hej på dig

ligger just nu nerbäddad i min sköna men enormt tomma säng, eller guc ligger också här men tar inte särskilt stor plats. min älskling är och jobbar i göteborg (han åkte igår) och detta resulterar i att nätterna får spenderas i min ensamhet, tyck synd om mig gott folk, tyck synd om mig! :( tack

kan berätta lite smått om min helg för er som skulle vara intresserad utav det,

lördag var det som sagt dags för födelsedagstjejmiddag hemma hos lollo, det bjöds på god mat, trevligt sällskap, djupa konversationer, jag har aldrig, fjortisbusdriver & mycket skratt. sen gjorde vi stan, med min anki ballong som en viss frukt i form av ett päron dödade :( hann iaf med inferno, tycho, shots med adam uppe hos patrik och sen en o annan dans på tages tills lamporna tändes, mycket nöjd med mig själv, brukar vara trött (läs för full) och dra hem innan dess. sen åkte jag till trängis och sov gott, eller sov iaf.

slitsöndag, jag var RIKTIGT sliten men som tur var spenderade jag den med en ännu slitnare bönis, då mår man bättre. vi skulle vara duktiga och gå ut och gå, vi gick HELA vägen runt citadellet och jag fick äntligen spela min söndagsbasket i form av en tom cola flaska och en sopkorg, jippi! sen blev det storshopping på CG och sedan lagade jag mat till oss, baconlindad kycklingfile, potatisgratäng o sallad, blev skit gott :) på kvällen höll även fillis, emmie, erika & sabina oss sällskap.

idag har jag som vanligt jobbat 7-18
efter det hämta jag guccen, och sen alexandra
körde hem till mig och kvällen har spenderats här hemma med henne, erika, hanna, my & emmie, spelat spel, snackat skit och allt det dära vi gör.

nu ska jag titta närmare på one tree hill och förhoppningsvis sova gott.

köss & god natt mitt people



bönis och carro gör walk of shame duvett?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0