det blev ett fint grillcharty

kjell-inge säger att det är dax att skriva om gårdagen så det är bara till att lyda chefen.

solen sken hela dagen men när klockan närma sig fem så dök några slitmoln upp, men det stoppade inte oss. max, matte och emil kom med majskolvar, grillkol, tändvätska, shootbälte och kött, vi åt a la carte och håll låda. chartymorfar kom på besök men försvann lika snabbt igen som tur var. det blev lite kyligt ute så vi gick in i kojan och tog fram med andra ord spelet och det blev ett jävla liv, jag, matte och emil vann (såklart) det var maxan inte speciellt glad över,men så går det när man är i fel lag ;) sen var vi på tigerjakt där ett tag, den jakten spårade ju ut fullständigt.. mest massa snack om matte och tippen som vanligt. efter alla möjliga sorters spel som vi hann med under kvällen blev det full dans, alla stod upp på mina stolar och stackars soffa men det var jävligt skoj. sen helt plötsligt så kom vi på att vi skulle till stan, så då blev det full fart på alla också var det bara jag, emil och päron kvar, men som tur var så kom emils mamma och hämtade oss och körde oss in till stan, in på tycho och sen hem igen, jävligt onödigt! men förutom den lilla missen så var det en mycket trevlig dag/kväll! lär väl bli en jädrans massa sådana i kojan i sommar, fint de.

nu är det slitsöndag och man ligger här med bakisångest och säger till sig själv att man aldrig mer sa dricka, men som om det skulle hända. men ska faktiskt försöka att inte dricka på ett tag nu iaf, orkar inte med att vara bakis längre.. ska ju såklart gå på fest ändå men låta bli den där förgrymmade alkoholen, ska inte säga för mycket.. hehe.
nej nu är det dags att göra lite nytta, ska städa chartykojan nu, sen dusch och sen hämta my och köra in till lina och äta något gott!

have a nice sleeeetsunday
/ trött på dagen efter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0