the truth

sverige har yttrandefrihet därför ska jag jävlar i det yttra mig,
okrar inte hålla dessa tankar inom mig och tycker att landskrona och världen förtjänar att veta vad du är för en falsk människa!

för några helger sedan hamnade jag och sabina holk i bråk. (stod om det i tidningen dock inte namn)
och nu tänker jag som så här att kan det skrivas i tidningen vad jag har gjort mot henne så kan jag fantamej skriva allt i min blogg samt grunden till detta trams.

allt vårt tjafs började med hennes sjukt onödiga kommentarer i min blogg och fortsatte sedan på facebook m.m.

därefter en fredagkväll när vi både var ute samtidigt så står jag vid ett ståbord på tycho då någon puttar mig ganska hårt i ryggen, jag kollar snabbt bak och ser då att det var sabina men feg som hon tydligen är skyndar hon sig därifrån, jag stör mig såklart sjukt mycket på detta med tanke på allt skit hon redan har skrivit till mig.. när tycho har stängt står jag utanför när sabina kommer ut från tycho frågar jag henne varför hon puttade mig, hon snackar bort det och kallar mig bla hora m.m. efter det är jag hyfsat förbannad på henne och drar då henne i håret så hon trillar därefter kommer vakter samt polis.. såhär gick det till och detta är hela sanningen.

hon har nu anmält mig för misshandel och begär 6000 i skadestånd..
1000 kr för sveda och värk och 5000 kr för kränkning samt att hon är rädd för att gå ut numera???

helt seriöst falskare människa får man verkligen leta efter, rädd för att gå ut? du hade tydligen inga problem alls med att gå ut och festa på tycho förra helgen fast att jag då bodde precis brevid och det bara var 3 veckor sen incidenten hände, om du nu är så rädd för mig så att du begär 5000 kr var det ju jävligt konstigt att du vågade dig ut på de viset. och kräkning? jag drar dig i håret, du puttar mig hårt i ryggen o kallar mig hora, känns som om du kränkte mig minst lika mycket. och sveda & värk? har du levt i en bubbla hela livet tills nu eller?

men sabina holk jag ska hjälpa dig med din enorma rädsla,
här och med lovar jag att aldrig prata med dig och aldrig röra dig
 (skulle inte ens vilja röra dig med tång)

så du behöver verkligen inte vara rädd för mig det lovar jag dig,
men det är du nog inte heller.

vet att kanske många lär tycka att detta var ett onödigt inlägg och det får ni isåfall tycka
det är min blogg och jag skriver precis vad jag vill

och här blir det verkligen ingen köss

gla för livet

godmorgon alla fina!

vaknade för ca en timme sen och tur var det. har gjort min vanliga morgonrutin som består utav

1 kissa
2 sätta på kaffe
3 städa undan om det är behövligt medans jag väntar på kaffet
4 dricka kaffet och röga
5 bajsa
6 borsta tänderna samt tvätta huet

kan förstås se olika ut från dag till dag men på ett ungefär (intressant va?)

om en halvtimme ska jag knacka på nere hos emmie för att sedan bege oss till gymmet.. nu sitter ni och undrar vad fan det är som har hänt med mig och tro mig det gör jag också, gymmet 2 dagar i rad, inte dåligt de. har träningsvärk i armarna idag, fint e de och mer ska det bli.

min kväll ska jag spendera på dannero (danne stråheds ställe i skivarp) där ska micke som e sambo till chapa (hon jag jobbar hos) ha firmafest med alla sina elektriska pågar och jag ska med, ska vara nykter självfallet, men klagar verkligen inte, får betalt samtidigt som jag får gratis julbord, se på en förhoppningsvis skit bra show och till de trevligt sällskap. blir att jag sover hos dom inatt och jobbar till 21 imorgon och på söndag 9 - 21

så vi hörs när vi hörs

kössar till er för hela helgen

back on track

efter jag hade gått upp imorse och druckit kaffe & tagit en cigg fick jag ett meddelande av emmie "är du ledig idag kära granne?" och ja det var/är jag! emmie kom upp så blev det ännu mera kaffe & cigg och självklart skitsnack. sen vid 13 tiden skulle jag på ett mindre trevligt möte istan och emmie passade gucci. efter skitmötet så gick jag hem till emmie, vi åt frukost som bestod av knäckebröd, ost & skinka, gottit. kollade lite television sen gick vi ner en runda till stan innan det var dags för (tappa inte andan nu gott folk) gymmet, blev helt chockad då mitt kort fortfarande fungerade, trodde det skulle vara inaktivt med tanke på att det inte har blivit använt sen innan sommaren. iaf så tränade vi i ca 1,5 timme och fy fasiken va skönt det var, lär ha massvis med träningvärk imorgon, men det gör inget älskar när kroppen känns totalt slut!

efter träningen gick vi inom city gross, jag handlade nyttiga och goda kelda sopor så har precis ätit en sån och knäckebröd, nu jävlar people!

ikväll har jag lägenheten för mig själv, erika jobbar, skönt att få vara ensam lite. ikväll blir det mammas pojkar och paradise hotel. mamma kommer också en sväng!

hörs imorgon, köss


första dagen som drottning på kungsgatan

dagen har bestått av dammsugning och tvättande, morfar har varit här och satt upp tavlor, anslagstavla, tofflor, spegel o sånt trevligt. jag o erika har varit på cg och fyllt på kylen med godsaker (läs nyttigheter) jag har även invigt vårt badkar med ett bubbelbad, var nog år och dar sen jag badade badkar, så nu har jag äntligen blivit ren.

ikväll är det hönklubb här hemma, jag och lina har ätit mat från mamma theresa (nära och bra) grekisk sallad för min del och pizza för bitterfittan. sen kom hanna och jennie från ullared med vars en tidig julklapp till mig och lina. dom två har precis dratt och nu ligger jag och lina i vars en ände av soffan och kollar bonde söker fru och ångrar något enormt att vi inte sökte in till roger, riktigt tjejtjusare han och vi älskar väl rödhåriga ;)

köss from fisan


i'm loving it!

åh sitter just nu i min soffa på kungsgatan med erika och gucci och studerar vår nya, fina och underbara lägenhet. här här så mysigt så att vi inte vill gå och lägga oss.
vi är i princip klara med allt, vi har tömt ALLA lådor, organiserat i ALLA våra garderober (här är en del) och tur är de. till hjälp denna dag har vi haft våra underbara vänner samt min familj

jag vill tacka:

Mamma
Pappa
Morfar
Larry
Hampus
Jennie
Lina
&
Emmie

vad skulle man gjort utan family and friends?

Jag är nog egentligen mega trött, borde iaf vara det med tanke på att vi har hållt på sen 9 imorse och precis blivit klara, så när jag väl lägger mig i sängen kommer jag nog sova gott. imorgon blir det uppsättning av tavlor och dylikt.

nu ska jag kolla vidare på 2 ½ män

big köss


RSS 2.0