Sömn och sånt

Åh William har tappat sitt sovande helt. Lägger honom som vanligt i sin säng vid sju med välling men så fort jag går ut ur rummet blir han helt galen, alltså riktigt galen. Skriker hysteriskt och dricker inte ens sin välling. Skulle jag till sist få honom att somna i sin egen säng (då genom att låta honom gråta sig till sömns i över en timme) så vaknar han mitt i natten och är otröstlig och måste komma in till mig. Så igårkväll gav jag upp och jag och min fina påg låg och mös i min säng till despan, helt okej! ;) men det mest störiga är att han har valt att komma in i denna perioden nu precis innan Grekland, så hoppas innerligt att han har skärpt till sig tills dess. Annars blir det kaos!

Nu på morgonen ska jag till citykliniken, jag har haft ont i halsen i 2,5 vecka.. William beter sig konstigt på nätterna så kanske har han fortfarande något som gör ont på honom sen sist. Pratade med ck igår så lika bra att kolla upp det innan vi åker. Och kl 14 ska William klippa sig, så han är fin och slipper svettas så mycket under sin "fina" solhatt. Vad vi gör annars idag återstår att se, lite ärenden istan iaf.

Köss på er

Ps, 2 dygn kvar typ exakt till planet lyfter. (inte alls tjatig nej)


Återigen

Så var det ett tag sedan ;)

Min vecka,
Har än så länge bestått utav jobb, i tisdags var tjejerna och deras fina pågar hemma hos mig och busade. Nuförtiden när vi träffas så hinner vi knappt prata med varandra för det är ett sånt j'vla liv! Men det är underbart att se våra små älsklingar ha skoj tillsammans. Gårdagen spenderades med mamma, fick handlat och började packa till Grekland, åker om knappt 3 dygn! Ska bli så fint!!

Idag så jobbar jag till 15, sen cyklar jag i vanlig ordning och hämtar w på dagis och efter det blir det tvätt hela kvällen, lagom skoj.

Åh fattar ni hur underbart det ska bli med en vecka i Grekland med två utav dom finaste vännerna i världen och våra barn?! Sola, bada, leka, äta, dricka gott och bara NJUTA! ❤

Köss :)


Hej svejs

Var ett tag sedan..

Har jobbat hela veckan, det har inte hänt sedan långt innan William kom känns det som. Men jag gillar faktiskt att jobba nuförtiden och trivs bra med att jobba på bemanningen, väldigt varierande jobb och jag bestämmer själv.

Igår var vi hemma hos My och Bern och grillade samt spelade fyramanna whist, jag och My vann såklart ;)

Idag är mamma här, vi ska ner istan sen. Jubileum dag här i Landskrona så det får man ju inte missa.

Längtar så till Grekland, bara 1 vecka och 1 dag kvar, woho!!!

Hörs köss


Fina fredag

Då var det helg igen.
Lämnade William på dagis imorse, så nu mår han äntligen bra igen.. Förutom hosta och rinnig näsa. Jag fick tydligen inget jobb idag, åh blir så trött. Så är bara hemma nu, tänkte städa lite och eventuellt göra lite ärenden istan. Får passa på när man är barnledig.

Ikväll om vädret tillåter så ska jag, Felicia och william ha picknick vid slottet med hennes föräldrar och vänner. Kan bli trevligt. Annars har jag inte mycket planerat denna helg, rätt så skönt faktiskt. :)

Hämtade ut w's pass igår, han ser helt rolig ut alltså, men så söt! Åh typ bara två veckor kvar till Grekland nu, fint och kan verkligen behöva lite semester från allt! :)

Köss


Onsdag

Hallå kära vänner och alla som jag känner

Sitter as we speak i min soffa William sover och jag har nästan precis kommit hem från jobb, efter att ha vabbat sedan i torsdags så det var faktiskt najs att få jobba lite och inte torka bebis bajs hela tiden ;) har precis ätit kasseler pastasalladen från igår till frukost/lunch.. Återigen är det det hyfsat nyttiga livet som gäller så man kan se någorlunda normal ut i Grekland (åh bara 2,5 vecka kvar!!!) ikväll ska jag hör och häpna träna Step up med Felicia på träningsverket, ska bli intressant att se hur det går! :) pjuh, kommer svettas som en gris!

Hur mår William då?
Jodå, det börjar nog bli bättre. Förutom att han inatt vaknade hur många ggr som helst och var otröstlig, antar att det är magkramper eller ont i öronen.. Så svårt att veta när dom inte kan prata. Men förhoppningsvis kan han kanske gå på dagis på fredag iaf.. 👍

Ha en bra dag i solen. Puss å köss

(William har fotat sig själv, snyggt;)


Update

Magsjukan har INTE gett med sig, han sket precis ner sig själv, sitt rum, sin vita matta (som inte är så vit längre) och sin mamma. Åh låt han bli frisk snaart! <3


Barnakuten

Igår så var William helt slö, han kissade inte och fick inte i honom någon sorts vätska.. inte ens cola ville han dricka, då är det verkligen något som inte stämmer. Så efter ett samtal med 1177 så kom mamma och hämtade oss och vi körde till Lund och spenderade vår kväll där. Inte nog med att han har magsjuka (som knack knack ta i trä verkar ha gett med sig idag) så har han dubbelsidig öroninflammation, röd, svullen hals och ögoninflammation. Inte konstigt att han mår dåligt och att man knappt får i honom någon dricka eller att han i princip inte har ätit något sedan i torsdags :( så idag är vi hemma, ska gå till Apoteket när dom öppnar för att hämta ut penicillin och Ipren.

Ha d, köss


Vår helg

Heeey

Det blev att vi tittade på Hampus i fredag, dom var faktiskt riktigt bra. Nu är dom bokade till karnevalen och venfestivalen också, stolt syster! :) efter spelningen så tog vi en öl med pappa, Annika, Simon, Sofia och company på fellinis. Sen tackade vi för oss.

Igår, Lollo hade tjejfest och firade att hon hade fyllt 25 år i veckan. Det blev en mycket trevlig kväll som avslutades på tages dansgolv :)

Idag är jag bara hemma och myser med min William som fortfarande inte mår bra. Han har diarré och har nästan inte ätit något sedan i torsdags. Så får vara hemma med honom och vabba imorgon också. Stackars min lilla fis :(

Hej svejs och köss


Nejmen

Hej bloggen!

Igår var vi lediga, detta firade William med att lägga av den största spyan jag någonsin sett och som grädde på moset hade han sketit ner sig totalt. Nu under natten hade han nästan 40 grader i temp och idag har han än så länge producerat 4 riktiga diarré blöjor. Min stackars lilla bebis. Det enda positiva med det här är att han myser med en som bara den, vilket annars är väldigt sällsynt så det får man ta till vara på! :)

Ikväll spelar min bror och hans band i teaterparken istan. Planen är att vi ska se det men det beror såklart på hur William mår. Kan iofs vara skönt för honom att ligga och mysa i vagnen. Har ju sagt till en del utav mina vänner att dom ska gå dit så kanske lite konstigt om inte vi dyker upp då, haha.

Nu ska vi mysa vidare. Köss på er


Godkväll

Mycket nöjd med mig själv idag faktiskt. Gick halv stan runt sedan mötte jag upp Felicia för en islatte i solen på 261, Hanna joinade också. När William vaknat och tröttnat på att fika gick vi en runda istan. Hittade världens finaste kjol på hm som jag bara måste köpa, har tänkt på den heeela dagen, är helt kär!!! Sen körde jag, Felicia och w ut till ålen i asmundtorp för att grilla korv och sola. När vi varit där ett tag sa vi hej då till ålen och körde och handlade på netto. Var hemma till 18, en riktigt bra dag!

William la jag innan 19 men han har fortfarande inte somnat än :( vet inte vad det är med honom, hade han uppe en runda till i typ 20 minuter för att han bara skrek. Hoppas han somnar snart, då ska jag rätt in i sängen och sätta på en film och somna gott. Imorgon blir det jobb/dagis 7.30 - 15.00 :)

Godnatt och köss!!


Inget jobb

Blev inget jobb idag, men William är ändå lämnad på dagis tidigt imorse. Ska hämta honom 11.30. Tänkte faktiskt ta vår NYA fina vagn och gå dit i det härliga vädret. Sen lär väl han somna gott i den och jag traskar vidare till västra fäladen för att hämta min delegering och sen går vi ner istan för lite ärenden. Bra motion som kan behövas på den kropp!

Handlade som sagt vagnen igår, det blev gtn, en svart sådan. Är jätte nöjd med vagnen, mega skön att köra! :)

Ha en bra dag i solen! Köss


Fin söndag

Inget dåligt väder vi hade igår alltså! Man blir så mycket gladare och allt känns så bra när solen skiner, konstigt men underbart. Danne, amelie och Hugo kom ut till asmundtorp så vi gick en runda och barnen fick leka. Sen åkte jag med dom till stan för att tvätta, laga middag och sådant. Senare kom ålen och William till mig. Och på kvällen jag och w en liten kvällsrunda med Felicia medan ålen var på gymmet.

Idag ska jag och w till hbg med mamma för att köpa en ny vagn, woho!! Blir antingen en city mini gt eller city mini, får se men lutar definitivt åt gt'n.

Hörs sen, köss!


Grillat till frukost

Vi är hos ålen och här är ingen frukost. Så det blir grillad fläskfilé från gårdagen till frukost och sallad till det som ålen just nu står i köket och gör, rätt så fint ändå :p

Helgen har spenderats här ute. I fredags var här lite folk, bla Felicia och Micke. Vi tre åkte in till stan och jag fick dansat lite på Tages innan jag tog taxi hit igen till w och å. Vi har grillat, grillat och grillat. Ikväll ska jag hem och tvätta och INTE grilla.. Rätt så trött på det nu, haha.

Sen när min lilla fina plutt har sovit färdigt så ska jag ut och sola/leka i det underbara vädret.

Ha en bra dag! Köss


Hajje

Min gårdag,
Spenderades först på väla med My. Vi var där 5 minuter innan dom öppnade. Papporna tog hand om barnen där hemma så vi fick shoppa i lugn och ro för en gång skull. Handlade de obligatoriska sommarskorna på skopunkten, ta 3 betala för 2. William fick lite fina sommarkläder ifrån Zara och jag "fick" även två par nya byxor (vita och mintgröna) en klänning och ett linne. Mycket nöjd! :)
Efter väla blev det en tur på stan med ålen och w, åt langos på tivolit. Och på kvällen stod det tacomys hemma hos mig.

Idag var det tillbaka till verkligheten efter nästan en vecka utan jobb och dagis. Efter jobb kom mamma och sen körde hon ut oss till asmundtorp där vi nu befinner oss. Har solat och snart kommer ålen från jobb, då blir det grillning. Fint!

Köss


RSS 2.0