sömnlös i landskrona

somnade på tok för sent igår, slutade jobba vid 00.30 sen pratade jag i tele med kära emma i någon timme, precis som på högstadie-gymnasiumtiden, tro det eller ej men då gillade faktiskt hon att prata i telefon, iaf med mig.

detta resulterar i att jag var väldigt trött när alarmet ringde för ca en timme sen,
nu ska jag alldeles strax dra till världens grönaste ikea med felicia och en retarderad jäkel som inte e värd att nämnas vid namn. (nog vaknat på fel sida,jag vaknade iaf med fel täcke)

vi hörs när vi hörs, antagligen senare idag

kösselikössköss

ett (lite) positivare inlägg

nu är felicia här vilket har resulterat i att jag är på bättre humör.. tur någon i min vänkrets kan göra det hela bättre. ibland behöver man få avreagera sig och puts så e det väck, eller inte.

nu har jag styrt lite, blir bowling ute på curla på torsdagkväll.. med ett gäng töser & pågar, utklädda till påskkärringar och harar, eller inte. men fint ska det bli, efter det intar vi felicias hus på kvarntorget, hon har ff, det gillar vi ;)  alla är välkomna, eller inte.. det var väl fan vad jag ljuger för er idag.

nu e jag nyduschad, lite smink på detta huet och kläder på kroppen min sen e jag redo för jobb, börjar kl 16 denna dag, ut till svalöv för att kolla hästhoppning, sen ikv e det ju fin fin tv, dating o despan.

kÖööös era rövhål

vad händer?

ja inte mycket kan jag säga,

helgen har i princip bara bestått utav jobb,
det ska dagen idag också bestå utav..

det blir lite roligare i slutet utav veckan, vi hörs kanske innan

kössss

(är sjukt irriterad på vissa människor, därav min negativitet, sorry)


en ljuvlig dag

vaknade kl 9 utav challes "fina" stämma, KAN DU HÄMTA OSS TIDIGARE???
är man svårväckt ska man fantamej använda henne som väckarklocka.
fick snällt gå upp, skynda mig med att borsta tänderna, klä på mig och sminka mig
hämtade mina twins på gullstrand och körde hem till dom för att äta god nyttig frulle.
emma har också kommit hit och snart ska vi dra ner på stan för att sätta oss på någon uteservering och dricka kaffe.

har hört att en del ska after worka vid 3 tiden på speakers, så blir nog en sväng där sen också, ölen byts dock ut mot ramlösa.

ikväll ska bli en fin och mysig kväll med min snutt!
vad vi ska göra vet jag inte än, men mys blir det iaf alltid ;)

aah köössse



mina fina :)

solen e här

och nice e det people!!!

gick upp kl 8 idag fast att jag jobbar kväll, mycket nöjd med mig själv..
drack mitt kaffe och kollade på nyheterna på min stora nya tv, känns mycket mer intressantare på något sätt. sen kom min lilla my vid 9 tiden och erika vaknade också av allt mitt dunsande (går in i väggar o sånt) vi kollade en sjukt bra verklighetsbaserad film, sen gick dom ner istan och min lilla mammis kom på kaffe.

nu ska jag göra vid mig och svänga ner till stan, sätta mig på tycho med trevligt sällskap och njuta utav solen innan det är dags för jobb kl 18

köösse på er

lagerrensning

har dom just nu här i stan på perfekt och det tyckte jag var perfekt då jag idag inhandlade en samsung 50 tums tv där, sitter just nu här i soffan med hanna som sällskap och glor på den nya, stora, fina tv'n. tänk så lite det krävs för att man ska känna sig glad och nöjd. vi väntar nu på jennie, my och erika som är och handlar gotte. sen ska vi fortsätta med vår höniskväll..

och sen ikväll när jag går och lägger mig har jag min 32:a tv i sovrummet, woho..

nu kom tre kacklande hönor in, god kväll!

köösssiiies



den e liiiite större än såhär

inte en dag försent

ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träffa min fjälla, ni vet hon den dära My Ljungberg som har varit ute i vida världen i nästan ett halvår. hon kom hem under tiden jag var i oslo, men idag blir det höniskväll här hemma, med spel, film, tjejsnack och myspys.

nu sitter jag och lyssnar på bölemusik och drömmer mig bort,
ååh, hade värsta mardrömmen inatt (eller i förmiddags) för att vara helt rätt på det..
drömde att jag var i usa, hade guccan med mig han blev påkörd, jag ringde runder till alla jävla vetrinärer men ingen ville hjälpa mig för att jag inte var amerikan. när jag sen vaknade och fann min underbara lilla hund sovandes brevid mig blev jag överlycklig och började storböla, lagom störd? man kallas inte cp-sigrid för ingenting ;)

snart ska jag ut och busa i vårsolen med min hund och hemligt sällskap ;)

ha en trevlig onsdag gott folk

kösse

(fan vad jag mår bra!!!!!!!!!!!!!!!)


i love tuesdays

mest för vad som visas på tvn,
kollar inte särskilt ofta på tv längre, men tisdagar då händer det grejor.

har jobbat dag idag, vi besökte först ikea och sedan chapas älskade svärföräldrar, alltid lika skoj att vara hemma hos dom som alltid bjuder på god lunch och trevligt sällskap, kan inte förstå att jag sitter där hemma skrattar och har det allmänt roligt och samtidigt tjänar pengar?! ibland har man det för jävla bra.

när jag avslutade mitt jobbpass vid 18 åkte jag hem till moren min för att hämta hunden min och snylta mat, fast att man blir äldre kommer nog mammas mat alltid smaka bäst.  

nu ikväll har det varit tisdags mys här hemma i soffan med mina sambo's ;)

nu kallar bingen och ännu mera mys,

så köss och god natt på er


hemma i sketna landskrona

eller ja jag älskar väl egentligen landskrona, MEN det har varit jävligt skönt att vara borta en weekend kan jag säga. jag har haft det hur bra som helst,vilket det finns bildbevis på på facean, orkar inte lägga upp fler här i bloggen, ett jävla företag. men det blev iaf fest igen i lördags, jag eller vi kom aldrig ut och klubbade som det var tänkt, jag blev för full, spydde ner den norske toan minst 3 ggr och vetifan varför dom andra inte hänkade på.

typ såhär såg jag ut;



ja fifan!!! ber om ursäkt för detta, och skulle kanske ha varnat känsligaste tittare först, men tror alla e rätt medvetna om att man kan hitta precis vad som helst på denna svin blogg.

igår lämnade vi iaf oslo 11.15 och hade 7 timmars bussresa att se fram emot, den gick förvånansvärt snabbt, kan vara för att jag hade en bra bok att läsa och att jag spöade ålen i skitgubbe ett x antal ggr ;)

väl framme i hbg vid 18 tiden stod snälla emma och väntade på oss, hon hade med guccan också, han blev minst sagt överlycklig för att se mig och jag likaså :) sen körde vi inom rhodos för att hämta pizzor och hem till mig allesammans för snack om den gångna helgen.

tack som fan felicia och alla ni andra upp i oslo för denna helg
och tack mina guttar (eller hur fan det stavas) för en otroligt rolig och oförglömmlig resa ;)

tillbaks till verkligheten,dags för jobb om cirkus en timme..

kösseliköss

silket hue

hahahahahahahahaha

vi sitter just nu här i oslo och vi sitter och garvar som tusan åt den här bilden



så pass mycket så att simpen bölar, jag håller på att kissa på mig och böna fes på sig PÅ RIKTIGT!

hahahhahahahahahahaha

hel störda!

oslo dag 2

hejsvejs allesammans!

nu har vi precis kommit hem till collaget efter en tur på stan, vi besökte jernebanetorget, karl johan och massa annat. satt i en timme eller två på hard rock cafes uteservering och drack vars två öl,något av det ljuvligaste jag gjort på länge. sen blev det käk på donkan, vi reder inte att bara leva på nudlar.

gårdagen var rolig, blev ett jävla hålligång på förfesten här hemma med tequila race. vid 12 tog vi tricken ner till stan för att försöka leta upp ett diskotek som hette living room. efter mycket snurrande fann vi det och gick ner för att dansa. vi blev av med ålen som hade blivit utkastad för att han tydligen var för full (ovanligt?) så han drog till ett ställe som heter string ist, och ni kan ju tänka er vad det är för ställe, stripklubb såklart.. men där hade han nog det rätt så trevligt. jag, bönis och simpen tog taxi hem senare och dom andra tjejerna gjorde nog en o annan bortamatch ;) när vi kom hem snackades det norske med drängen min. jag har blivit en jävel på norska nu ska ni veta.

ikväll blir det fest igen, oväntat?

i love oslo,

stor kösse bloggeläserne mine


Bilder från färjan



här har vi reseldearen lill-nils



här har vi lill-nils i sitt esse, med ett flak i famnen och ett sexpack i näven



det blåste väldigt mycket vi denna dörr, inget dåligt stolpskott jag har sidan om mig.



bönisen e på g ute på vår deckförfest



jag var också gla och på g



lill-nils med sin nyfunna vän



naken-nils i koridorren'



såhär fann vi ålahuet mitt i natten i gången utanför hytten, hahaha!!!

Caroline Kamph nu ser du vad du går miste om, bästa färjeresan någonsin ;)

i oslo med lill-nils och cp-sigrid

nu har vi anlänt till kollektivet i oslo, eller som ålen skulle kalla det "COLLAGE"
båtresan gick hur bra som helst, eller nästan iaf, bara att jag hade alla tre med mig av var jag nöjd med.

bussresan från la till köpenhamn var något av det roligaste ever, håller med simpen som sa "det här är den bästa bussresan i hela mitt liv" nils som vår busschafför hette var en trevlig prick, han lät simpen vara reseledare och ha hand om mikrofonen, garvade så jag nästan kissa på mig när han skulle förklara för oss samt dom 4 andra äldre herrarna vad det var vi såg på vägen. simpen har nu efter denna färd fått ett nytt smeknamn, lill-nils, lägg det på minnet allesammans!

när vi kom på båten kollade vi in hytten, sen gick vi ner till taxfreen för att inhandla alkohol och snacks, blev 5 stora kassar, mycket nöjd. vi åt middagsbuffe, riktigt fin mat var det, men den gjorde så att ålen blev helt flammig i hela huet och på kroppen, haha! sen gick vi upp till hytten igen för att förfesta och spela spel. senare förflyttade jag och bönis oss ut på deck med musiken & drickan, folk trodde nog vi var lite skeva.. men skoj var det! när vi senare kommer tillbaka till hytten finner vi simpen, ålen och en gammal norsk man.. dom två alltså. sen klubbade vi runder här och där, dansade och hade det skoj! innan jag och bönis skulle gå och lägga oss gick vi högst upp ute på decket för att kasta vars en dansk tvåkrona i önskebrunnen (havet) och önskningarna dom håller vi för oss själv;) när vi sen vid 3 tiden skulle dra oss tillbaka till hytten hittar vi ålen däckad mitt i korridoren utanför vår hytt, fy fan vad vi garvade.. såg riktigt skevt ut, men mkt nöjd med att han hittade till hytten överhuvudtaget, sen att han inte lyckades ta sig in e en annan femma.

just fan, glömde berätta om simpens nakenrace i korridoren, jag fotade självfallet det.. så ni ska få se hans heta och vältränade kropp ;)

i skrivande stund e vi 4 ensamma i kollektivet,
ålen ha redan däckat, simpen sitter och ser allmänt dum ut som vanligt och bönis halvsover här brevid mig, när jag började skriva detta inlägget sa han " sitt här så jag kan se vad du skriver" jo väldigt lönt.. silka fyllekajor jag e med.  men ikväll då ska det klubbas på fisk & färs.. tror ålen iaf. haha.

vi hörs senare,
slänger snart upp några bilder till er också ;)

köss från oss alla!!!

nu drar vi

har i princip packat färdigt min stora rosa resväska,
den e smockad med allt från jög till kläder till mat till spel,
vi inhandlade 20 packe nudlar igår, det får vi leva på uppe i oslo..
som tur e ska vi äta finfin middagsbuffe ikväll på båten, och simpen ska fan se till att inte decka och skämma ut mig! då kastar jag han överbord!

snart kommer grabbarna hit då ska vi ner till speakers och äta lunch,
sen vid 14 går bussen från stationen som ska ta oss till köpenhamn och färjan :)

fint detta ska bli,
ska försöka att uppdatera när vi har anlänt hemma hos felicia och company,
lär komma lite biler under helgen också, så håll utkik ;)

hej svejs landskrona!

BIG KÖSS

lite rese ångest!

kom precis på att jag kommer inte få det så lätt i olso med dom tre tokarna,
dessa tre kommande dagarna kommer att gå ut på följande,

1, se till så att simpen inte deckar på olämpliga ställen
2, se till så att simpen inte blir nitad av massa brudar i sina desperata raggningsförsök
3, se till så att ålen inte slår halvt ihjäl någon/några stackare
4, se till så att ingen av dom hamnar i fyllecell, får nog mest hålla koll på ålen där.
5, se till så att bönis inte spelar luftgitarr överallt (fungerar på brudarna här i la, men tror inte norskerna lär bli lika impade)
6, se till så att simpen inte trillar överbord
7, se till så att bönis inte tar över djbåsen på klubbarna, tror inte dom uppskattar "upp eller ner" "i landskrona tar dom 1,75" mfl.

väl i oslo har jag iaf hjälp utav felicia och hennes vänner,
men hur fan ska det gå på båten?!?!?!

nu blev jag lite nervig,
har iaf kirrat väska nu, en STOR ROSA rulleväska.
folk kommer tro att vi 4 ska på charty resa till thailand

köössis

inget ovanligt att se grabbarna såhär:







går rykten om att dessa två ska ha med dom här två bordsdukarna,
då känner jag inte dom!





vad har jag gett mig in på?


kuckelikuuu!

jag är uppe med tuppen,
 har sjukskrivit mig från jobb idag med så vad gör jag uppe nu?

jo jag har en massa att fixa idag,
eller egentligen är det väl inte en massa
men i mitt tillstånd så känns det som det
har iaf kört ut till mamma så är här just nu
ska hämta resväska och skriva ut biljetten till färjan

annars idag ska det hinnas med ett efterlängtat stövelbyte,
shopping på systemet med grabbsen och handla nudlar å shit på cg
tvätta så jag har rena underbyxor och sånt, packa
det va väl de

imorgon då jävlar,
då har jag bestämt att min hals ska vara frisk
carro ska inte längre med till oslo, klabb med skolan
så det blir jag och mina tre pågar, men jag klagar inte!
när vi väl e i olso får jag brudsällskap,
tills dess ska jag nog lyckas ta hand om dom alla tre ;)

KÖÖSS


hej på dig

hatar att må skit,
men som tur är e det tisdag och då är det riktigt bra tv

halvåtta hemma hos mig
dating in the dark
och despan

så ikväll blir det mys med min kära sambo

köss på!

bölefia

jag måste få böla lite,
det är sjukt fint och underbart väder ute, har faktiskt varit ute en snabbis idag,
men jag är för sjuk för att kunna uppskatta det just nu,
fick inte sovit mycket denna natt heller, och jag hade tydligen snarkat så mycket så jag hade väckt mig själv ett x antal gånger, då snarkar man jävlar i det högt, typ värre än max om det ens är möjligt? men det är inte konstigt att man snarkar alla cart när ens mandlar är stora som basketbollar. och ja just det, jag hade tydligen dräglat också, har full förståelse för om ni slutar läsa min svinblogg nu ;) men här är vi inte pryda.

har iaf tagit ledigt ikväll, trodde jag skulle orka jobba dygn, men nej det gör jag verkligen inte.

ska se till att bli frisk nu till oslo,
åhe vad jag längtar! bara 2 dagar kvar :)

nu ska jag ner och se om jag kan få ngn tvätt tid, köss på eder alla

ingen dålig söndag, dock värre måndag

mitt tjatande på erika och böna som jag skrev om i förra inlägget lönade sig till sist.
vi drog och mockade skit samt snackade skit med r.gs mamma, ingen dålig röv ;)
sen körde vi runder i saxtorpskogen, hälsade på både i mitt hem och erikas.

när vi kom hem igen så tog vi alla tre tag i städningen, tack för det :)

senare joinade även emma och vi alla käkade god bakispizza från rhodos,
efter det bestämde jag och böna oss för att prova på Max söndagsnöje,
som nämligen är att kolla på alla bilder som slobban e taggad på på facebook..
och ja jävlar, tror helt seriöst att jag aldrig någonsin har garvat så mycket i hela mitt liv.
183 bilder fanns där och tack för att du förgyllde min och bönas söndag slobban!
dig kan man då alltid lita på ;) efter det garvade vi åt ALLT, vem helge? han älgen eller?

mindre kul har denna måndag varit då jag hela natten har vaknat från och till, mest till.. utav halsont. drog till jobb lagom väck imorses, chapa fick hänga med mig till citykliniken i landskrona där jag fick konstaterat att jag har drabbats av den hemska sjukdomen halsfluss... för femhundraelfte gången, blir man trött eller??? så penicillinen är inhandlad och jag ska fantamej ändå leva jävel på båten på torsdag och hela helgen i oslo,det kan ni vara säkra på mina pågar! ;)

nu e jag in the hoods,
inväntar mamma som ska komma hem från prag
med presenter och pengar, inte dåligt.

köööss


vilken lördag det blev

efter lite förfest nr 1 här hemma med böna, hansson, mackan, åfeldt och kniven var det dags förfest nr 2 nere på tycho i form av afterski, och ja jävlar vilket hålligång där var, adam var i sitt esse lika så simpen..

när vi kom ut i häljarp hade vi endast simpens röda stol med oss, den var lättare att få med än honom, han söp bort sig själv, haha han är verkligen i en klass för sig själv. festen var bra, vissa var redan rätt så runda om fötterna när vi anlände. emma, jeanette och conny hade gjort ett enormt bra jobb med allt från dukning till mat till lekar och jag hade mega skoj. dansade som attans sen också, en mycket lyckad kväll och en perfekt fylla, ibland får jag till det :)

nu sitter (halvligger) jag i soffan med sällskap av erika och böna.. jag tjatar om att vi ska hitta på något skoj men det är inte så lätt med dessa traderövar!

nu ska jag tjata vidare,

- ha det bra
- de gööör vi

kössies

gul och ful?

ja det kan man ju säga att jag är,
sitter just nu i soffan här hemma och inväntar bönis och hansson..
blir ett par bira och nagelmålning här hemma innan det är dags för att dra ner på afterskiiin.

iklädd, gul klänning, gula strumpbyxor, gula örehänge, gula naglar, gula diskhandskar, gul ögonskugga, gula skidglasögon och gul anka som handväska, gulare än såhär kan man nog inte bli. :P

vid 18.00 är det dags för kära emmas 20 års FÄRGfest i tallstugan ute i häljarp, kommer bli hur bra som helst har jag en känsla av.

ses i regnbågen, eller ngt ist för dimman denna afton.

KÖSS!!!

shopping alla cart

gårdagen var en bra dag,¨
jag och min kära bönis drog till nova, center syd & ett hemligt ställe för att shoppa outfits och presenter tills på lördag då det är dags för emmas 20 års fest, som nog kommer bli en av dom roligaste festerna detta året och deceniumet. fick till en o annan bra present och bönis tvingade mig till att köpa en gul klänning men jag tvingade honom till att köpa blått nagellack, vilket är värst liksom? ^o) mycket nöjd med vår helrunda igår, men den sista incidenten hade jag gärna skippat, mc donalds och stenar, icke min grej.

"gubben blev som en vildkanin på gotland"
nog bästa på länge, silken legend.

denna dag har startat bra, mycket nöjd med mig själv somhar varit uppe sen 06,45, drack för en gångs skull kaffe i lugn och ro, kollade tv, provade min enormt hemsk-fula, coola outfit. sen var det dags för ett par timmars jobb i stallet, kallt som tusan. och nu har jag landat hemma hos mamma, får passa på och sitta o face & bloggnörda mig då.

denna dag kommer nog sluta ganska bra har jag en känsla av,
vid 18 tiden kommer bönisen hem till mig för att dricka vin, snacka skit och slå in presenterna tills lördagen. sen ska vi ner en sväng på tycho där emma mfl ska käka, vi kände dock att vi inte har råd med tanke på att där kommer spenderas en o annan krona i oslo nästa vecka.

iaf, Grattis emma lilla på din 20årsdag. Hoppas den blir sketans bra men inget kommer nog slå lördagen :)

köössen påå diig



småå busar ;)
haha, ska jag vara så jävlig och berätta vad som sker efter vi har tagit denna bild? 
jag e 18 år fylld precis (har ej tagit körkort ännu), emma är 16 år. mamma och min familj är i dominikanska republiken på semester, jag passar huset. här är vi ganska så bakfulla och pallar inte gå till ica i häljarp, vi tar bilen och kör till ica, därav kepsarna och brillsen. haha. hoppas du inte avskyr mig när du läser detta mor lilla ;) 

tjohej!
 


don´t blame it on me

nej utan blame it på min samt erikas jävla pisse skit mög rövhålsdatorer som har tappat det fullständigt!

helgen var fin, sådär lagom mycket alkohol och trevlig

fredag, var på middag hemma hos mamma, eller rättare sagt jag & mamma lagade middag, gott blev det. sen spelades det spel, man är ju ett geni ;)

lördag, på dagen låg jag, simpen o lollo i min säng och kollade på när ålen (duktig som han är) målade min vägg, äntligen är den hemske,fule oranga färgen borta och väldigt tacksam för det är jag :) på kvällen var jag hemma hos danne & amelie, drack lite och spelade med andra ord, ni vet de spelet som jag älskar, dock var detta nya ord men det gick galant ändå, vet ni om ;)

söndag, var inte särskilt bakis då jag är väldigt chockad samt stolt över mig själv som har druckit med måtta denna helg, ni vet så som man bör dricka men aldrig gör, inte om man heter sofia holmberg iaf. blev lite utflykter här och var på dagen. sen träffades jag, bönis o ålen hemma hos simpen för att boka osloresan, woho!

såhär ser den planen ut för er nyfikna:

torsdagen (nästa vecka)
åker jag, carro, bönis, ålen & simpen med oslofärjan från köpenhamn,
festar, äter förhoppningsvis god mat, dansar och har det skoj
på fredagen är vi framme i oslo, där ska vi bo i 2 dagar hemma hos felicia & company
även här kommer det bli en massa fest och roligheter
på söndagen tar vi bussen hem, tar ca 7 timmar, men som tur är har vi varandra ;)

åh vad jag längtar efter denna resa!!!

är på jobb nu som alltid måndagsmorgnar, tänkte ta en cigg och ringa lollisen nu

vill också säga grattis till min fjälla, my ljungberg som idag fyller 21 år <3

kööössies

äntligen

så är det tisdag och den 2:e mars,
ikväll börjar dating in the dark (som jag tror kommer bli ett enormt kul program)
tänkte ett tag på att söka dit, men sett mig på tvn? hade inte kunnat gå ut sen..
också börjar efterlängtade desperate housewifes igen..

kommer nog bli en fin tisdagskväll,
om jag kan få till min flygande fia.. eller vad jag ska kalla det :p

jag vill till oslo NU!!!
trött på sketna, skeva, incestiska la

de var allt för mig, köss & hej!


då var det mars..

indianrace

fredag, shoppade på dagen, sen på kvällen blev det som sagt mys här hemma, som innebar hemmalagad pizza, erika, hemlig gäst, film, godis och sånt trevligt ;)

lördag, jobbade fick slutat redan kl 14.30 (fullt betalt till 21, inte dåligt) styrde upp bowling kl 19 efter femhundraelva samtal fram och tillbaka, vad skulle ni gjort utan mig? tafatta vänner man har ;) vi drog iaf till curla, jag, bönis, kniven, ålen, simpen, lina, robban & stördeper. och jag gjorde lätt bästa striken, skulle fan haft kamera med oss.. jag skulle ta och prova det tyngsta klotet, det flög rätt ner i rännan, studsade upp och blev en strike, hahaha. ibland får man till det. sen stack vi hem till stördeper en runda, men jag fick mega ont i magen så vid 22 tackade jag för mig och drog hem.

söndag, jobb jobb jobb..

idag är det måndagen den 1:e mars för er tappade som ej har koll på det

just nu sitter jag i soffan, har precis kört en snabbstädning av lägenheten och inväntar mamma och larry som ska komma med räksmörgåsar och äta frukost/lunch/middag, man kan kalla det vad man vill vid denna tid. för oss ungdommar är det frukost men för pensionärerna är det kvällsmat. strunt i det.

ikväll blir det jobb, men imorgon då är sofia holmberg ledig, vem gillar det tro?
får se om det blir en runda inom ikea, lidl och någonstans där man kan handla anti age kräm..
annars blir det nog till att tvätta, svårt val.. eller?

köÖösSsieS  




RSS 2.0