett kol)


Förberedelser del ett

Good morning people!

W har precis somnat om efter morgonmyset, har tvingat honom att leka med en leksak.. Han tyckte faktiskt att den var lite intressant. Han är lite sen med att vilja hålla i leksaker men det är inte så konstigt när man har en så pass underhållande och rolig mamma att leka med ;)

Snart kommer mamma, då ska vi äta frukost och dricka kaffe.. Sen iväg för att handla till dopet, kakor, läsk, bordsdekorationer m.m. Vi ska även handa grejor till kanelbullar som jag och lina ska baka i eftermiddag :)

Fortsättning följer..


A sunny day

Igår blev det en dag i solen, på tychos uteservering med My och lina.. Kaffe och isvatten. Sen på kvällen blev det som sagt tacos och kortspelande här hemma och vi bestämde oss för att vi ska åka till kos i Grekland, 4 stjärnigt all inclusive. 17-25 augusti, åh vad jag längtar! Bara sisådär 4 månader kvar..

Idag har jag umgåtts med Lollo, lagat mat till henne och ålen (fläskkarre grytan, mums) prästen var här och nu är dopakten planerad in i minsta detalj :)

Resten utav veckan består av förberedelser inför dopet.. Har en del att fixa men som tur är har jag många fina människor runt om kring mig som hjälper till med det mesta. Kärlek till er!

Nu ligger jag och min lilla familj nerbäddade i vår Hilton säng i väntan på despan som just nu är riktigt spännande..

Hörs väl imorgon :) köss

Bjuder på lite bilder på världens finaste, enjoy!


i-lands problem

Jag och william har precis avklarat vårat morgonmys, varar alltid mellan 7 och 9 sen somnar min lilla plutt igen. Telefonen har gått varm denna morgonen, samtal med mysan. Vi har nu tre resor bokade, haha. Alanya Turkiet, Kos Grekland, Fig tree bay Cypern. Och ikväll ska vi fyra diskutera vad vi ska välja över lite tacos och antagligen en och annan omgång kortspel. 3 länder, 3 olika hotell. Bloggar från datorn så vill ni kommentera och rekommendera så går det alldeles utmärkt ;)

Nu ska jag göra ve mig för en promenad med my, bebbar och vagnar =)

Puss på er



Alanya, 4 stjärnigt hotell



Kos, 4 stjärnigt hotell, all inclusive



Fig tree bay, 3 stjärnigt PLUS hotell

där här ni det, köss.


hej-hej-hej

min helg har varit najs

torsdag och fredag, såg typ likadana ut, vi umgicks med my, bern och alexander lagade mat tillsammans och spelade kort, spelade kort och spelade kort. väldigt glada för det.

lördag, jag och ålen promenerade ut till hans mormor i borstahusen. sen på kvällen kom lollo hem till oss och åt middag och kollade film.

söndag, jag och william spenderade hela vår dag på väla tillsammans med vår mamma/mormor. shoppade kläder till dopet både till mig och william, skor och een tröja till pappsen. och som vanligt på söndagskvällar blev det bingo med dansans plus hugo, vann inte ett piss!

köss

Min tösapåg

Kolla så söt lilla Wilma är i totte. Kunde inte välja en så tog alla fyra.

Väl mött


Bajs

Vi är fortfarande sjuka.. Jag är nog mer än vad William är, tur det!

Gårdagen spenderades hemma, My och Bern kom och vi spelade kort och bokade en resa!!! Woho! Åker till turkiet i augusti om vi inte hinner hitta något bättre på en vecka. :) Sen lagom till despan joinade tant lina oss.

Idag har jag bara varit en sväng på cg med mamma och en snabb lunch. Nu ikväll är Lollo här, vi har lagat mat och snart lämnar hon oss för att åka och jobba. Då skulle jag tro att det blir film mys i sängen :) det kan behövas.

Köss till er


3 dagar 3 födelsedagar

Oj-oj-oj

Nu var det snart en vecka sedan jag blogga, stackars er.. ;) men det har varit full fart, let's go!

Torsdag: fina jennies födelsedag och cirre hade lämnat henne för skidor och afterski. Så vi tjajor lagade middag och hade en riktigt tjejkväll (plus våra 3 killbebisar) och jag å William sov över hos Jennie så hon slapp sova ensam, myspys!

Fredag: då var det rolas tur att firas, hela 25 år. Det var fest hemma hos hennes föräldrar med god mat och trevligt sällskap. Vid 12-slaget tackade jag och Emelie för oss och gick hem till våra män samt williamor ;p

Lördag: efterlängtade lördag, som blev så bra som jag hade hoppats på! Lämnade w i hbg för övernattning hos mormor för första gången, stora killen nu :p sen var det dags för överrasknings fest för Jennie och Björn :) och det blev lyckat! Hade skit roligt och dom blev överraskade. Kvällen slutade på tages dansgolv med en del av mina tjajor:)

Söndag: dagen spenderades hos lina och björn med dom och min lille son som jag fick tillbaka. Vi åt en brakfrukost à la carte! Kvällen var det som vanligt dags för bingo och tacos med the dansans plus hugo :) vann 100 spänn, en jävel på bingo!

Måndag: spenderades i solen ute på vår gård med Lollo, My, Bern, ålen. Grillade korv och spelade kort.

Idag: jag och William är sjuka, förkylda och hostiga. Första gången för William, stackars mammas kille! Han vaknade jätte ofta nu inatt och bara grät för att han inte kan andas som vanligt. Men då får han ligga i mammas famn och somna. Så idag avbokade vi våra planer, det blir mys för hela slanten!

Hörs när vi hörs

Köss


Första febern

Igår fick mycket riktigt William feber, 39,2 och fick sin första Alvedon. Sen mådde han bra igen, somnade gott och sov hela natten. Mammas älskade påg!

Hade lina, My och Bern här hemma och vi spelade plump. Ålen vann, typ första och sista gången det lär hända.

Har haft mamma här hela morgonen, hon skulle kolla brösten en sväng och när hon kommer tillbaka så ska hon passa w och jag å lina ska ut på lite ärenden.

Ha de! Köss


Stackars mammas bebis

Idag har vi varit på BVC, mormor var också med. Min stora kille väger nu 7250 g och är 66 cm lång. Idag fick han vaccin, en spruta i varje lår och den andra sprutan gör visst mer ont får alla och det gjorde den. Min fina lilla påg blev helt röd i huvudet och grät som bara den sen fick jag trösta på William och min mamma som blev helt gråtfärdig.. Bra stöd liksom ;) tur jag har ballar av stål iaf :p

Och nu har han sovit hela dagen än så länge, hoppas han inte får det allt för jobbigt ikväll och inatt.

Senare idag kommer tant lina för att hälsa på sin favorit kille.. Inte mig inte, lyssnar inte ens på mig när jag pratar. Hoppas w sover heeela kvällen ;)

Kössi


Kaffe i solen

Just nu sitter jag, Lollo och ålen på en bänk utanför oss och dricker kaffe i solen. William ligger och sover gott i vagnen och fete g jagar pinnar, det e nice!


Påskhelgen

Glad påsk allesammans, hoppas den har varit bra. Det har iaf min varit.

Skärtorsdagen: hela dagen spenderades inne på gråen i vår stuga med lollo, ålen och åla mormor. Vi solade, grillade lax och grönsaker och hade det sketans bra. William var duktig och sov mestadels i sin vagn, som vanligt när man är utomhus. På kvällen joinade Victor oss och vi fyra drack vin här hemma. Sen ville jag och Lollo (mest jag) ner en runda på stan och det blev Tages och hela köret :p

Låååångfredagen: spenderades mestadels i sängen, förutom en snabb sväng in till gråen på förmiddagen. På kvällen åt vi mat från Rhodos, kebabsallad, åh mums!

Påskafton: firades hos min pappa och company i Ekeby. Med en stor och otroligt god kalkon och alla dess tillbehör och himmalagad äpplelaka med vaniljvisp (jag syndade för första gången på 4 veckor och gott var det ;) Sen blev det påskäggs letande i trädgården för oss "barn" och som vanligt avslutades kvällen med sällskaps och kortspelande :)

Påskdagen: än sålänge har vi mest ålen städat och jag har badat och myst med william. Snart kommer Lollo en sväng och ikväll blir det som vanligt bingo med dansans plus hugo, guldkväll ikväll, storvinst på g!

Ha de!

Kössi


En helt jävla okej onsdag

Efter gårdagens babymassage mötte jag upp mina tjejer på tycho, för lite mat, och kortspelande i den varma solen. Riktigt jävla nice! På kvällen blev det tacomys här hemma med My, Bern, lina, hanna och Jennie. Kvällen avslutades med att vi föräldrar spelade kort och lina å Hanna nattade våra pågar inne i sovrummet. Vad skulle man gjort utan vänner? =) <3

Nu har William precis somnat om efter 2 timmars mys i sängen. Idag ska vi umgås med blivande gudmor Lollo. Lär väl bl.a. bli en mysig promenad i solen.

Hörs som vanligt när vi hörs!

Åh kössi

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999366.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999366.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999366.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999390.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999390.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040369/images/2012/pic_196999436.jpg" class="image">


Gårdagen

Spenderades hemma med mamma och Lollo, vi gjorde avtryck på William. Sen närmare kvällen var jag och Lollo ute på en långpromenad i borstahusen. När jag kom hem lagade jag god mat till mig och ålen, oxfärsbiffar med fetaost, vitlök och örter, grekisk sallad, vitlöksås och klyftpotatis (ålen) typ knull i mun, rent ut sagt!

Nu sitter jag hos frissan igen, ska bli lite mer lila :) sen är det babymassage som vanligt.

Hörs när vi hörs köss


If it's not true don't believe it

Idag blev det en mysdag hos Jennie med fullt hus! Och INGEN föräldrargrupp då My lurade mig utan att veta om det, hon var ju så stensäker på att det inte var någon, men det var det visst. Och det var den sista, jävla skit! Dessutom skulle jag få lära mig hur man räddar sitt barn om den sätter i halsen (som jag är mega rädd för) får nog gå en privatkurs. Hmm.

Nu ska jag kolla vidare på baksmällan 2, dom filmerna är så sjuka!

Köss och natti


Underbar natt

Godmorgon!

William har sovit 11 timmar från 20.30 till 7.30, bara fått nappen ett par ggr, lycklig mamma? Eh ja! Hoppas innerligt att detta inte bara var någon tillfällighet. Det e najs att sova!

Va denna måndag bjuder på mer än föräldrargrupp och en bajsblöja som w ligger och jobbar på just nu har jag ingen aning om än.

Ha d! Köss


Naglarna

Blev ingen pedikyr,men nästa gång så!

Fick iaf väldigt fina naglar, fräsiga nu till våren :)


RSS 2.0