så jävla typiskt

ni som känner mig vet att jag i princip ALDRIG är förkyld och såklart vaknar jag upp och är förkyld idag när det är VALBORG, så in i helvetets jävla typiskt!!! men det ska fan inte stoppa mig, för ikväll blir det grillcharty här med dom bästa! och jag har hört att alkohol löser alla problem så vi får väl köra på de ikväll!

bara en dag kvar

måndags var det jobb som stod på schemat, 8.30-18.00
tisdags, shopping istan med mamma sen jobb 17.00-22.30 men får betalt till tolv och jour hela natten, kan det bli bättre?
då var det onsdag idag och inget mer jobb på hela veckan och torsdag imorgon!! åhe livet är allt för jävla bra ibland. sitter inne hos grannen (mamma) och dricker kaffe, hon har dragit upp mig alldeles för tidigt för att jag ska följa med henne till ikea och vara smakråd, ska nog allt få något fin ur det! sen blir det lite snabbshopping på center syd, framförallt på systemet för imorgon är det VALLE!!!

puss mina folk
/ miss hp

fina chartybilder



haha sett dessa indianerna eller? inga dålliga huen! glaa för det billiga




ett jävla charty på oss, ser dock ut som ratell får en och annan fontän ;)



hörde något om saltapinnar och handikapps OS i soffhoppning?

en gammal indian





då gör vi väl som vanligt och tar en helg genomgång:

fredag, jobbade först och silket jobb jag har alltså, shoppade hela dagen på nova lund, kan det bli bättre? sen styrde bilen hem mot kojan fixade till mig och blev sakta men säkert på chartyhumör, hade ju bestämt mig för att jag inte skulle dricka, sett mig inte dricka en fredag med fint väder och hönorna? NEJ! hem till jennie med alla tjejer för födelsedag-tjejmiddag, mega trevligt som alltid. senare på kvällen drog vi alla till matte (förutom lina som var tvungen att hålla sig nykter) hemma hos matte var det ett jävla charty på alla och ännu mer charty blev det såklart när vi kom! stod upp på stolar och i soffan och höll låda som vanligt, inga dåliga salta pinnar! sen bar det ner mot tycho, chartyhörnan! efter det drog jag och bönis till oliveeeers! blev en runda inom hotell öresund också? sen hem och dansa med indianerna!

lördag, vaknade 11.22, haha. mötte upp my och lina på systemet för att fixa bränsle till dagen/kvällen inom rhodos och käka en halv hawai, sen åkte jag hem en snabb runda och fixade till mig, hämtade upp stallamy och körde till max där även matte och cim befann sig, öppnade en cider och mådde bra kan ni tro! sen kom bönis och då blev det spel (med andra ord) denna gången var dom två smartaste och stirrigaste (jag&max) i samma lag och vi vann såklart!!! vid åttatiden drog jag och mr tipp till stallet och släppte in pållarna. sen körde vi hem till maxan igen, ett jävla liv som vanligt och skoj var det! sen blidde det tycho & chartyhörnan, jag och max blev även syskon? haha! som man kommer på bra grejor på fyllan! efter tycho tappade jag och brorsan bort alla så vi åkte hem till maxan och jag sov gott på soffan! vaknade kvart i 7 imorse, körde till stallet och släppte ut hästarna, rena natten!!!!!

snart är det torsdag och valle då blir det grill och jög i kojan, fint e det och man slipper vänta tills fredag för att hålla helg, gillar vi!

PUSSEN! 
/ miss gla-för-de-billiga

älskar shoppning

torsdagen började med att jag och my fortsatte att städa mammas fd hus, så nu är allt klart, väldigt skönt. efter det åkte vi hem till mig och solade a la chartykoja, riktigt skönt tyckte jag det var men mysne bara klaga att det var tråkigt, hur fan kan man som tjej tycka att det är tråkigt att ligga å glassa i solen, med sällskap, cigg och glennmark på högsta volym? inte helt hundra den här my. efter solning så blev det STOR SHOPPNING på center syd, lina mötte upp oss där och jag shoppade upp alla min alfa-kassa pengar ;) så gött det kändes! väntat 4 månader på dom jävlarna att ge mig pengar.

imorgon är det fredag... igen.... först jobb och sen hem till jennie som ska ha födelsedagstjejmiddag, hela höngänget samlat, det ÄLSKAR vi! ses på tycho allesammans!


;)

onsdagen har bestått utav städning av mammas fd hus, jag och mysne får 1000 kr vars om vi gör det och det tackar man inte nej till ;) efter det blev det en tur till center syd handlade en fin chartykavaj och åt en bakad pantoffla, den satt där den skulle. precis kommit hem från stallet, nu blir det bara till att ta det lugnt.. har även planerat med hön och tuppgänget att det blir valborgs-grillcharty här ute i skogen, hoppas på att solen skiner bara och att dom flesta är lediga om inget annat så blir det iaf jag, lina, max å böna, haha. ingen dålli fyro om max håller sig vaken!!! bäst på att vara brända om inget annat!  

/ gladförgrillen

en tur på mr bean

haha, pallar inte vår såkallade ridning igår..  my var rädd för sin systers häst så det blev ingen ridning på den. det var bara min bean det reds på, gick ju rätt galet till. lina höll sig på marken och det gjorde hon nog rätt i. jag och my red en och annan runda och det var trevligt, svettigt om inget annat, känns i kroppen idag.
Efter det så anslöt jennie sig också och det blev grilling här i saxtorpsskogen, och sen åkte vi in till stan för att ta en kvällskaffe på maddes.

slänger upp två bilder som jag hittade på blondinlinas blogg



Jag och bönis visar hur det ska gå till



Mysne och bönan,
hörde något om handikapps OS i hoppning?  hahahaha

en ridtur

idag är det ridning som står på schemat, lina kommer strax och hämtar upp mig, då skall vi köra till my och hjälpa henne att hitta hennes systers häst, hahah, hon har ingen aning om hur den ser ut, sen göra vid den. sen börjar my rida mot mitt stall och jag och lina gör vid min fina fina häst, bönan! kommer nog bli för jävla roligt.

det blev ett fint grillcharty

kjell-inge säger att det är dax att skriva om gårdagen så det är bara till att lyda chefen.

solen sken hela dagen men när klockan närma sig fem så dök några slitmoln upp, men det stoppade inte oss. max, matte och emil kom med majskolvar, grillkol, tändvätska, shootbälte och kött, vi åt a la carte och håll låda. chartymorfar kom på besök men försvann lika snabbt igen som tur var. det blev lite kyligt ute så vi gick in i kojan och tog fram med andra ord spelet och det blev ett jävla liv, jag, matte och emil vann (såklart) det var maxan inte speciellt glad över,men så går det när man är i fel lag ;) sen var vi på tigerjakt där ett tag, den jakten spårade ju ut fullständigt.. mest massa snack om matte och tippen som vanligt. efter alla möjliga sorters spel som vi hann med under kvällen blev det full dans, alla stod upp på mina stolar och stackars soffa men det var jävligt skoj. sen helt plötsligt så kom vi på att vi skulle till stan, så då blev det full fart på alla också var det bara jag, emil och päron kvar, men som tur var så kom emils mamma och hämtade oss och körde oss in till stan, in på tycho och sen hem igen, jävligt onödigt! men förutom den lilla missen så var det en mycket trevlig dag/kväll! lär väl bli en jädrans massa sådana i kojan i sommar, fint de.

nu är det slitsöndag och man ligger här med bakisångest och säger till sig själv att man aldrig mer sa dricka, men som om det skulle hända. men ska faktiskt försöka att inte dricka på ett tag nu iaf, orkar inte med att vara bakis längre.. ska ju såklart gå på fest ändå men låta bli den där förgrymmade alkoholen, ska inte säga för mycket.. hehe.
nej nu är det dags att göra lite nytta, ska städa chartykojan nu, sen dusch och sen hämta my och köra in till lina och äta något gott!

have a nice sleeeetsunday
/ trött på dagen efter

sköna fina lördag

jag vaknade kl 9 imorse, pigg och utvilad då jag tog det lugnt igår, åkte hem till lollo och kollade tv.
så är redo för ett sjuhelvetetes charty ikväll, max, matte, erika, emelie, lina, hanna och my kommer vid 5 tiden, då står grillning, spel, vin, öl, cider och grogg på schemat! och fint väder såklart, men det ser verkligen lovande ut..

ha en trevlig dag/kväll folk, för det ska jag ha!
/ summerlover

fredagkväll

det är fredagkväll och jag halvligger i mammas soffa invirad i en filt och tänker igenom vad jag ska göra av kvällen, jag kan antingen åka hem till emelie och erika å umgås med dom och my, kolla film och mysa eller så kan jag åka hem till lollo och dricka vin och snacka skit och titta närmare på tycho en runda.
om jag inte skulle haft grillcharty här hemma imorgon så hade valet varit givet, men nu är jag kluven! folket kommer vid 4-5 tiden imorgon och då ska allt vara fixat och jag vill gärna ha huvudet på skaft, så vi får helt enkelt se vad som sker. lär blogga om det på slitsöndag.

ha en trevlig helg allesammans!
/ holmis

sköna vardag

har kommit på att jag är rätt glad för vardagarna trots allt, huvudet är på topp och hjärncellerna samarbetar för en gångs skull. då var det onsdagkväll och lite mer än två dygn kvar tills det är dags för fest igen, denna veckan har faktiskt gått lite väl för snabbt, man hinner precis bli nykter sen är det på det igen. jag behöver ett annat liv just nu känner jag, mina vänner är alldeles för glada för det goda alltså förväntas jag också vara det om jag vill behålla mitt sociala liv, vi får väl se hur det går.

sitter just nu hemma hos lina med henne och hanna, kom hit efter en väldigt rolig arbetsdag, kan fortfarande inte förstå att jag har haft turen att få detta drömjobb, äntligen har jag för en gång skull tur i något! nu ska bara turen vända på en annan del av mitt liv, sen leker livet kan jag säga.

tack för mig /
chartyholmis

då var påsken över

detta har nog varit en utav dom bästa påskarna hittills, hållit helg som vanligt med dom bästa.

då tar vi väl en genomgång,
fredag, var hemma hos rola på födelsedagsparty det var väldigt trevligt, var ju ett tag sen man träffade hennes underbara familj,alltid lika skoj med dom. sen stack jag hem till erika och emelie där typ hela landskrona befann sig kändes det som. sen blev det tycho som alltid, och efter det stack jag och lina till tages, dansade och tjoade. efter tages hittade vi maxan och päron å drog hem till päron där det blev en jävla efterfest. sen skulle jag och lina hem till henne och decka men hon hade gett sina nycklar till erika, så taxi ner till stan, knackar och har oss på erikas dörr men ingen öppnar, så fick knacka på hos lillmange och fråga om vi fick sova där och det fick vi som tur var, var dock väldigt tight med plats då både store och lille engqvist också skulle sova där, men det fixade sig.
lördag, den började med picknick på citadellet, riktigt mysigt. sen var det påskamiddag hemma hos mamma, där slank det ner en och en annan cider, sen kom svampmy och hämtade mig och körde mig in till erika där hon, lina och emelie befann sig, både jag och lina var väldigt sega på att komma igång men när vi väl kom ner till tycho så vaknade vi till liv som alltid, vi är alldeles för glada för tycho tror jag. det var MYCKET trevligt på tycho den här lördgaskvällen kan jag ju säga. efter tycho åkte jag, lina, max och böna hem till lina för att eftercharta, även om maxi snarkade som en gris i soffan så var det en för jävla rolig efterfest där det uppfanns ett och ett annat fint uttryck, vi hade även ett snack med 118100 om tjejen från tippen, båda har tappat det fullständigt!
söndag, jag och erika kände för en friluftsdag så vi tog med oss guccan och åkte ut till glumslövsbackar och vandrade runder i ca 1 timme, fin utsikt och svettiga blev vi, perfekt sätt att göra sig av med bakfyllan. sen på kvällen kom matte, max, bern, my och lina hem till erika och det blev sällskapsspel-spelande med påskmust. sen vi halv 12 gick jag och lina å kollade läget på inferno, där var 90-tals tema, blev en och en annan dans där till 90-tals klassiker, nykter som jag var så hade jag koll på läget för en gångs skull!

/ holmis

då var det väl dax för en uppdatering

har haft en del klagomål på att jag är kass på att uppdatera, men jag har ett rätt så livat liv ;) så har inte tid att sitta här alltid.

kan börja med att berätta om förra helgen,
fredag, erika hade lägenheten för sig själv, emelie hade åkt iväg till kalmar och det firade vi med förfest hemma hos henne, max, cim & böna kom på grogg, det blev lite kortspel och skitsnack för att sen dra ner istaden och kolla läget, efter det blev det efterfest hos cimsan med en massa folk som alltid. men det var en trevlig kväll! avslutades med toast och skräckfilm,03.00.
lördag, jag och my fixade till oss, drack en och en annan cider hemma hos mig, sen körde chartymorfar oss in till stan, hämtade upp linaoch drog hem till ratell aka fontänen ;) där befann max och böna sig också, blev frågespel och sånt, jag och lina var ju lätt bäst på de, vet ni om! sen blev det en runda ner istan som vanligt, fick träffa en person som jag inte hade sett på länge, MYCKET trevligt! sen blev dte efterfest på vengatan till kl.9.00 på morgonen, slitsöndag!

nu i veckan så har fia gått och skaffat sig jobb!!! eller ja det är typ 99.9 % säkert, så gött. och världens underbaraste jobb är det också. ska jobba som personlig assistent som kanske inte låter särskilt bra, men tro mig detta är BRA! hon som jag ska hjälpa har häst, så varje dag som jag jobbar så ska jag rida, kan det bli bättre? få betalt för att rida, helt otroligt att det kan finnas ett sånt här jobb. berättar mer om det en annan gång.

då var det långfredagen igen, ska alldeles strax dra iväg till ekeby där det blir korvgrillning och äggrullning med lillasystern, sen ikväll ska rola ha födelsedagsmys hemma hos henne och sen blir det väl en runda ner på tycho!

Ses ikväll!


RSS 2.0