Jul och nyår

Ja det har verkligen varit fullt upp de senaste veckorna. Alexandra har kommit hem vilket har inneburit lite mer fest än vanligt. Helt slut nu, haha.

Julen, julafton spenderades hos mamma med familjen.. Willam hade gått och sagt i någon vecka innan: tomten knackar, jag e äääädd!! Men det var han inte, när tomten kom så blev hand glad och krama honom glatt. Sen hjälpte han honom att dela ut klapparna till alla. Var så kul att se W bli glad för sina julklappar och uppskatta julen.. Bättre lär det väl bli nästa år :)

Juldagen, spenderades hemma hos Jennie med tjejerna. Sen nere istan där vi hade det riktigt skoj, dansade som bara den.

Nyårsafton, spenderades hemma hos Hanna och Alex. Vi var uppdelade i lag för hur vi skulle laga rätterna. Allt blev mycket gott och hela kvällen var lyckad. Lite lugnare än vanligt då en hälftedel utav barnen var med. Sen avslutades den på Tages för mig, Alexandra och Jennie :)

I helgen,
Fredags, vi alla tjejer och våra barn lagade mat och mös här hemma.
Lördags, var det dags för sista festkvällen för oss med Alexandra innan hon åker hem.. Så vi var här hemma och sen avslutades kvällen på gröna lyktan, där vi alla dansade mer eller mindre konstant i två timmar. Så jävla skoj!

Så julen och nyår har varit sjukt skoj, men nu blir det rehab ett tag!

Idag ska vi luncha på stan med lilla Katie och Alexandra och ikväll är det jobb på schemat.

Köss o sånt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0