Familjekväll

Dagen började med ett jobbpass till kl 13, helt okej om ni frågar mig. Dessutom så älskar jag mitt jobb och hoppas innerligt att jag får stanna kvar även efter årsskiftet.. Vi får väl sen.
Sen cyklade jag till Williams dagis som idag hade drop in för oss föräldrar. Dom hade bakat en jätte fin nalletårta och bjöd på det, kaffe m.m. Där stannade jag i nästan 2 timmar lekte, pratade med personal och föräldrar och hade det allmänt trevligt :) sen var det rätt hem till tvättstugan, mindre trevligt.
Och ikväll har vi varit hos mamma på middag tillsammans med simon, Sofia, hampus och Micke. Hon bjöd på röd kycklingcurry gryta och chokladpudding, mycket gott och trevligt med lite familjetid :)

Imorgon är vi lediga och ska till busfabriken och busa med Sabina, Milo, My och Alexander. Först ska vi mötas upp i häljarp för en bullfrukost, perfekt start på denna helg!

Godnatt och köss på er


Min tisdag

Spenderas först på jobb 7.30-14.00 sen hämtade jag hem min lille plutt från dagis och efter det bjöd vår kära mamma/mormor på middag. Älskar att ha henne så nära, haha.
Sen kom Sabina hem till oss, innan William gick och la sig så höll vi låda. Dansade rundor i hela lägenheten haha.
Sen hade vi en riktigt tjej-mys-kväll 👍 :)

Idag ska jag jobba 14-19, perfekt då w's dagis stänger 19, så förhoppningsvis kan jag sluta 10 min tidigare så jag hinner hämta honom själv.
Men nu ska vi klä på oss och sånt för att köra till farmor med frukost och hämta min 25års present, mycket viktigt.

Puss å köss till er


Godkväll

Min födelsedag blev riktigt lyckad. Dagen fick jag spendera tillsammans med min fina son och kvällen/natten med mina underbara vänner.
Jag hade tydligen gjort mat till ett helt kompani så det blev en massa över, vet vad jag ska äta nu i en vecka iaf.
Kvällen innehöll iaf lekar, vin, skratt, dans, drinkar och efterfest här hemma. Mycket nöjd! :)

Ikväll har jag jobbat, känner mig fortfarande bakis men imorgon lär jag förhoppningsvis vara mig själv igen. Mamma hämtade w på dagis och la honom här hemma som vanligt, skönt att komma hem till en sovande unge, då är dom som sötast ;) Nu tänkte jag försöka sova, jobb och dagis imorgonbitti igen.

Godnatt, köss!


Min 25årsdag

Vaknade 20 över 6 utav williams gnäll, tänkte ååååh inte redan, yrvaken gick jag upp sen kom jag på ja just det jag fyller ju år idag och då var det lite roligare. Men samtidigt så saknar man att ha någon som sjunger för en och gör frukost på sängen till en. Får lära w det tills nästa år ;)
Och ja det verkar vara slut med sovmorgnar i detta hem, varade drygt en vecka.. Skit också :( det enda positiva är att man får mycket mer gjort när man går upp 2 timmar tidigare.

Igår var det fullt upp, handlade lite sen lagade jag och mamma mat tills idag. Sen hann jag och William med en sväng i karlslund och tittade på djuren som w älskar. Igårkväll var mamma här, vi körde en svensk klassisk fredag - idol och Tacos. Undra hur många andra som också gjorde det? ;)

Idag, som sagt idag fyller denna kvinna 25 år. Jag ska spendera min morgon och förmiddag med att laga ännu mer mat (det blir buffe därav all matlagande) och städa det sista. Blir det fint väder vill jag hinna med att mata ankorna med William också så vi får det lite roligt ihopa. Vid 14 ska jag lämna han i Ekeby hos pappa, Annika och Julia. Där ska han sova :)
För ikväll blir det tjefest här hemma, ska bli så skoj :)

Ha en bra dag alla för det ska jag!

Köss

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_526232e59606ee42b3de51d5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_526232e59606ee42b3de51d5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_526232e7e087c371dd9f0dde.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_526232e7e087c371dd9f0dde.jpg" class="image">


Suprise

Tänkte överraska er alla med ett inlägg, om det nu ens är någon som orkar titta in här längre med tanke på att det var typ ganska så exakt 2 månader sen jag blogga. Men nu så.

Vill mest göra detta för min egen skull och uppdatera lite om william så man har det att titta tillbaka på.

Så, livet rullar på för mig och min lilla fina son som nu är 21 månader och utvecklas som bara den.. För drygt 1-1,5 månad sedan började han säga sina 3 ords meningar, så som mamma är där, där är mormor, där bor mormor (man kan se hennes balkong från Williams rum) bilen kör där osv, än så länge så tror jag faktiskt han är rätt så långt framme i sin språkutveckling, det kan ju vara väldigt individuellt det där med språk.. Men han har alltid varit glad för att prata, undra vart han har fått det ifrån? (inte hans mamma och mormor väl) ;) Hursomhelst så är jag världens stoltaste mamma. Han är så go, glad och framförallt snäll.. Älskar att dela med sig utav både leksaker, mat och dricka. Hans sömn har också blivit bättre händer väldigt sällan att han vaknar på natten och den senaste veckan de dagarna vi har varit lediga på morgonen så har han vaknat runt 8.30, helt okej ;) dock vaknar jag ändå runt 7, mindre skoj.

Till helgen blir jag 25 år, var tog dom 25 åren vägen? Samtidigt som det känns som man har levt väldigt länge så känns det som igår som man sprang och lekte på albanos skolgård eller tjuvrökade bakom slöjden på sandåker.. Men nu är man snart 25 år och har en son som snart är 2. Hänger inte riktigt med i tiden, men som jag envisas om att ta upp, det gäller verkligen att ta vara på tiden och njuta!!

Nej nu kallar snart sängen, jobb och dagis imorgon. Sov gott så hörs vi snart :) köss!


RSS 2.0