det händer mycket nu

- erika och jag ska bli särbos, ett gemensamt beslut och vi älskar fortfarande varandra för er som undrar. hon ska flytta till en nybyggd etta som e fin som tusan.
- jag och ålen ska bli sambos, han ska flytta in till mig på kungsgatan, allt detta ska ske i nästa vecka.
- solen skinner fortfarande och livet leker! :)

igår. umgicks med min lilla söta lillayster från 7-4, vi var istan och fikade med lollo på morgonen, sen blev det lägenhetsvisning med erika, därefter lekplatsen och sen glass på 261 med erika, sabina mfl. sen på kvällen gick jag, erika, ålen, sabina, my, emmie och jennie ner på tycho, drack öl och spelade ett enormt roligt tärningspel som lätt kommer vara den nya favorit sysselsättningen i sommar. där stannade vi till kl 1 när dom stängde.

idag. uppe kl 8 för att tvätta och till landskronahem för att fixa med kontaktet. efter tvätteriet så åkte jag, my och erika ut till mamma för att sola vid poolen och äta lunch, dom drog vid tre tiden och jag är fortfarande kvar, har fått en riktigt fin bränna på framsidan, så imorgon får jag se till att sola baksidan, annars kommer jag se jävligt rolig ut i min klänning.. för imorgon e det midsommar!!!!!!! ååh så fint =)

ikväll blir det en runda på tycho igen med mina favvo tjejer och favvo påg!!! :)
har en känsla av att tärningarna kommer åka fram, älskar väl sommaren.

puss och köss,
trevlig midsommar folk!


uppe med tuppen

varför är jag det när jag e ledig egentligen?
jo,för alldeles strax kommer min pappa och lämnar av världens bästa lillasyster som idag ska få äran att spendera dagen med världens bästa storasyster ;) vi ska leka med katten, besöka hästen och hämta gucci.. kommer bli en fartfylld dag har jag en känsla av.

igårkväll efter jobb mötte jag uppe erika, ålen och robban på tycho. där blev det en ramlösa och yatzy innan läggdags.

vad som mer sker idag återstår att se, har inte hört något om hönis än?

köss och sånt


gla för solen

visst känns livet tusen miljoner ggr bättre när solen skiner på en?
det tycker iaf jag, efter att ha jobbat 27 timmar lördag och söndag så var jag välförtjänt utav ett par timmar i solen, så jag är precis hemkommen från halvmånsgröningen (nya favvostället) där jag har legat på en filt med tidning, ramlösa, musik och cigg i min ensamhet, såå nice faktiskt.

jobb står på schemat denna afton, börjar 16.30.
så nu har jag precis ätit frukost/lunch bestående utav lasange viktväktarrätt, kan ju inte påstå att det e förjävla gott men ner går det.

jobbar imorgonkväll också sen e jag ledig resten utav denna vecka, gött som in i bombens. och midsommar närmar sig med stormsteg, den ska firas med mina vänner ute i häljarp, lina har beslagtagit sina föräldrars hus.

:)

livet leker, jag e kär, glad och allt har ordnat upp sig..
ville bara att ni skulle veta det ;)

köss på er!!!!

jag blev visst helbränd

igår.. pallar inte mig själv ibland alltså.

jobbade 7-18, sen rätt ner på speakers för att "äta middag" med ålen, men jag, han och bönis drog till tycho istället där blev det yatzy, öl, kaffebaileys, tequila, shoots av olika slag och yenga detta resulterade i att fia drog till olivers slog simpen så att han dansade med mig gick hem där ålen redan låg och sov och började tydligen storböla (fråga mig inte varför) och han fick trösta mig de resterande timmarna utav natten, lagom störd?? eh ja. men kul hade jag iaf ;)

min helg lär bli rätt händelselös, ska jobba lördag & söndag 9-21, så ikväll tar jag det helt jävla lugnt.. är just nu i saxtorp och datanördar mig.

ha kul och bli lika fulla som jag brukar bli denna helg mina kära vänner;)

puss,köss,kram

jag ljög..

jag stannade inte särskilt länge i sängen i söndags, utan istället åkte jag och min käre påg ut till borstahusen för att kolla segelbåtar och äta lunch på hamnkrogen tillsammans med greger (mys pappa) han har nämligen en segelbåt som antagligen ålen ska köpa in sig på, och fy fan vad fint det kommer att bli i sommar isåfall (om vädret inte är såhär pissigt som idag det vill säga) tänk och bara ta båten när det e fint väder och dra till ven, danmark med ett gäng vänner och bara njuta av livet! :)

ni som läser min blogg vet att jag inte skäms för så mycket och brukar dela med mig av det mesta,men detta tycker t.om. jag e lite pinsamt, men va fan ;) 

gissa vart jag och ålen spenderade vår söndag samt måndagskväll??? 
i bingohallen vid hemmakväll, det var vi, ett gäng gamlingar och någon få invandrare.
haha sjukt, men faktiskt jävligt roligt.. vi drog nog ner medelåldern till typ 69, HAHA! 

nu ska jag göra något vettigt innan det e dags för jobb ikväll,
på återseende, köss!
 

min helg

i fredags var det dags för kampharnas student och trots smärta så hade jag skoj som bara den, sussis samt alexs tal som han hade skickat till adde från andra sidan jorden var hur fina och braiga som helst, den grillade grisen var mega god, tror ålen kan instämma mer än väl där.. musiken, folket och allt. där stannade jag till 2 tiden, sen åkte jag hem och nannade kudden med blå näsa och fläskläpp??? utan att ha varit i något slagsmål, iaf inte som jag kommer ihåg.

lördag, jag vaknade redan vid 10 och fick världens bästa idè, jag ville till busfrabiken i helsingborg (eller barnfabriken som ålen fick för sig att den hette) haha. vi hämtade upp julia (min lillasyster) för att ha som inträdesbiljett till fabriken. ;) där spenderade vi några timmar och blev barn på nytt. sen åkte vi till ekeby och drack kaffe med pappa & annika. sen vidare till saxtorp och mammis som bjöd på tacos :) och tillsist hem för att ha filmmyskväll, underbar lördag!

nu blir det frukost på sängen, efter att ha sett 1,5 film. här ska jag spendera min söndag!

puss,kram,köss


snart så kan jag vara lycklig

skönt ska det bli,
är hemma hos mamma nu igen..
har i prinicp varit här sen 9 i tisdags morse!

det gick bra idag!

ikväll kommer ålen hem så då ska jag sova hemma,
och imorgon då jävlar ska jag vara pigg och glad när mina favvis tvillingar tar studenten, ingen dålig fest dom kommer ställa till med, jag har fan sett fram emot det i typ ett år nu, vore fan om jag skulle behöva missa den. 

innan det blir hemfärd ikväll så har jag beställt hemmalagad mos, köttbullar och såna konstiga köttbullskryddkorvar utav mammis, fint när mamma tar hand om en, älskar dig min gamle mor ;)

och vill också säga tack till alla mina fina vänner där ute för era omtankar, KÖSS till er!


tänk vad lite blommor kan göra

ålen är i skövde
fia mår dåligt
ålen skickar 21 röda rosor med bud
fia mår jävligt mycket bättre

taaack hjärtat! :)
köss på dig






...

på torsdag sker en mindre rolig grej i mitt liv,

"jag svetsar så att mina händer nästan blöder för att kunna komma hem till dig på torsdag"


världens bästa ålis?

i'll never be the same

steg 1, done.
vill bara ha skiten avklarad så jag kan gå vidare med mitt liv, NU.

typiskt min otur

vad har jag gjort idag?
absolut ingenting, känner heller inte för att göra något, e hemma hos mammis och har varit det sen typ 8.30 imorse. igår sa jag hej då till min felicia som ska spendera hela sin sommar i san francisco, lyckos henne. men innan dess var jag och min ålis duktiga, vi sov bort hela dagen men sen gjorde vi hemmalagade köttbullar, nypotatis, gräddsås och sådant gottit. btw, idag fyller han år och får spendera dagen i en bil påväg till skövde och kvällen med att svetsa röven av sig, fy fan.

Grattis min älskling!
Hoppas din dag blir bra,
fast det kan bli rätt svårt med tanke på att du inte får spendera den med mig ;)




köööss på er mina gullisar

bättre sent än aldrig, eller?

vad har hänt de senaste veckorna?

- jag har fått en ny fin cykel utav min mor som ska användas flitigt denna sommar
- jag har hittat en övergiven liten katteunge på 3-4 veckor som numera bor hemma hos mig och erika, hon har två namn, siri och hönis.
- jag har hållt tre nyktra helger???
- jag har varit med o fixat överraskningsfest för felicia på citadellet med vänner, familj, släkt m.m det innehöll ögonbindel, brännboll, kubb, picknick, vin, cider, öl, skratt och sol :)
- jag har gjort stans uteställen med min bror för första gången
- jag har blivit ikastad i havet utav ålen, trots min bakterie i underlivet
- jag har glassat i solen

ikväll blir det tacomys med bönis och felicia iaf,
böna vill tydligen se mig grisa med en taco, underlig människa.

nu ska jag glassa vidare i solen vid poolen här hos min mammis.

köss på er

RSS 2.0