Påsk nr 2

Idag är vi i Ekeby och firar påsk. Precis ätit, jävligt gott och nu är jag jävligt mätt. Men sen blir det tårta, finns nog lite plats till det ändå, älskar mat!!! Haha ;)

Vi just nu, inte det lättaste att ta foto med en liten vilding!


Glad påsk

Alla mina kära läsare!

Idag har jag jobbat till 13 sen mötte jag upp ålen nere istan för att få med min världens finaste son hem. Nu vilar han och jag har precis målat naglarna. Kl 16 ska vi befinna oss i Helsingborg för lite påskfirande hemma hos mamma och brorsorna :)

Köss och hej


Myskväll

Nu har My och Alexander precis lämnat mig, tanken var att dom skulle sova här men Alexander är förkyld och lär ha en jobbig natt. Jag ska upp och jobba imorgonbitti och sover då gärna hela natten. William är hos ålen så lär inte bli störd utav honom, ska bli skönt ;)

Vi har iaf haft en mysig tjejkväll. Ätit tacopaj med tzatziki och grekisk sallad, inte helt fel. Jag blev dock jävligt mätt så mitt hemmakvällar godis har jag typ inte rört ännu. Vi har "kollat" på Let's dance, men som vanligt blev det mest snack och lite tvtittande. Mysig kväll med min fjällis! :)

Nu ska jag titta lite på tv sen lär jag somna som en stock.

God natt, köss!

https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_51561184ddf2b31fb5c07ca0.jpg" class="image">


Gårdagen

Vi hade det trevligt i karslund. Vi grillade korv och dom bjöd på påskbakelse och kaffe. William och Milo lekte fint, sötaste killarna. Nu märker man att w börjar tycka det är roligare att leka ute, han har inte varit ett big fan utav det tidigare.

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_515543539606ee46711437e8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_515543539606ee46711437e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1040369/7-3/pic_515543549606ee4648c48899.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1040369/7-3/pic_515543549606ee4648c48899.jpg" class="image">


Påskfest

Sitter i bilen utanför netto och väntar på mamma. Hon köper korv och bröd som vi ska grilla. Rådstugan har nämligen "påskfest" i karlslunds parken idag och givetvis ska vi dit och leka :)

Här kommer några töntbilder på mig just nu, enjoy!


:(

Åh är alldeles för upprörd för att sova, varför kan livet inte bara vara lätt och bekymmersfritt alltid? Vi människor ska göra det så mycket svårare än vad det behöver vara.

Jag vill bara leva ett underbart liv med min son, visa han världen, lära honom saker, se honom växa upp och bli den bästa han kan bli. Se till så att han är lycklig varje dag!

Det är mitt mål här i livet.
Ska sluta försöka låta saker påverka mig negativt och fokusera på det positiva i mitt liv. Vänner - familj och framförallt William! <3

Men det är inte så lätt alltid.
Nej nu får jag nog äta en knäckemacka åt tidig middag för att jag trodde jag skulle somna innan 21, det sket sig så nu blev jag hungrig. Fan också!


En fin vårdag

Har vi haft idag.
Vi köpte med oss kaffe från eh och gick till teaterparken så barnen fick leka av sig. Efter det gick vi en hyfsat lång runda så Alexander (aka duracellkaninen) kunde somna och det gjorde han. Vi satte oss i solen på 261, William fick mat sen somnade han också. Vi delade på en kycklingbacon macka, vad annars? Och snackade skit som bara vi kan! Fin, mysig och trevlig dag :)

Nu har jag och w precis ätit middag (pasta carbonara) så nu blir det lek och mys fram till kl 19 när Williams säng kallar på honom och soffan på mig, somnar nog innan 21 idag känns det som. Haha.

Köss


Woho

Idag ska jag ut i det fina vädret kan ni tro om ca en timme för att vara exakt. Då kommer My och Alexander och vi ska gå en runda på stan, köpa med oss fika och sätta oss i en lekpark eller på torget. Får se vilket humör våra små killar är på.

Så nu är jag duschad och väntar på att min underbara fina lilla fantastiska son ska vakna så vi kan göra vid oss och han kan få äta sin gröt. Han gick upp 6(!) och nu har han snart sovit i 2 timmar. Då kunde han väl lika bra ha sovit till 8 imorses kan man tycka!!

Ha en bra dag i solen, köss!


Påskris

Efter jobb körde jag hem, mamma var sugen på kebabpizza från Rhodos så fick bege mig ut igen. Fick köpt mitt påskris samt en pizza som vi delade på. Gott! Sen klädde jag mitt ris och satte mina små kycklingar runt blomman på bordet så nu är här lite påskigt här hemma. Nu sover William och jag håller kväll med halv åtta hemma hos mig, mitt favvoprogram. :)

Godkväll!


Underbart väder

Som jag inte för njuta av! Jobbar på bredgatans gruppboende för utvecklingsstörda. Första gången jag är här och är här ensam. Men det går faktiskt bra. Slutar 14.30 och som vanligt passar min mamma william, vad skulle jag gjort utan henne? När jag har slutat tänkte jag köpa lite fint påskris och dekorera det. Sen måste jag få njuta lite i solen idag också! :) sen är jag ledig onsdag och torsdag och förhoppningsvis för jag jobba heeela långa påskhelgen fredag till måndag, fina pengar!

Köss på er


Våffeldagen

När jag kom hem efter jobb så sov w :( pratade lite med mamma innan hon åkte hem sen lagade jag mat, fläskpannkaka, perfekt att göra när man vill att det ska gå snabbt och gott är det också. Efter William hade vaknat och vi hade ätit middag så gick vi över gatan till Felicia. Där blev det efterrätt i form av våfflor dagen till ära, är det Våffeldagen så är det! Fint 😃👍


My weekend

Hej!

Min lördag, först var det kalas för micke med god smörgåstårta och cheesecake! Mums! Sen var det dags för tjejmiddag hos My för henne och Jennie som firade sina födelsedagar tillsammans, där bjöds det på god mat à la Grekland! Efter lekar, dans och skoj så blev det en runda på Tages. Det var sådär, tycker visst inte det är så skoj ute längre.. :(

Söndag, blev ingen bakis söndag här inte. Åkte till Ekeby för att hämta min lilla älskling. Där lekte vi ute och grillade korv. Sen körde vi till mamma i hbg. Där fick vi en god middag. Och jag fick med mig hennes cykel hem då min har blivit stulen!!! Åh åh åh! Så sjukt jävla irriterande!!! Min fina vita monark cykel som typ var världens bästa att cykla på! :(

Idag jobbat jag slutar 15.30 och då ska jag hem och mysa med min fina pojke som jag saknar som fan just nu! Mamma passar honom hos mig. Pratade med henne innan och hon har visst städat mitt hem och min balkong, världens bästa mamma 😘

Hörs köss


TGIF

Idag jobbar jag, dock bara en timme till sen håller jag helg! Ska vara ledig hela helgen, sjukt! Händer inte allt för ofta längre. När jag har slutat ska jag hem till w, där ålen också är och passar honom. Blir en god frukost med bullar i ugnen. Sen tänkte vi ta en sväng på stan i det soliga men skit kalla vädret. Ska på kalas till Micke imorgon på dagen så måste hitta något till honom plus att jag ska göra min goda daimcheesecake som han ska bjuda folket på, fint! Sen imorgonkväll ska My och Jennie ha tjejmiddag tillsammans och fira sina födelsedagar, det ser jag verkligen framemot.. :)

Back to Work! Köss på er


Landskrona 600 år

Idag fyller vår stad 600 år. Tycker Landskrona är en fin stad, en riktig sommarstad. Dock har den inte världens bästa rykte och man skäms nästan att säga att man kommer från Landskrona när man pratar med folk som då inte gör det.. Dom flesta som inte bor här har helt fel bild utav vår kra stad.

Dagen började med att mamma kom hit för att passa w. Jag skulle ta cellprov (igen) hade ju förändring och klabb för ett halvår sedan men det såg iaf bra ut med kamera. Nu ska jag bara vänta på provsvaren. Intressant va? ;)

Sen strax innan 10 promenerade jag, mamma och William ner istan för att gå se en skymt utav kungen, det fick vi 👍 andra gången man fick sett honom, han var ju faktiskt här en sväng på 90-talet ;p sen blev det en fika på maddes och lite shopping. Handlade ett par fin shorts som var på rea på hm till w och en t-shirt. Vill ha sommar/vår nu!

Nu tvättar jag för fulla muggar. W vilar och sen ska vi laga middag. Köttbullar och pulvermos, fint ska det va ;)

Köss!


Har det bra

Ålis bjöd på Ostbricka och landgång igår och jag bjöd på hemmalagad pizza idag. Kommer rulla fram!


Hej i blåsten

Jobbar i hemvården idag (larvi). Kan tala om för er att det är INTE kul att cykla ute på Strandvägen i detta vädret. Nu vet ni det. Kan berätta för er hur min helg såg ut, here we go..

Fredag, jobbade på dagen sen på kvällen var jag ute och åt på basilika med tjejerna. Blev också en öl och lite grodspelande på tycho. Mycket trevlig kväll med dom bästa! Ålen, Fredrik, William och Alexander hade grabb kväll hemma hos mig 👍

Lördag, Jag och William spenderade heeela dagen i Ekeby. Vi anlände vid 9 med bullar och var hemma vid 20.00. Pappa lagade en god middag som jag tänkte bjuda någon på en dag, någon frivillig? :)

Söndag, jobbade till 13.30 sen kom mamma hem till oss. Vid 18 lämnade jag William hos lina och Björn som fortfarande har honom. Perfekt med vänner som ställer upp så man kan tjäna pengar. :)

Jobbar till 16 idag sen ska jag hämta hem min lilla älskling som jag saknar som bara den!!

Håll i hatten, köss!


Bilder

Som lovat så får ni bilder på williams nya outfit :)


Väla med mysis

Idag skippade jag och my öppna förskolan och åkte istället till väla. Där köpte jag fina polaren & pyret ytterkläder till William som hans pappa så snällt betalade, så nu kan han också vara fin, torr och varm när han börjar på dagis. (förskola, förlåt jennie;) han köpte även ett par skor till sig själv som är bra för honom nu när han går/springer rundor, vilket han gör hela tiden, han har helt lagt krypandet på hyllan👍 så nu är han fit for fight. Han har nämligen fått dagisplats på bronsängen (typ där vid gullstrand) vi tackade nej till lek och lär för att det var för långt borta också ger dom oss en plats som nästan är lika långt borta! Alltså dom människorna (människan) som sköter placeringarna har jag inte mycket över för. Men jag får helt enkelt cykla som en dåre och vänta på tills där dyker upp en plats i närheten. Så den 4:e april börjar han skolas in.

Och ja William är sjuk, genom förkyld och feber.. Därför passade en tur på väla bra dag så fick han mysa i vagnen mellan provningarna.

Lägger ut en bild eller två på sakerna sen. Puss och köss


Min tisdag

Började med ett jobbpass 7.30-14.00 asmundtorp/häljarps hemvård. Mamma passade w, så när jag slutat löste jag av henne på öppna förskolan där hon befann sig. Sen mötte jag upp My och vi tog en snabb fika på eh, Alexander var inte alls på fikhumör så vi fick fly hem till mig. Sen kom Jennie efter jobb och vi hade det trevligt trots två gnällisar som avlöste varandra. :s

När Jennie gick gjorde jag middag och sen kom ålen efter en lååång arbetsdag, så vid 20.00 satt jag ner i soffan och åt fläskpannkaka efter en minst sagt fartfylld dag. Och nu ligger jag i sängen efter en skön dusch och ska kolla på film. Lär väl somna efter 10 minuter som vanligt.

God natt och köss


Måååndag

Och har precis lagt mig på soffan.

Min dag,
Började här hemma med frukost med mamma. Sen kom Lollo och åt frukost bestående av pannkakor. Sen hängde vi tre medan William vilade middag i drygt två timmar (?!) sen lämnade mamma oss. Och jag lagade middag till oss tre. Falukorv i ugnen med potatismos, fint. Under tiden tvättade jag och har också dammsugit, effektiv dag.

Nu blir det mys och godis till en film med ålis.

Godkväll köss


Fast i en trapp

Jobbar idag öster/örja hemvård och sitter just nu fast i en trapp på öster av alla ställen, nyckeln till en vårdtagare har fastnat i dörren in till trappan så sitter här och väntar på landskronahem och har gjort det i snart en timme!! Rolig arbetsdag! Eller inte, ont i röven av att sitta här!

Kan berätta lite om gårdagen. Vi grillade som sagt hos ålen i asmundtorp, 11 pers med barnen inräknade. Det var jag, ålen, William, My, fredric, Alexander, Kim, Carolina, Collin, Jocke och Caroline. Vi åt god mat, köttet var dock lite bränt då killarna fick grilla i mörker, haha. Men det gick att äta. Sen var det dags för årets melodifestival final. Vi lottade och satsa pengar på vilken som skulle vinna, ålen vann!! :) sen bada killarna jacuzzi och vi snackade skit. Trevlig afton! :)

"Jobbar" som sagt här i trapphuset, kommer dock bara sitta här till senast 12 sen slutar jag! Då blir det lite veckohandling på cg och sen ska jag hämta min älskade plutt 😘

Köss


Lördagmorgon

Godmorgon på er alla där ute!

Gården, jobbade på kopparängens servicehus till 12.30. Sen fick jag morfars bil och körde ut till asmundtorp där ålis och min lilla älskling befann sig. Sen körde vi in för lite ärenden istan, hämtade bla mitt paket från ellos, woho! Fixade lite här hemma med inredningen och sen var det dags för middag. Laxkotlett med ungsrostade rotfrukter stod på menyn. 👍

Idag, som vanligt är det dags för babysim, jag har bara kollat på dom två senaste gångerna (jobb och röda veckan) så det ska bli extra skoj idag för jag ska bada med honom. Han har varit gnällig dom två senaste gångerna, hoppas det berodde på att mamma inte var där i vattnet med honom.. Det lär vi ju märka idag ;)

Ikväll, ska vi grilla ute i asmundtorp tillsammans med några vänner, kolla på melodifestivals finalen och kanske bada i utomhusjacuzzin. Fint! :)

Imorgon är det dags för jobb igen..

Köss på er

Kolla min sötnos, här e han ca 7 månader 😍❤😘


Väla och ikea

Dagen började med ett besök på väla och Ikea med My och Sabina. Jag och My var barnlediga, lämnade w till mamma medan vi shoppade. Ovant att gå utan barnvagn i affärerna men faktiskt ganska skönt om jag får vara ärlig. Vi lunchade på Ikea och där handlade jag lite ljus och ett vitt sidobord som jag ska ha brevid soffan. Snyggt! :)

Ikväll har jag jobbat 16-20.30 på skiftesvägen, kvällen gick undan. Nu ligger jag i soffan och kollar på the stephfather på 6:an. Se om vi lyckas hålla oss vakna genom hela, tvivlar på det.

God natt och köss


Godkväll

Som sagt så blev det inget jobb idag, men förutom att jag är i behov utav pengarna så klagar jag inte för hade en fin dag.

Först gick jag, mamma och w ner istan. Tog med oss vars en latte och gick till teaterparken, det blev ett snabbt besök.. Finns inte så mycket där som intresserar William ännu. Så vi gick till öppna förskola istället, massa lek och sångstunden hann vi med.
Sen på eftermiddagen cyklade jag och w hem till Sabina för att umgås med dom och Hanna.

Var hemma lagom till 18 och då var w så trött efter en fartfylld dag. Så han fick somna en halvtimme tidigare än vanligt.

Nu håller jag kväll i soffan, började precis en film som jag väl lär se 10 minuter av innan jag somnar. Ögonen går i kors trött.

Köss


Onsdag

Kan börja med att berätta för er hur min dag såg ut igår för det tror jag att ni alla hemskt gärna vill veta ;)
Var på öppna förskolan och sen fikade jag, Sabina och My på 261 med våra pågar. Efter det lämnade Sabina oss och jag och My gick en runda med vagnarna så killarna somnade. Då tig vi vars en chailatte och satte oss i solen på torget och snackade skit. Åh kan våren stanna nu?? Hört att det ska bli snö nästa vecka, skoj!!!

Idag var vi uppe tidigt, mamma kom för att jag skulle jobba.. Trodde vi. Men nej där kom inget samtal, så drygt. Så idag är jag ledig helt plötsligt. Får väl se vad vi hittar på men blir iaf fint väder så ut ska vi :)

Ha en bra dag i solen, kösS


Heminredning

I lördags fick jag en massa vårkänslor. Detta resulterade i nya blommar och en kruka som jag och mamma inhandlade på blomsterlandet. Klickade även hem lite nytt från Ellos. Gillar att handla därifrån speciellt med alla rabatter. 👍 nu till våren tänkte jag få in lite färg i mitt annars så färglösa vardagsrum, så vi kör på ljusrosa och mintgrönt i vår/sommar, kan väl vara snyggt? :) också en snygg ljuskrona som kommer passa fint ovanför mitt matrumsbord i vardagsrummet.


Helgen

Det blev en lyckad kväll i lördags. Vi tjejer hade det som vanligt trevligt tillsammans. Och inne istan träffade jag min bror så på Tages hängde jag mest med han och hans vänner. Strax innan 4 kom jag och Simon hem och löste av snälla Gittan, haha. Då kokade vi korvar för dom hade tagit slut på pölsemannen, ofta?!

W vaknade 7.30 igår, gissa om hans mamma var trött och väck då? Sen var det full fart, sova vad är det? Vi åkte ut till atorp och njöt utav solen, grillade fläskfilé och hade det nice :)

Idag ska vi umgås med my och Alexander. Blir frukost i deras fina stuga och antagligen massa lek för barnen och skitsnack för oss som vanligt :) hoppas på lika härligt väder idag, det ser lovande ut! :)

Köss!


Hm?

Ligger i sängen klockan är 07.30 och jag har inte hört William ännu?! Börjar bli lite smått orolig :s detta händer typ aldrig längre att han sover efter kl 7. Men ja jag ska väl försöka njuta men ens första tanke är, har det hänt något? Också vågar man inte gå in på hans rum för man vill inte väcka honom. Aja strunt i det, han vaknat nog ganska så snart.

Idag är det lördag, afterski istan. Jag känner dock att jag har blivit för gammal för att stå och skrika på ett bord med en öl i handen kl 11 på dagen men där lär väl vara fullt ös och silket väder, lite sugen är man. ;) Men ikväll så!! jag, My, Sabina och Erika ska vara ute hos My och dricka lite gott. Sen blir det en titt istan och se om där är någon ute eller om alla har däckat :p

Gittan (min mammas faster) kommer hit ikväll och passar William när han har somnat, sen när jag vinglar hem 3 på natten så går hon hem. Perfekt att göra så för då slipper jag vara utan honom, han sover ändå bara 👍 och som tur är så har jag fina människor runtomkring mig som ställer upp :) !

Nej nu får jag nog gå upp och kolla lilleman, köss på er!


Solen skiner

Och det är vi ju knappast bortskämda med i detta avlånga land.

Gårdagen spenderades med My och Alexander på stan. Först lunch på basilika, sen tog vi med oss kaffe från eh och satte oss på en bänk på torget i solen och njöt! Så fint, man blir så mycket piggare och gladare när solen är framme :)

Jobbade kväll igår och efter det åkte jag till ålen och w i asmundtorp och när jag kom dit fick jag goda räkmackor som ålen hade gjort :) fint!

Köss på er


RSS 2.0