2012

Under detta år har mitt liv förändrats en hel del och jag har fått gå igenom såå mycket. Trots alla motgångar så har detta varit det bästa året någonsin för mig. Jag hat fått uppleva en sån kärlek som man bara kan drömma om innan man blir mamma. William är absolut utan tvekan det bästa som någonsin hänt mig och snart har jag haft han i mitt liv i ett helt år! Och många fler ska det bli. Tack min fina lilla älskling för att du gör mitt liv meningsfullt <3 <3 <3


Nyårsafton

Är det idag om ni inte visste det ;)

Är precis hemkommen från stan, där My snäll som hon är joinade mig för att hänga med på mina ärenden. Sen blev det givetvis en fika på 261 och lite skitsnack som vanligt :)

Nu somnade William gott och jag tänkte då passa på att duscha och börja göra mig nyårsfin. Har tre klänningar att välja mellan ikväll, åh jobbigt! Sen kör jag till hbg för att lämna lill älskling och sen lär jag inte se honom förrän nästa år :(

Gott nytt år på er kära läsare <3

Puss!


Söndag

Detta skulle publicerats igår, jävla skit app!

Min och Williams eftermiddag och kväll har spenderats ute i saxtorp med My och Bern. Dom bjöd på tacos och w & a fick leka med varandra, finaste bästisarna <3

Imorgon är det nyår och finally så har det ordnat upp sig för mig. Ska lämna w hos mamma i hbg vid 18, snäll som hon är så ställer hon upp, i vått och torrt! :) sen blir det nyårsmiddag hemma hos Lollo med ett gäng tjejer, efter det har vi två fester att välja mellan och har vi inte skoj där så finns ju alltid gamla hederliga tages :p ska bli fint och skönt som fan att slippa sitta hemma själv en nyår bara för att man har barn och alla andra ska festa.

Nu ska jag kolla despan och hålla natt :)

Kössies


Lördag

Precis hemkommen från fika på stan med bästa Challe, kände att jag och w behövde komma ut från lägenheten ett par timmar. Annars händer det inte allt för mycket denna lördagkväll.

Nyår på måndag, känns inte alls som det. Och vet fortfarande inte vad jag ska göra, haha bra där Fia. Mina vänner ska festa och det är inte så lätt när man har en liten son. Så allt beror på om jag kan och vill vara barnledig, vi får väl se.

Nu ska jag mysa med min lilla älskling som "går" runder här hemma med sin napp och snutte och myser mot allt.

Köss


Helg igen

Efter turen istan igår gick jag My och Jennie hem till Jennie och lagade mat. Korv och stroganoff blev det och för mig som inte äter hemmalagat allt för ofta satt det som en smäck :)
Sen skulle tjejerna på bio och jag och William gick hem. Sen stod det myskväll och film på schemat.

Idag är vi i Helsingborg hos vår mamma/mormor. Vi har lunchat på ebbas och jag har shoppat 4 tröjor på mellandagsrean för drygt 300 spänn, perfekt! :)

Och då var det helg igen ja, känns konstigt. Hörs köss


Blööö

Fy fan vad dåligt jag mådde igår, brukar aldrig må så pass dåligt när jag är bakis. Tack fina Felicia för din hjälp! :)
Lagom till bonde söker fru kom Rola och förgyllde min kväll.

Idag ska jag fika och gå i affärer på stan med med en del av tjejerna. Men innan dess ska jag städa diska och duscha. Orkade inte göra allt för mycket igår :( det får jag sota för idag. Förhoppningsvis somnar w snart så att jag kan sätta fart.

Ha en trevlig dag, köss


Åååh

Kvällen igår var bra.
Men mår dock inte lika bra idag kan jag säga,usch och dubbel usch! Har iaf kvällsmys med Felicia och min lilla älskling. Ikväll är det bonde söker fru special och bonde söker fru nörd som jag är tänker jag definitivt inte missa det :)

Lite om gårdagen,
Här hemma blev det ost, kex, frukt och vin mys. Sen julklappspelet och där fick Jennie ett roligt spel "vem i rummet" så det spelade vi och sen gick vi ner till Tages redan vid kvart i 10. Kaos redan då, mega kö och folk puttades och trängdes, sjukt att man pallar ens. Sen blev det en runda på tycho när vi väl fått stämpel. Efterfest hemma hos Mia. Trevlig kväll men som sagt är det värt det? De e den stora frågan det!

Nu ska jag mysa vidare, kössar

(enda bilden jag tog igår)


Juldagen

Då var julafton avklarad.
Hade en mysig dag/kväll/natt hemma hos pappa och Annika i Ekeby med massor av julklappar till både mig och William, mycket nöjd! :) idag spenderar William sin kväll hos mormor för här hemma blir det tjejkväll och som vanligt julklappspelet som har blivit en tradition i vårt tjejgäng.
My kommer snart och hjälper mig att fixa hem och mig själv antagligen ;) sen ikväll blir det givetvis dans på Tages (om vi lyckas komma in dvs, kaos på juldagen)

Önskar er alla en trevlig kväll för det ska jag ha, köss på er!


:)

Julaklädda 👍


God jul

Från oss "alla" till er alla!

(William är inte allt för glad för att ha på sig sin tomteluva)

Lagom till Kalle befinner vi oss i Ekeby för att ha en superduper mysig julafton med förhoppningsvis många klappar :)


Jul nr 1

Då var julafton nr 1 avklarad.
Jag fick utav min fina mamma:
Ny kamera, minneskort, spislock
William utav sin fina mormor:
Bord och stolar, ny bilbarnstol, vinterkängor, leksaks tåg.
Sen en del annat kläder, pengar m.m.

Nu väntar julafton imorgon och ännu mer klappar, inte nog med att man får egna julklappar nu får man till sitt barn också och han kan än så länge inte öppna dom själv vilket innebär minst dubbelt upp för mig. Jag älskar att vara mamma ;) inte bara för den anledningen då såklart.

Nu ska vi sova gott (eller w sover redan rätt så gott) och detsamma till er.

Puss, kram, köss


Ops

La upp fel bild på julgranen, haha


Lillejulafton

Då var det lillejulafton idag. Det ska firas här hemma med mammas sida så att säga. Så jag och William har precis duschat/badat och han somnar förhoppningsvis snart så jag kan sätta fart här hemma med allt som skall fixas. Åh, ska bli så mysigt med W's första jul. Och jag lär få öppna måååånga julklappar i år, hihi!

Nu somnar han närsom, hörs köss :)


Julklappar - check!

Då var i princip allt inhandlat och nu ska det bara slås in. Tyckte man det var ett projekt förr så är det ingenting jämfört med nu, haha. Prova att slå in julklappar med en 11 månaders nyfiken kille som sällskap, det är inte lätt kan jag säga. Gav upp efter tre styckna, och ja det ser ut som om William har gjort det själv. Så resten får vi slå in när han håller natt.

Vad händer då annars denna fredagskväll förutom att jag och William dansar och myser till julmusik? Challe och Carro skulle komma en runda efter jobb med julklapp till w och Felicia kanske tittar in en sväng. När w somnat tänkte iaf jag hålla kväll till svenska hjältargalan, om jag kan hålla mina ögon öppna så sent dvs. Denna vecka har jag och William gått och lagt oss i min säng vid 19, haha så skönt!

Hörs köss


Gone

Min ångest har släppt och jag kan nu se framemot allt trevligt som händer här hemma inom det närmsta.
1. Lillejulafton här hemma med mammas sida
2. Julafton hos pappa och Annika
3. Juldagen här hemma med tjejerna
4. Nyårsafton (har dock inte den blekaste om vad jag ska göra så så kul kanske inte det är :p)
5. Williams 1årsdag (oj vad tiden går)

Det är Williams första jul och även om han inte kommer att minnas det så är det så speciellt för mig som mamma :)

Igår bjöd fina söta Jennie mig och My på julfika. Sen stannade vi även kvar och åt pizza från Rhodos. Har syndat nu i 2 veckor och var rätt så nervös när jag ställde mig på vågen precis, men har bara gått upp 1 kg och den är ändå helt okej med tanke på allt dricka och mat jag har stoppat i mig. Nya tag efter jul? Åh yes :)

Nu ska jag underhålla min plutt som bestämde sig för att vakna med skrik innan kl 6 idag :( tror det har varit hans mage som har varit förstoppad, men som tur är har han redan skitit två ggr. Intressant va? ;)

Köss hej!


Ångest

Jag har en sådan ångest över att vara hemma igen, hemma i detta skit landet. Det är nog helt seriöst inte bra för mig att vara i något annat land. Det har alltid varit så att när jag har kommit hem så har jag känt mig så missnöjd, deprimerad och uttråkad så jag bara har velat ta första bästa flyg tillbaka. Och såklart känner jag likadant denna gången. Folk i andra länder än skit Sverige är så mycket roligare, öppnare, vänligare, trevligare och tillmötesgående. Så ja nu ska jag och William flytta utomlands :) eller? Nog inte så lätt va, men åh en vacker dag så!


Klockren

När vi var påväg till gaten såg vi denna klockrena skylt som verkligen sammanfattar vår weekend, hahaha! ;)


Hemma i tråkiga sverige

Som rubriken lyder är jag hemma i vårat skit land. Hade gärna tagit William och dratt härifrån nu!!!

Haft en underbar weekend med mina två fina vänner i Dublin. Helgen har bestått utav shopping, öl, god mat, irländsk live musik, trevliga människor, temple bar, drinkar, bajs och kräk, emporium, och så mycket mer. Det var första gången på Irland men absolut inte den sista. Fast nästa gång kanske man ska försöka se mer utav deras fantastisk natur. Men vi såg iaf lite gräs på flygplatsen ;)

Snart kommer My med bullar, ska bli skönt att få träffa henne. Och på hennes sms så verkar det som hon har saknat mig en del ;) hur man nu kan göra det?! Och pågarna ska få leka, fint!

Hörs köss


Home we go

Taxin to the airport kommer om 5 minuter, vill inte hem! Men ska bli underbart att få vara med William. :)


Christmas jumpers

Det är tydligen en sådan fest julhelg här i Dublin, så hur mycket folk som helst ute. Vissa pubar kommer man typ inte ens in i.. så mycket folk är här. Vi fick i alla fall verkligen prova på Dublins nattliv igår och det berömda området temple bar! Pjuh, inte dåligt och är rätt så sleten idag kan jag säga.. :p hursomhelst så springer många killar runt i "christmas jumpers" typ liknande såna tröjor som är med i bridget Jones. Vi fråga en kille igår om han ville fotas med oss bara för att få tröjan på bild så jag kan visa er hur osexiga dom är, here u go: (ignorera mitt hue)


Hej från Dublin

Just nu ligger jag i min säng på hotellrummet och ska vila lite innan det är dags för att göra ve sig och en tur i denna underbara stad. Idag har vi utforskat staden lite bättre, shoppat och lunchat.

Igår fick Lollo maginfluensa, verkar som om jag har smittat alla med det my och min bror åkte också på det, sorry :( hursomhelst så stannade hon hemma och jag och Rola gick ut. Vi åt på en restaurang på temple bar som heter from rome to mexico och drack givetvis vars en margaritha ;) sen tackade vi för oss och var hemma strax efter 22. Men ikväll gott folk så ska vi alla tre förhoppningsvis ge järnet och se vad denna fest stad verkligen går för ;)

(saknar min lilla påg något fruktansvärt, har aldrig varit utan honom såhär länge, typ 1,5 dygn nu :( men han har det bra, tur det)

Köss på er


Dublin, Irland

Imorgonbitti bär det äntligen av till Irland och dess huvudstad Dublin! Woho! har alltid velat åka dit och nu är det äntligen dags. Mina resekamrater är Lollo och Rola och vi ska ha det så himla roligt :)

Det enda negativa är att jag ska vara ifrån min älskade son en helg, men samtidigt ska det bli skönt för denna ensamstående mamman att ha lite tid för sig själv. Jag vet att han kommer ha det så bra hos sin mormor och hos sin morfar som ska dela på honom :)

Köss och hej


Annorlunda sovstil


Godkväll!

Nu har William somnat gott i sin mormors säng, vi övernattar här idag också lika bra. Skönt med lite hjälp när man inte mår helt hundra. När mamma kommer in från sin kvällsrunda med hundarna ska hon och jag mysa ner oss i soffan framför bonde söker fru och äta vars en bakelse som jag handlade till oss på pistagia innan, gott!

Köss

På en utav bilderna står William och dansar till tvn, världens sötaste!!!


121212

Är dagens datum och som sagt också min kära mammas 45-årsdag :) stort grattis världens bästa! <3

Vaknade upp med världens illamående och ont i kroppen, plus att jag fortfarande har inflammation i tandköttet trots ett dyrt tandläkarbesök. Så har det inte blivit bra tills imorgon så lär det väl bli ett besök till och penicillin. På fredag åker jag till Dublin och då önskar jag inget hellre än att få vara frisk!!!

Om ca en timme kommer My och A och hämtar mig, mamma och w för en tur på väla. Hoppas på att jag inte spyr ner stället :( nu ska jag fixa till mig.

Have a nice day, köss


Lussebulle

Såhär dagen innan lussevakan så är nu årets första lussekatt intagen, mycket gott =)


Inne i värmen

Så, då var jag äntligen inne i värmen igen. Fy fan vad kallt det är idag, eller så är det bara jag som är extra frusen idag. Hursomhelst så resulterade denna kölden i att jag fick en ny fin mössa utav min kära mamma, tack för den :) vi åt kinabuffe till lunch som inte var någon höjdare trots att man fick ta så mycket sushi man ville, blä.. Nej inget klår basilika! That's it!

Nu håller mamma på att laga middag till mig och mina bröder. Tror vi stannar här över natten faktiskt. Imorgon fyller mamma år, 45 till och med. Så får väl väcka henne med min ljuvliga stämma ;)

Nu vakna w, slut på friden.

Puss å köss


Bussen

Just ny sitter William och jag ute i kylan och väntar på den gula bussen som ska ta oss till vår mamma/mormor i Helsingborg. Ett litet infall vi fick nu när vi var ute på vår vinterpromenad. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men luncha är ett måste då min mage skriker efter mat!

Hörs köss


Ny vecka

Då var det en ny vecka igen, tiden går så skrämmande fort. Gäller verkligen att ta vara på varje dag och njuta fullt ut utav livet! Det försöker jag göra iallafall.
Nog om det.

Vår helg
I fredags var det x-factor final och en del utav mina fina vänner var här hemma och åt Tacos och mös. Lördagen började på stan tillsammans med Lollo och Rola med frukost på eh och en runda i stans affärer. På kvällen var vi bara hemma.

Idag, har vi hängt på öppna förskolan som vanligt. Och sen den traditionella fikna på 261 efteråt. Sen fick jag besöka tandläkaren "Akut" så att säga och blev 700 kr fattigare. :( just nu ska William egentligen sova men han håller låda för fullt här i soffan, min fina lilla älskade plutt! Nu ska jag ta honom.

Köss och Godkväll


Snö!

Halloj i snökaoset :)

Kan börja med att skriva lite om min gårdag. Jag och My provade på mammagympan på tygan och jag tyckte att den var mycket givande. Perfekt för mig som har William själv dygnet runt, att kunna träna när han är med. Efter det blev det en promenad runt slottet för ungarna skulle somna så vi kunde äta frukost i lugn och ro på eh. Där satt vi ett par timmar och sen bestämde vi oss för att köra till jabadabadoos utförsäljning och det gjorde vi rätt i, svinbilligt! :)

Idag, har gjort några ärenden med mamma och såklart fick jag ta med henne till jabadabado så hon kunde fynda lite till William ;) när min pappa slutar jobba så åker jag och William med honom till Ekeby för att spendera vår kväll och natt där. Plus att jag behöver göra naglar.

Köss på er!


Min helg

Let's go!

Fredag, spenderades i min soffa med Felicia som sällskap och x-factor på tvn. Mina älskade jem åkte ut precis innan finalen fast att jag röstade på dom två ggr, så jag var rätt så sur :(

Lördag, William skulle sova hos mormor och jag fick festat lite. Förfest här hemma med Felicia, Ida och Cornelia. Sedan gjorde vi stan. En mycket bra kväll! :)

Söndag, fick hem min fina påg. Det var julskyltning istan och självklart skulle vi gå på den. Till middag delade jag och Felicia på en kebabrulle från Rhodos. Fin söndag!

Idag är det måndag och som alla andra måndagar är det öppna förskolan tillsammans med My och Sabina som står på schemat. Idag ska även amelie och w's kusin hugo med för första gången. Sen blir det fika på 261, faktiskt sugen på en macka idag och inte sallad. Skumt.

Köss och hörs


RSS 2.0