hejsan alla glada jävlar

igår blev det väl charty efter jubb, stack först hem o gjorde ve mig, föna luggen å sånt (förövrigt så är jag gla för den igen) sen tog jag bilen o körde hem till min linis,vi satt på hennes balkis o drack äckligt vin, men det slank ner. sen beställde vi taxi, hämtade upp late hansson på vägen o drog hem till kamph där rätt mycket folk befann sig, såklart världens bästa tvillingar också :D där var det tjo o tjim. sen blidde det tycho o tages ett litet tag tror jag? har iaf en friday stämpel på höger underarm så verkar inte bättre. en korvajävel hos pölsemannen hannt jag med sen vidare hem till bönis för 3,5 ölsdrickande i falken köket. finfin kväll varet..

när jag vakna fick jag promenera hem till lina där min bill befann sig, dagen efter får man skit för att man var lat dagen innan, man får aldrig vara gla. har varit hemma hos lina o snackat skit hela jävla dagen max kom också förbi en timme o gjorde oss sällskap, vi älskar väl att snacka.

Nu sitter jag i mammas soffa o halvsover känns det som, blir alltid så jädrans sent när man befinner sig i falken för alla vet vi hur bönis kan snacka, kan då aldrig hålla truten den ;) Idag har mys bror gift sig och nu har dom fest här i saxtorp så senare ikväll ska jag vara "svarttaxi" till en del gäster, fin fina pengar, kan verkligen behövas denna månaden. & imorgon blir det jubb 10-21, puh.

nu ska jag lyssna på please don't leave me, use somebody & when the stars go blue, mina favvisar

köss o hejdå







de e glädje tamejfan
please don't leave me

hopplöst fall?


tro mig, skabb är verkligen inget roligt att ha och göra med

sitter just nu hemma hos rolas underbara familj, har ätit lax och grönsaker här hemma, älskar deras mat, och älskar verkligen dom! alltid när man kommer hit så ska det bjudas på en massa, men har som tur är lyckats motstå deras frestningar idag :) snart så ringer my och då ska jag möta upp henne på hemmakväll för att sen gå hem till mig o spela tärningsspelet (som my nu har tjatat om i flera veckor :p) också ska jag färga mitt hår om jag orkar, eller rättare sagt som my eller erika orkar.

och idag är ingen bra luggdag, har kommit fram till att jag mest ser dum ut i det så vi får hoppas att den växer ut snabbt som attans!

nej nu ska jag umgås med min andra familj ett tag innan mysi ringer!

Köss mina vänner

stolt över mig själv

den gångna veckan har varit katastrof, har varit en väldans massa klabb, men nu har allt löst sig känns det som, jag har fått reda ut alla missförstånden, vilket känns riktigt skönt. som denna stan kan snacka o hitta på helt egna grejor, fattar inte var folk får allt ifrån från början. men strunt i det, nu är det mesta löst o sanningen har kommit fram, tack för de.

fick också pratat ut med en kär vän till mig igår som jag nu har varit ovän med hela sommaren, helt i onödan kan jag tycka nu,och det känns skit bra, älskar mig själv när jag kan vara mogen och förstående ;)

idag när jag och erika satt och fikade på espresso house så fick jag ett ryck, jag kände att jag ville ha lugg, så jag och erika stack till "matildas" som har drop in och dom fixade lugg till mig, är faktiskt riktigt nöjd, min mamma tyckte att jag liknar en babe ;) och min bror tyckte jag såg smalare ut (kan vara för att jag har lyckats gå ner 3 kg förra veckan, men ändå)  min morfar kände typ inte alls igen mig förrän jag började prata och tjejen som jobbar på gina istan kommenterade också det, sjukt nöjd är jag :)

ikväll (18,00) blir det jobb, sen dag tors o fred, ledig lördag då jag förhoppningsvis ska vara taxi på mys brors bröllop och tjäna lite extra cash, vilket inte hade varit alls fel denna månad. sen söndag blir det jobb 9-21. två alkoholfria helger i rad, sen nästa lördag smäller det på erika, adde & emils 60 års fest, får man väl kalla det?

åh jag är glad nu

Sommar, lefkas o sånt


jag vet att jag har varit riktigt kass denna sommaren på att uppdatera min blogg, men har helt enkelt haft fullt upp, men nu närmar hösten sig med stormsteg och det menas med att jag kommer spendera mer tid framför datorn än nere på tycho. så börja läsa igen gott folk!

förra helgen kom jag och min kära mor hem väldigt solbrända från lefkas, vi spenderade en vecka på den underbara ön och hade det hur bra och mysigt som helst, sola, bada, drack drinkar, åt massvis med grekisk sallad och tzatziki, körde moped, träffade vår riseteatcher emma järpell m.m. har försökt att ladda upp bilderna både på facean o här på bloggen men ingen internet sida verkar vilja samarbeta med mig denna kväll så får helt enkelt försöka en annan dag.. hur som helst, denna sommaren har varit ljuvlig men nu är det dax att återgå till det "vanliga livet", ska bli skönt för sinne o kropp faktiskt. kan behövas en paus ifrån detta helghållandet.. blir lite fokus på motion o nyttig mat ist ;)

nej nu ska jag sätta på lite one tree hill som har blivit min nya favoritserie, ja jag vet jag är väldigt sent ute med det.

nattinatt o köss people

RSS 2.0