jag är fan kär

i min balkong, hur man nu kan vara det?
fan också att det inte e fint väder, då hade jag nog suttit där hela morgonen, med dator, cigg och kaffe. men förhoppningsvis lär det bli möjlighet till många sådana dagar i sommar, eller?

igår efter både jag, mamma & ålen hade ridit stack jag hem för en snabb fixning sen blev det tycho med en jävla massa folk, jag höll mig till ramlösan tillskillnad från vissa andra ;) det spelades yatzy, maskin och uno som vanlgit. några mindre trevliga grejor hände också, men det hör inte hemma på bloggen. kan bara berätta för er att jag är sjukt besviken, trodde mer om dig, så.

idag ska mina älsklingtvillingar på sin studentbal, ingen dålig kavaljer challe ligger inne med, haha adde aka ds, sett han i smoking??! så ska till löparen vid 15 och stirra ut dom. har en känsla av att dom kommer vara finast av alla :)

sen 18 e det dags för jobb, slutar inte förrens 21 imorgonkväll.
sen börjar jag 9 igen på söndag till 21.

lär nog inte bli mycket uppdatering i helgen
så ha en bra helg och gör inget som jag inte skulle ha gjort ;)

kössar!

sommar och sol

det är väl för jävla skönt?
hoppas bara att det håller i sig,
ryktas regn imorgon, inte okej!

igår blev det badminton igen, denna gång med ålen och mina brödrar, ålen hade inte en chans mot holmbergarna kan jag säga, också körde han den klassiska; skyllde på racket! ha, silken sopa! känner att jag har börjat bli badmintonnarkoman? bättre att det är det än något annat iaf ;)

idag har jag och mamma varit på plantagen i rydebäck och handlat blommor, krukor och grejor till min balkong eller min & erikas rättare sagt.. underbart att shoppa när ens braiga mamma betalar, tack som fan! nu har jag snyggat till på balkongen som e riktigt grann, sommrig och färgig, mycket nöjd med den..

nu inväntar jag bara en snubbe från landskronahem som ska fixa stoppet i vår svinvask sen e det dags för ridning på min fina bean, hemskt vad jag har blivit aktiv helt plötsligt va? :p ja, jag är lika chockad som er, men skönt är det :)

ha en fin torsdag mitt people!

kössies

snabbt som fan ska det gå

förlåt förlåt förlåt, jag e en otroligt kass bloggare.
därför ska jag försöka uppdatera er så snabbt jag kan om vad som har hänt den senaste tiden.

vi kan väl börja med fredagen

jennie hade tjejmiddag, det bjöds på trevligt sällskap, underbar mat samt efterrätt, roliga lekar och ett o annat charty öga. sen drog vi ner till stan, efter tycho tackade jag för mig och besökte falafelvagnen innan hemgång.

PENSIONÄRSVARNING!!!
(på dom följande två inläggen)

lördag, vid 14 var jag och ålen hembjudna till min farmor för att äta både hemmalagade kåldolmar och kålpudding, SÅ GOTT! sen stannade vi ända till kl 21, kollade en massa foto på mig när jag var liten och spelade uno.

söndag, på dagen red jag med min kära mor :) sen på kvällen åt jag god mat och spelade bingolotto??? vann inte ett skit.

måndag, jobbade och sen blev det badminton på korpen tillsammans med ålen, andy & carro. som jag ägde dom allihopa ;)

igår, på dagen var vi ute vid sandbergen och motionerade, sjuk träningsvärk efter badmintonen men det gick. sen jobb och efter jobb körde jag hem till lina för att säga hejdå till min fina alexandra och hennes mage, typ alla vi tjejer var samlade, kollade dh, gav alexandra presenter i form av bebiskläder och så.

blev ett stressigt o slarvigt inlägg, men nu e jag ikapp iaf.

köss

hönis goes lill-lördag

typ,
vi var en massa tjejer hemma hos oss igår,till och med tjejer som inte är med i hönis.. typ emelie & filippa men jag klagar inte. alla drack vitt vin, nog första gången jag har varit med om det, vi spelade jag har aldrig, sen blev det lite klabb med en utav hönorna och jag kände mig partysugen så lämnade hönis och drog till simpen där han, bönis, kniven, päron och danne befann sig. blev en massa snack samt lite stampande on the ground. sen drog vi ner till tycho, hade spritkrig som vanligt och blev fan nästan blind! sen blev det falafelvagnen, fick handskas med en o annan jobbig kebabliknande typ. ah! sen rätt hem, har tydligen spelat poker inatt på ålens konto? haha, förlorat en o annan krona, sorry älskling!

nu är jag hemma hos mamma, kaos i skogen är bara förnamnet silken familj/släkt man har alltså. idag har jag och mamma ridit på vår fina häst mr bean, bean, böna, bönis. haha pallar ju inte hans smeknamn. hursomhelst gick det bra och det var faktiskt riktigt skönt, så nu ska vi hålla igång detta :)

ikväll kommer förhoppningsvis min snutt hem, då ska vi ta igen för förlorad tid ;)

puss & köss


En vacker dag..

Ligger just nu och nattfilosiferar, vilket oftast är dåligt både för den ena och den andra versionen av mig själv.  Men jag börjar sakta men säkert att få dom båda två att komma överens igen, om några veckor kanske dom till och med har slutit fred fullkommligt. Några veckor är kanske till att ta i men om ett par månader åtminstone.

Jag har en plan, en förjävla bra plan ska ni veta.
(jag vet att jag pratar i gåtor)

men ni kommer att förstå.. en vacker dag så.

kööss så länge

detta har gått för långt..

jag pallar inte med mig själv längre,
sofia holmberg och sofia holmberg är nu officiellt ovänner!

och det lär inte fixas förrän hon ena tar tag i sitt liv så att hon andra blir glad.

jag vill vara en katt

typ såhär;


hej på dig

ligger just nu nerbäddad i min sköna men enormt tomma säng, eller guc ligger också här men tar inte särskilt stor plats. min älskling är och jobbar i göteborg (han åkte igår) och detta resulterar i att nätterna får spenderas i min ensamhet, tyck synd om mig gott folk, tyck synd om mig! :( tack

kan berätta lite smått om min helg för er som skulle vara intresserad utav det,

lördag var det som sagt dags för födelsedagstjejmiddag hemma hos lollo, det bjöds på god mat, trevligt sällskap, djupa konversationer, jag har aldrig, fjortisbusdriver & mycket skratt. sen gjorde vi stan, med min anki ballong som en viss frukt i form av ett päron dödade :( hann iaf med inferno, tycho, shots med adam uppe hos patrik och sen en o annan dans på tages tills lamporna tändes, mycket nöjd med mig själv, brukar vara trött (läs för full) och dra hem innan dess. sen åkte jag till trängis och sov gott, eller sov iaf.

slitsöndag, jag var RIKTIGT sliten men som tur var spenderade jag den med en ännu slitnare bönis, då mår man bättre. vi skulle vara duktiga och gå ut och gå, vi gick HELA vägen runt citadellet och jag fick äntligen spela min söndagsbasket i form av en tom cola flaska och en sopkorg, jippi! sen blev det storshopping på CG och sedan lagade jag mat till oss, baconlindad kycklingfile, potatisgratäng o sallad, blev skit gott :) på kvällen höll även fillis, emmie, erika & sabina oss sällskap.

idag har jag som vanligt jobbat 7-18
efter det hämta jag guccen, och sen alexandra
körde hem till mig och kvällen har spenderats här hemma med henne, erika, hanna, my & emmie, spelat spel, snackat skit och allt det dära vi gör.

nu ska jag titta närmare på one tree hill och förhoppningsvis sova gott.

köss & god natt mitt people



bönis och carro gör walk of shame duvett?

god morgon

det är verkligen inte varje lördag sofia holmberg vaknar obakis.
men gött är det kan ni tro.

vad har då hänt de senaste dagarna i mitt fucking liv?
det ska ni få höra nu, eller höra o höra ni ska få läsa.

i torsdags efter jobb drog jag, ålen och jarlsdal ner till tycho för att äta, vi åt fondue och fy fasiken vad gott det var. skit störigt att jag inte har provat den innan för nu på tisdag ska tycho få en ny meny och då försvinner den :( men fick höra att där skulle vara lax på den nya så det kompenserar det hela, nu vet ni det.

igår skulle jag på kurs i krisitianstad kl 9, och ålen samt lill-nils var så snälla att dom följde med som sällskap så jag skulle slippa köra själv. jag stack till kursen och dom gick till centrum. vi skulle egentligen vara 4 st på denna kurs men ingen av dom andra dök upp, så jag fick vara själv med föreläsaren, blev mest att vi diskutera en massa och jag fick ut jätte mycket utav kursen. fick sluta redan vid 12 tiden fast att kursen skulle varat till 16. åkte ner till stan och fann pågarna på house of bagels där dom satt med min dator och vars en öl of course. där satt vi ett bra tag och hade det allmänt trevligt.

när vi sen skulle köra hem fick vi den brilijanta idèn att köra inom sexbutiken i lance stad gunnesbo. där inhandlade ålen potenstabletter (kan behövas;) sexspel, butplugs och glidmedel. som han inte kommer få användning för så vidare simpen inte e villig ;)

sen på kvällen tog vi det lugnt, jag lagade grön curry kyckling gryta och vi drack vin.

men ikväll gott folk då ska fia vara helbränd, så som ni alla känner henne. lollo ska ha födelsedagstjejmiddag :)

nu ska jag tjattra vidare & dricka kaffe med en bakfull holk som har sovit här,

köss och ha en trevlig lördag people

she's here

och vem är gladare än jag?
min älskade alexandra är hemma hos oss igen, iaf för 2 veckor som antagligen kommer springa iväg som alltid. men skit i det, för om ca en timme ska jag krama ihjäl henne och hennes lilla bebistös i magen, kanske inte riktigt krama ihjäl men ni vet vad jag menar :) sen ikväll blir det hönis hemma hos lina, med greken och dom andra hönorna. vad som händer ikv vet jag inte, tror helelr inte lina har planerat värsta grejorna. kan tänka mig att det blir massa snackande och spel, jag klagar ikke.

erika kom hem för en stund sen och sa att hon skulle prova på att laga spagetti och köttfärsås den idén släppte hon ganska snabbt när jag erbjöd mig att laga det, haha. så har haft lite eftermiddagsmys här hemma med sambon och grannen.

nu ska jag hoppa in i duschen,

köss.

u know we are meant to be baby! ;)

nu ska ni få höra

om min helg,
bättre sent än aldrig?

fredag, efter torsdagens enorma festande va jag fast besluten om att jag skulle ta det lugnt fast att det var valborg. men på eftermiddagen drog jag och ålen ner på tycho där lite folk befann sig. böna och kniven tyckte vi skulle följa med hem till bönas mamma & sliris för att spela wii, äta pizza och dricka lite alkohol, and so we did. hade mega trevligt, kan ha lite att göra med att jag klådde både ålen,böna och kniven i bordtennis samt att jag klådde bönis i allt annat också och alla som vet silken dålig förlorare han e kan ju tänka sig hur hans hue såg ut, HAHA!!! vid 12 tiden tittade vi en snabbis på tycho, sen blev det rätt hem i bingen.

lördag, uppe med tuppen för att hjälpa invalido 1 & 2 med frukosten o förberedelserna inför herrklubben. sen rätt hem och sov typ hela dagen. på kvällen fick jag några tjatesamtal om att jag skulle joina herrklubben och jag är ju inte helt svårövertalad när det gäller fest så jag drog hem till lill-nils där dom befann sig. hann dricka några öl innan vi drog ner till tycho, där blev det en massa shootande och en jävla massa dansande med min indian, han kan när han vill den. sen blev vi av med folket och efter att bönis köpte en kebab samt servetter till mig (jag var bajsig och han hade inget toapapper hemma) drog vi till falken för att efterfesta a la indianstyle, med 3,5or och ljuvlig musik :)

söndag, slitsöndag med slibönis. sen vid 20 tiden övertog slitålen.

KÖSSIIIS

RSS 2.0